Dacia cu ....................... 7 roti, un inventator din jud. Alba
![]() ![]() ![]() |
Dacia cu ....................... 7 roti, un inventator din jud. Alba
popasan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 17 September 06 ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
DACIA
1410 Sport
1984 - No.281
|
|||
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
propun mutarea topicului, la diverse; oricum ca idee, mosu nu prea a avut ce face 13 ani
![]() ![]() ![]() |
--------------------
X
Y
Z
|
|
NokiaNokia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 19 May 07 From: Bucuresti,Militari-Politehnica ![]() |
O poza ceva cu masina.
![]() Sorry am uitat de pdf. ![]() This post has been edited by NokiaNokia: 21 Jan 2008, 18:06 |
--------------------
Fan Dacia
1300
L "nu trage domn' Semaca, sant eu, Lascarica prietenu lu matale"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Accesează pdf-ul...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Romanian Ingenuity. Love it!
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu prea sunt impresionat de aceasta masina ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La prima vedere nu cred ca acel vehicul are capacitati off-road.
In afara garzii la sol apreciabile, acele roti de dacie, sunt prea mici, prea inguste si cauciucurile neadecvate mersului in teren greu. Poti sa ai si mama reductorului, daca n-ai tractiune ramai intepenit... nu mai zic sa tragi si un plug dupa tine. Care e nebunu' sa dea 6000 de euro sa-si mutileze dacia in felul asta? Eu zic ca e doar un subiect de ziar. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
La 6000 de Euro iti iei un Hilux pe care il lasi si mostenire, si nepotii or sa are cu el.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE .... Iar intentia sa finala este aceea de a trece la productia de serie, venind pe piata de autoturisme cu o masina noua, cu un pret de vânzare de vreo 6.000 de euro sau cu o masina tractoare cu aceeasi putere si destinatie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mai bine mor la varsta aia decat sa ajung la varsta acestui pensionar si sa fiu rupt ca acesta la fel de tare de realitate si orice simt al penibilului..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
cum nu-l intelegeti pe mosulica? el a facut doar un "tiuninc", asa cum fac si multi altii de pe aici
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
wow
aceasta inventie va revolutiona piata auto ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
george_d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Astept cu nerabdare Dacia 1300 dragster, 1300 amfibie si de ce nu 1300 hibrid...
![]() |
--------------------
Dacia
1210
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Dacia 1300 Submarin, Dacia 1300 Elicopter.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Dacia 1300 bicicleta s-a inventat? Daca nu, ma apuc io sambata sa fac.....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Oare căți ani a tras moșu căruța cu "dacia", de pe tarla până-n ogradă, până i-o venit ideea asta?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
popasan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 17 September 06 ![]() |
Io as vrea sa va fac pe voi ce modificari ati adus unei masini. Voi va radeti de un om care a inventat multe la viata sa.
Cine are curajul sa se apuce de asa ceva? Ca va tot speriati de RAR. Dar voi stiti ca omu asta prin '90 a transformat un motor de dacie pe benzina in unu diesel. Ia auzi: Dacia 1300 dragster, 1300 amfibie si de ce nu 1300 hibrid, Dacia 1300 Submarin, Dacia 1300 Elicopter. |
--------------------
DACIA
1410 Sport
1984 - No.281
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Ai uitat de Dacia 1300 Bicicleta, care vrea driverx sa o construiasca.
![]() ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 21 Jan 2008, 21:39 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(popasan @ 21 Jan 2008, 21:27) ... Dar voi stiti ca omu asta prin '90 a transformat un motor de dacie pe benzina in unu diesel. ... Transformarea a fost facuta prin '86 in Baicoi si motorul (Dacia) a mers pe roti pana prin '91 cand a iesit "moda" metanolului (amestecat cu nustiu ce...). Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
maseax |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 30 September 05 From: Focsani Vrancea ![]() |
Radeti voi da parca vad ca io omologheaza mosului si o sa inceapa sa apara asa ceva pe drumurile noastre
![]() ![]() Belea masina. : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by maseax: 22 Jan 2008, 00:11 |
--------------------
Renault
Megane2
2005
- VN
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pagina 3 nu o ai?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Si eu care credeam ca masina mea arata rau
