Marea Dilema... Cum se deschide capota ?, User's Manual, FAQ
![]() ![]() ![]() |
Marea Dilema... Cum se deschide capota ?, User's Manual, FAQ
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aici avem de a face cu un cor al vinatoreselor (de barbati bine garnisiti) care, in chip destul de ostentativ, vor sa-si comunice ca nu e de nivelul lor social sa stie cum se deschide capota, sau usa cuptorului cu microunde, sau altceva ce se face in mod manual. Ele are bani si se duce la mecanic daca se confrunta cu problema !De chestii d'astea se ocupa doar saracimea, ca numai astia-si face singuri ce simte nevoia sa-si faca !
![]() ![]() This post has been edited by corbex: 28 Oct 2009, 13:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Le-am trimis deja linkul la toti prietenii mei cu copii, sub titlul "Ia de citeste, sa stii ce face nevasta-ta acasa"
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Măi dragilor, o să râdeți poate, da' să știți că m-am uitat și eu ca vaca la pix încercând mai demult să deschid capota la o Octavia Tour. Ca circumstanțe atenuante: era bulită deschiderea
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eh, nu le condamn, probabil nici multi dintre noi nu stim si nu avem indemanarea sa facem o ciorba sau o mancare, sa calcam o camasa, etc. Chestiile tehnice sunt traditional asociate barbatilor.
Problema la fete nu e ca nu sunt capabile sa invete chestiuni tehnice legate de masina, ci ca nu le intereseaza aspectul, il considera inutil, asa ca nu se obosesc. La fel cum procedez eu in ceea ce priveste gatitul ![]() P.S. daca aveau Ford era mai interesant, ca deschideau capota cu cheia de contact. Probabil multi nu stiau faza (nu e de condamnat, din moment ce nu au avut ford. Fiecare cu masinuta lui) Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
oare cati stiu cum se deschide capota la focus ???
EDIT ai fost mai iute This post has been edited by l@u: 28 Oct 2009, 13:08 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
toti cei care citesc MANUALUL.................... plus inca cativa care o ard pe forumuri....
This post has been edited by b76bgaarh: 28 Oct 2009, 13:09 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
in cartea masinii scrie sigur cum se deschide capota, ca numai chestii d'astea are scrise in ea: cum sa deschizi geamul, cum sa inchizi usa, cum sa dai drumul la casetofon si cum sa deschizi capota. Da'-i mai peste mina sa deschizi cartea, mai bine deschizi usa a vreo 5-6 mall-uri !
This post has been edited by corbex: 28 Oct 2009, 13:14 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Fordu' ca fordu', dar ...
QUOTE Ce razi mah? Io asa m-am umflat in pene c-am dibuit singura, ca n-am fost atenta sa prind cuiul ala lung, de tine capota sus, pana face click, si mi-o cazt derect in cap. Ce picioare-o luat masina.....Noroc cu materialu romanesc, e durabil....(capu, nu masina) Nu prea inteleg cum o lasat capota din mana asa, de la distanta. Intrebarea e daca o tinut capota cu capul pana o pus apa. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Un tip zice pe la pagina 4
aoleo fetelor mi-e mie rusine jenat de rusinea voastra. daca n-ati deschis capota nevar evar ,imi racesc gura de pomana sa va intreb daca ati facut pana vreodata. si eu care credeam ca reclamele misogine sunt exagerari. ochi peste cap no ofens foarte fericit si o duduie ii raspunde... Si care e problema ta?Fii tu barbata si schimba-ti roata singura, eu nu-mi stric manichiura, ca dau bani grei... ![]() si alta.... In mod normal nu as lasa, dar, hai treaca de la mine, ca ai altele pe cap...Spor la pene! Ma duc la manichiura. Apoi alta....... sa ma laud si eu? conduc de ani buni, dar n-am pus niciodata benzina genial... cititi tot topicul, merita ! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Pe la pagina 10, o exprimare mai putin fericita...
QUOTE ... Ai o scula pe mana, iei manualul si inveti ce si cum ai de facut ca sa ai grija de ea, ca altfel nu mai merge. punct. ... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by MihaiD: 28 Oct 2009, 13:26 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Copilasi dragalasi, discutia asta e foaaaaarte veche. Ma mir ca voi cei priceputi in ale masinilor si netului ati descoperit-o abia acum. Probabil tot asa si femeile pricepute in a va creste copiii au descoperit mai tarziu cum se deschide capota. Eu as spune ca e de apreciat ca au vrut sa mai invete cate ceva legat de masina, desi pentru completarea lichidului de parbriz sau schimbarea unei roti cu pana e de ajuns sa te invarti pe langa masina si sigur apare cel putin un barbat care e incantat sa-ti arate el cum se face.
Spre rusinea mea ma pricep sa deschid capota, sa pun lichid de parbriz, sa schimb un bec si chiar sa fac o pana. Insa la capitolul pana as lasa un barbat sa se ocupe si as gasi destul de repede unul disponibil. In week-end am facut si un polish farurilor si am reusit sa-mi rup o unghie. Da, stiu ca un barbat nu si-ar fi rupt nicio unghie, dar am vrut eu sa fac polishul asta. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
corbex |
![]()
|
De ce te ofensezi tu, Diana, topicul nu e impotriva femeilor, ci impotriva femeilor care-si dau ochii peste cap.
Nu fii asa sigura ca barbatii sar sa faca pana oricarei femei. Depinde ce capota are... ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Este imposibil sa fie adevarat!
![]() Mai mult ca sigur ca este un topic "la misto" pentru a atrage trafic ! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
io zic ca depinde de picioare.....decolteu...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
corbex |
![]()
|
se prea poate sa ai dreptate, dar ne-o lasa pe noi aroganta masculiniceasca sa credem asta?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Pune poze cu capota di@ana, craci am vazut!
![]() This post has been edited by Lostboy: 28 Oct 2009, 14:07 |
--------------------
.
.
.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si ce va mirati asa?
Nu v-am vazut sa va mirati asa tare cand unul altul pe aici pe forum se lauda ca stie sa schimbe o priza sau un intrerupator, ca parca ti-ar trebui 3 facultati pentru asta ... Nu vad ce-i asa mare branza, cati dintre voi ati prefera ca prietena/nevasta sa mestereasca pe la masina in loc sa se ingrijeasca? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Serje esti offtopic, acum vorbim de capota Dianei
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
serje: Nu v-am vazut sa va mirati asa tare cand unul altul pe aici pe forum se lauda ca stie sa schimbe o priza sau un intrerupator, ca parca ti-ar trebui 3 facultati pentru asta ...
E de notorietate universala ca barbatii stiu sa schimbe orice. chiar si o femeie. cu alta.... ![]() OAP: ...O sa fiu rauuuu...Intrebare: Oare cati stiu sa foloseasca functia search? ...Subiectul asta s-a mai discutat acum 1,5-2 ani sic Si ce daca? Si alegeri au mai fost si acum 4 ani, si acum 8 ani, si uite ca nu ne plictisim de ele ! ![]() This post has been edited by corbex: 28 Oct 2009, 14:15 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si imi iau ban pentru offtopic?
Da C@talin unde ii sa aiba grija de capota lu' Diana? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Lostboy |
![]()
|
E la socru-su! Îi ține pușca la tâmplă.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
O fi deja pe capota, cine stie
![]() ![]() |
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
capota ca capota.... da pedala cum e???? o intrebam pe diana...
This post has been edited by b76bgaarh: 28 Oct 2009, 14:16 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pedala cui? Poate erbegurili.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:32 |