Probleme cu o instalatie xenon, h4 bixenon
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu o instalatie xenon, h4 bixenon
speed_fane |
![]()
|
||
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|||
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Nu ai un manual de instalare? Sa iti indice exact ce si unde se conecteaza? Poate il atasezi aici...
|
--------------------
.
.
.
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
am manualu, ma rog un ghide de instalare! totul e conectat corect! am mai intalnit azi un nenea cu un taxi care avea aceeasi problema! doar ca de vreo 5 luni
..... si a zis ca pe el nu il deranjeaza din pacate nu am scanner. daca il gasesc pe net va dau linkul |
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
nu cumva este o problema de masa sau de conectare gresita a firelor in soclu
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
speed_fane |
![]()
|
nu pentru ca altfel nu functiona, iar eu nu sunt singurul cu aceasta problema
|
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
Miky 48 |
![]()
|
![]() Taximetrist Group: Members Posts: 196 Joined: 1 March 06 From: Arad ![]() |
Cauta-l pe PM pe Dsign si iti explica el ce trebuie facut, am inteles ca ia dat de cap.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate+
- AR-99-JAF Nu te enerva! Nu stiu sa conduc!
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Sa postezi si aici rezolvarea, ma gandeam sa trag si eu un bixenon, dar in conditiile actuale mai astept.
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Ninos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 30 September 06 ![]() |
Trebuie montat un releu pe firul de faza lunga. Bobina releului va fi alimentata de "+" plusul care apare pe firul corespunzator fazei lungi iar contactele releului va trimite un "+" catre controlerul Bi-Xenon.
|
--------------------
Skoda/Seat
Skoda Octavia Break 4X4/Ibiza
/2007
- B09 XXX/ B59 YYY
|
|
speed_fane |
![]()
|
este si asta o idee! o sa incerc
|
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sau mai simplu, pacalesti instalatia u o rezistenta de putere mare si valoare mica. La mine merge brici cu o rezistenta de 5w si 30ohmi. Rezistenta este legata de mufa din dreapta, cea ramasa libera, pe circuitul de faza lunga.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
roland |
![]()
|
Am si eu o intrebare... Daca instalatia e bixenon, adica special pentru masinile cu un singur bec/far (faza scurta si lunga in acelasi bec - H4), ce e cu aceasta mufa ramasa libera? Asa scrie in instructiuni ca se lasa? La toate masinile? De ce au mai pus-o? De obicei, o instalatie se monteaza pana la ultimul surub, nu ramane nimic neprins sau neconectat. Multumesc.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai ai inteles gresit... Instalatia HID se monteaza cu toate mufele, conectorii si accesoriile venite in pachet.
Ramine o mufa din instalatia electrica a masinii libera, mufa care intra in farul din dreapta. Mufa din farul din stinga foloseste ca sursa de semnal pentru toata instalatia HID, deci nu mai este nevoie si de cea din dreapta. Sper ca te-ai lamurit. Momentan instalatia functioneaza brici, insa nu e cazul sa spunem ca e infailibila. Voi putea spune asta dupa 2 ani de utilizare fara probleme. |
--------------------
D
Logan
|
|
roland |
![]()
|
Aha, am inteles. Credeam ca de la instalatia de xenoane ramane ceva liber.
|
--------------------
.
.
.
|
|
speed_fane |
![]()
|
mersi dsign asa am facut si e ok, mai ales ca azi am fost la service si mi-am reglat din nou farurile pentru ca "ce tine nu-ti place altuia nu-i face", cum nici eu nu ii suport pe cei cu "xenoane"din targ cu farurile ridicate la maxim care te chiorasc pe timp de noapte,nici eu la randul meu nu vreau sa ii deranjez pe ceilalti participanti la trafic, mai ales ca xenoanele au o intensitate luminoasa mult mai mare
|
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
Ninos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 30 September 06 ![]() |
O sa se incalzeasca binisor rezistenta aia de 30 ohmi. Considerind o tensiune de 13 Volti la bornele rezistentei ea va fi nevoita sa disipe apr. 5.6 W. Daca mergi mult cu faza lunga aprinsa eu zic sa ai grija sa nu atinga cablaje sau mase plastice. Intuiesti singur de ce...
