Din 2009 – nici un drum nou fără pistă de biciclete
![]() ![]() ![]() |
Din 2009 – nici un drum nou fără pistă de biciclete
DFA |
![]()
|
||
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
||
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si cand s-au trezit, era lumina afara, dar una pacloasa, din cauza smogului.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Daca or sa faca precum in Bucuresti nu am rezolvat nimic. Piste pe trotuar
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Din ceea ce am vazut eu pe ici-colo, toata "fierberea", ca sa nu-i zic isteria asta cu pistele pentru biciclete (pe care le doresc din tot sufletul) nu este decat o noua "afacere Bordura"
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
in strainatate sunt piste de biciclete peste tot. Lumea trebuie sa renunte la ideea de a circula in orase cu masina personala. trebuie sa ne orientam spre transportul in comun si biciclete. asta inseamna ca autobuzele vor avea benzi speciale pe care nu vor putea circula autoturismele, la fel cu bicicletele. in vest asa este iar traficul auto este mai lejer decat in marile orase de la noi.
daca nu ajungem la acest stadiu, in curand circulatia din marile orase va fi blocata. ne convine sau nu, asta e realitatea |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Mare dreptate ai numai ca onor oficialii nostri locali aproba "proiecte de urbanism" ne-urban si tot fac si refac trotuare si piste impracticabile, pe banii nostri, bineinteles.
Ceva mai tarziu am sa va trimit cateva fotografii pentru exemplificare - pista de 1/2m, peste capace de canal cu 3-5 cm denivelare, pe o distanta de 1 Km care apoi "dispare" undeva, dupa ce incurca virajul la dreapta in vreo 3 intersectii. Bani aruncati degeaba !!! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gdm @ 19 Oct 2007, 11:26) in strainatate sunt piste de biciclete peste tot. Lumea trebuie sa renunte la ideea de a circula in orase cu masina personala. .......... foarte frumos ce spui tu, doar ca in bucuresti astia au pus pistele de biciclete pe trotuar, sugerand mai degraba ca lumea trebuie sa renunte la ideea de a merge pe jos. |
-------------------- |
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
pistele de biciclete trebuie "sa rupa" din spatiul afectat masinilor. de exemplu banda 1 de pe bulevarde nu va mai fi parcare de masini ci va fi pista de biciclete. Iar treaba cu renuntatul la deplasarea in orase cu autoturismele nu se va face cu apeluri patriotice ci prin restrangerea numarului de locuri de parcare. In occident este exclus sa parchezi masina pe trotuar sau pe pista de biciclete (primesti automat amenda). Degeaba vrei sa mergi in centru cu masina ca nu gasesti loc de parcare. iar regimul parcarilor din marile orase din vest este f strict. Nefiind locuri de parcare lumea nu merge cu masina in centru, si automat traficul este mai lejer. Astept clipa cand inaltii demnitari din Romania vor folosi transportul public pentru a merge la servici, ar fi un semn de normalitate.
Dar toate astea vor fi peste multi ani. Bucurestiul inca n-a reusit sa rezolve problema cainilor vagabonzi care este una extrem de simpla, si noi vrem sa se rezolve probleme serioase precum cea a transportului. ![]() |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Si marmota impacheta ciocolata in staniol.
De-abia astept sa arunce rablele nemiscate de 10 ani care ocupa abuziv locurile de parcare si asa putine, apoi sa scoata gratuitatea pt pensionari de pe mijloacele de transport in comun si apoi voi merge si eu cu autobuzul si tramvaiul cu mare placere (mai beau si io o bere cu colegii)! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@gdm: Tu compari transportul in comun din Ro cu cel din tarile civilizate???
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() slava domnului ca s-au apucat macar teoretic de piste pt biciclete !!! |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Vad multa lume care face comparatie cu pistele de bicicilisti din tarile civilizate.
Presupun ca se vorbeste in multa cunostinta de cauza. Amu, intreb si eu, multe piste de bicilisti in orase ati intalnit pe carosabil? Dar pe trotuar? Cam care erau mai multe, alea pe carosabil sau alea pe trotuar? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
o zbura porcu' pana or face astia piste de biciclete. dar piste adevarate, nu ce e acu'.
