Topic sters, "Despre orice"
![]() ![]() ![]() |
Topic sters, "Despre orice"
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pai probabil ca pe orice topic unde o sa "ne intalnim" o sa incepea "aberatiile"
![]() Desi respect decizia moderatorilor sunt de parere ca topicul trebuia cel mult inchis, nu sters ! PS : Sony pe mine m-ai uitat ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Subscriu la rugamintea de a regandi decizia. Probabil topicul ar trebui periat serios pe alocuri, dar e pacat, zau...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Shush, desi imi esti simpatic, nu am avut onoarea sa te cunosc sau sa vorbim la telefon ori pe messenger. In aceeasi categorie a simpatiilor mai intra deconectat, bebita22, ady85btz si roskatul. Imi cer scuze daca am mai omis pe cineva!
This post has been edited by Sony: 20 Jan 2008, 22:44 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() n-am mai postat de ceva zile pe respectivul topic,dar cred ca era ultimul topic pe care-l vedeam sters ![]() de ce a fost sters? |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Decizia e definitiva si irevocabila ! Aveti toata cafeneaua la dispozitie ca sa va intalniti in topicuri cu subiect determinat .. aveti chatul ca sa discutati live .. aveti mesageria privata, yahoo messenger, skype, etc etc etc ... lasati cafeneaua fara chestii din astea care degenereaza la cea mai mica inflamare ... va rog ...
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Sony |
![]()
|
Liviu, singura inflamare a fost a lui FireChief. Motivul real era la una din intalniri.
Ceilalti membri nu ne-am atacat. Cunoscandu-ne mai bine ne permiteam mai multe. Poate ca din exterior pareau atacuri, dar erau doar niste glume amicale. Diferenta dintre acel topic si chat este destul de mare. In acel topic puteam sa citim si ce s-a scris in absenta noastra. Poate ca era bine daca se aplica doar ideea aceea de saptamana trecuta de a se sterge posturile mai vechi de 14 zile. Daca se considera ca am sarit calul pot fi sanctionat eu, dar nu trebuie distrus locul de relaxare al mai multor useri. Nu cred ca se rezolva totul cu "Decizia e definitiva si irevocabila !" 20 Jan 2008, 22:54: P.S.: Era singurul loc unde comunicam amestecati useri de pe DC cu altii de pe reno. This post has been edited by Sony: 20 Jan 2008, 22:54 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Sony, dintre toti, tocmai tu te-ai gasit sa vorbesti ?
Daca vrei neparat, te citez cuvant cu cuvant din mai multe posturi de-ale tale ... numai azi, printre ultimele tale expresii de pe acel topic se facea referire la "gaoaza" si la "slo.boz" ... ti se pare fireasca o asemenea exprimare? .. mie nu .. si cum eu moderez la cafenea ... ghinion ... Aveti si alte locuri in care sa discutati "amestecat" ... cum ar fi chatul. Later edit : forumul in sine este un loc de relaxare .. dar daca tu si altii vreti sa va relaxati la comun, intr-un topic mamult despre orice si despre nimic in acelasi timp, va invit respectuos sa va faceti cont pe alte forumuri care tolereaza asa ceva. |
--------------------
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Liviu, puteai sa ma sanctionezi pentru alea, dar nu sa stergi tot topicul. cel mult indepartai mesajele alea. Nu am cerut sa fiu ridicat deasupra regulamentului. Imi poti da ban, dar lasa topicul oamenilor!
20 Jan 2008, 23:10: Interesant este ca un topic despre orice a fost tolerat timp de 8 luni, iar acum devine dintr-o data subiect tabu. This post has been edited by Sony: 20 Jan 2008, 23:10 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
xcss |
![]()
|
Ma limitez doar la a remarca faptul ca acel topic a fost "tolerat" aproape un an pe acest forum. Si era mamut dinainte de a aparea "deviatiile" trotkiste...
|
--------------------
-
-
|
|
Liviu |
![]()
|
Despre topicul acela se discuta de ceva vreme intre moderatori si admini ... s-a ajuns la concluzia ca e mai bine sa dispara .... eu sunt doar cel care a decis momentul si care a apasat butonul delete riscand in felul acesta sa imi atrag diverse "urari de bine".
Deci, repet ca poate nu ati citit bine prima data : "hotararea e definitiva si irevocabila". Partea frumoasa in sistemul nostru despotic este ca nu putem fi mituiti ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Nu ti-a facut nimeni "urari de bine". Eu am rugat doar sa se mai analizeze aceasta hotarare.
Nu am facut topicul acesta ca sa ma plang ca azi am luat warn pe la Diverse. Stiu ca acolo am fot off-topic si am acceptat sanctiunea ca atare. This post has been edited by Sony: 20 Jan 2008, 23:17 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
xcss |
![]()
|
Sony... Las-o asa.
|
--------------------
-
-
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Parerea mea: forumul e forum, chat-ul e chat. Subiectul "Despre orice" era evident creat pentru chat. Ori, cata vreme exista chat pe daciaclub, subiectul asta era redundant si trebuia sa dispara la un moment dat. Singurul lui "avantaj" fata de chat era ca se pastra istoricul discutiilor. Desi, cine are nevoie de asa ceva pe un subiect din asta?
