Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
bogdan_o |
![]()
|
||
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Pana la urma si-a pus cineva?
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Mr.Symbol |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 14 October 04 From: Constanta ![]() |
Se pare ca nu si-a pus nimeni pana acum pe LGN cotiera....sau nu ne zice si noua...
Cica loveste rotitele de la scaune. Nu am vazut inca una in realitate..cum se fixeaza...dar am gasit o poza aici pe forum.... Ma intreb acele tije care se prind de suportul de la frana de mana,nu pot fii modificate,indoite in asa fel incat sa nu mai loveasca rotitele? Sa-mi vina masina sapt. viitoare ![]() Am sa revin cu amanute si poze dupa ce rezolv treaba. Attached thumbnail(s) Image_03_.jpg ( Size: 28.47k ) Number of downloads: 2948 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- CT-31-SYM
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
deci se pare ca nimeni inca nu a incercat sa-si puna sau nu si-a pus cotiera. abia astept pareri si informatii, eventual niste poze de la cei care au reusit.
|
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
Mr.Symbol |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 14 October 04 From: Constanta ![]() |
Am fost azi si am vazut cum arata o cotiera,mai exact sistemul de prindere.
Cred ca se poate adapta... Am sa vb. cu un unchi care lucreaza la un service auto sa vada si el cum sta treaba si daca poate sa o monteze. In Cta. costa 600.000 . Am sa-mi iau zilele astea cand am timp si am s pun o poza... |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- CT-31-SYM
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
hai cu cotiera aia mai repede...ca io m-am dat batut pina vine caldura
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Mr.Symbol |
![]()
|
Pe gerul asta m-am dat si eu batut...sper sa se incalzeasca mai repede...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- CT-31-SYM
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Mah tot nu a pus nimeni cotiera?
|
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bai, ce naiba, am facut bordu cu ace rosii, i-am pus rosu chiar si la turatia maxima, nu sunt in stare sa adaptez o cotiera????!!! lasa ca termin eu examenul ala!
![]() |
--------------------
D
Logan
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Hai sa vedem cu cotiera aia ce facem pana la urma
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
Dsign |
![]()
|
pai nu prea stiu ce sa fac... faza e ca eu am scaune fara raglaj lombar, assa ca le-as putea intoarce, dar prinderea centurii este fixata pe scaun... aci e problema... cum se face mai cald sau am timp mai mult, verific sa vad daca se poate pune si invers. daca reusesc sa faca asta, dupa aia cred ca o rezolv cu cotiera. eu i-as face un sistem de prindere pe suruburile de la sina scaunului, ca nu as prinde-o de plasticul ce acopera frina de mina...
|
--------------------
D
Logan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa vedeti voi bucurie la schimbarea scaunelor intre ele... Ca sina dinspre exterior (stanga la scaunul stg, dr. la scaunul dr.) este olecuta mai jos decat ce de pe interior, care e montata pe tunelul central...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Dsign |
![]()
|
da corect, uitasem... mi-am montat statia si am vazut treaba asta dar uitasem... rusinica mie...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
D
Logan
|
|
Valentine |
![]()
|
Ideal ar fi sa se poata face cumva ca la Solenza, adica fara schimbat scaunele intre ele
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
ia incrcati voi o vizita la www.accesorii-auto.ro / sectiunea contact
am vazut intr-un pliant al lor o cotiera gen octavia/golf/passat au deasemenea o gramada de chestii de tuning interior si exterior |
-------------------- |
|
Mr.Symbol |
![]()
|
Azi mi-am facut timp,am fost am cumparat o cotiera(600 mii ) si am montat-o la un unchi la service.
Cu mici modificari la sistemul de prindere(din tabla mai groasa) am reusit sa o montez. Cateva poze cum am promis : Attached thumbnail(s) Image_758_.jpg ( Size: 32.1k ) Number of downloads: 3053 Image_759_.jpg ( Size: 29.76k ) Number of downloads: 3521 Image_760_.jpg ( Size: 26.59k ) Number of downloads: 3435 Image_761_.jpg ( Size: 29.85k ) Number of downloads: 3011 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- CT-31-SYM
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Hmmm ... nasol. Nu prea merge. Incurca si frana de mana si prinderea de la centura de siguranta si cele doua roti de reglaj de pe scaun.
Nu ma intelege gresit ... e buna initiativa ... si eu imi doresc asa ceva dar nu m-as baga la aceasta varianta. Oricum ... felicitari totusi ![]() This post has been edited by Obscuru: 28 Feb 2005, 17:43 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Mr.Symbol |
![]()
|
Am facut probe inainte sa o montez....
