ATENTIE LA HOTI!, in perioada sarbatorilor.
ATENTIE LA HOTI!, in perioada sarbatorilor.
Victoras2001 |
20 Dec 2009, 13:49
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
vis-a-vis |
20 Dec 2009, 13:58
|
DaciaClubber Group: Members Posts: 7.892 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti |
Cea mai tare faza am vazut-o de o "inviere" la biserica. Era un șuț care buzunarea pe toata lumea stransa la slujba
Sunt si multi ametiti pe lumea asta... Eu cand fac teorie cuiva sa nu-si mai tina buzunarele belite, sa nu mai vorbeasca la telefon pe strada, mai ales cand e intuneric, sa tina mana in buzunar peste portofel... se uita ciudat la mine. This post has been edited by vis-a-vis: 20 Dec 2009, 13:58 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
20 Dec 2009, 13:59
|
Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu |
QUOTE(Victoras2001 @ 20 Dec 2009, 13:49) Abia dupa cateva momente au inceput s-o mustreze S-o... ce maaaaaaaaaaa? QUOTE ii bagam in tub si-n cur cu ei Bine, tie-ti si place. This post has been edited by Marty: 20 Dec 2009, 14:22 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Liviu |
20 Dec 2009, 14:19
|
expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard |
Eu nu umblu cu mai mult de 100 ron la mine .. pentru ce platesc atatea comisioane la banca ? ... macar sa am un card protejat pe care sa imi tin veniturile. Nu se poate sa nu gasesti un bancomat in apropiere in cazul in care ai nevoie de cash ... mi se pare o tampenie enorma sa mergi cu atat banet la tine ca madamele alea.
Oricum, disperarea e mare si creste de la zi la zi asa ca, atentie sporita! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ydaniel |
20 Dec 2009, 14:22
|
Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea |
in europa si niro se fura ca-n codru
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Marty |
20 Dec 2009, 14:23
|
Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
membru_DC |
20 Dec 2009, 14:47
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 |
carti de credit
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Victoras2001 |
20 Dec 2009, 14:48
|
Tocmai mi-a spus o prietena ca ta-su i-a vazut de la geam pe unii cum ii furau capacele de la roti. A sunat la politie, iar aia i-au spus sa stea linistit si sa-i astepte pe ei, sa nu coboare sa-i bata sau sa le faca ceva, ca-l pot da aia-n judecata.
Pai cu asemenea legi, la ce ma mai mir ca ala se plimba prin parc razand, dupa ce-a talharit o femeie? Astia ar trebui linsati in public, la locul faptei, fara sa fii pedepsit. Din pacate legea nu tine cu noi, nu ne apara, iar romanu' e cum e. Unu' fuge dupa hot, iar jumatate de piata-i striga din spate "hai ca poti", da nu se baga nimeni sa-l ajute. Cum adica, dupa o talharie dovedita, ala pur si simplu scapa? Vazand toata scena cu ochii mei, vazand ce-a facut si cat de usor a scapat, gandindu-ma ca pana la ora asta, in loc sa joace-n beciul politiei, tot a reusit sa talhareasca pe cineva, nu-mi pot reveni din stupoare. Cum e posibil sa avem o lege care sa-i apere pe talhari? Singura sansa ca talharul sa fie prins legal e sa se intoarca si sa dea fix in bratele politiei? Altfel e liber si cu drept sa ma dea in judecata daca-l toc acolo, pe loc? Pai sa nu ne mai miram sau enervam cand ne vin rudele acasa socate, dupa ce-au fost talharite la ora pranzului, in piata. Atentie, TALHARITE nu furate. LE. "Carti de credit". Ce simplu e si ce frumos suna. Numai ca arabu' n-are POS, la Godac nu exista POS, pe Dan macelaru' daca-l intrebi de POS spala sataru-n tine... Sunt curios ce parere au despre POS taranii de la tarabe. Si eu folosesc absolut peste tot pe unde pot cardul, dar trebuie sa ai si 1-2 milioane la tine. Si nu-i vorba numai de asta. Dar talharul nu stie daca mama are card sau cash in geanta. Iar socul pe care i-l pricinuieste nu-i chiar mic. Nu pot uita in ce hal plangea copilasul ala, dar nici fata memei lui n-o pot uita. Multi spun ca ar trebui sa ne para rau ca si-a recuperat femeia aia suta de milioane, la cat de imprudenta a fost. Dar ar trebui sa ne gandim ca intr-o societate civilizata n-ar trebui sa se intample asa ceva. Ipotetic, da? This post has been edited by Victoras2001: 20 Dec 2009, 14:55 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vis-a-vis |
20 Dec 2009, 15:05
|
DaciaClubber Group: Members Posts: 7.892 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti |
Bai frate, tu pe ce lume traiesti?