ca fapt divers o pista de bicle nu se poate face pe banda 1, chiar langa trotuar. ptr ca nu e nici o placere sa "ciupesti" cu pedala din bordura ( borduri care au o inaltime considerabila in majoritatea zonelor). te arunca in cap de nu te vezi. trebuie pastrata o anume distanta fata de bordura. da' oricum pistele astea (in romanica) is utopii, fantasmagorii, fantezii bizare, ziceti-le cum vreti. dar totusi printr-o minune nemaivazuta, sa zicem ca se fac pistele astea, asa cum trebuie. rezultatul: ar fi pline de masini (parcate sau in mers). |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
doua exemple in care pistele sunt pe trotuare ( vorbesc de trotuare foarte late ): viena si budapesta. iar pe strazi mici cu sens unic nu sunt piste dar se merge cu bicicleta fara nici un stres. un exemplu in care am vazut piste pe strada este in salzburg ; era o linie continua care delimita pe marginea strazii langa trotuar o banda mica de un metru pentru biciclete.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
interesant...si cate drumuri noi s-au construit de la revolutie pana acum?
poate ca se vor construi de acum incolo? dar se vor construi in zonele periferice unde apar cartiere noi, nicidecum in zonele centrale unde este aglomeratie. ce sa spun...lucru romanesc, pe dinafara arata bine, in fapt...dezastru!!! sau poate ca seamana cu afacerea "bordura" si asa au motiv sa ceara bani mai multi pe drumuri ![]() |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Ca unul care a locuit mult timp in Viena va pot spune ca m-as muta oricand acolo, daca as avea ocazia.
E un oras atat de aerisit, cu multe spatii verzi, cu parcuri ingrjite, cu piste pentru biciclete care sunt gandite cum trebuie, cu politisti care dau amenzi acolo unde se incalca regulile de circulatie fara sa poti comenta sau "riposta" cu ceva ciubuc (iti scrie amenda zambind, iti strange mana cordial, asta este ai gresit platesti, el isi face DATORIA). Cu bicicleta fac maxim 30 de minute intre oricare doua "puncte de parcare". Si da, sunt amplasate langa bordura, pe prima banda, sau incadreaza de o parte si de cealalta drumurile cu sens unic, iar in parcuri sunt special amenajate (trotuare si alei special concepute sa aiba loc si pietonii). Dar e nevoie de vointa sa faci asa ceva si de educatie la nivel de mentalitate a "maimutoiului" pe care trebuie sa il "pacalesti" cu ceva sa-l dai jos din masina. Daca te-a prins ca nu platesti parcarea (care e 1,5 euro pe ora - doar intre 17 si 22) amenda e 60 de euro, e livrata in tipla sub stergator, sa nu ti-o ude ploaia. Daca parchezi aiurea, amenda cu tot cu taxa de ridicare si transport este 300 euro. Si inca ceva: reteaua de metrou in special si in general de transport in comun merge ceas. Ajungi in ce loc vrei in mai putin de 30 min. Ca sa vedeti ce serviciu au pus la punct: http://www.citybikewien.at/ Astept cu nerabdare ziua in care ma voi putea plimba prin Romania cu bicicleta pe piste special amenajate... |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.625 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In Madrid exista benzi speciale pentru taxi, autobuz si motociclisti, din care mai bine de jumatate (vreo 90 km) au un separator de plastic fata de banda 2, ca sa nu parcheze vreun inteligent sau sa ia fata celor care circula pe acolo.
O idee mult mai utila decat benzile de biciclete. This post has been edited by einstein1984: 19 Oct 2007, 14:06 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
bicicleta este singurul mijloc de transport urban nepoluant. deci o solutie buna pt orase mari .
normal ca sosele gandite pt trafic mare de masini sunt o necesitate imediata in bucuresti dar trebui sa le oferi oamenilor i o alternativa. mie de exemplu mi se pare o prostie sa merg cu masina o distanta de 3 km cand afara nu ploua sau nu e zapada pe jos si eu am bicicleta. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
@einstein1984:
Nu inteleg de ce minimizezi utilitatea pistelor pentru biciclete. Nu vad cum un taxi sau o motocicleta sunt mai putin poluante decat o bicicleta. Ori despre asta cred ca discutam aici... This post has been edited by sebybv: 19 Oct 2007, 15:11 |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai una e sa merg eu in oras cu motocicleta de 400cmc(sa nu mai vorbesc de scutere de 50-125) si una e sa mergi tu cu masina care are motor de 1.4L, nu crezi?
This post has been edited by St: 19 Oct 2007, 15:23 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
sau masinile ( multele masini ) care au motor de peste 2500 sau camioanele rablagite care fac ceata de fum...dar aici se vb despre biciclete. se vor face piste. sa speram, si nu te obliga nimeni sa mergi cu bicla dar ar fi o alternativa.
This post has been edited by han_1.6 mpi: 19 Oct 2007, 15:26 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.625 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca un autobuz ce merge pe biodiesel pe banda speciala cu 80 de calatori ocupa muult mai putin loc decat 80 de biciclisti, e si mai comod, rapid si relativ nepoluant (carbon neutral e exprimarea in engleza).
