Idei de afaceri, Vreau afacerea mea
![]() ![]() ![]() |
Idei de afaceri, Vreau afacerea mea
XMihai |
![]()
|
||
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Eu ti-as spune dar ia uite-te la ultimul rand din semnatura ta!
![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu in locul tau, as deschide un Mall
This post has been edited by alex275: 7 Apr 2006, 23:55 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Sau o fabrica de scobitori performante.
This post has been edited by pastrama_stelistu: 7 Apr 2006, 23:57 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Pastrama du-te ma cu scobitorile tale de-aici ca asa m-ai invatat si pe mine si nu e nici o combinatie cu ele, mai ai masini de facut scobitori de aduci mereu vorba de ele?
![]() XMihai, cam citi bani ai de gind sa investesti? Nu de alta, dar afacere inseamna si sa cumperi vreo fabrica, dar la fel si sa vinzi tigari la toneta in piata, depinde de citi bani vrei sa risti. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Daca as avea bani mi-as face firma de transport.
Banuiesc ca o iei cam de la zero asa ca e cam greu de dat un sfat... As mai incerca o pensiune, firma de cattering, importator piese Renault, pensiune pentru animale de casa (unde sa-si lase lumea cainii cat sunt in concediu)....cred ca idei de afaceri sunt numai sa ai o suma de inceput. ![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
alexandru_93 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 7 September 03 From: ploiesti ![]() |
droguri frate! nu investesti prea mult, scoti banii repede...
acum serios vorbind, cu o suma gen 5000euro nu prea ai ce sa deschizi. s-au dus vremurile in care iti deschideai un butic de paine sau mai stiu eu ce.... trebuie o investitie mare, sa scoti cel mai bun produs pe piatza, sa fie de calitate si ieftin... ideea mea e ca trebuie sa te asociezi cu cativa oameni... cel mai repede iti scoti banii dintr-un club de noapte. investitie mica, spatiu inchiriat, tre sa-l amenajezi, scule audio, fete.. etc... nu te duce mai mult de 10.000e si iti scoti banii in mai putin de 1 AN |
-------------------- Ride or DIE!
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
sa imi spui si mie cat de repede obtii autorizatiile ptr deschiderea clubului de noapte ,daca e asa de usor cred ca de maine jumate din forum se apuca de asa ceva.daca nimeni nu crede bani se mai pot scoate si din agricultura nene si inca destul de multi,nu vreau sa dezvolt mai mult ptr ca astept sa sara "cunoscatorii" si sa-i aud "nu mai merge nene agricultura" .mai multe in posturile viitoare:)
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma faceti sa zambesc si eu sufar de seriozitate ....
![]() Chestia asta cu Idei de afaceri presupune 2 premise: 1. Banii 2. Ce sti sa faci ? Daca nu ai bani multi este bine sa te axezi pe ceva ce sti tu sa faci .... pentru ca la inceput sa lucrezi chiar tu si eventual unul sau doi angajati .... Deci .... Ce sti sa faci? Daca NU sti sa faci nimic atunci dai drumul la o firma de consultanta ..... ![]() Edit: Poti sa impachetezi fum, dorinte sau vise .... 80% din afacere consta in modul in care te impui pe piata si anume in Publicitate ..... Dar publicitatea in principiu costa ... E drept ca sunt si modalitati de publicitate ieftina iar rezultatele exista dar nu sunt spectaculoase ...... In principal as recomanda prestarile de servicii care nu necesita investitii mari si care, daca se poate sa aiba ca rezultat un contract de servicii lunar .... asa iti asiguri un venit cat de cat stabil .... Dupa care te poti gandi la dezvoltare .. This post has been edited by nairam: 8 Apr 2006, 09:20 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Deschide o sifonarie..cu apa de izvor...
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Deci, sa fie pe benzina sau pe motorina ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
pe motorina ca iesi mai ieftin la consum .... Desi reviziile sunt un pic mai scumpe si mai dese ...
![]() This post has been edited by nairam: 8 Apr 2006, 09:49 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cu fasole?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
vinde seminte de floarea-soarelui!
avantaje: materia prima ieftina. mana de lucru ieftina consumatori,garla!!!!! ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
A pierdut meciul de joi.
![]() La modul in care a fost pusa problema in primul post este normal sa primesti asemenea raspunsuri. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
XMihai |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Man...
Cum vad eu lucrurile. Din pacate faci parte din categoria oamenilor care desi nu ai nimic clar in cap (din punctul de vedere a afacerilor) vor sa faca afacere. Nestiind nimic, intreaba pe altii (rezultatul? acest topic). Acest topic are din start cateva bube pline cu puroi. 1) Nimeni nu o sa iti dea o idee mai serioasa decat o idee (poate buna) still...vinde seminte 2) Daca totusi cineva iti dea idea, s-ar putea ca tu, neavand experienta in domeniul ala sa ti se para o prostie. 3) Daca totusi cineva iti dea idea, si tie sa iti placa, sa nu o poti duce. Dupa mine o afacere ca lumea o faci dupa ce stii sa faci ceva (mai ales in productie) si cand cererea sau dorinta ta de extindere justifica ridicarea la un nivel mai inalt. E o chestie aproape naturala, nu asa fortata cum vrei tu. De smecherasi, vanzatori de tot felul, vinzatori de seminte, case de schimb valuatar si alte prostii care le poate face oricine...e plina piata de ele. Poate avem noroc (sau ghinion...depinde de punctul de vedere) si intram in UE....si nu o sa mai mearga asa usor cu businessuri dinastea subtiri "cumpar ieftin, vand super scump". So...eu as pune altfel problema. Ce stii face? Ce ai facut pana acum? This post has been edited by driverx: 8 Apr 2006, 16:49 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.359 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cauta o fransiza (sau cum mama ciorilor se scrie in romana). Ceva gen McDonalds, Kenvelo, Forneti, Shaorma de la dristor.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Din ciclul: "Am bani si nu ma duce capu', dati-mi voi idei de afaceri ca promit ca ma voi gindi la voi de fiecare data cind pisica mea inexistenta trage un pirț!"
Sari cu 50 de mii de para si-ti vin cu idee si plan de afaceri! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vinde râme roșii...
Ah, și viermuși. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.286 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Prezervative reciclabile .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Fa ordine pe-aici pe forum. Ca-i deja al treilea topic pe tema asta.
Dupa asta treci pe la fiecare forumist sa incasezi cate un leu pentru munca depusa, si care cred ca-ti va fi dat cu placere. Dupa ce strangi cei 10.000 de lei bagi avans la un Logan galben cu care faci taxi. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu tine, nu mai sunt licente!
Da io ma gandeam sa concesioneze budele din Bucuresti pe 99 de ani. Se super scoate. Prinde o buda langa berarie, se p**a 7 oameni/minut, 10 000 p*****l, iese ceva... 70 000/min.= 4 200 000/h. Lucreaza non-stop=100 800 000/24h Asta-i socoteala per buda. Daca le ia pe toate, intr-o saptamana ne cumpara pe toti! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Sony |
![]()
|
Ptiu, drace, ce ti-a clocit sub palaria aia!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
acu' mi-a venit ideea!!!
baga-ti un Bordel! curve gasesti,e plina RRomania!!! |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Sony |
![]()
|
Bordelul e ilegal, dar colectarea alcoolului reciclat este OK.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 05:00 |