Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
norocu' tau ca scapi ieftin..'artemis' e la sacu' de 13 kile 260 lei..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Poza de-acu vreo 12 ani. Acelasi caine.
![]() This post has been edited by Filip: 19 Apr 2012, 00:35 Attached thumbnail(s) 16042012327.jpg ( Size: 518.85k ) Number of downloads: 708 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cainele mai slab si Pilif mai micut?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Filip |
![]()
|
Da, eu eram.
![]() ![]() Era ca o vulpita cainele. Acuma are ditamai burdihanu` obosit. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
L-ai frecat cu peria din poză?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Nu. Are alta. Si cu tepi si cu peri. Da m-am lasat pagubas. Il perii degeaba acum. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Chinui ciinele. Cind ai napirlit tu, nu te-a dat nimeni cu grebla.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nici nu stii ce-i place.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Filip |
![]()
|
Mama da flocos rau mai e. De tanar. Dar are gulerul ala alb, zici ca-i nobil!
![]() |
--------------------
Renault
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu-i nobil bre, e doar bancher, d-ala de te jupoaie de viu. Asta chiar la propriu...
This post has been edited by radian: 19 Apr 2012, 21:18 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Domnu' vet,
ce dracu' ma fac cu ghioarla? Ma bucuram degeaba ca baga crantanele. Mananca doar cand nu mai poate de foame si atunci destul de putin. E adevarat ca "mananca putin" dupa parerea mea. Dupa a producatorului mananca suficient. I-am cantarit crantanelele. Ideea e ca le mananca fara pic de pofta si s-a facut numai blana si os. Din cainele ala de abia-l ridicam in brate acum a ramas un fulg care te inteapa la atingere. Ii ies oasele prin piele. ![]() Ce naiba e de facut? Si nu pare bolnav sau apatic. Daca-i dau pufuleti, paine, branza, oase... mananca de rupe. Dar cu crantanelele astora s-a facut scaloi. Plus ca-l stiu cand ii e foame dupa comportament. Cand ma vede ma musca des si destul de tare de mana. Atunci stiu sigur ca-i e foame. Iar daca-i zic "papa" sare in toate partile. Apoi ii dau crantanelele si nimic. Ideea e ca n-am de gand sa revin la gateala. Iar crantanele a mancat de toate felurile. Si super premium si premium. E clar ca nu-s preferatele lui. Cum dracu-l fac sa puna carne pe el? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Filip |
![]()
|
Vrea sa-ti transmita... ca tre` sa fii iar masterchefu` lui!
![]() Sau pune si tu apa langa crantanele. L-or inseta. ![]() This post has been edited by Filip: 21 Apr 2012, 14:03 |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pictorase, niciun caine nu da pe spate dupa crantanele. Poa' sa fie si megapremium. Asa ca pune osu' la treaba si gateste-i
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() ![]() Fotografie0158.jpg ( Size: 284.16k ) Number of downloads: 415 Fotografie0171.jpg ( Size: 307.65k ) Number of downloads: 417 Fotografie0164.jpg ( Size: 408.96k ) Number of downloads: 108 Fotografie0166.jpg ( Size: 250.79k ) Number of downloads: 84 Fotografie0188.jpg ( Size: 335.43k ) Number of downloads: 78 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
@Victoras. Animalu ala a lu' matale, e o cotarla tanara. Plina de energie si hormoni. E bine sa fie slab (repet....SLAB...nu subnutrit)., decat gras/obez.
Deparazitari interne la 3 luni? @Iulia. Intr-una din poze am vazut un animal legat??? pai e frumos asa? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Dom'doctor,n-am ce-i face..pe cat de potolit,chiar tont, este la oras cand iese in natura turbeaza..
![]() ![]() This post has been edited by iulia_boris: 23 Apr 2012, 20:25 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(vet @ 23 Apr 2012, 00:59) @Victoras. Animalu ala a lu' matale, e o cotarla tanara. Plina de energie si hormoni. E bine sa fie slab (repet....SLAB...nu subnutrit)., decat gras/obez. Deparazitari interne la 3 luni? Din aventurile lu' Cotarla. Dupa 3 zile a aparut acasa. pui.JPG ( Size: 816.55k ) Number of downloads: 129 Scaloi, abatut, cu coada intre picioare, rupt de foame si de sete, iar mai presus de toate cu musca pe caciula rau de tot. N-a avut curaj sa se uite-n ochii mei. Io l-am ignorat total. S-a dus si s-a culcat. De fapt nu s-a culcat ci s-a pus pe zacut. Un fel de zacut d-ala de muribund. Cu ochii intredeschisi, mijiti. Si-a schimbat locul de cateva ori. A incercat , timid, sa dea din coada cand ma vedea dar n-a primit niciun raspuns. Asta se intampla dimineata. Spre seara a aparut mai voios (bagase o porte dubla de crantanele si o galeata cu apa), a incercat sa ma linga dar m-am ferit, s-a mai invartit nitel incercand sa-mi intre pe sub piele fara succes si s-a tolanit iar. Pana la urma l-am luat pe descult in brate (vai, dihania aia care-mi rupea sira acum era un fulg, un somalez) si l-am aruncat in magazie. Nu s-a opus si nici nu s-a uitat cu repros cum face de obicei. S-a culcat resemnat in tarana. In tarana in care o sa-si petreaca foarte mult timp de azi inainte. bou1.JPG ( Size: 824.51k ) Number of downloads: 167 bou2.JPG ( Size: 892.68k ) Number of downloads: 144 O vita de femeie, care ia bani de la stat pentru a ingriji cainii, le-a facut cotete pe trotuar. Apoi, p-aia care nu mai au loc in cotete ii aduce langa curtea mea. A facut aici catelarie. Le aduce zilnic de mancare. Problema e ca aia se plimba linistiti pe unde au chef. O catea in calduri l-a scos p-asta din minti plimbandu-se prin fata gardului. L-au apucat pandaliile pe dobitoc. Am dublat gardul cu plasa impletita, iar cretinul aproape c-a trecut prin ea. Apoi a gasit o "fanta de lumina" si aia a fost. Am tras linie si rezultatul e urmatorul: a slabit cateva chile bune s-a jigarit rau de tot are botul numai rani deasupra sprancenei am crezut ca are un ciuline dar are o mare pisda ca sa nu mai spun ca e mereu murdar la tuturel de ceva galben-verde si se linge toata ziua. Si i-am spsu sa foloseasca prezervativul. ![]() Asadar pana ma dumiresc ce-i de facut cu individul, o sa zaca-n magazie. PS. Despre ce deparazitare interna la 3 luni e vorba? I-am facut-o doar cand l-am luat. Ce sa-i cumpar? Ca nu mi-a zis veterinarul de asa ceva. Mi-a spus doar de vaccinul anual. This post has been edited by Victoras2001: 23 Apr 2012, 20:53 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Drontal, Cestal, Caniverm, Biheldon....sau altceva. Sunt pastile destinate deparazitarii interne(omoara viermii intestinali), de obicei se administreaza 1cp/10kg....si ideal este sa-i dai o portie la 3 luni.
