dacia estafett?, a vazut cineva asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
dacia estafett?, a vazut cineva asa ceva?
mimunku |
![]()
|
||
![]() Membru de rezervă Group: Members Posts: 176 Joined: 18 October 04 From: Românica ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
2009 Daca n-ar fi proștii, deștepții ar muri de foame (Camil Petrescu)
|
|||
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Am gasit o singura poza pe un plic,o postez alaturat:
Attached thumbnail(s) Autofurgon_Dacia_D6.jpg ( Size: 43.65k ) Number of downloads: 2233 |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
mimunku |
![]()
|
![]() Membru de rezervă Group: Members Posts: 176 Joined: 18 October 04 From: Românica ![]() |
pai de ce nu spuneti fratilor ca vreti poze cu estafette?!?!? ca va da mosu...
modele vechi Reno mai gasiti aici: http://www.renault.com/renault_com/en/main...ures/index.aspx vesti proaspeteeeeee ! ultima ora in urma insistentelor voastre, am vorbit cu amicu' cu schitele de D33 si am avut surpriza sa aflu ca are ceva... chiar un fel de fotografii. revin atunci cand le voi primi. fiti pe faza ! This post has been edited by mimunku: 12 Feb 2007, 11:59 Attached thumbnail(s) estafette_1.jpg ( Size: 22.62k ) Number of downloads: 2002 estafette_2.jpg ( Size: 29.38k ) Number of downloads: 1869 |
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
2009 Daca n-ar fi proștii, deștepții ar muri de foame (Camil Petrescu)
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
si eu sunt mega curios about d 33;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Adrian_pt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 31 October 06 ![]() |
Farurile sunt de Nissan, stopuri de Liberta, masina alba a fost prototip de fabrica in perioada la inceputul anilor 90. Din pacate nu s-a pastrat foarte bine... dar e Dacie adevarata!
In al doilea rand am poze recente cu o adevarata Dacie D6 Estafette din Constanta (cu sigla UAP), o sa vb cu proprietarul sa vad daca am voie sa le pun pe forum. Daca e simpatic poate pot sa va arat si talonul, masina are o istorie destul de interesanta... Pana una alta pot sa va arat numai o poza proasta dar inedita.... Attached thumbnail(s) ESTAFETTE_and_bus.jpg ( Size: 9.12k ) Number of downloads: 2233 |
--------------------
Dacia
1310
1984 http://volganeagra.blogspot.com |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Adrian_pt |
![]()
|
Dacia din linkul lui Ov e de vanzare, 3000 Ron. Mai multe detalii pe PM.
|
--------------------
Dacia
1310
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am vaut o astfel de masina la REMAT-ul din Berceni, pe centura, pentru cei interesati.
Precizez ca nu era in curte REMAT-ului, culoarea alb 13. |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
NokiaNokia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 19 May 07 From: Bucuresti,Militari-Politehnica ![]() |
mimunku ne-ai promis poze cu D33 ce sa intamplat de pana acuma nu le-ai postat?
![]() |
--------------------
Fan Dacia
1300
L "nu trage domn' Semaca, sant eu, Lascarica prietenu lu matale"
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
Avea doar schite.
Uite poza. Hai ca dau din casa. Attached thumbnail(s) Dacia_D33___proiect_abandonat_5.JPG ( Size: 46.42k ) Number of downloads: 3723 |
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
misto arata de la spate... mai bine ca loganu'
pacat ca nu au bagat-o astia la productie |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
Dacia aia alba cu triple gen Espero nu e din Iasi ,e din orasul meu, Hirlau, situat intre Iasi si Botosani.
E condusa de o doamna, si sta parcata in fata unei case din zona Garii din Hirlau, oarecum vis a vis de Ocolul Silvic. Are GPL si e pastrata binisor.Cand o vad in trafic, poate o si pozez. Cu stima, Daniel |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
1995-CL, 2002-Clima, Full :D
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|
NokiaNokia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 19 May 07 From: Bucuresti,Militari-Politehnica ![]() |
Interesanta aceasta Dacia D33.
