Bielete antiruliu., o modificare ieftina si eficienta.
![]() ![]() ![]() |
Bielete antiruliu., o modificare ieftina si eficienta.
all3ex_wly |
![]()
|
||
![]() Alex Group: Members Posts: 78 Joined: 29 March 06 From: Targoviste ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Coupe
2007
- DB 10 WLY Fiat GrandePunto 2006
Renault Megane Coupe 2007 BMW 320d E90 2007 |
|||
Gio |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 16 June 06 ![]() |
is mai groase ca cele normale si par a fi durabile...(eu unu am cu ele vreo 2000 si nu au nci o probl ..si au mers si pe drum de tzara)
|
--------------------
Renault
12
Berlina Jaeger RULLLZ!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
si un pret ceva?sau eu iarasi o gluma de-a unora:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
cristigeo69 |
![]()
|
![]() 1.6i m40 Group: Members Posts: 755 Joined: 20 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
- B 70 W R C MASINA SI FEMEIA NU SE IMPRUMUTA,mai ales masina...ca femeia se imprumuta singura :D
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
pune si tu o poza cu ele!
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu vreau ms:) e gluma sau nu:))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
cristigeo69 |
![]()
|
![]() 1.6i m40 Group: Members Posts: 755 Joined: 20 September 05 From: Bucuresti ![]() |
o sa pun o poza si nu este o gluma
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
- B 70 W R C MASINA SI FEMEIA NU SE IMPRUMUTA,mai ales masina...ca femeia se imprumuta singura :D
|
|
GTX |
![]()
|
![]() membru retras Group: Members Posts: 204 Joined: 20 June 06 ![]() |
cand o sa am timp o sa fac sie eu o poza la niste bielete...alt concept fata de SGM
|
--------------------
Dacia
Opel Astra 2001
1998 berlina www.tuning-pe.net
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am schimbat un tampon de la o bieleta antiruliu, am pus unu nou, de Rolast, problema e ca habar nu am cat se strange piulita aia din capul bieletei. (partea de jos)
Poate sa-mi spuna cineva? eu pot sa tot strang, ca nu se opreste niciodata, trece de filet, si la un moment dat merge in gol, asa ca trebuie sa ma opresc din strans cand inca e pe filet, dar cand?? This post has been edited by argon: 29 Jun 2006, 17:04 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cristigeo69 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 29 Jun 2006, 06:57) Am schimbat un tampon de la o bieleta antiruliu, am pus unu nou, de Rolast, problema e ca habar nu am cat se strange piulita aia din capul bieletei. (partea de jos) Poate sa-mi spuna cineva? eu pot sa tot strang, ca nu se opreste niciodata, trece de filet, si la un moment dat merge in gol, asa ca trebuie sa ma opresc din strans cand inca e pe filet, dar cand?? argon,o strangi pana vezi ca incep sa se preseze bucsile alea un pic...sa-ti mai exact sa-ti ramana din filetu' tijei(gol)dupa ce ai trecut cu piulita cam 4-5 spire din filet...hai ca iti fac o poza sa vezi cum e la mine...nu stiu daca ai inteles ceva ![]() |
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am inteles, cum drac sa nu inteleg, ai ramas cu indoieli de la arcuri taiate?
![]() ![]() Inca ceva..exista vreo sansa sa se destranga singura piulita? ca nu are autoblocare...merge destul de greu , ca o tensioneaza tampoanele alea..si nu cred ca se destrange de la vibratii..da mai stii!??! This post has been edited by argon: 29 Jun 2006, 20:14 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cristigeo69 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 29 Jun 2006, 10:11) Am inteles, cum drac sa nu inteleg, ai ramas cu indoieli de la arcuri taiate? ![]() ![]() Inca ceva..exista vreo sansa sa se destranga singura piulita? ca nu are autoblocare...merge destul de greu , ca o tensioneaza tampoanele alea..si nu cred ca se destrange de la vibratii..da mai stii!??! nu se deregleaza NIMIC(ce dracu' mah nu are treaba cu unghiu...umbli la tiran??? la bieleta de directie??? nu te mai lua dupa toti prostii)...se torsioneaza mai mult bara si e un pic mai rigida...CRED dupa capu' meu...si nu se desfac nu au cum,piulita e intotdeauna fortata... hai ca ti-am facut si poze... ![]() prima e pt argon...cealalta pt restu sa vada lumea cum arata o bieleta model nou ![]() credeau ca e vrajeala ![]() ![]() ![]() This post has been edited by cristigeo69: 29 Jun 2006, 20:33 Attached thumbnail(s) Picture_001.jpg ( Size: 122.8k ) Number of downloads: 1693 Picture_003.jpg ( Size: 108.35k ) Number of downloads: 1966 |
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
|
|
aly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 7 January 05 From: Iasi ![]() |
Dupa cum spuneam pe la inceputul topicului am si eu asa ceva(am dat 10ron/buc in Iasi), deci nu e o gluma.
