RCS&RDS lansează DigiMobil
![]() ![]() ![]() |
RCS&RDS lansează DigiMobil
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.612 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
plus: minutele se impart intre fix si mobil
minus: telefoanele speciale |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
minus ? esti sigur ? 2 telefoane pe familie cu 3g si camera de 1,3 MP fi ele si Hawuei (sau cum le zice) fara sa platesti nimic ?
![]() deocamdata in Oradea |
--------------------
x
y
2009
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(eminescu0 @ 21 Oct 2007, 18:02) minus: telefoanele speciale Ce telefon special mai ? Orice telefon care stie 3G se poate folosi. Nu te obliga nimeni sa nu iti cumperi tu alt telefon, in locul celui dat de ei. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Telefoanele sunt (din cate am citit eu ) : http://www.huawei.com/mobileweb/en/products/view.do?id=380 si http://www.huawei.com/mobileweb/en/products/view.do?id=280
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Tarifele sunt tentante dar cat costa abonamentul?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Din cate am inteles e inclus in abonamentul de telefon/internet. Alea de interenet costa 25,35 respectiv 45 de lei. La 45 de lei ai 1000 de minute in Rds, 200 in Romtelecom si 30 pe mobil.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
sefu_alx |
![]()
|
nu costa nimic in plus nici la "conectare" nici la abonament
|
--------------------
x
y
2009
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Deci sa inteleg ca treaba asta treptat se va generaliza?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 21 Oct 2007, 22:02) La 45 de lei ai 1000 de minute in Rds, 200 in Romtelecom si 30 pe mobil Si chiar daca nu ar avea minute incluse, la ce tarife sunt convorbirile, merita. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Hehe, sa vedem cum o sa stea cu acoperirea si semnalul, ca la tarife stau super bine. Iar telefoanele mi se par mai mult decat decente.
Oricum, orice concurenta serioasa pentru Vomafone si Portocala stricata e bine venita. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Shush |
![]()
|
Ce conteaza cum o sa fie ... sunt gratis
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
sefu_alx |
![]()
|
eu imi iau doar pentru telefon
![]() am orange-ul la care nu pot sa renunt.. This post has been edited by sefu_alx: 22 Oct 2007, 22:34 |
--------------------
x
y
2009
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 21 Oct 2007, 19:10) Ce telefon special mai ? Orice telefon care stie 3G se poate folosi. Nu te obliga nimeni sa nu iti cumperi tu alt telefon, in locul celui dat de ei. eu m-am gandit ca din moment ce aduc un telefon nou pentru acest serviciu atunci va fi precum Zapp-ul cu telefoanele lui speciale, pentru ca si in cazul lor exista variante pentru CDMA ale telefoanelor cu care suntem obisnuiti. |
--------------------
Reno
Megane
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Telefoanele sunt huawey u120 = vodafone 715 si huawey u526 su u528 care nu au mai fost aduse de alti operatori in romania.
Cum reteaua este wcdma2100 (ca doar pentru asta au licenta), va merge orice telefon care suporta acest standard. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(sefu_alx @ 22 Oct 2007, 23:34) eu imi iau doar pentru telefon Nu merg in alte retele. Sunt "codate".![]() am orange-ul la care nu pot sa renunt.. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
eminescu0 |
![]()
|
QUOTE(deconectat @ 23 Oct 2007, 08:18) Cum reteaua este wcdma2100 (ca doar pentru asta au licenta), va merge orice telefon care suporta acest standard. e bine daca e asa, pentru ca telefoane sunt multe. ramane de vazut daca permit si ei folosirea altui telefon. dupa parerea mea ar fi un avantaj pentru ca Zapp a pierdut mult din cauza asta. telefoanele atrag si sunt o buna cale de a-ti mari numarul de abonati. Cateva telefoane compatibile. |
--------------------
Reno
Megane
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Vor permite folosirea altor telefoane.
Telefoane compatibile..."Your search returned 311 results"...ai aici cateva dintre ele. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Am semnat contract azi cu RDS si mi-au dat telefonul pe loc, modelul U120,camera 1,3 mp, 3g, mp3 player, nu e un telefon de fitze, e exact ce iti trebuie desi meniul mi se pare putin complicat (n-am gasit inca cum se modifica tonul de apel).DAR E GRATIS!
Pentru 35 lei pe luna am: -internet nelimitat 50 Mb/s metropolitan, 3Mb/s extern. -1000 minute gratuite in RDS, 100 minute in Romtelecom. -telefon fix, telefon mobil (unii primesc chiar 2, probabil ca o sa mai cer si eu unul) -tarife foarte mici, 2 centi minutul in romtelecom, 8 in vodafone/orange. Asta da oferta! O sa fie nebunie mai mare ca revolutia Cosmoteului. ![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
mobilele astea de la digi au cartela in ele? sau is ca alea de la zapp, numai aparatul.
si cam pe unde au semnal baietii de la digi? ca la mine-n tgv n-am auzit de ei. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
xcss |
![]()
|
Eu am primit unul chel, fara camera, fara nimic...
LE: Sunt cu cartela. This post has been edited by xcss: 18 Jan 2008, 21:11 |
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Asa si? Trebuia sa aiba si camere sau ce? Dupa ce ca este gratis, mai venim si cu pretentii.
18 Jan 2008, 21:13: QUOTE(Zippy @ 18 Jan 2008, 21:04) (n-am gasit inca cum se modifica tonul de apel) Intra in profile, edit ...This post has been edited by IRONICK: 18 Jan 2008, 21:13 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
xcss |
![]()
|
Stimate domn... oricum nu il folosesc. Si nu retin sa fi dat de inteles ca ma plang.
|
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ahaaaa ... fara nimic ....
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu l-am folosit pe al meu la greu pana acum. Am vreo 5 ore vorbite in total (stiu, am tradat Voda, pe ala il tin doar sa mai primesc apeluri). Super multumit de semnal si sunet. L-am carat dupa mine prin tot Bucurestiul, in unele zone cam scade semnalul, in rest e ok.
Mie mi-au dat un Huawei U1220S, fara camera fara nimic. Am doar slot de microSD si cam atat. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
xcss |
![]()
|
Da. Prin comparatie cu celalalt telefon pe care il detin. De alfel, chiar imi place materialul cauciucat cu care e acoperit la spate Huawei asta. Poate am gresit nedetaliind.
|
--------------------
-
-
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit, mersi IRONICK.
Fara camera? Al meu are 2 ![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
xcss |
![]()
|
Mersi de minus. Apreciez curajul intotdeauna cand il vad.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu am fost, ca si tu mi-ai dat cu anonim. Asteptam sa vad cand reactionezi ca sa iti zic.
PS. In caz ca nu ai fost tu ... iti dau data viitoare la ² si te scap. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
xcss |
![]()
|
Imi cer scuze. Eu nu am fost, in mod sigur. In fine, nu are importanta, de fapt. Eu voiam doar sa remarc faptul ca am primit un telefon diferit de al altora (si ca mine au primit si si altii). Cred ca e cazul sa inchei off-topicul.
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 18:01 |