NFS Most Wanted
![]() ![]() ![]() |
NFS Most Wanted
FuRsEc1 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 11 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova 2003
- NFSMW
|
|||
Boggy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
ca sa faci bani fara sa trisezi faci aceeasi cursa de mai multe ori ... doooh
ca sa scapi de levele la heat ori lasi masina in garaj si concurezi cu alta timp de cateva curse ori o vopsesti, schimbi componente (vizuale evident) dar asta scade mai greu |
--------------------
Renault
Laguna III
2.0dCi 150cp
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vopsitul costa numai 500 si scade heatul foarte repede.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
FuRsEc1 |
![]()
|
Gata....am scapat de X-uri la masina la care vroiam, dar acum mi`au suspendat pe alta Honda RX8....asta e dupa cate am vazut pot s`o deblochez daca vreau, dar nu vreau pt ca am 6 masini cu care pot sa concurez
![]() Evo VIII e viatza mea ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova 2003
- NFSMW
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
eu mi`am luat clio v6 cu prima ocazie si am terminat jocul cu el...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am facut jumatate de joc cu el. Dar m-am plictisit si am trecut la un lotus elise. Maasinile cu motor central merg cel mai bine.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Baieti, am si eu o intrebare.
Am ajuns la heat level 4 da' nu mai vrea sa creasca ![]() Era chiar fun sa ma alerg 10 minute si sa distrug zeci de masini de politie (remember eu joc cu trainer - jocul e complet diferit ![]() ![]() SUPER. Ma descarc de tot stressu de la servici. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
FuRsEc1 |
![]()
|
Eu ajung la al 5-lea level, vin corvette-urile si la sfarsit peste 2.000.000 bounty.
Apropo, la al 5-lea nivel vin alte elicoptere si merg foarte jos si poti avea ocazia si le bubui si pe alea. |
--------------------
Dacia
Supernova 2003
- NFSMW
|
|
starnet |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 December 05 ![]() |
QUOTE(kum @ 28 Nov 2005, 09:31) Daca tot s-a discutat de Underground2 nu va de ce nu s-ar discuta si despre Most Wanted . Hai sa ne impartasim impresiile aici ! De exemplu am si eu o intrebare : cum naiba fac bani mai multi ? Vreun hint ceva ? Ca am ajuns la locul 10 de pe lista si deabia am reusit sa-mi upgradez prima masina la max. ca performante si sa-mi mai cumpar un Lancer Evo VIII , dar nu mai am bani sa-l imbunatatesc . 5000 / cursa castigata mi se pare prea putin . 1. pe la blacklist 6-7 o sa ai destui bani 2. trainer se gaseste pe www.dlh.net (inclusiv cheaturi) 3. problema ca jocu merge greu pe un sistem bun e de la placa grafica , asa ca faceti un upgrade la driveri de placa video si mai puneti si ultimul patch la jocului care se gaseste pe situl jocului 4. jocul e relativ usor si slabut din toate punctele de vedere , asa ca l-am terminat in 4 zile |
--------------------
dacia
solenta
- b-37-yht
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
interesant jocu.. sunt inca la blacklist 7...
dar totusi unde e damageul???? incearca sa dai o tura prin copacii care asa de misto zboara ... cu dacia ca parca o sa fie cu totul alceva... in fine grafica.. marfa. detalii maxime la 1280x1024.. e perfect! pe un barton 2400mhz 9800Xt 1gb ram pe un abit nf7-s |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
catalin_tm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 22 Joined: 3 January 06 From: Timisoara ![]() |
ok, vin cam tarziu cu parerea mea, dar asta e.
