mos nicolae, cadouri celor dragi
![]() ![]() ![]() |
mos nicolae, cadouri celor dragi
bogdy5 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 3 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|||
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
eu i-am facut un tricou.... cu un mesaj fain...
![]() defapt hai sa va zic... pe fat(z)a scrie "HE IS THE BEST MAN EVER..." si pe spate "...AND I'M HIS GIRL" ... deci i-am facut ei un cadou ptr. mine.. ![]() This post has been edited by skija: 4 Dec 2007, 18:49 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bogdy5 |
![]()
|
am o iubita de un an si nu stiu ce cadou sa ii fac acum ca vine mosu da ceva mic si eftin cer cam mult?
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
A mea va primi o lae...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
O lae o sa cam primeasca si a mea daca nu gasesc intre timp ceva ieftin si bun.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bogdy5 |
![]()
|
pana acum am ajuns la nici un rezultat astept in continuare poate imi dati o idee buna.....
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
si dupa ce le dati voi o lae, o lae o sa primiti si voi cand intrati in calduri....
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Pai ia zi-ne tu maestre!!! Tu cu ce te prezinti in fata ei? In afara de tricoul auto-cadou?
![]() Apropos, cat a costat? ![]() This post has been edited by pastrama: 4 Dec 2007, 18:57 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca ii dau cadou ca s-o f.., inseamna ca o face pe bani. Ce rezulta de aici?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
pastrama |
![]()
|
Taci ma ca mi-ai stricat planu! Aici ajungeam si io numa ca pe rute ocolitoare!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai asta e, eu nu incap sa m-ascund dupa deget
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Luati-le si voi 200-300 Ron din portofel
![]() ![]() |
--------------------
|
skija |
![]()
|
QUOTE(pastrama @ 4 Dec 2007, 18:56) Pai ia zi-ne tu maestre!!! Tu cu ce te prezinti in fata ei? In afara de tricoul auto-cadou? ![]() Apropos, cat a costat? ![]() doar tricoul... 500.000 QUOTE(vis-a-vis @ 4 Dec 2007, 18:59) Am o varsta, am trecut de faza asta... Da' frumos ar fi sa le dati si lor ceva.. si ele cred ca or sa va ia... cadou... cred... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pastrama nu-i frumos sa mergi cu mana goala, pune-ti si tu manusi
![]() |
--------------------
|
bogdy5 |
![]()
|
poi si eu ce ii fac cadou la o pustoaica de 17ani?
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Niste prezervative. Ca ajuta.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Un piston forjat... c-ai zis ca-ti plac motoarele...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
pastrama |
![]()
|
O cutie maaaaaaaare de prezervative!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
by the way...unde gasesc si eu produse ducati? tricouri, sepci, altele....
mai exista magazin? stiu ca acum vre-0 4 ani era ceva magazin in orhideea unde aveau si de harley... ![]() This post has been edited by O.A.N.A.: 4 Dec 2007, 19:34 |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
pastrama |
![]()
|
In sfarsiiiiit...o fataaaaaa!!!
![]() Oana, zi repede un cadou ieftin si bun care ti-ar face o mare bucurie... Sa nu incepi cu "orice, intentia conteaza" ca nu tine. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
pana mea.....cadou ieftin si bun??? =mare bucurie? ...n-ai sa vezi
da e sf. Neculai, stiu ca se iau dulciuri? nu????? ma mai gandesc oricum... |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
O turta dulce-n forma de inima
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
liviu2004 |
![]()
|
Deci tot scump.
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
pastrama |
![]()
|
Imi dai si mie un PM in caz ca-ti vine vreo idee geniala, da? promit sa ma revansez!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ieftin, ca braga
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
alexia_87 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 8 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Ati putea sa le luati un fular sau manusi din piele ca nu-s asa scumpe si niste ciocolata sau ceva la care poftesc mult
![]() ![]() Sper sa citeasca si free_fiber topicul! ![]() This post has been edited by alexia_87: 4 Dec 2007, 19:50 |
--------------------
-
-
- The less you give the more I want so foolishly!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Si fularul tot din piele?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 20:25 |