Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
![]() ![]() |
Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.182 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.258 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Chederul ăla e boala lor, eu l-am lipit până acum de 2 ori la ușa din dreapta față lacum văd că începe să se desprindă și pe stânga...
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Ala trebuie sa il prinzi cand incepe sa se dezlipeasca. Eu am folosit un fel de prenadez de la bison universal, doar usile din spate aveau inceput de dezlipire acum vreo 5 ani.
Dupa lipire nu am mai avut treaba cu ele dar ocazional tot ma uit sa nu le apuce din nou. Solutie de reducere de costuri...cheder lipit. Porcarie sinistra |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.258 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Daca te uiți în trafic cu atenție, o sa vezi destule Focus 3 cu chederele atârnând un pic ore afară...
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.182 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
La 2 uși am mai lipit acum ceva ani cu prenadez.
Nu s au mai dezlipit. Asta ar fi a treia am pus ceva de la titan , sper sa țină. A patra da ceva semne dar e pe jumă de centimetru doar, nici nu mă gândesc să i fac ceva acum |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.209 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.221 Joined: 13 October 06 ![]() |
Cat costa un set de chedere OE ?
Macar le schimbi o data la 7-8 ani pe toate, si aia e, nu te mai doare capul. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Nu are rost sa le schimbi ca si alea noi trebuiesc lipite.
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 08:13 |