Chiar te mai surprinde asa ceva? Fa tu pe cavaleru' dreptatii vreo cateva zile/saptamani... si-o sa ai o mare surpriza... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ceribros |
21 Dec 2009, 09:41
|
Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 |
Da buna initiativa, si eu vreau sa va zic o faza care este bine cunoscuta cred dar eu am vazut-o prima data in actiune in Carrefour saptamana trecuta. Faza e de felul urmator: unu se apleaca in fata ta si se face ca a gasit ceva pe jos, un inel de obicei (dupa ce se asigura ca tu l-ai vazut) te intreaba daca e al tau, ca e de aur. Daca zici ca da ti-l da dar sa ii dai si tu ceva ca l-a gasit. Daca zici nu ti-l da tie ca el zice ca nu are ce face cu el ca nu ii permite religia etc. dar binenteles contra unei sume (50-100 lei) asa ca aveti mare grija. Binenteles ca inelul e din fier sau alte aliaje de 2 lei. Eu am stiut faza si i-am zis sa sa lase ca e fumata. Si atentie la bancomate ca sunt tot felu de metode ultima e cea cu revista ca vrea sa iti dea o revista si iti fura banii cat timp incerci sa sacapi de el.
This post has been edited by ceribros: 21 Dec 2009, 09:43 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Victoras2001 |
21 Dec 2009, 09:54
|
Sau mai exact:
Noroc ca-n hotul ala urla prostia. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ydaniel |
21 Dec 2009, 10:33
|
Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea |
mai era o metoda acu vreo 3-4ani.
niste ''arabi'' se rugau de tine sa le cumperi inele/lanturi si alte obiecte,ca prietenul lor a facut accident si au nevoie de bani...urgent. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
marksman |
21 Dec 2009, 10:41
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.544 Joined: 1 November 04 From: sat |
Da, imi aduc aminte faza, mai aveam un pic si "puneam botu".
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot
|
|
Cocojambo |
21 Dec 2009, 10:47
|
Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti |
Care e faza cu revista la bancomat. tot nu inteleg cum iti fura banii.
Vine la tine sa ti-o vanda sau cum? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Thor1983 |
21 Dec 2009, 12:02
|
Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer |
Te urmareste si exact inainte ca bancomatul sa iti dea banii, iti baga revista in fata si iti distrage atentia. Cat timp tu il injuri ia banii si se cara.
This post has been edited by Thor1983: 21 Dec 2009, 12:02 |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
bion |
21 Dec 2009, 12:50
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
21 Dec 2009, 13:23
|
- Group: Members Posts: 22.263 Joined: 19 April 05 From: Romania |
QUOTE(ceribros @ 21 Dec 2009, 09:41) unu se apleaca in fata ta si se face ca a gasit ceva pe jos, un inel de obicei Este foarte veche faza. Culmea este ca am vazut asa ceva si in Paris. Tine la turisti de minune ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Andy_ACS |
21 Dec 2009, 13:45
|
Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.297 Joined: 19 July 04 From: Craiova |
Foarte veche (si cred cunoscuta) e si faza la moda acum cativa ani cu camerele foto/video presupus furate dintr-un supermarket, la care hotul iti arata si eticheta de pe raft
Erai rugat sa ii platesti un pret modic, sau sa ii dai telefonul la schimb pe ea. In fapt aparatul era o chinezarie ordinara. Dar astea sunt inselatorii, scmecherii, nu furt. Oricum e bine de postat aici orice metoda, pentru avertizare. Adaug inselatoria prin care esti invitat (telefonic sau prin SMS) de un preprezentant fals al unei firme de telefonie mobila sa iti dai date personale ori sa tastezi anume coduri pe telefon - in fapt prin asta se fura datele sau se incarca o cartepa PrePay. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
einstein1984 |
21 Dec 2009, 14:24
|
fan Dacia Group: Members Posts: 20.784 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti |
Aparatul nu e o chinezarie ordinara, cel mai des e o carcasa. El iti arata o camera buna, insa pana scoti banii o schimba cu o carcasa frumos ambalata.