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 21 Jan 2008, 18:14) La prima vedere nu cred ca acel vehicul are capacitati off-road. In afara garzii la sol apreciabile, acele roti de dacie, sunt prea mici, prea inguste si cauciucurile neadecvate mersului in teren greu. Poti sa ai si mama reductorului, daca n-ai tractiune ramai intepenit... nu mai zic sa tragi si un plug dupa tine. Care e nebunu' sa dea 6000 de euro sa-si mutileze dacia in felul asta? Eu zic ca e doar un subiect de ziar. te cam opresti la amanunte, pana la urma conceptul ar trebui sa conteze atat rotile cat mai ales cauciucurile pot fi schimbate ... cu unele mai agresive si mai depinde si in ce teren te bagi .... faptul ca-s inguste nu-i rau in anumite conditii QUOTE(Kruger @ 21 Jan 2008, 18:28) serios ...... pai la bani astia vreau si eu vre-o 10-15 bucati .... QUOTE(driverx @ 21 Jan 2008, 20:48) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mai bine mor la varsta aia decat sa ajung la varsta acestui pensionar si sa fiu rupt ca acesta la fel de tare de realitate si orice simt al penibilului..... depinde cum privesti lucrurile. sincer mie imi par mult mai penibili aia de nu au facut nimic in viata lor dar sunt maestri in comentat de pe margine QUOTE(george_d @ 21 Jan 2008, 21:09) pe tine e fapt ce te doare? ca-i dacie sau ca poate fi "polivalenta"? daca ar i fost ceva strain in acceasi postura cam ce parere ai avea? uite cum a inceput Mercedes dezvoltarea modelului G http://www.dtrn.ro/upload/Dos%204x4%208-9/...IG_5_RESIZE.JPG e drept ca-i mai lucioasa ... dar .... basic-ul e tot pe acolo QUOTE(driverx @ 21 Jan 2008, 21:15) dau o bere .... a .... si-ti cumpar si tricicleta .... asta daca o termini QUOTE(YO4RLP @ 21 Jan 2008, 21:21) mha ..... important e ca are motivatie ![]() |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
valentin_carlan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 1 January 07 ![]() |
de ce 7 roti?
din pura simetrie mie mi se pare ca ar avea 6 roti pe care se sprijina si una orizontal (probabil pe post de tampon cand vrea sa parcheze milimetric la spatele blocului). P.S. vorba aia: Cine face si desface, are tot timpu' ce face! |
--------------------
dacia
1410 L
1995 berlina
- B 53 PJK
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(tarzy @ 22 Jan 2008, 09:03) uite cum a inceput Mercedes dezvoltarea modelului G http://www.dtrn.ro/upload/Dos%204x4%208-9/...IG_5_RESIZE.JPG Deci sa inteleg ca si asta e copiata, dar sincer pretul e cam mare, cu 6000 chiar ca iti iei jeep second in conditii bune din Germania |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tarzy @ 22 Jan 2008, 09:03) te cam opresti la amanunte, pana la urma conceptul ar trebui sa conteze Daca te uitai atent, inainte de a "deschide gura", vedeai ca alte cauciucuri mai mari nu au loc acolo si nici jantele nu pot fi schimbate pentru ca nu a fost gandit pentru asa ceva... iar combinatia mic si ingust il face inutilizabil mai ales in lucrari agricole.atat rotile cat mai ales cauciucurile pot fi schimbate ... cu unele mai agresive si mai depinde si in ce teren te bagi .... faptul ca-s inguste nu-i rau in anumite conditii Daca terenul in care te bagi, e ulita principala a satului, pe unde sa te plimbi cu hardughia, sa se uite lumea ca la urs, poate acest "concept" isi atinge scopul... dar daca vrei sa-l bagi in brazda, eu sunt sigur ca nici n-ajunge pana acolo. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
1. am spus cauciucuri mai agresive .... nu mai mari .... adica alt profil
2. am spus doar ingust ... nu si mic 3. pe fata merg sigur roti mai mari (eventual mai pui flexul pe aripi), pe spate sunt punti fixe .... la astea daca-ti pui mintea le inalti cat vrea muschiu lu matale, in plus ... este si specificat in text .... se pot monta senile hai te rog sa nu o dam in flame-uri .... ai parerea ta ... eu pe-a mea ..... noi sa fim sanatosi si lasa omu' sa-si are ogorul cu dacia |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
clar... nu dacia amfibie, nu bicicleta... ci...
Dacia 1300 Chopper! |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
eu cred ca e bine. a facut si el ceva, din pasiune. e de apreciat. decat sa stea la barfe satesti si-a chinuit creierul gandind. cum este masina nu stim pana nu o vedem.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
george_d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tarzy @ 22 Jan 2008, 11:03) pe tine e fapt ce te doare? ca-i dacie sau ca poate fi "polivalenta"? Pai m-am cam plictisit de Dacia 1300 asta super polivalenta; pentru orice tip de masina vrem modificam o Dacie... |
--------------------
Dacia
1210
|
|
Bobytzul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 14 April 06 ![]() |
Lucruri importante au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta .Din ce citesc eu ,un pensionar cu experienta (maistru mecanic parca) ,a facut un obiect si a avut curajul sa mearga sa il omologheze .Stau si ma intreb ce este mai valoros :cei care clevetesc cu mintea odihnita ?sau pensionarul (mosulica) care a realizat un reductor
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Bobytzul: 26 Jan 2008, 00:53 |
--------------------
Dacia 1310
Breack
1986 TX
- B-27-TJE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 03:57 |