Renault Megane RS Formula 1 Team R26, noua mea furie galbena...
![]() ![]() |
Renault Megane RS Formula 1 Team R26, noua mea furie galbena...
Frank SF |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|||
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Felicitari pentru achizitie. O masina intradevar frumoasa.
Km cati mai multi si fara probleme. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
mully |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 26 July 05 ![]() |
foarte tare masina ... sa iti faca fssssss mult si bine
![]() |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2.0 16v 108Kw Megane II.2 RS, 2.0T 225cp, 2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
S-o stapanesti sanatos.
Am si eu o intrebare... cu ce te-ajuta LSD-ul ala? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Foarte frumoasa masina si culoarea si patratelele
![]() Sa o stapanesti sanatos si fara probleme ! |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Da interesanta masinuta. Sa faci mii de km fara nici o problema.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
mully |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 26 July 05 ![]() |
QUOTE(Zetu @ 22 Jan 2008, 14:50) Foarte frumoasa masina si culoarea si patratelele ![]() Sa o stapanesti sanatos si fara probleme ! LOL de alea mi-a dat si mie de la cobalcescu, acum le-am vazut in poze ... din fericire mi-au dat si setul original pe care o sa il pun la prima spalare .... covorasele sunt FOARTE PROASTE se rup se fac varza nu se potrivesc bine jos acolo |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2.0 16v 108Kw Megane II.2 RS, 2.0T 225cp, 2007
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Asteptam impresii dupa ce iesi cu ea din rodaj.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Extraordinara masina si foarte frumoasa!
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! DAR, pentru ca din pacate exista un DAR, schimba covorasele alea penale! Da 114 lei si cumpara covorase originale! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Simpatica rau masina, si desi galbenul e cu 1000 in plus mai scump (scad 300 ca atat e si metalizata normala) si e galben (mie nu-mi place), ii da o anumita imagine masinii, nu arata a orice fel de megane.
Sa stapanesti sanatos masinuta !! |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
Cica nu mai aveau pe stock covorase originale... oricum nu ma super eu pe ei ca avem o relatie speciala.... plus ca si alarma a fost moka...
Pe 4 ianuarie am fost la Boutique Renault F1 al lui Ipso din Banu Manta si am luat niste cadouase pt Rene Jaune (si pt mine): - set original covorase de cauciuc pentru Megane - beloc Renault Sport pentru pus la cardul de acces - sapca Renault Sport pentru pilot azi am luat numerele definitive, cu zapada asta masina a cam stat in parcare, am mers cu masina de serviciu (BMW 325xi) ca are tractiune integrala, insa de weekend-ul asta o luam la alergat ! Are totusi vreo 250 km... |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Intreb si eu, nu dau cu parul ... nu era mai buna o Mazda 3 MPS? (250km/h, 6.1sec 0-100km/h)
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Din pacate Mazda are degeaba toata puterea aia. Fara un astfalt bun, si chiar si acolo, puntea fata danseaza la greu la acceleratie, pur si simplu nu stie sa puna jos cei 265 CP. Iar tinuta de drum este net inferioara Meganului. E o idee mai scumpa si cred ca si pentru Frank, Meganu-ul arata mult mai bine.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mi mi s-a parut ca pleaca ca din pusca. Da poate sunt eu defect.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Intr-adevar Mazda 3 MPS e un concurent veritabil pentru ca are motor mai puternic si la pret e cam la fel. Ramane la latitudinea cumparatorului, nu poti sa-i spui omului ca nu e bun Megane RS, la fel cum nu poti sa-i spui posesorului de care vorbim cu totii aici, ca nu e buna MPS
![]() Sunt doua hot-hatchuri puternice si fiecare alege ce vrea. Eu am condus o Mazda 3, stock ce-i drept, 1.6 benzina, si mi-a placut foarte mult pozitia la volan, ma simteam intr-o masina sport, spre deosebire de un Megane stock (fara PDG) in care numai sport nu ma simt. Sunt curios daca se aplica si la hot-hatchuri. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Foarte misto jucaria, ofera senzatii la un pret mai mult decat corect. Lasi LSD stock sau il schimbi cu ceva mai meserias?