This post has been edited by einstein1984: 21 Dec 2009, 14:24 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
hash |
21 Dec 2009, 14:50
|
calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 |
Pe scara rulanta la metrou.
Aproape cand ajungi cu scara la terminare, cel din fata ta isi 'scapa' pachetul de tigari pe jos. Se pune cu fundul si astupa toata iesirea, nu-l poti ocoli. Scuze, chestii. Intre timp ala din spate se face ca se 'busculeaza' in tine (il duce scara), prilej cu care te pipaie in buzunare. Amabili, scuze etc. Tu intre timp ramai fara portofel. Evitati sa fiti inghesuiti si vociferati cand cersetorii devin insistenti si se apropie de dvs., unii nu sunt ce par a fi. Cersetoria si hotia sunt surori. |
--------------------
-
-
-
|
|
Miria |
21 Dec 2009, 14:52
|
Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 |
Era sa ma faca si pe mine unu cu o camera asa.Zicea ca e din Galati ca nu are bani ,imi dadea nu stiu ce camera foto.Eu eram suparat veneam de la servici,imi cerea 6 mil pe ea.Eu prost ii zic nu am decat 3.El pai da 3 si telefonul.Eu intai sa vedem ce camera ai.Nu stiam ce si cum,dar vedeam eticheta 20 de mil.Mama ce afacere fac eu.Dar vis a vis era un Flamingo si i-am zis hai in magazin sa vad camera.El nu nu,vroia musai intr-un colt in spatele unui bloc.Mi s-a parut f suspect,el nu sa nu ne vada cineva.Eu pai ce treaba are ,el nu nu,pana la urma imi arata camera,era un Kodac de unica folosinta,am plecat razand.Era sa ma faca tiganul.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
kog |
21 Dec 2009, 15:21
|
epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad |
stiu si eu un tigan care si-a furat-o tot de la un tigan cu un telefon mobil in husa dinaia de protectie. A dat telefonul la schimb si 150 lei si a luat un sapun intr-o husa de telefon. I-am si spus ca mai prost ca el nu e pe planeta asta
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Liviu |
21 Dec 2009, 16:17
|
QUOTE(bion @ 21 Dec 2009, 12:50) Nu inteleg de unde si pana unde ma implici pe mine in treaba asta. Am zis ca nu umblu cu cash la mine .. nu ca bancomatele sunt infailibile. Prefer ca in cazul in care ma inghesuie niste mexicani sa am de pierdut cel mult 100 ron si niste plastice pe care mi le refac ... atat ... sau m-am ramolit in asemenea hal ca nu mai stiu ce spun? |
--------------------
.
.
|
|
einstein1984 |
21 Dec 2009, 16:20
|
fan Dacia Group: Members Posts: 20.784 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti |
QUOTE(kog @ 21 Dec 2009, 16:21) stiu si eu un tigan care si-a furat-o tot de la un tigan cu un telefon mobil in husa dinaia de protectie. A dat telefonul la schimb si 150 lei si a luat un sapun intr-o husa de telefon. I-am si spus ca mai prost ca el nu e pe planeta asta Tot e bine, un coleg a luat pamant intr-o carcasa de telefon bagata in husa. Tiganul a fugit dupa autobuz. Macar cand furau la alba neagra era mai cinstit. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
21 Dec 2009, 18:58
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM |
Dom` moderator cand ti-au luat plasticele alea ti-au scanat si pinu ` cu SDV corespunzator sau ochi de cioara ti l-a citit peste umar . Dupa aia fiecare dupa posibilitati la refacere
Eu nu am zis nimic de ramolit |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Liviu |
21 Dec 2009, 20:15
|
Eu nu permit nimanui sa stea mai aproape de 2 metri de mine cand sunt la bancomat (sau la ghisee pe la diverse institutii). Asa ca, cu cu cititul peste umar cam pica treaba. Cat despre bancomate manarite .. sa fim seriosi .. totusi sunt inginer electronist .. mai stiu si eu una alta (printre care si cum trebuie sa arate un panou de bancomat).