![]() Folositi chat-ul, "right tool for the right job" ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Stimati colegi,
(si) eu sunt unul dintre cei din neatentia carora "despre orice" a ajuns la un nivel la care trebuia facut ceva. Imi voi exprima aici punctul de vedere asupra moderarii (mele) pe topicul respectiv. Cafeneaua este in general delicata la moderare, deoarece regulile nu sunt, ca pe alte sectiuni, prea ferme. Totusi linia care separa postarile - si atitudinile - acceptabile de cele inacceptabile trebuieste trasa undeva. Intervin atunci convingerile mai largi ale moderatorului (in situatia de fata, ale mele); in oarecare masura intervine, daca vreti, arbitrariul - care in mod necesar nu poate multumi pe toata lumea. Atitudinea mea generala este (sau cel putin se vrea) de cooperare si firea mea este optimista. In moderare, acesti factori implica lasarea de spatii de manevra mai largi in sectiunile pe care le moderez, Dar libertatea fara (destula) responsabilitate duce la anarhie - ceea ce s-a cam produs in "Despre Orice". Poate ca o moderare ceva mai stricta ar fi putut calma situatia; doresc sa subliniez insa faptul ca s-a- produs o escaladare rapida (si pina la urma, iata, destructiva) a formularilor. Subscriu la opinia lui Liviu despre postarea "de cartier" a lui Sony. De altfel moderarea in asemenea topice (topicuri?) este delicata prin faptul ca nu-i usor sa gasesti dozajul potrivit de amicitie si severitate (n-am gasit un cuvint mai bun). In final - e "doar" un topic, "doar" intr-un forum din Internet. Sunt sigur ca, daca fiecare cauta sa se comporte ceva mai putin ofensator, se vor gasi subiecte in care prieteniile incheiate sa continue. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Totusi solutia ta cu stergerea postarilor mai vechi de 14 zile mi se parea mai buna si cu sanctionarea celor care sareau calul
|
--------------------
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
@ady77 este o idee buna, insa iti dai seama cat trebuia sa citeasca un moderator in conditiile in care in "uichend" se adunau posturi cu sutele ?
LE: cred ca se putea transforma intr-o problema de spatiu pe server. Nu azi, nu maine, insa risca sa depaseasca toate celelalte sectiuni in ritmul in care se "dezvolta" ... This post has been edited by cristi.r: 20 Jan 2008, 23:55 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Sony |
![]()
|
os, eu am zis ca trebuia sanctionata "postarea de cartier"! Dar nu trebuia inchis topicul. Daca avem un accident de masina interzicem masinile?
20 Jan 2008, 23:54: cristi.r, pentru sanctiuni exista butonul REPORT care poate fi apasat in primul rand de userii lezati. This post has been edited by Sony: 20 Jan 2008, 23:54 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Excelenta decizie.
This post has been edited by ssilviu: 20 Jan 2008, 23:57 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Sony |
![]()
|
De la tine nu asteptam alta opinie!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
ssilviu (editarea postului), Sony (postul nr20), de ce agitati spiritele ?
Orice report trebuie si el trecut prin filtrul gandirii, nu ? (sper ca asa se face, nu ? ![]() This post has been edited by cristi.r: 21 Jan 2008, 00:03 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
sony, excelenta, nu?
Totusi as avea si eu o intrebare. Daca s-a hotarat inchiderea/stergerea topicului pentru diverse chestii care nu erau corespunzatoare cu regulamentul, userii responsabili de acele posturi nu trebuie mustrati corespunzator? This post has been edited by ssilviu: 21 Jan 2008, 00:02 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Sony |
![]()
|
ssilviu nu il agreaza pe FireChief si il ataca peste tot pe unde se intalnesc. De aceea era de asteptat sa aplaude stergerea acestui topic initiat de FireChief.
Nu vad de ce il deranja pe el din moment ce nu posta acolo. This post has been edited by Sony: 21 Jan 2008, 00:02 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Liviu |
![]()
|
Sony, ti-am dat inca un warn pentru ceea ce ai scris mai sus ... e total off-topic si rautacios ... exact din cauza atitudinii de genul asta avem toti de suferit. Tu pur si simplu nu te poti abtine se pare ... te avertizez ca la urmatorul warn iti iei vacanta ...
Si e valabil pentru toti care se comporta in acelasi stil ... Eu unul m-am hotarat: in afara de cafenea, off-topicul se va sanctiona prompt (in masura in care il vad .. dar chiar daca il vad sau imi este raportat mai tarziu, tot il voi sanctiona). O sa impunem disciplina cu forta daca altfel nu se poate. |
--------------------
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
Offf, uite si tu la ce duce un astfel de topic. Raca intre membrii ... Departe de mine gandul asta.
This post has been edited by ssilviu: 21 Jan 2008, 00:04 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Sony |
![]()
|
Liviu, da te rog un quote! Vreau sa inteleg si eu ce am scris asa de ofensator!
21 Jan 2008, 00:04: ssilviu, eu nu am nimic personal cu tine. This post has been edited by Sony: 21 Jan 2008, 00:04 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Liviu, stii ca am fost de acord cu aproape toate warn-urile pe care mi le-ai dat, dar asta a fost acordat gratuit. Pacat daca asa vezi tu rezolvarea unor probleme!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Sony, all:
La ritmul in care se posta in topicul ala, ar fi trebuit sa lucram full-time numai pe el (si sa primim leafa, ca din ceva trebuie sa traim). In plus, nivelul mare de dilutie al postarilor facea urmarirea dificila, caci trebuia sa citesti o suta de neata pina sa dai de un "diamant" ca al tau care sa merite atentie. Ca sa folosesc o comparatie pe care am auzit-o undeva, era "ca si cum ai pazi un sac de pureci". Dar am zis mai sus: e "doar" un topic. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Sony |
![]()
|
Am argumentat acel post si nu vad unde este ofensa.
21 Jan 2008, 00:07: os, daca atacam persoane trebuia sa existe si reporturi. Asa ca nu trebuia sa urmaresti topicul ala in intregime. This post has been edited by Sony: 21 Jan 2008, 00:07 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:18 |