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Va rog sa nu transformati topicul intr-un versus .. "partidul vegheaza" ( © os) !
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 22 Jan 2008, 14:50) http://en.wikipedia.org/wiki/Limited_slip_differential Te ajuta in conditii de aderenta scazuta. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Frank SF @ 22 Jan 2008, 14:54) Am fost pe punctul sa iau chiar masina expusa la SIAB, insa nu s-a putut pentru ca era proprietatea Renault Franta care venisera direct din Franta cu ea si cu cele 2 Lagune, insa am comandat masina (se poate comanda in Ro) si o astept undeva pe la 15 Noiembrie (desi experienta arata ca poate intirzia 1-2 saptamini). Mi s-a pus efectiv pata pe masina asta, si cum in ultima vreme mi s-au intimplat diverse chestii in viata sunt intr-o faza hedonista in care "I pamper myself" si incerc sa traiesc clipa... .... .... Stai sa pricep si eu ... tu ai postat azi ... astepti sa vina masina pe 15 noiembrie 2008 ? ![]() ![]() Sau ai scris gresit acolo ? This post has been edited by cosmin_2300: 22 Jan 2008, 20:57 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ssilviu |
![]()
|
Frank a dat copy si paste dupa un alt forum, unde a pus postul asta acum vreo 2-3 luni.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Frank SF |
![]()
|
scuze de incurcatura, ssilviu are dreptate, masina a venit in decembrie, am comandat-o in octombrie-noiembrie.
de ce renault: 1. sunt fan renault 2. e cel mai tare hot hatch de pe piata la ora actuala. Punct inainte am avut Renault dar nu megane ci Laguna 2.0T Dynamique in weekend daca am timp o sa ma dau mai mult cu ea |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 22 Jan 2008, 20:33) Adica iesi mai repede din mormanul de zapada? Dar tare mi-e ca cu slikurile alea n-are nicio sansa.Daca te gandesti la sosea umeda, avand doar tractiune pe fata si destul de multi cai, eu zic ca se mareste substantial efectul subvirator, amandoua rotile tind sa rupa aderenta, nu numai cea de pe interior... cu alte cuvinte te ajuta sa ajungi mai repede in sant. This post has been edited by vis-a-vis: 22 Jan 2008, 21:49 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Frank SF |
![]()
|
rolul LSD este nu pentru conditii cu zapada ci pentru a pune mai bine atita putere pe sosea doar prin intermediul puntii din fata
detalii aici la sectiunea LSD. Megane R26 LSD This post has been edited by Frank SF: 22 Jan 2008, 22:01 |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Daca te gandesti la liniute sau plecari in forta de la semafor, sunt de acord...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Frank, felicitari inca o data din partea mea
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 22 Jan 2008, 18:49) Din pacate Mazda are degeaba toata puterea aia. Fara un astfalt bun, si chiar si acolo, puntea fata danseaza la greu la acceleratie, pur si simplu nu stie sa puna jos cei 265 CP. Iar tinuta de drum este net inferioara Meganului. E o idee mai scumpa si cred ca si pentru Frank, Meganu-ul arata mult mai bine. Mazda 3 MPS are LSD ![]() ![]() In alta ordine de idei, Frank SF, sa o stapanesti sanatos, sa o folosesti cu placere (nu ma indoiesc ca asa vei face ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Colegul Poseidon spunea ca s-a indragostit de ea cand a vazut-o...L-as completa, daca nu-i e cu suparare, cu un "si cand o auzi''...
![]() S-o stapanesti sanatos, Frank! Multi kilometri si extrem de multe satisfactii!!... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu am auzit nici macar un RS pana acum, in accelerare
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:26 |