in primul rand respect munca depusa, si imi place grafica. 2. daca va amintiti (maniacii de nfs) cum era nfsu 1, cand ne bucuram toti la un geam nou, la un amarat de far, la un vinyl bonus. unde au disparut toate astea?? 3. spoilere, nimic, mufler tips, nimic, faruri, stopuri, nimic. aici era bucuria de a-ti face tuning la masina. acum iti pui body kit, geamurile si niste vinyl, si gata. eu cred ca frumos jocul asta nou, dar au renuntal la destule chestii care erau de fapt, farmecul jocului... schimbarea nu e intotdeauna buna. si inca ceva: nu prea am experienta in realizarea jocurilor, dar nu inteleg de ce nu puteau sa il faca cu aceleasi motoare grafice ca nfsu2, sa mearga la fel de bine cum mergea si ala pe 256 ram... in mare, deci... e fain jocul, dar s-a renuntat la multe chestii din jocurile anterioare. sa mai zic si de masini, ca s-ar fi preferat unele mai de strada... e bine si asa!! |
--------------------
dacia
1300
- - daca joci lfs, da un pm mie sau lui silos, sa-ti dam un link, cu liga romana de lfs
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(catalin_tm @ 5 Jan 2006, 14:38) si inca ceva: nu prea am experienta in realizarea jocurilor, dar nu inteleg de ce nu puteau sa il faca cu aceleasi motoare grafice ca nfsu2, sa mearga la fel de bine cum mergea si ala pe 256 ram... in mare, deci... e fain jocul, dar s-a renuntat la multe chestii din jocurile anterioare. pai uite care-i chestia.. jocu are engeine pe masiura .. daca e prea slab... nu poate cacula atat de repede toate detaliile si vei avea nevoie de un pentium 11 pe 1024 de biti sa joci jocu ala si nu de un barton sau un celeronD ... ca la pascal.. daca faci un programel de 2 lei in care scri 2 vorbe si 3 minciuni... poti sa il faci manual cu mult de scris pe sistem tip tabel.. daca vrei sa scri 1roman si 3 reviste .. fara pointeri e mort programul.. sa nu mai spunem ca desi e simplu trebuie foarte mult cantitativ de scris, si foarte greu se proceseaza o chestie simpla dar muuuuulta decat o chestie mai complexa dar mult mai mica. cel mai siplu ar fi sa te intreb cati litri are o cisterna si iti dau un pahar cu ce sa masori.. iar eu vin cu o ruleta iau cateva dimensiuni , eventula pe curbe aplicam o integrala .. si ala e volumu.. mie imi ia 10 min pe hartie cu tot cu masuratul si tie vre-o saptamana sa torni pahare in cisterna sa vezi cate intra... adica e muuult mai simplu sa calculezi 2^2006 decat 2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2**2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2... de 2006 ori.. ca innebunesti si tu si respectivul precesor pe care il pui sa calculeze. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
A aparut NFS Carbon??? Sau e doar.... coming soon...???
Gata m-am lamurit... "in stores from 1st november"... abia astept... din cate se vede e peste toate la grafica... This post has been edited by Buyaka: 18 Oct 2006, 00:01 |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
E in magazine de pe 16 octombrie
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
... in care magazine ca eu nu l-am gasit...
![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi cer milioane de scuze , poti sa il comanzi in avans , era vorba de http://www.pixelrage.ro/magazin/cumpara-jo...carbon-416.html, eu vazusem gotik 3 care e de pe 16 in magazine si mi-a ramas in cap ca sunt amandoua, sorry!
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ia sa readucem asta la viata. Care ai carbon si te pricepi la el?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Marty ai ramas in urma bre
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma bucur pentru tine, felicitari! La vremea aia aveam o placa video GeForce 2 400 MMX si 512 RAM.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Acuma ai de 1 gb ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
C@talin |
![]()
|
Coduri la NFS ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
da.ca sa ai bani fara numar , fara numar , nitro cit cuprinde , plus posibilitatea de a avea pt scurt timp o viteza incredibila.cam de 400.
29 Jul 2007, 18:51: daca iti iei o masina , oricare , si nu ii faci nici un upgrade , cistigi la fel de bine cursele ca si cu una tunata This post has been edited by dariusz: 29 Jul 2007, 17:51 |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Marty |
![]()
|
Nu ma intereseaza codurile, iti zic pe PM ce ma intereseaza.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
inafara de nfs 1 am jucat toate nfs-urile scoase pana acum, fost pe la 4 turnee internationale, unul in state (NFSUG1) si 3 in germania(NFSUG2, MW, Carbon)... marty zi ce te intereseaza si sper sa te pot ajuta...
|
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Si? Ai castigat ceva?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
de ce crezi ca am NFS ca nr la masina...
![]() |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
Whishlist Honda S2000 |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Mda.
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
AlinI |
![]()
|
pai avansul la masina si plimbarea pana in franta de anul trecut din banii de nfs au fost platite...
![]() |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
Whishlist Honda S2000 |
|
dariusz |
![]()
|
atunci inseamna ca poti sa imi raspunzi la o nelamurire.mi se pare mie sau cu cit ma duc eu mai bine si mai tare , cu atit se duc si ceilalti?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 05:53 |