Oricum, cu legislatia actuala si mopedele trebuie sa foloseasca pista de biciclete. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Parerea mea este ca in Romania nu prea este viabila alternativa cu bicicleta.
Motive: 1. La noi este o "cultura" in care masina este un "etalon" al bunastarii, cand pana si cel mai prapadit face pe dracu'n patru ca sa-si ia masina sa-l vada neamurile si vecinii. 2. Transportul in comun este in cele mai multe orase prost organizat, cu autobuze vechi, soferi indolenti si pasageri necivilizati, care vorbesc intre ei cat pentru tot autobuzul si pentru care, pentru unii cel putin, apa si sapunul sunt optionale dar deodorantul este obligatoriu. Revin la ce spuneam mai sus, nu se poate compara transportul in comun de la noi cu cel dintr-o tara civilizata, si imi mentin opinia. Am fost si eu afara si am mers cu transportul in comun, autobuzele lor nu ar rezista o luna in conditiile de "civilizatie" de la noi! 3. In conditiile de trafic de la noi si dat fiind faptul ca strazile noastre sunt mai inguste blocarea unei portiuni nu ar face deca sa inrautateasca si mai mult lucrurile si pun pariu pe ce vreti ca se vor gasi "smecheri" care sa mearga cu masina sau sa opreasca pe acea banda, si nu va asteptati la minuni din partea politiei! 4. Conditiile climatice si de relief ale Romaniei nu prea se preteaza la folosire bicicletelor (orase relativ rasfirate, unele situate pe dealuri, temperaturi extreme) . Imaginati-va ce inseamna sa pedalezi la deal, vara, la 35-40 grade si pe langa tine sa treaca "venerabile" basculante care sa te innegreasca din cap pana in picioare. Si eu as vrea ca orasele noastre sa arate civilizat dar pentru asta ar trebui si oameni civilizati... Stiti ce inseamna civilizatie? Fapt vazut personal, mi-a parut rau ca nu am facut poze: Rotterdam, statie de metrou, cam la 10m de noi 2 negrii (nu ca as avea ceva cu ei) vorbeau intre ei cam tare. Olandezii din jur se uitau dezaprobator. La un moment dat unul dintre ei arunca un ambalaj de guma pe jos. O batrana, trecuta de 70 cred, dupa cum arata, cu carje in ambele maini se apropie, se apleaca cu greutate si ridica hartia si se duce sontac-sontac spre cosul, care era la doi pasi de negri, si o pune acolo. Negrii au amutit si au mormait ceva, niste scuze probabil, dupa reactia lor. Repet, faptul este absolut real, nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva nici sa fi vrut. Cand o sa fie si la noi asa mai discutam. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.217 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(han_1.6 mpi @ 19 Oct 2007, 17:03) Dar tramvaiul, metroul si troleibuzul care sunt electrice polueaza? Eu stiu ca nu, dar poate ma insel. Revenind la biciclete, concluzia este foarte simpla: cine vrea sa foloseasca bicicleta in Bucuresti o foloseste, cu sau fara piste. Punct Vorbesc in cunostinta de cauza, pentru ca si eu o folosesc. E adevarat ca nu ma duc cu ea la munca, din comoditate, recunosc cinstit. Restul, cand ma duc la sprit cu prietenii, cand am divese treburi de rezolvat prin oras, nici nu ma gandesc la masina, iau bicicleta sau transportul in comun, de preferat metroul. Asadar, eu zic sa nu ne mai dam aiurea cu fundul de pamant, si sa folosim mai mult bicicletele. Sa nu mai invocam ca le-am folosi daca ar fi piste ca in Olanda. Asta-i vrajeala. Ca tot vorbim de Olanda, acolo au inclusiv piste interurbane de bicicleta, adica daca vrei sa te duci de la Amsterdam la Rotterdam ai pista, n-ai nici o treaba cu soseaua. Zicea cineva aici ca ar fi bine ca demnitarii sa mearga cu transportul in comun. Asta chiar e tare de tot si nu o sa se intample in veci in RO. La noi nu e Danemarca, unde primul ministru se duce cu bicicleta la guvern. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
De fapt si tramvaiul, metroul, troleul polueaza, ca electricitatea aia tot din carbuni e extrasa, la noi cel putin in continuare majoritar. Insa evident, sunt de preferat masinilor personale.