Intradevar,incurca putin la frana de mana...dar te obisnuiesti...azi prin oras la toate semafoarele am tras frana...si merge bine.... La centuri si rotite nu atinge....nu incurca...e adevarat ca daca vreau sa umblu la scaun(rotite) il dau la maxim in spate si totul e ok... Se poate observa in ultima poza cum sunt indoite tablele acelea astfel in cat sa nu atinga in momentul in care misti scaunul fata-spate.... This post has been edited by Mr.Symbol: 28 Feb 2005, 17:50 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- CT-31-SYM
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Adevarul este ca asa cum spunea si altcineva ... eu le-am reglat o singura data la inceput acele 2 roti si de atunci nu am mai umblat la ele ... asa ca nu ar fi chiar asa de mare belea.
Cu frana de mana e putin problema dar daca te obisnuiesti in timp ... cred ca e ok. Si cu prinderea de la centura tot nu prea ma prind dar daca zici tu ca "nu incurca" te cred ... mie din poze mi se pare ca incurca. LATER EDIT: Da ... m-am uitat mai atent si cred ca nu incurca nici la prinderea centurii ... Good work ![]() This post has been edited by Obscuru: 28 Feb 2005, 17:56 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Mr.Symbol |
![]()
|
Merci mult...
Oricum la sfarsitul saptamanii o sa mai fie o modificare...Tapiteria scaunelor schimbata(imitatie de piele visiniu cu negru) si astfel o sa dea mai bine cotiera care este tot din imitatie neagra de piele... ![]() Am sa revin cu poze.... |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- CT-31-SYM
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Noroc ca schimbi tapiseria scaunelor.
Felicitari pentru efort. Parerea mea e ca trebui cautata una mai potrivita, sincer mie nu imi place cum a iesit. Am sa ma chinui si eu ceva mai incolo cand |
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
Dsign |
![]()
|
felicitari omule... ma gindeam, nu era mai bine pt frina de mina daca montai cotiera cu 1 cm mai in spate? in rest arata bine, cum e la confort? poti tine cotul pe ea in timp ce schimbi vitezele?
|
--------------------
D
Logan
|
|
Esapament |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 29 September 04 ![]() |
Cotiera numa tipul asta il stiti? am vazut si pe forum la DSN tot asa ceva....este pe renalt laguna is jumate in latime cat asta care ii montata pe logan poate si mai subtire de jumate cat sa incapa mana soferului ... de alea ce ziceti?
|
-------------------- |
|
Mr.Symbol |
![]()
|
QUOTE(Dsign @ 28 Feb 2005, 22:58) felicitari omule... ma gindeam, nu era mai bine pt frina de mina daca montai cotiera cu 1 cm mai in spate? in rest arata bine, cum e la confort? poti tine cotul pe ea in timp ce schimbi vitezele? Merge si asa cum este...la frana de mana... Da ,schimb lejer vitezele tinand cotul pe ea...vreau totusi sa o las putin mai jos...eu sunt mai mic de inaltime... ![]() Sunt foarte multumit de ea... |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- CT-31-SYM
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
mie nu-mi place...e prea masiva..merge ceva putin mai mic si mai jos, ca sa arate cat de cat bine...oricum nu prea se potriveste cu masina
![]() ar trebui sa se continuue si in spate cu ceva, sa fie incorporata in consola centrala...nu asa agatata de ea cu 2 bucati de tabla ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
hmmm unii sunt cam carcotasi!! dar daca omului i-a placut modelul ala de cotiera e treaba lui!! fiecare isi ia ce vrea!!!
Mr.Symbol te sfatuiesc sa nu schimbi tapiteria cu imitatie de piele!!! deoarece: -iarna faci PROSTATA ![]() -vara transpiri ca draq pe la spate!!! Am vazut in bucuresti tetiere care se si ridica!! ideale pentru cei care au mai multa treaba cu frana de mana!!! ![]() This post has been edited by Alecs_TGA: 1 Mar 2005, 23:09 |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
sorry
![]() ![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
Alex10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 22 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ptr cei ce au incercat: cum va descurcati cu frana de mana, nu va deranjaza?
Eu am condus Solenza unui prieten cu cotiera. Elegant, frumos, nimic de zis, dar cand trebuia sa trag frana de mana era f.f.f. incomod. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6
- ........
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th February 2025 - 18:38 |