Numai bine! |
--------------------
Skoda/Seat
Skoda Octavia Break 4X4/Ibiza
/2007
- B09 XXX/ B59 YYY
|
|
speed_fane |
![]()
|
desi merg destul de mult si noapte rar folosesc faza lunga, mai ales aum, doar pentru flashuri este super ok momentan
va tin la curent Apropo ce tip de bec au proiectoarele ca m-ar tenta sa bag si pe acolo cate un xenon. daca pot maine fac poze cu instalatia si va trimit sa vedeti ce a iesit numai bine |
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
Dsign |
![]()
|
h11 la proiectoare
|
--------------------
D
Logan
|
|
speed_fane |
![]()
|
sarumana
maine ...pozele |
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
Dsign |
![]()
|
cu placere, scrie si in cartea de utilizare a masinii
|
--------------------
D
Logan
|
|
speed_fane |
![]()
|
Am promis ca revin cu poze! Iata-le:
1.JPG ( Size: 50.01k ) Number of downloads: 13912 Doar proiectoarele 2.JPG ( Size: 49.86k ) Number of downloads: 14679 Proiectoarele si faza scurta 3.JPG ( Size: 42.45k ) Number of downloads: 14439 Proiectoarele si faza scurta 4.JPG ( Size: 45k ) Number of downloads: 15832 Balast stanga 5.JPG ( Size: 48.42k ) Number of downloads: 15963 Controller Hi/Lo (cutiuta aceea neagra) 6.JPG ( Size: 43.68k ) Number of downloads: 4727 Balast dreapta 7.JPG ( Size: 52.19k ) Number of downloads: 4569 Sigurante balast, stanga/dreapta 8.JPG ( Size: 51.4k ) Number of downloads: 4602 Bec - privire din spate 9.JPG ( Size: 48.03k ) Number of downloads: 4658 Bec - privire din fatza O sa incerc mai pe seara sa fac poze ....... This post has been edited by speed_fane: 2 Nov 2007, 14:02 |
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Pana la urma cum ai rezolvat problema cu becurile de pe bord?
|
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
2003
- BH
|
|
speed_fane |
![]()
|
am pus un philips night vision cu filamentul pe faza scurta ars si e ok! eu faza lunga o folosesc foarte rar, mai des flashuri! uitate la poza (balast stanga) si ai sa vezi
|
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Poate balast dreapta. Cam inestetic sa stai cu becu in fire, da asta e.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
speed_fane |
![]()
|
ar mai fi solutia cu rezistenta dar imi era teama , becul este fixat nu atinge absolut nici un cablu, am fost baiat prevazator si m-am gandit si la asta
|
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Si daca scoti siguranta pentru faza scurta dreapta?????
This post has been edited by Steve From Oradea: 10 Nov 2007, 17:46 |
--------------------
Renault
2003
- BH
|
|
speed_fane |
![]()
|
sau asa tot aia e, oricum eu o am scoasa siguranta pe faza scurta dreapta.
|
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
Deci daca scoti siguranta atunci nu mai ai nevoie de becul acela ars,nu?Sau tre sa scoti siguranta pentru faza lunga?
|
--------------------
Renault
2003
- BH
|
|
speed_fane |
![]()
|
faza scurta nu conteaza daca e bec sau nu, siguranta sau nu, ci pe circuitul de lunga e buba, ca daca ai becul ars, oricare din ele pe lunga , in bord martorul de faza lunga va sta aprins permanent pentru ati indicaca ai un bec ars, iar daca face acest lucru, instalatia bixenon nu o sa fie nici pe faza scurta nici pe lunga ci intre deoarece electromagnetul nu duce becul pana la capat de cursa
|
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
Se poate schimba becurile H4 pe niste becuri H1 la un kit bi-xenon H4???
Deci se pot schimba doar becurile?Daca cum,cum procedez??? |
--------------------
Renault
2003
- BH
|
|
speed_fane |
![]()
|
mai din cate stiu cumperi kitul xenon cu becurile aferent pentru un anumit tip de soclu, de exempu ai becuri h11 si vrei xenon cumperi kit xenon cu soclu h11
|
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:45 |