Prezoane, Prezoane pentru Tabla sau Aliuminiu
![]() ![]() ![]() |
Prezoane, Prezoane pentru Tabla sau Aliuminiu
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
cristyjas |
![]()
|
![]() Membru daciot Group: Members Posts: 128 Joined: 27 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu le-am schimbat cu unele de la Febi(cod 07065),care nu au acea saiba pt ca mi s-a parut ca difera putin la conicitatea pt. strangere,cele pt. aliaj cu saiba mi s-au parut mai ascutite,insa difernta este foarte mica aproape insesizabila.La logan am vazut ca sunt mai multe tipuri de prezoane:cele pana in 2006 inclusiv cu jante de aliaj au prezoane fara saiba si hexagon de 19,la fel ca cele cu jante de tabla,din 2007 la cele de tabla sunt cu hexagon de 17,iar a mea care este din 2008 are pe jantele de aliaj prezoane cu saiba si hexagon de 17.
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige 2008
-1.5 DCI Ex:Dacia 1300-1973,Dacia 1310 MLS-1989,Dacia Solenza 2004
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.241 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 6 Mar 2011, 15:06) aliovi, problema nu e atat legata de conicitate, cat de faptul ca suruburile pt aliaj au un guler ce se poate roti liber pe surub. Cand le infiletezi, acel guler protejeaza materialul jentii. Altfel o sa freci otel in aluminiu si ghici care castiga? Asta, daca imi amintesc eu bine ![]() CAZUL IDEAL,asa aveam pe megane ! prezoane cu saiba conica ! QUOTE(bobo77 @ 11 Nov 2011, 15:06) merg si prezoane normale(ptr. jante de tabla) la jantele de aliaj ,asa am avut si pe symbol si pe logan am la fel....am luat jantele sh si dau pe prezoane cat n-am dat pe jante ![]() ![]() This post has been edited by sobolan: 13 Nov 2011, 14:12 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu intrebam de cazul invers, adica am prezoane pt jante de aliaj (ale masinii din fabrica) si voiam sa stiu daca le pot folosi la jantele din tabla pt iarna. Am inteles ca nu merg. multumesc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.241 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
daca-s cu saiba nu merg...
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
darthmaul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 12 March 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bossake @ 13 Nov 2011, 19:51) Eu intrebam de cazul invers, adica am prezoane pt jante de aliaj (ale masinii din fabrica) si voiam sa stiu daca le pot folosi la jantele din tabla pt iarna. Am inteles ca nu merg. multumesc ![]() Nu merg cele cu saiba. Eu am schimbat gumele in services si din start prezoanele din fabrica pentru janta aliaj, mi le-a pus in punga, dupa ce le-a desfacut. Au montat pentru jantele de tabla alte prezoane, ca cele din poza, fara saiba. Acestea au trebuit si polizate la rotiile din fata. prezoane-12x1-5-mm-12065b1478f07c162-0-0-0-0-0.jpg |
--------------------
Dacia
Logan Ambitions, 1,6MPI
2007
|
|
ssandulescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 27 January 12 From: Pitesti ![]() |
difera prezoanele de la jantele de aliaj la cele de tabla
|
--------------------
dacia
logan
2006/laureat
- AG-29-AAX http://www.daciaclub.ro/-VAND-piese-auto-logan-originale-si-aftermarket
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
ssandulescu, iar postezi la disperare pentru posturi?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristi19792001 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 October 07 From: Focsani, Vrancea ![]() |
Sal! Eu am cumparat de la www.bestautovest.ro, 4 jenti
Logan Janta 15'' aluminiu-aliaj 6001549388 Vreau sa spun ca s-au potrivit prezoanele de la jentile de tabla la cele de aluminiu. Cred ca depinde foarte mult ca prezonul sa intre corect in janta si sa nu strice gaura unde intra prezonul sau sa nu iasa in afara. Am doi ani de cand folosesc prezonul de tabla la janta de aluminiu si sper ca si acum inainte sa nu am probleme cu jentile de aluminiu. Nu mi-au zis nimic la service cand am echilibrat jentile de aluminiu, ca ar trebui schimbate prezoanele. |
--------------------
Logan
Preference
2007 Preference 1.4 MPI
- VN-79-DCL
|
|
s.stteffan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 April 12 ![]() |
![]() 21 Apr 2012, 16:11: este adevarat prezoanele de la jantele de aliaj sunt diferite fata de cele de tabla This post has been edited by s.stteffan: 21 Apr 2012, 15:11 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
B!ll |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 18 March 11 From: Bucuresti ![]() |
Seriooooos?
![]() Eu am masina cu 4 jante de aliaj si o rezerva cu janta de tabla. Cand am facut pana n-am stiut sa caut si prezoane..... Am pus rezerva pe masina si am plecat. La modelul vechi janta se centreaza pe inelul butucului de roata si se fixeaza cu aceleasi prezoane. O fi bine? |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 16V
2010 Laureate
- B 18 CVB Prostii invata din greseli si desteptii de la altii
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
E bine. Folosesc aceleasi prezoane de 5 ani, cand schimb rotile de aliaj cu cauciucuri de vara, cu cele de tabla, cu cauciucuri de iarna. Nu va mai bateti capul.