Argoane eu le-am deja de doua luni pe masina si am lasat vreo trei-patru spire libere si in ciuda faptului ca piulita aia se infileta destul de usor nu s-a miscat deloc de atunci si pana acum asa ca stai fara grija. |
--------------------
Dacia
1310 tlx
- is-xx-yy
|
|
Gio |
![]()
|
7 lei buc
![]() ![]() |
--------------------
Renault
12
Berlina Jaeger RULLLZ!
|
|
aly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 7 January 05 From: Iasi ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 tlx
- is-xx-yy
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
5 lei, in vitan la baieti
![]() |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
cristigeo69 |
![]()
|
|
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
|
|
Gio |
![]()
|
e nu mor astea care au dat 15 lei buc?
![]() |
--------------------
Renault
12
Berlina Jaeger RULLLZ!
|
|
argon |
![]()
|
Saltare, mai am o nedumerire, am observat ca in partea stanga, bieleta antiruliu, in partea de jos, unde se prinde de bara, si are saibele alea+tampoane sta cam aproape de burduful planetarei, cam la 1-2 mm, ma gandesc sa nu-l frece la un moment dat. In partea cealalta sta bine, la un deget de burduf.
Alta cauza nu poate fi decat lungimea prea mare a barei antiruliu in partea respectiva. S-a mai intalnit cineva cu situatia asta? ma gandesc ca singura rezolvare e adaugarea unui distantier sub prinderea barei pe lonjeron. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
argon |
![]()
|
Pun si niste poze, se vede si bucsa crestata ca e la locul ei si intreaga.
Distanta se vede cat de mica e, in conditiile in care in partea cealalta e minim 1,5 cm. Si cu rotile drepte tot cam atat e distanta, poate un mm mai mult. Doar vreau sa stiu dc e normal ca intr-o parte sa fie mult mai mare ca in cealalta. 138um1.jpg 120dh.jpg 119qg.jpg This post has been edited by argon: 2 Jul 2006, 20:23 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bebeto21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 11 July 06 ![]() |
Eu am bielete , din cele model nou cu bucsa , de vre-o 2 ani ,erau pe masina si nu erau facute de cineva ,pt ca aratau exact ca cele din magazin numai ca erau cu bucsa de bascula in capat(si inca sunt!)Masina se comporta foarte bine si nici nu am inca ceva de schimbat in plus cand schimbi din articulatii !!
Foarte bune ! Le recomand. |
--------------------
Dacia
1310 TX
1987
- B 21 xxx
|
|
GYCONE |
![]()
|
![]() Membru fericit Group: Members Posts: 217 Joined: 3 November 04 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
-
-
- Dacia Break '99
|
|
ydaniel |
![]()
|
am dat 8.8 lei pe una:) si 0.9 lei pe o bucsa.daca cele vechi mai tinut 11 ani,astea noi sper sa tina macar 2:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
am cumparat si eu bieleta...11,5 lei
Attached thumbnail(s) bieleta.jpg ( Size: 46.69k ) Number of downloads: 1705 |
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
valeriu ciprian |
![]()
|
|
--------------------
dacia
.
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
ardeleana face bucsile alea in punga cu holograma. "de pitesti" Eu ulterior am renuntat la bucsi, si tot ce contine cauciuc. le-am facut life time.
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Bucsele-n punga cu holograma-s Fartec.
Iar bieleta din poza cu ambalaj costa 6,5 lei. SGM, cum ai facut silent-blocurile lifetime??? Teflon? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ydaniel |
![]()
|
LE-AS vrea si eu life time:)pb la bielete e sus.unde la modelul vechi abia se tin de noi:) evindent calitatea materialului e de bza nu grosimea lui
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
valeriu ciprian |
![]()
|
Am studiat mai bine bieletele si parca sunt facute mai de doamne-ajuta...oare ne-am trezit cu adevarat?
|
--------------------
dacia
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:25 |