Pana acum nu am avut nici o problema in utilizarea cardurilor bancare iar daca am intrari sau iesiri de sold, am notificare instantanee pe mobil .. asa ca pot sa imi dau seama daca sunt eu cel care cheltuie ... Dar da, mai sunt unii naivi care mai pun botul la chestii d'astea sau nu isi iau masurile de precautie necesare. Lor nu am ce le face ... |
--------------------
.
.
|
|
Victoras2001 |
21 Dec 2009, 20:25
|
Inainte sa te infigi in ATM, te uiti si tu in jur. Daca vezi moace dubioase, nu te apuci de scos bani. Sau dupa posibilitati. Ii masori din priviri si te rogi la Dumnezeu sa se apropie de tine ca sa ai pe cine nenoroci. Exemplu bun e zdreanta aia din filmulete. Dupa ce ca-i pipernicit, mai e si singur. La mine dezavantaju' mare e ca inainte sa dau, nu-s chiar asa nervos. Abia dupa ce incep sa dau imi pierd mintile complet.
Bine, recomandat e sa nu te pui cu el daca nu esti foarte sigur pe tine. Nu se stie cum scoate un cutit sau cati sar dintr-o masina parcata in apropiere. Cel mai simplu e sa verificati tasta 5 (apropos de bancomate manarite) |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
argon |
21 Dec 2009, 20:29
|
Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 |
eu scot doar din incinta bancii, unde singura eventuala persoana din spatele meu e gardianul. Si scot odata la 2-3 luni, nu saptamanal, sa se adune mai mult.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
21 Dec 2009, 20:36
|
No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.266 Joined: 24 June 07 |
Apropo de furaciuni d-astea, incerca si pe mine un maimutoi sa ma "faca" de niste bani probabil, iarna trecuta. Treceam prin piata in drum spre munca si ma opreste unu' care ma ia prieteneste si-mi spune ca nu ne-am mai vazut de mult, ca ce mai fac, ca nu-mi aduc aminte de el, ca era prieten cu un fost coleg de-al meu de clasa. In timpu' asta din cate stiu vorbeam la telefon, asa ca m-a luat un pic prin surprindere. In fine, ajunge la partea cu banii, imi da o hartie de un milion si parca imi zice sa mergem la un mos(pe care mi-l aratase cu degetu'), sa ma fac ca nu-l cunosc, sa-i arat ce usor se castiga bani la nu stiu ce smen, ca sa joace si mosu'.
Imi pare rau ca n-am plecat cu milionu' in momentu' ala, si ca i-am pus in mana si i-am zis sa lase vrajeala. Desi ma indoiesc ca era doar el si nu sareau patru insi pe mine daca faceam zece pasi cu banii in mana. Care e smenu' asta? Eu jucam cu banii lor, vedea "mosu'" si ce? Prespun ca era alba-neagra, altceva n-avea sens, si oricum eu n-as fi jucat banii mei, stiind ca-l fraiereau pe mos, deci... Cu camere d-alea ordinare nu mai zic, intrau intr-o perioada la munca zilnic posesori, mai ales acum doua veri cand era perioada concediilor. Cica vor un card pentru un aparat foto Sony abia achizitionat, eu le ziceam ca avem, va trebuie Memory Stick. Da' de unde, ca mergeau in cel mai bun caz cu SD-uri, multe chiar cu MicroSD. Aveau in mare majoritate senzori de telefoane mobile. Si se mandeau ca le-au luat ieftin, la juma' de pret cu doar 2-300 de lei. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
21 Dec 2009, 20:37
|
Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti |
De la ce banca zici ca scoti banii? am si eu niste reviste
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th December 2024 - 22:14 |