![]() |
--------------------
Fan Dacia
1300
L "nu trage domn' Semaca, sant eu, Lascarica prietenu lu matale"
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
![]() This post has been edited by Muttley: 14 Jan 2008, 15:33 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ramane fara boi la bicicleta...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Adrian_pt |
![]()
|
foarte interesanta. masina pare OK, mult mai buna decat alte "orori" realizate de uzina Dacia in anii 80 si 90...
|
--------------------
Dacia
1310
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vrei sa zici "aratoasa", ca de buna, cine stie ce-o fi sub caroserie...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Adrian_pt |
![]()
|
... nu am sperante ... probabil foarte tare bazat pe Nova.
|
--------------------
Dacia
1310
|
zzr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 19 December 07 ![]() |
salut prieteni.Sunt din DB si dupa ce am citit la inceputul topicului am crezut ca am vazut si eu mai de mult dacia alba cu faruri de espero etc. etc.Ei bine dupa ce am vazut si poza mi-am dat seama ca nu e vb despre aceeasi masina.Eu aici am vazut altceva: o dacie cam in felul celei descrise de voi insa....e fff aproape de dacia nova.Farurile nu sunt de espero aduc fff bine cu cele de hyundai accent model ,94.stopurile spate la fel.De fapt cred ca sunt de hyundai 99%(de asta mi-am dat seama mai tarziu voi spune mai jos).Pe aripile spate are aerisiri de berlina,nu de cele lungi de 1300 ci din acelea dreptunghiulare de 1310.Bordul este de supernova.Masina este de f mult timp aici in DB si de cand am vazut-o prima oara,cam acum 6 ani m-am intrebat ce masina e asta?!!Solenza nici nu aparuse cand am vazut-o eu prima data si m-am gandit ca va fi viitorul model. Seamana fff mult cu o nova.Nu cred ca proprietarul sa o fi modificato mai ales de atunci la vremea aia cand supernova era cel mai recent model.Si nu scrie absolut nimic pe ea.Vara trecuta cand veneam de la mare am vazut in constanta intr-o parcare pe langa care am trecu destul de repede,una rosie parcata.I-am vazut decat spatele ce in fractiunea aia de secunda mi-a parut a fi la fel.Am apucat sa vad scris accent.Mi-am zis ca e vb de hyundai accent model mai vechi ce seamana fff bine cu nova si ca imediat ce voi ajunge acasa voi cauta pe google.Sa fi furat nova de la hyundai ma intrebam eu!!!Ajuns acasa n-am gasit nimic pe google.Hyundai accent model 94 decat seamana cu masina de care eu va vb la faruri si stopuri in rest...liniile caroseriei sunt mult mai....rotunjite.CINEVA P-AICI ZISESE DE O ASEMENEA MASINA CA A VAZUT-O PRIN IASI,SI CA NU E CEA DIN POZA CU DACIA SCRIS INTRE STOPURI.Cred ca este vb de aceasta masina,mai ales ca e alba si cu nr de DB,si seamana PERFECT cu nova(usi capota,aripi,haion,praguri identice.Oare chiar sa fie un hyundai accent mai vechi?De ce nu-l gasesc pe google??Sau si-a modificat-o omu' si...
|
--------------------
dacia
1310
1987
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Chiar draguta masina (cel putin din spate arata foarte bine).
Pacat ca nu a fost sa fie... |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Si din fata? Sunt doar doua poze cu D33, ambele din spate...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
Uitandu-ma la prima fotografie a D33 m-am gandit la stopurile de la actuala serie 5 de la BMW...
Bangle o fi fost scolit de italienii care au realizat acest protip? |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
O fi zacand si D33-ul asta prin curtea circuitului de probe de la Merisani? Ca acolo pare facuta una din poze, aia cu exemplarul fara numar... Poate iau legatura cu vecinu' meu care lucreaza la uzina, desi nu prea ne mai intelegem in ultima perioada, si daca e acolo poate dau o fuga si-i trag niste poze mai detaliate. Oricum sunt multe exemplare de masini "prototip" p-acolo, majoritatea cu modificari care nu tin de aspect, dar sunt si catva care ar merita pozate.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
masina asta NU seamana deloc cu ce vazusem eu. Parerea mea (proprie si personala) e ca poza reprezinta o glumita proasta
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da, si eu zic la fel, plus ca in a doua pagina are un numar strain pe ea. Totusi merita sa ma interesez, poate cine stie, aflu ceva detalii. Vecinu' e intr-un post de conducere pe la sectia de probe, deci ar trebui sa cunoasca cam orice prototip d-asta din ultimii 20 de ani de cand lucreaza acolo.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Adrian_pt |
![]()
|
ar fi fantastic daca se piate .... merita pozate si postate prototipele astea ...
Attached thumbnail(s) 100_0949.jpg ( Size: 245.12k ) Number of downloads: 1189 |
--------------------
Dacia
1310
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
..prototipurile*
![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
Adrian_pt |
![]()
|
sorry! plecat din tara la 4 ani ... nu prea le mai tin minte!
![]() Attached thumbnail(s) Logan_1__Large_.jpg ( Size: 89.67k ) Number of downloads: 1198 |
--------------------
Dacia
1310
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:33 |