|
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ice cube @ 21 Apr 2012, 18:48) E bine. Folosesc aceleasi prezoane de 5 ani, cand schimb rotile de aliaj cu cauciucuri de vara, cu cele de tabla, cu cauciucuri de iarna. Nu va mai bateti capul. Idem si la mine... pentru prezoane fara saiba. Nu a aparut nici o problema. Iar un prieten de-al meu are tot echipare Ambition si are prezoane cu saiba. Aceeasi schimbare face intre jante de aliaj si jante de tabla, cu prezoanele respective, fara probleme. This post has been edited by Bujor Stefan: 21 Apr 2012, 19:10 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Parca a fost postat pe undeva pe aici, nu stiu exact daca pe acest topic si un raspuns de la vocea clientului in legatura cu acest subiect discutat de n ori, asa ca mai forati...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
salutare
stie careva dimensiunile de la prezoanele de logan ph1 pt jantele de aluminiu, fara saiba. imi trebuiesc alte prezoane pentru distantiere de 15mm. multumesc. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
- GL 61 TES http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=259258&hl=
|
|
nucu68 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 January 07 ![]() |
Asta primavara am facut un schimb de jante cu tatal meu. Le-am luat pe ale lui din aluminiu si i le-am dat pe ale mele de tabla. El are in 1.6 iar eu 1.4 Evident ca am facut si schimb de prezoane. Asta dupa ce citiesem ca nu se potrivesc cele de la aliaj cu cele de la tabla. Plus ca cele de la aliaj sunt de 19 iar cele de la tabla de 17. Nu m-am uitat sa vad daca e vreo diferenta intre prezoane. Greseal mea.
Intre timp pentru a scapa de schimbul de cauciucuri iarna- vara am cumparat si 4 jante de tabla. Am cerut la magazin si prezoane pt ele. Ieri m-am apucat sa montez jantele si surpriza. Intre prezoanele de la aliaj si cele de la tabla nici o diferenta. Aceaasi conicitate, aceeasi lungime. Desfac un prezon de la masina tatalui.( Cele care le avusesem eu initial) Identice. Cum se poate? Am citit pe forum ca nu sunt identice. Si totusi le-am verificat, masurat cu sublerul. Nici o diferenta. Concluzia - am cam luat plasa. Si m-am ales cu un set de prezoane pe care nu am la ce le folosi |
--------------------
Dacia
Logan GPL
2007
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
Eu am cumparat anul trecut prezoane de Logan pt jante tabla si strangeau prea tare. Janta de tabla statea lipita de etrier. Am pus prezoanele de la jantele de aluminiu si stateau perfect. Am dat inapoi cele 16 prezoane si mi-am recuperat cei 100 de lei.
This post has been edited by Sir Andrew: 7 Nov 2012, 10:38 |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
QUOTE(nucu68 @ 7 Nov 2012, 09:56) Asta primavara am facut un schimb de jante cu tatal meu. Le-am luat pe ale lui din aluminiu si i le-am dat pe ale mele de tabla. El are in 1.6 iar eu 1.4 Evident ca am facut si schimb de prezoane. Asta dupa ce citiesem ca nu se potrivesc cele de la aliaj cu cele de la tabla. Plus ca cele de la aliaj sunt de 19 iar cele de la tabla de 17. Nu m-am uitat sa vad daca e vreo diferenta intre prezoane. Greseal mea. Intre timp pentru a scapa de schimbul de cauciucuri iarna- vara am cumparat si 4 jante de tabla. Am cerut la magazin si prezoane pt ele. Ieri m-am apucat sa montez jantele si surpriza. Intre prezoanele de la aliaj si cele de la tabla nici o diferenta. Aceaasi conicitate, aceeasi lungime. Desfac un prezon de la masina tatalui.( Cele care le avusesem eu initial) Identice. Cum se poate? Am citit pe forum ca nu sunt identice. Si totusi le-am verificat, masurat cu sublerul. Nici o diferenta. Concluzia - am cam luat plasa. Si m-am ales cu un set de prezoane pe care nu am la ce le folosi chiar foarte tare ![]() ![]() |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
nucu68 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 January 07 ![]() |
Cititi postul meu 265 de la Jante aliaj Logan si vedeti ce am patit eu cu aceste prezoane. Masurati si verificati inainte de a da banii pe ele.
|
--------------------
Dacia
Logan GPL
2007
|
|
sustinromania |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 5 January 15 From: Brasov ![]() |
si cum dau de postul ala al tau cu numarul 265 ? ca sunt interesat...
|
--------------------
skoda
octavia
2001 Ambiente 1.6SR benzina combi
|
|
nicu132003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 27 April 10 ![]() |
Salut
Are cineva idee ce dimensiuni sunt Jentile de Logan 2016? Si daca schimb jentile ( cele de tabla au senzor de presiune ) cu unele de Aliaj ( nu originale Dacia ), trebuie neaprat sa montej acei Senzori? Daca nu in montez, imi da eroare in bord! Cu respect |
--------------------
Dacia
Logan
2016 1.2 75CP
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Eu am mai luat un set de jante de aliaj acum inainte sa inceapa sezonul, ca am vandut rotile de iarna cu tot cu jantele de tabla, si am ramas cu prezoanele cumparate separat pentru alea, asa ca daca va trebuie, sariti.
![]() This post has been edited by Victorine: 22 Oct 2016, 21:12 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Jantele de X52 aka Logan II sunt 6J R15 ET40, iar mașina fiind din 2016 are 99% TPMS indirect(via ABS) fără senzori TPMS pe roți.
|
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:15 |