Muget de vaca(bou)
![]() ![]() ![]() |
Muget de vaca(bou)
DSops |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|||
Florin Constantinescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 25 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
poti sa detaliezi un pic, si la mine "mugeste", culmea si dupa ce o opresc, si o incui se mai intampla sa mugeasca :shock: |
--------------------
Renault
Megane Grandtour
2003 Autentique
- B 02 BZM Megane Grandtour 1,9 dTI
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Nu stiu ca la mine nu mugeste. Cauta prin site si gasesti o gramada de informatii.
|
|
JCV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 23 May 02 ![]() |
La care service ai fost si ce program au?
Multumesc |
-------------------- Zambeste, maine va fi mai rau. :)
|
|
DSops |
![]()
|
TimNovDac (Timisoara) 7-19, tinichigiu 8-16.
|
|
JCV |
![]()
|
Au pe stoc respectivul "T", trebuie sa-mi fac programare? Ai cumva si nr de telefon al "mesterului"?
Multumesc |
|
|
DSops |
![]()
|
Il schimba imediat.
|
|
JCV |
![]()
|
Multumesc frumos.
|
|
|
DSops |
![]()
|
Sa fii iubit.
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
La mine nu fasaie cu toate ca are sistemul de recirculare a vaporilor (canistra + electrovalva). Imi poate spune cineva unde este amplasata chestia aia care face "mugetul"?
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
la dsn este chiar in rezervor.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
AlexV multumesc pentru informatie dar poti fi mai explicit. Sa va spun cum se prezinta rezervorul la mine la Nova. In capac intra un conector electric si 4 furtune.
Doua dintre ele sunt evident pentru tur si retur. Al treilea se duce tot inspre motor, mai exact in canistra de carbon si apoi printr-o electrovalva in injector. Al patrulea nu stiu ce rol are si unde se duce. In interior cele 2 furtune tur si retur se prelungesc cu altele in forma de spirala, turul ajunge in pompa iar returul pe fundul rezervorului. Furtunul de la canistra nu are nici o prelungire in interior. Deci unde este valva care "mugeste" la voi? |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
am lucrat destul de mult prin spatele masini cu toate chestiile scoase si l-am auzit de multe ori. mai ales daca lovesti fundul portbagajului mai tare incepe. Pe linia amortizoarelor chiar la mijloc la noi este un capac metalic. exact de acolo se aude.
Cel mai tare a fost la munte cu cortul ca eram eu si un prieten si masina langa noi. in rest nimic si nimeni. Doar padure. si incepea masina noaptea de imi venea sa ma sui in ea si sa plec de frica. ![]() ![]() ![]() Mai multe nu stiu ca nu am desfacut niciodata capacul ala negru. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu este o supapa care are grija sa nu apara o presiune mai mare in rezervor si mai elimina cand si cand din vapori afara. Mie mi - a mugit de noua. Dobitocii de la service la revizia de 1000 mi - au gaurit busonul de la rezervor ca sa nu mai mugeasca. Pe forum mi s - a spus ca era o tampenie deoarece nu se mai creeza presiune in rezervor. Dureros este ca odata cu venirea caldurii a inceput sa miroasa rau a benzina (evident). Asa ca am etansat din nou busonul. Acum nu mai miroase si mugeste din nou.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
mi-e mi-au crestat garnitura aia groasa care etanseaza si mi-a zis sa nu mai umplu rezervorul pina in gura. drept pentru care acum caut o garnitura d-aia s-o pun la loc, dar nu gasesc decit cu buson cu tot.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
Am avut cotul de umplere crapat. Si nu a mai mugit.... L-am schimbat pe banii mei
![]() Am recuperat dupa schimbare cotul de umplere si nu are decat o crapatura mica de 1.5 cm, si vreau sa-l lipesc, ca oricum am inteles ca nici asta nou nu ma va tine o vesnicie ![]() |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
Forte |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 August 02 From: Constanta ![]() |
Cum repar busonul .. ca si mie mi l-au stricat la revizia de 20 000km.
Stiu ca au scos ceva din el ... o garnitura. Ce este de facut??? |
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
- CT-23-FRT Ex-posesor de DSN Clima Sept.2002, Jante 14"Alessio. Am vandut-o la 40kkm cu 3300Euro si este inmatriculata cu B-xx-GMC.
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
pai, daca-ti lipseste garnitura, fa rost de alta si pune-o la loc (e o garnitura groasa de cauciuc care vine peste butuc). daca ti-au dat gaura prin buson, e mai nashpa, ca trebuie sa-ti iei altu' (cu cheia aferenta evident).
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
LucescuC |
![]()
|
![]() Calaret Group: Members Posts: 1.300 Joined: 1 August 03 From: Iasi ![]() |
La mine la masina mugeste cu atat mai tare si mai des cu cat e rezervorul mai gol si e mai cald afara.
Daca desfac busonul este presiune inauntru,deci eu cred ca asa trebuie sa fie si nu un defect. |
--------------------
Renault , Honda
Clio symbol 1.5 dci, Transalp 600 V
2003, 1998
- GL-05-XLN, IS-80-LCG
|
|
ion73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
la mine dupa ce am schimbat acel teu nu a mai "mugit".acum a inceput din nou.s-a crapat din nou acel teu.solutia pe care am aplicat-o a fost sa imi fac acel teu din cupru.si asa scap de schimbatul teului.
|
-------------------- "Uneori platim mult mai mult pentru lucrurile pe care le primim pe gratis. "
- Albert Einstein |
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si mie imi mugea de noua si ma enerva cumplit. De vreo doua luni nu am mai auzit nimic. Bineinteles ca s-a crapat cotul de umplere vreo 3 cm sus unde se prinde. Acum ma bucur sa aud mugetul, asta inseamna ca am sistemul etans.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Calculatorul e imposibil sa "ticaie" ca nu e bomba cu ceas
![]() Acum, gandind logic, tie iti ticaie calculatorul personal (adica PC) ? O avea el generator de tact dar sigur nu poti sa-l auzi cu urechea libera. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
cei care au slz aud mugetul asta? a mea nu a scos de cand am luat-o nici un sunet. :shock: :shock: :shock: 8) 8) 8)
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Și eu am Solenza, dar citesc și posturile posesorilor de DSN, că sînt multe de învățat. Ei bine, am Clima din 10 mai 2003, am 2300 km și pînă acum nu am auzit nici un fel de muget. Chiar pot să spun (deocamdată!) că mă număr printre norocoși,
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
la slz au schimbat atat rezervorul cat si gatul de la rezervor cu tot cu dop ...
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
AlexV |
![]()
|
tzacanitul ala nu este de la calculator, ci de la un releu din compartimentul de relee. desfa capacul si pune mana pe ele sa vezi.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
nici io n-am auzit vre-un zgomot.. acum e drept ca nu m-am cautat in urechi... :wink: :wink:
|
-------------------- |
|
aless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 27 May 03 From: Ploiesti ![]() |
Referitor la "muget". La voi se mai aude pe vremea asta?
La mine nu se mai aude cam de prin septembrie. Asta vara se auzea foarte des. |
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cu vechiul cot de umplere se auzea si pe vremuri mai reci, mai rar decat vara. Cel nou vad ca se comporta la fel: l-am schimbat in iulie si a revenit sunetul specific. Azi dimineatza am umblat prin oras (este rece si ploua) dupa ce am bagat masina in garaj si cand am inchis (trantit) usa sofer a "mugit" scurt.
![]() |
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
uniculpau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 June 03 From: Urziceni ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- IL 84 PAU hmmm!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:59 |