Dacia MD87
![]() ![]() ![]() |
Dacia MD87
ady_6_bv |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 9 November 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) Dacia_cu_motor_central.jpg ( Size: 112.73k ) Number of downloads: 3516 dacia_MD87.jpg ( Size: 121.61k ) Number of downloads: 3634 MD87.jpg ( Size: 103.73k ) Number of downloads: 3369 |
||
--------------------
OPEL
Astra
2012
- TM
|
|||
dobre |
![]()
|
-classic- Group: Members Posts: 425 Joined: 2 December 07 From: Severin ![]() |
parca-i ferrari testarossa
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972
- GJxxSPR Dacia 1300 RAT 1972
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Din pacate? Pai oricum, un sistem idiot precum era atunci nu suporta un asemenea produs (ca si concept). Da' oricum, la cat de hidos e, bine ca nu ne-a incantat ochii pe strazi.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ady_6_bv |
![]()
|
puteti sa spuneti si ceva bun despre masina?????????
![]() |
--------------------
OPEL
Astra
2012
- TM
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da. A rămas la stadiul de vis.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dobre |
![]()
|
puteti sa spuneti si ceva bun despre masina????????? pai e dacie....
|
--------------------
Dacia
1300
1972
|
|
ady_6_bv |
![]()
|
QUOTE(gotty @ 4 Jan 2008, 22:11) UITE DETALII (scuzati pentru claritate) cat am gasit si eu Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 155.34k ) Number of downloads: 3416 2.jpg ( Size: 123.97k ) Number of downloads: 3114 3.jpg ( Size: 142.18k ) Number of downloads: 974 4.jpg ( Size: 127.33k ) Number of downloads: 693 5.jpg ( Size: 150.81k ) Number of downloads: 497 6.jpg ( Size: 98.88k ) Number of downloads: 570 8.jpg ( Size: 115.87k ) Number of downloads: 781 |
--------------------
OPEL
Astra
2012
- TM
|
|
dobre |
![]()
|
bai frate, cand aud de propaganda de asta comunista imi vin in cap imagini cu oligofreni....pai ce dracu ba, un kkt de asta de masina il poate face oricine de afara, intr-un simplu atelier....da la noi era " realizare a comunismului"
|
--------------------
Dacia
1300
1972
|
|
driverx |
![]()
|
dobre
Taci. Omu vroia sa spunem ceva bun despre masina. De ce nu te conformezi? Era o masina tare. Cica pierdea controlu una doua. ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
realizare care in ziua de azi lipseste cu desavarsire. Nu vedeti decat tunnnning cu beculete albastre la pozitii
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cauza ca a lasat arcurile originale pe fata.
Am mers eu cu o dacie fara motor, tractata si sarea de fata mai rau ca Pamela Anderson pe Tomy Lee. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ady_6_bv |
![]()
|
Ma-m prapadit pe mine de ras ce sa zic ,orcum puteti sa ziceti ce vreti ma doare fix in cot
![]() |
--------------------
OPEL
Astra
2012
- TM
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Pentru anii 80, n-ar fi fost rea, cel putin ca aspect.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai ce, tu ai facut masina aia, ca sa te doara undeva?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ady_6_bv |
![]()
|
nu de masina ma doare in cot ci de cei care fac comentarii rautacoase ca exemplu dobre si driverx
|
--------------------
OPEL
Astra
2012
- TM
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(ady_6_bv @ 4 Jan 2008, 23:09) De ce ar fi un comentariu rautacios cand zic ceva despre o masina pur si simplu hidoasa, retardata ca design chiar pentru anii 80, copie de 3 lei a unui ferari, o adaptare facuta cu flexu fara prea multa matematica (chiar din text reiese asta, nu eu afirm neaparat), o masina dezechilibrata complet, o masina cu niste arcuri nepotrivite pe fata in noul context (probabil vis-a-vis are dreptate), o masina care in afara de avantajul pe care l-a castigat avand tractiune spate, NU are nimic bun in plus, ci eventual o lista relativ lunga de minusuri. Problema e ca tu esti subiectiv rau, si crezi ca altii ar avea ceva cu tine, sau cu masina ta iubita. Dar realitatea e putin alta......no offence. E doar un alt cenzurat facut de super marii injineri retardati, produse ale bravului nostru sistem comunist. Asa a fost si cu Dacia Sport, au produs o caroserie care se pare ca avea ceva potential, potential care a fost exploatat in zilele noastre dupa aproape 20 ani de la aparitie de catre diversi pasionati de imbunatatiri reale (sunt cateva exemple chiar aici pe forum). Dar injinerii nu au facut altceva decat sa scurteze o caroserie si sa ii puna parbriz de berlina pe post de hayon, ca altfel trebuiau sa isi mai bata ei capu si pe deasupra mai iesea si prea scump. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Despre masina aia mai bine abtin sa mai zic si eu ceva, dar limbajul de lemn din almanahele alea m-a dat gata - "accesul la placere", "visul...friza puternic SF-ul", "comisia tehnico-economica a societatii"...
