mici sau mari modificari la o dacia 1300 din 81, ce pot sa pun pe o dacie 1300 din 81
![]() ![]() ![]() |
mici sau mari modificari la o dacia 1300 din 81, ce pot sa pun pe o dacie 1300 din 81
antone_marian |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 15 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|||
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa schimbat scaune si tapiterie,poate chiar inaintea lor,eu m-as gandi la o cutie cu 5 trepte(daca si motorul spui ca e ok).Despre spoilere,etc...eu unul nu as pune.As pastra un look cat mai apropiat de original.Si as pune masina la punct perfect dpdv tehnic.Bafta.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
floryyn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 19 November 06 From: Targu Jiu ![]() |
Salut!
Si a mea Dacie e tot din '81 ![]() Referitor la modificari/imbunatatiri, eu am mers pe urmatorul principiu: ---pastrarea aspectului original in exterior (exceptand retrovizoarele--n-am gasit originale in stare buna si stergatoarele--care au canelurile terminate atat pe brate cat si pe lagare si trebuie sa le schimb ca-mi sar pur si simplu pe capota); ---imbunatatiri/modificari interioare pentru cresterea confortului si sigurantei; la capitolul asta am in vedere bancheta spate si scaune cu tetiere si centuri cu retractor, refacerea capitonajului, o instalatie audio decenta, montarea unei console adecvate bordului de 1300 la care nu vreau sa renunt, consola care sa integreze "scula" audio, ceasuri de apa si ulei si eventual o aeroterma suplimentara, si in fine, realizarea unei iluminari adecvate a ceasurilor de bord (aici te sfatuiesc sa studiezi ce a realizat colegul Siconi-gasesti aici). Si cam atat. In privinta motorului, dupa ce il pui la punct, poti sa-i aduci ca imbunatatire substantiala o aprindere gotronic (informatii gasesti aici), un dispozitiv UIS (despre asta aici) si cam atat la nivelul nostru de amatori ![]() Alte idei mai gasesti pe forum, totul e sa ai grija ca treburile sa nu degenereze in kitch... Bafta si pune si tu poze cu masinuta ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
2005
|
|
ct_71_ccl |
![]()
|
![]() ct_71_ccl Group: Members Posts: 195 Joined: 3 February 07 From: constanta ![]() |
salut!
poti umbla la roti(pune jentile care se montau pe dacii din'96 incoace-sint mai late),la suspensie daca vrei,la motor,esapament,cutie.schimba scaunele si plafonul(culoare neagra),volanul,cumpara 1 set ptr pedale,schimbator,frina de mina(daca mai ai nichelele pe masina la ext si int se potrivesc fb),presuri ptr interior(te orientezi -dac e podeaua originala pui de cauciuc si dac e mocheta ,de mocheta),silicon ,curatenie(arunca toate inutilitatile de prin torpedou si portbagaj).in anii aia nu se montau buzunarele cu difuzor la usi si setul ala de plastic ptr frina de mina si schimbator(ca nu stiu cum sa-i spun)si poti sa le montezi si pe alea!pe jos daca e podeaua originala si e ok,lasa asa si lustruieste-o bine!nu te apuca sa dai banii pe neoane,eleroane si bari de plastic ca nu vin bine pe o masina din anii aia!poti sa-ti montezi si alarma cu inchidere centralizata pe usi si portbagaj,contact si buson ptr rezervor de solenza ca sa ai doar o cheie,dar aici trebuie sa faci niste modificari! asta e parerea mea,tu faci ce crezi!spor la treaba! |
--------------------
dacia,renault
logan,clio
1,2 16 v - 2011;1,6 16 v - 2009
- ct 72 ccl,ct 71 ccl
|
|
freddybb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 22 February 06 ![]() |
Salut!!!!!
Pe o Dacie teoretic poti pune orice, dar trebuie sa vezi daca merita de cati bani dispui si eu zic nu in ultimul rand ![]() Apropo si eu sunt tot din AB, judetz |
--------------------
dacia
1300
- AB 01 HXS
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
o modificare frumoasa - Laso 1300
![]() reconditioneaza masina |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Daca ar fii sa-i fac ceva as lasa-o cat mai originala dar imbunatatita la unele aspecte,asta daca nu vrei sa faci kitch si sa mai dai si banii pe magarii.Merge si Dacia tunarita dar treaba aia se face cu mii de euro.......parerea mea e sa o pui mai intai la punct ca la Dacie mereu se va gasi ceva,apoi sa o customizezi putin astfel incat sa devina "o masina frumoasa".Succes!!!
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 15:01 |