oficial NINGE, Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
oficial NINGE, Bucuresti
CriSTI68 |
![]()
|
||
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|||
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
unde ne putem da cu masinutele? ca sanie n-am
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Cred ca in politehnica e numai bun locul de dat cu masina
![]() ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Au terminat de asfaltat? Ca n-am mai ajuns de o saptamana la scoala
![]() This post has been edited by disaster: 13 Dec 2007, 19:18 |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
ai de ales Praktiker Vitan carrefour cora metro selgros auchan
![]() pacat ca nu am terminat motorul ca asa as face ceva saniute cu daciana in PGB ![]() This post has been edited by Adrianno: 13 Dec 2007, 19:19 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
unde in politehnica frate? ca in fiecare zii trec pe acolo....
apropo, e sparta toata politehnica ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Au reusit sa asfaltevza de la splai pana in fata la rectorat
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Oskar |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 120 Joined: 18 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la mine s-a oprit
|
--------------------
Every kind action
has a not
so kind reaction Dacia Logan Ambition 1.6
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ninge frumos si in Pitesti. Sper sa se puna, nu neaparat pentru a face cerculete cu Dacia din semnatura
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
dcn |
![]()
|
![]() posesor de ingeras Group: Members Posts: 132 Joined: 28 February 07 ![]() |
Uraaaaaaaaaa! S-a pus zapada peste tot. Nici nu zici ca ninge de o ora. Arata in sfarsit ca o iarna adevarata. La cat de frumoase sunt ornamentele de sarbatori in Pitesti decat zapada mai lipsea
![]() |
--------------------
dacia
Sandero
2014 Laureate
- AG ** *** "Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked."
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Ce interesanti sunt astia ce nu dau pe la scoala. Cred ca trebuie sa fii tare c00l sa nu mergi!
Ne dam toti seama ca e mult mai usor sa mergi la scoala decat sa nu mergi, asa ca astia care fac un asemenea gest de rebeliune sunt chiar bazati! Cum spuneam, FOARTE interesant! Ontopic: La cat a nins mergeti cu saniuta pe munte poate... ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
XMihai |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
ninge la craiova
|
--------------------
x
y
2009
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
XMihai |
![]()
|
da eu
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
intrebare: daca ninge mai sunteti in stare sa opriti la trecerile de pietoni ? sau claxonati de departe, sa nu-i vina idei nefericitului sa treaca strada ? (cum am fost apostrofat deunazi, eu in postura de pieton)
ca de oprit, chiar daca omul e pe trotuar cu intentia sa treaca, nu-mi fac eu iluzii ca de, romania nu e austria. |
--------------------
-
-
-
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
frumos ningea pana s-a oprit, s-a dus frumusetea dupa imediat, eh, stiu ca-i trecatoare de munte, da acum ia bucurati-va voi de cum veti ajunge maine la serviciu! ca eu preconizez distractie maxima!
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am facut si eu niste derapaje controlate, in limita bunului simt mai devreme. Totusi nu e de joaca, prin Pitesti acum o ora, cel putin pe la mine prin cartier n-am vazut picior de plug sau alt fel de utilaj de dezapezire.
Bine ca ninsoarea se oprise si acum cred ca abia mai fulguie, dar ma asteptam la o reactie mai rapida a celor responsabili. Sau se merge inca pe principiul "Iarna nu-i ca vara"? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
macar sa nu ninga dimineata ca iese belea mare in trafic
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
deja era belea in trafic
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
am fost si eu pe la 19.15 un pic plecat...ca la balamuc ... plus ca m-am congelat pana am curatat masina...si era deja haos...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
datorita cauciucurilor montana super uzate ,nu puteam sa urc borduri la mall berceni
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
XMihai |
![]()
|
![]() ![]() ![]() si eu trebuie sa-mi iau cauciucuri ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Se spune ca dse Sf Andrei in calendarul crestin ortodox incepe cu adevrat iarna, ceea ce s-a si intamplat.
Sa nu zgariati gheata cand va dati cu masinutele, ca sa ajunga la toti! |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:41 |