Apa in urechi
![]() ![]() ![]() |
Apa in urechi
pastrama |
![]()
|
||
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Tedei
-
-
|
|||
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Imi pare rau pentru tine...E o senzatie tare naspa!Nu a dat nici o metoda rezultat?
Eu zic ca tre sa te duci pana la un doctor, vezi ce zice,daca nu astepti pana dispare singura. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
du-te la orl.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
incearca sa stai cu capul pe partea urechii respective si sa apesi cu toata palma pe ureche!
cu ceva rabdare metoda va da rezultate! sau , in acelasi gen, cu un singur deget, in ureche! sanatate maxima! |
-------------------- fan VAG!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Bre, da' sunteti matze de nu va place apa-n urechi?!?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ce doctor?
![]() Sari intr-un picior cu urechea infundata in jos, s-au stai culcat pe o parte vreo 15 minute. This post has been edited by argon: 21 Jun 2006, 06:26 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
O sa treaca in cateva zile, stai linistit.
Cand ciocanestiin cap in partea opusa a urechii infundate nu suna dovleacul haios? La mine asa se auzea ![]() |
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 21 Jun 2006, 00:30) Ieri am facut si io prima baie in mare pe anul asta...si am ramas cu sechele...urechile pline cu apa! Ce sa fac??? ![]() Ce dracu sa fac sa iasa apa??? La orice miscare imi paraie urechile de mor...si nici nu mai aud bine... Ce sa fac ca o s-o iau razna??? ![]() Bai Radoi, te dai p-aici sub pseudonim? Las-o dracu' de apa ca ai drum lung de facut pin' la Portsmouth! Spooky, cel mai misto suna cind iti tragi cite una dupa ceafa, mai ales daca ai apa-n ambele urechi. Auzi funny stereo. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Cam tarziu acum, dar recomand folosirea dopurilor de urechi. Sunt unele ok de la speedo, se gasesc si in Bucuresti la magazinele de sport. Eu aveam de-astea si in tara si am luat si aici, te scapa de probleme (am auzit de nenumarate otite facute la piscina/bazin).
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(cristianco2002 @ 21 Jun 2006, 09:03) Eu cand eram mai mic faceam otita intruna....si mai am si ambele timpane fisurate ![]() ![]() Pastrama.....baga o tigare aprinsa in ureche.... This post has been edited by XMihai: 21 Jun 2006, 09:41 |
--------------------
.
.
.
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Cand mai patesc asa eu fac altfel, invart capu foarte repede in stanga si in dreapta, da repede tare (fa incalzire in prealabil sa nu ramai cu gatu' blocat)
Iese cat ai clipi! |
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' vezi sa nu fi prea entuziast ca iese si viata din tine!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Chestia cu tigara aprinsa e valabila si dupa ce ai stat in curent, Iti scoate aerele din cap...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am o metoda personala
![]() Ma bag in cada, m-asez astfel incat sa fie apa pana la urechi, intorc putin capul ca sa intre drept apa in ureche si ma scufund incet pana intra apa usor in ureche. Cand se egalizeaza nivelul, ridic capul usor astfel incat apa sa iasa incet din ureche, astfel se antreneaza si apa care era acolo anterior. E o senzatie destul de nasoala dar daca metoda este aplicata corect rezultatul este optim ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Apa aia ti-a ramas in ureche deoarece ai dopuri. Trebuie sa mergi la ORL sa iti faca niste spalaturi cu jet de apa calda sau te poti trata singur. Iei de la farmacie niste apa oxigenata, te asezi cu o ureche in sus, iti torni chestia aia in ureche si stai asa 15-20 minute. Dupa aceea iti golesti urechea de apa si ceara de la dop. Repeti apoi operatiunea cu urechea cealalta.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
S-a rezolvat...azi noapte in somn. M-am trezit fresh si cu urechile complet deshidratate.
![]() Cu prima ocazie ma duc la farmacie sa-mi iau dopuri d-alea ca nu mai am chef de dovleci haiosi. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Sau o pompa de desfundat chiuveta, ai incercat?