![]() ![]() Mai baga d-astea ca sunt tari ! |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
![]() |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Asta a fost de-o suta de puncte
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ady_6_bv |
![]()
|
CRED CA aveti CEVA CU MINE ![]() Inainte sa pun eu pozele ati ,mai vazut masina?????????????????/// Si spuneti acum ce aveti cu mine --ma esti hadicapat pleaca dar macar ziceti fratele meu odata treceti la subiect de cand ma-m inscris pe daciaclub aveti in continu ceva cu mine ![]() ![]() This post has been edited by ady_6_bv: 5 Jan 2008, 14:41 |
--------------------
OPEL
Astra
2012
- TM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu cred ca suferi de mania persecutiei
![]() Am vazut masina asta la TV, pe timpu' lu' Ceasca... n-am stiut pana ai pus tu pozele, ca era rosie, pt. ca aveam televizor alb-negru. In alta ordine de idei, aceasta masina nu ar fi avut ce cauta pe piata, pentru ca este o masina cu configuratie sport, cu performante de masina de familie de anii '70. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
no comment
![]() si totusi este pacat, nu am avut niciodata o masina de productie autohtona care putem sa-i zicem "SPORT" |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
QUOTE(ady_6_bv @ 5 Jan 2008, 15:39) CRED CA aveti CEVA CU MINE ![]() Inainte sa pun eu pozele ati ,mai vazut masina?????????????????/// Si spuneti acum ce aveti cu mine --ma esti hadicapat pleaca dar macar ziceti fratele meu odata treceti la subiect de cand ma-m inscris pe daciaclub aveti in continu ceva cu mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vad ca esti nou pe aici, obisnuieste-te cu astfel de comentarii .... |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(SSilent @ 5 Jan 2008, 16:43) si totusi este pacat, nu am avut niciodata o masina de productie autohtona care putem sa-i zicem "SPORT" Amice, sunt multe state care nu au produs nici macar un Trabant. ![]() 5 Jan 2008, 17:06: QUOTE(driverx @ 4 Jan 2008, 23:34) E doar un alt cenzurat facut de super marii injineri retardati, produse ale bravului nostru sistem comunist. Asa a fost si cu Dacia Sport, au produs o caroserie care se pare ca avea ceva potential, potential care a fost exploatat in zilele noastre dupa aproape 20 ani de la aparitie de catre diversi pasionati de imbunatatiri reale (sunt cateva exemple chiar aici pe forum). Dar injinerii nu au facut altceva decat sa scurteze o caroserie si sa ii puna parbriz de berlina pe post de hayon, ca altfel trebuiau sa isi mai bata ei capu si pe deasupra mai iesea si prea scump. Din cate stiu eu dacia Sport nu a fost dezvoltata de cei de la Dacia, ci de catre niste pasionati din Brasov. Ei o numisera Brasovia. Cum legea copyrightului nu functiona la noi, Brasovia a intrat in productie ca o mare realizare a inginerilor de la Pitesti. This post has been edited by Sony: 5 Jan 2008, 17:06 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady_6_bv |
![]()
|
![]() This post has been edited by ady_6_bv: 5 Jan 2008, 18:36 |
--------------------
OPEL
Astra
2012
- TM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:06 |