Interfata OBD pentru DDT2000, Serial & USB
![]() ![]() ![]() |
Interfata OBD pentru DDT2000, Serial & USB
eastcowboy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 4 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.6
|
|||
Emyemanuel1979 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 March 19 ![]() |
Salutare.
Dar chinezariile cu OBDII, sunt bune de ceva? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1,6mpi
- B43UOF
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Cele chinezesti cu cip fals sunt ok pentru coduri simple de motor, sterg erori si vizualizeaza parametrii de tip OBD2, cam 10-20 de parametrii, nu cei de la fabricant, nu functioneaza la multe modele de masini, sunt limitate la protocolul OBD2 pe anumiti pini din mufa, adica functioneaza in general cu standardul european si pot fi utilizate pe anumite modele de autovehicule care au protocoale simple de comunicare, este dificil de afirmat daca sunt ok in general, eu zic ca nu sunt ok pe termen lung,
Am testat mai multe variante si am ales 2 interfete, cu PIC si cu STN, acestea se pot utiliza mai extins cu aplicatii dedicate, pyren, ddt4all, pyclip, ecutweaker, cu aceste programe se pot modifica parametrii dar depind de soft ul utilizat, cea cu cip PIC este mai lenta, cea cu STN este rapida dar depinde de viteza portului , daca este pe USB sau Bluetooth, |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
Interfata STN pe care o ai este BT sau USB, o folosesti si cu DDT2000 (cu derivatele acestuia ddt4all, modul DDT din PyRen, RenOLink, etc. este clar)?
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
alfabit |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 447 Joined: 26 September 09 ![]() |
Da, asa e, ca de obicei ai perfecta dreptate !
![]() This post has been edited by alfabit: 17 Aug 2023, 13:42 |
--------------------
Dacia
patru cilindri
201x
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
Eu doar am intrebat referitor la interfata STN a colegului si DDT2000 (subiectul topicului), atata tot
![]() This post has been edited by Gil26: 17 Aug 2023, 17:44 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:22 |