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Mr. Muscolo,gel...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(XMihai @ 21 Jun 2006, 12:40) Eu cand eram mai mic faceam otita intruna....si mai am si ambele timpane fisurate ![]() ![]() Pastrama.....baga o tigare aprinsa in ureche.... Cu capatu` aprins =apa fierbe si se evapora ![]() Apa aia ti-a ramas in ureche deoarece ai dopuri. Trebuie sa mergi la ORL sa iti faca niste spalaturi cu jet de apa calda sau te poti trata singur. Iei de la farmacie niste apa oxigenata, te asezi cu o ureche in sus, iti torni chestia aia in ureche si stai asa 15-20 minute. -Apa curge afara pe urechea cealalta ![]() Am ras cu lacrimi citind topicul ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Ii adevarat ce zice Sony?
Pentru ca mi se pare ciudat ca la unii intra asa apa ca nu mai iese si la altii nu. Mie imi chiar place sa ma bag in vana pana ajunge apa in urechi ca sa nu mai aud decat bataile inimii+respiratia+ceva sunet de fond(ce ii ala apropo? Are de`a face cu tensiunea?). |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Da, e adevarat ce zice Sony, avea dopuri in urechi. Si chestiile de genul betisoare cu vata, dopuri de la Speedo, casti, etc. nu fac decat sa accentueze fenomenul. io zic sa dea o raita si pe la ORL, altfel data viitoare se va intampla iarasi. Cat despre turnatul H2O2 pe-o ureche si iesitul pe cealalta... nu stiu daca in situatia asta se aplica principiul vaselor comunicante...
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
pastrama |
![]()
|
Nu ma duc la doctor nici daca fac broaste in urechi! Ca tot ei mi-au stricat bunatate de organ auditiv!
Acu vreo 3-4 ani, am avut niste migrene groaznice...mers la doctor...aparut asistenta de 200 de kile, avand in mana o ditai instalatia de ziceai ca-i telescop...bagat instalatia in urechile subsemnatului...senzatii groaznice de furnicaturi si alte alea... Migrena n-a trecut, da urechea s-a stricat...de atunci tot timpu cand fac baie in mare si ma bag la o adancime mai mare de 1 m raman cu apa in urechi...da in maxim 9 ore imi iese...si beleaua e ca de data asta a iesit dupa vreo 22 de ore...deci defectiunea s-a agravat...deci tre sa merg la doctor...si daca imi baga iar instalatia aia in ureche ce fac???a? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
Sony, am incercat metoda ta da apa n-a iesit pe partea ailalta...ce fac?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
DAr unde zicea sony ca iese pe urechea cealalta? oricum ii imposibil ca eu mi`am bagat sarme in urechi pana la timpan de multe ori, deci pe acolonu se trece
![]() Se aude ma un zgomot de fond, ca si cand iti tiuie urechile, dar mai gros.. This post has been edited by eXtenSion: 21 Jun 2006, 22:46 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
pastrama |
![]()
|
Pai sarma nu-i ca apa! Cred ca s-a blocat cand a dat de dop si n-a mai ajuns pe partea cealalta.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, cum interpretati voi ce spune omul!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Victorine @ 21 Jun 2006, 23:11) Ce se-aude cand stai cu urechile in apa si e liniste in jur, in afara de puls si bataile inimioarei e zgomot de fond cauzat de frecarea Pamantului pe axa de rotatie, ca are un usor excentric pe partea cu Caracalu' cand se da de-a roata in miscarea de revolutie si-o inceput sa scartaie ![]() ![]() ![]() "Sirma nu-i ca apa!" ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
solutia cea mai eficienta e folosirea vacuum-ului de la motor pt extragerea apei. scoti capatul dinspre servofrana al furtunului care vine din galerie, il proptesti bine in ureche si dai la automat. ai grija sa etanseizezi furtunul pe ureche, merge bine cu silicon rosu.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:03 |