Piste de biciclisti majoritar pe trotuar (dar mai coborau si pe sosea) pot aduga pe lista Dusseldorf. Sa ne gandim ce ar insemna piste de bicicleta pe post de banda 1, in bucuresti: parcari auto. Si asa fiecare petic de pista lasat "neblindat" cu stalpisori a devenit parcare. Iar Olanda e un caz aparte cand vine vorba de bicilete. Da lasa, macar la fotbal i-am batut! |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
Dead666Ghost |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 15 October 07 ![]() |
asta cu parcatu pe banda de biciclete va mai rezista .. pana or sa se trezeasca cei care sunt in cauza ca zgarieturile sunt de la biciclistii care nu au avut loc .. stiu asta pentru ca seara se merge in grup de poate si 20 de bikeri.. unde-s multi puterea creste .. si nu stiu cine are curaju sa zica vai c ati facut la masina asta ..
![]() si la fel si cu pietonii care merg pe banda de biciclete.. daca le convine sa aiba coastele invinetite .. treaba lor .. .. .. cat despre initiativa .. cei care pun muncitorii sa stea in patru labe sa vopseasca sa ia si ei dra***ui o bicicleta sa sara ca***urile alea de borduri inalte de juma de metru..stiu ca punand acele borduri si-au rezervat ei locuri de parcare pentru SUV-urile lor si pietonii le escaladeaza zi d zi.. si acuma si cu bicicleta .. s-o numim "escaladarea bordurilor" partea a II-a ? This post has been edited by Dead666Ghost: 20 Oct 2007, 21:30 |
--------------------
nu am
vandut
2013
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
gibonu, eu zic ca nu e chiar asa cum zici. Eu am doua biciclete. In urma cu 10-11 ani mergeam foarte mult cu bicicleta prin Bucuresti, era OK. Vreau sa spun ca de vreo 2 ani deja imi este frica sa mai merg, desi am permis si stiu regulile bine - si am vazut multi dobitoci de care totusi stiu sa ma feresc. Insa numarul de cretini pe sosea a crescut exponential si multi aproape ca m-au dezechilibrat si m-au pus in mare pericol. Mai bine stau juma' de ora cu fundul in scaunul masinii decat sa imi fie frica sa nu ajung la spital ca m-a pocnit o masina cat eram pe bicicleta.
Am ajuns sa imi fie frica si sa merg pe sos. Pipera si apoi pe la biserica Herastrau spre parc. Mie mi se pare cam enervant cand esti prin parc si trec astia cu bicicletele. Uite ca si eu am ajuns sa merg cu bicicleta doar prin parc ca mi-e mult mai frica de masini acum. Iar pana in parc nu merg pe strada ci pe trotuar ca trece un bou cu Q7 pe langa mine cu 90km/h si curentul de aer ma dezechilibreaza. Si nu sunt incepator, am facut multe mii de km pe bicicleta, si suta de mii cu masina. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.217 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ i96nds
Hai sa nu exageram aiurea, ca nu are rost si poate sunt unii care ar vrea sa se apuce de mers cu bicicleta si vazand ce ai scris tu se sperie si renunta. Asadar: 1. Nu mai exagera ca trece Q7 cu 90 km/h si te dezechilibreaza curentul. Din miile de km pe care zici ca le-ai facut pe bicicleta, n-ai fost cumva si pe drumuri nationale, sa vezi ca trece tir-ul pe langa tine cu 90-100 km/h si nici atunci nu te dezechlibreaza daca te tii bine de ghidon? Iar tir-ul zic io ca e mai mare decat Q7. 2. Ca s-a inmultit nr. soferilor cretini, sunt de acord cu tine, dar daca iti vezi de drumul tau, cat mai aproape de margine carosabilului si daca te asiguri la orice schimbare a directiei de mers eu zic ca nu sunt probleme majore. Ca exista un risc sa dea unul peste tine, asta asa e, dar si pe trecerea de pietoni au murit oameni. 3. Depinde mult si de stilul de mers pe care il ai cu bicicleta. Unii prefera stilul agresiv si de aici pot aparea probleme. Eu prefer stilul batranesc, adica merg incet si ma asigur temeinic. In plus, atunci cand trebui sa fac un viraj la stanga, ma oprescu frumos la stop, ma dau jos de pe bicicleta si trec odata cu pietonii. Dureaza mai mult, dar este mai sigur. 4. Vorbesc in cunostinta de cauza, de 10 ani folosesc bicicleta, atat in Bucuresti, cat si la ture prin afata orasului, inclusiv pe drumuri nationale sau europene (m-as da si pe autostrada, dar acolo scrie clar ca n-ai voie). Ultima data am iesit cu bicicleta vineri seara, la sprit cu prietenii. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Dead666Ghost |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 15 October 07 ![]() |
apropo de accidente ..eu am luat usa de la autobuzele astea "mertzane".. era f apr de bordura si eu am trecut pacolo .. da numa ca nu vazusem ca era statie
![]() ![]() |
--------------------
nu am
vandut
2013
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Heheheeeee... ia uite de cine dam p-aici
![]() ![]() ![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 13:20 |