ce se intampla daca..., legat de declaratie accident politie
![]() ![]() ![]() |
ce se intampla daca..., legat de declaratie accident politie
mikyb |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 13 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5dci
|
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Nu esti obligat sa declari ca ai casco decat daca ceri sa ti se completeze anexa 2 din cate stiu eu. Daca nu esti vinovat oricum nu are nici o importanta daca ai casco pentru ca iti faci masina pe rca-ul vinovatului.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
marss41 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 20 November 06 From: Oradea ![]() |
se declara obligatoriu nr. politei de asigurare RCA
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2002 ,1,9 DCI 120 CP
- BH11...
|
|
mikyb |
![]()
|
pai si fara anexa 2 nu-ti deschide dosarul la casco, nu? deci sa inteleg ca daca vrei anexa 2 completata de gabor, trebuie sa spui ca ai casco?
si daca ai casco si esti nevinovat, celalalt are toate sansele sa fie si el scos nevinovat (mai ales daca e vorba de suspendare de carnet si nu exista martori sau camere...) iar gaborul poate sa-si ia dreptu linistit @marss41: de rca stiam, eu intrebam de casco This post has been edited by mikyb: 9 Oct 2007, 13:31 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5dci
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Pai de ce vrei sa-ti deschida dosarul de dauna pe casco?
oricum nu e nevoie de anexa 2 daca s-a completat proces verbal de constatare. Si in afara de asta, tu declari cum a fost si daca politistul vrea sa te scoata vinovat, ii zici frumos ca nu ai fost vinovat. Daca insista ii reamintesti ca e un afis mare in hol cu numarul gratuit de la anticoruptie. Am fost intr-o situatie similara acum vreo 2 luni si mi s-a propus sa iau vina asupra mea "ca doar am casco" si nu am acceptat. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
mikyb |
![]()
|
QUOTE(valentin.dumitran @ 9 Oct 2007, 14:36) Pai de ce vrei sa-ti deschida dosarul de dauna pe casco? oricum nu e nevoie de anexa 2 daca s-a completat proces verbal de constatare. Si in afara de asta, tu declari cum a fost si daca politistul vrea sa te scoata vinovat, ii zici frumos ca nu ai fost vinovat. .. E OK ce zici tu, dar ce faci daca nu completeaza PV si nu gaseste nici un vinovat? Plus ca refuza ostentativ sa ancheteze cazul? Vorbesc de o situatie reala, amanunte aici This post has been edited by mikyb: 9 Oct 2007, 13:46 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5dci
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Se ancheteaza cazul doar la accidentele cu victime. La accidentele usoare (doar cu daune materiale) se iau declaratiile celor implicati si eventual alcoolemia. E normal sa fie asa. Ce s-ar intampla daca pentru fiecare caz de tamponare usoara s-ar deplasa la fata locului? Sunt cozi imense doar ca sa completeze niste acte, ce-ar fi daca ar face ancheta pentru fiecare tamponare?
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
micky: ti-am raspuns in topicul de la Legislatie.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
mikyb |
![]()
|
QUOTE(b64chr @ 9 Oct 2007, 16:13) La accidentele usoare (doar cu daune materiale) se iau declaratiile celor implicati si eventual alcoolemia. E normal sa fie asa. Ce s-ar intampla daca pentru fiecare caz de tamponare usoara s-ar deplasa la fata locului? M-am referit la faptul ca a refuzat sa puna orice fel de intrebari ca sa verifice declaratiile (gen: pe ce banda venea fiecare, viteza, etc...lucruri absolut normale...ca de aia ii platim pe tov. gabori, n'est ce pas?) dar io intrebasem altceva... This post has been edited by mikyb: 10 Oct 2007, 07:09 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:50 |