Daca e in continuare abatut...poate dai o fuga la un cabinet si soliciti un examen pentru babesioza. Anul asta am tratat in 2 saptamani mai multe cazuri de babesioza decat am tratat in ultimii 2 ani. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 22 Apr 2012, 10:42) noroc cu mersu' la peste.. Cainele este superb. Pestii...la fel, cu recomandarea sa-i mai si eliberezi macar din cand in cand ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
E abatut ca nu-l bag eu in seama. Asa face de cate ori stie c-a calcat pe bec. Pana nu-l mangai sau nu-i spun o vorba buna nici nu mananca. Acum recunosc ca am exagerat nitel vizavi de el, da ma scoate din minti cum imi intoarce spatele si se tireaza. Totusi e un caine care-si urmeaza instinctele, ce dracu' vreau si eu de la el?
De dimineata am sa-l bag in seama si-am sa vad cum reactioneaza. In functie de asta am sa iau decizia daca trebuie sa-l duc sau nu la medic. Cu Biheldon l-am deparazitat si prima data. Numai ca nu mi-a spus nimeni ca trebuie s-o fac o data la trei luni. Am sa-i cumpar. Merci de sfat. 23 Apr 2012, 23:51: QUOTE(iulia_boris @ 23 Apr 2012, 21:23) Binele animalului mai presus de orice. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 23 Apr 2012, 22:51 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 23 Apr 2012, 23:24) ma scoate din minti cum imi intoarce spatele si se tireaza. crezi ca el nu stie ce faci cu pozele alea? ![]() las-o si tu mai usor ce destul l-ai facut de ras pe aici ![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Filip |
![]()
|
Mama saracu` Bonifaciu, parca e prizonier de razboi in ultimele 2 poze. Are aprox. aceeasi expresie ca a puiutului negru (acum a crescut) de catel cu care ne-a induiosat acum cateva pagini un coleg.
![]() EDIT: Sper ca puiul ala nu vrei sa-l dai la caine! ![]() This post has been edited by Filip: 24 Apr 2012, 08:19 |
--------------------
Renault
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Animalu dormea si-o venit bouru de stapan` su si l-o blitzuit ca sa aiba motiv de postat si l-a trezit.
![]() Victorasa la tine se potriveste omorat din prea multa dragoste ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Sa-i bagi tu blit cu telefonul.
![]() Bourul de caine n-are nicio babesioza sau cum ii zice. E vioi si cu chef. Muia din poze o avea dupa 3 zile de lipsit d'acasa si intors cu 10 chile-n minus si plin de rani pe tot corpul. Maine ma duc sa-i iau pilule pentru paraziti si ce-o mai avea prin el. Singurul lucru care ma mai nelinisteste acum e faptul ca dupa ce-a scapat din puscarie (ii dau drumul 2-3 ore pe zi din magazie) a pascut la propriu. Pur si simplu a mancat un chil de iarba proaspata si juma de chil de fan. Pana la urma care e adevarul despre potaile care pasc? Toata lumea stie ca le doare burta. De aici ar rezulta ca p'al meu il doare burta din nastere, fara pauza. A pascut de cand il stiu. Numai ca acum s-a intrecut pe sine. A, si e supt, zici ca a scapat din Auschwitz. I s-a lipit burta de sira. Bine, e dupa doua evadari de cate 3 zile fiecare intr-o saptamana. Evadari in care n-a baut si n-a mancat nimic. Da a babardit la greu dupa cate se pare. Aici intervine o doza de gelozie din partea stapanului. Se pare c-a babardit mai mult ca el. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Parca vet daduse explicatia cu iarba... Cand se acumuleaza par in stomac mananca iarba. Sistemul lor digestiv nu digera iarba si ii ajuta sa elimine ulterior ghemurile de blana. Daca ma insel sa ma corecteze domnu' doctor
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai asa s-ar explica. A naparlit infiorator. Si-a mancat par cu polonicul.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 05:56 |