Probleme strong dc++
![]() ![]() ![]() |
Probleme strong dc++
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
baietii cu ochi albastri te-au gasit. Io zic sa iti faci bagaju pana nu e prea tarziu si in exil. Cu copyright-ul nu e de glumit.
Apropo, priveste pe geam, daca vezi vreo duba suspecta nu mai are rost sa te stresezi ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cam ilegala activitatea asta...
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
zii si solutia salvatoare, nu fi rau. marty distruge hardul repede!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
daca e extern, ascunde'l la niste rude.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
nr. 1. Calculatorul NU se repara cu pumnul!!!
nr. 2 revin cu un edit si cu o posibila solutie. Se pare ca nu am acces la DC. Acces restrictionat ![]() Daca ai timp, formateaza si baga linux, daca nu pe foc/geam/ in cap la vreun trecator sau in comp la vecinu' ca "nu ti-l mai vede calculatorul" This post has been edited by kog: 5 Dec 2009, 15:53 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Sau da-te pe torrent.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Hai sa recapitulam:
- brusc nu mai merge daunlodu decit la chestii care vin intr-un singur segment; - aploudu' merge ca-nainte; - fac apdeit la versiune si nu se schimba nimic. Ce gura ma-sii poate avea? SilviuB, habar n-am cum se foloseste ala si-n plus de asta n-am invite. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@Marty - cum ai netul? Treci prin router? pppoe?
Cum iti faci port forwardingul? Sigur nu e vreo limitare de la router? Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 5 Dec 2009, 18:07) @Marty - cum ai netul? Treci prin router? pppoe? Deci io ti-am vorbit frumos!Cum iti faci port forwardingul? Sigur nu e vreo limitare de la router? Cum am netu'? Retea de cartier, cablu. Trec printr-un switch, evident. Ce-i aia port forwarding? Daca era sa fie vreo bulangerie de la isp, ma suna inainte, ca suntem preteni, da' n-a zis nimic. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Pe scurt: DC-ul foloseste un port. Cererile catre compul tau vin la IP-ul tau (care diferentiaza calc tau de altele) si la un anumit port (care diferentiaza aplicatiile intre ele).
Deci ai de la retea de cartier netul, nu ai pppoe (adica nu te conectezi cu user si parolo) si nu ai router pe care sa ti-l configurezi tu. O prima varianta: incearca in proprietatile lui DC sa setezi la conexiune Passive. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
Same shit. Merci pentru incercare!
Ma gindesc sa nu fie vreun update pe la AVG care sa-mi fi tufut beleaua. Nu de alta, da' vaz ca merge tot ce vine dintr-un singur segment (1 singur user). Cind e vorba de mai multe segmente... pauza! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Sorry
![]() Ai putea incerca (desi nu stiu daca e vreo diferenta) ApexDc++. Pe Win mai foloseam programul asta si era ok. Sa nu iti fi pus 'prietenii' de la ISP vreo limitare ceva pe download, desi daca zici ca de la un user merge nu ar trebui sa fie cazul. Pe toate hub-urile iti face asa? Mai las pe altii sa dea sfaturi ca nu mai am idei ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Andy, nu e de la port forwarding. Dacă era de acolo, afecta upload-ul. E altceva... StrongDC parcă e cel care poate lua de la mai multe adrese simultan...
Marty, eu cred că e timpul să treci și tu la torrente... găsești lucruri mai de calitate decât pe DC, și nici nu iei țepe... Ce nu găsești pe torrente sunt manelele, dar sper că nu ești genu'... This post has been edited by C a t a l i n: 5 Dec 2009, 19:33 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kog |
![]()
|
dacavrei invitatie pe un tracker PM
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Martinezule, ia fa tu un back-up cu System restore, apoi da un restore acu vre-o saptamana si vezi ce se intampla!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Daca nu a dezactivat smecheria, la mine prima data cand pun win obiceiul e sa dezactivez sistem restore si indeing-ul
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Si eu am avut asa patanie cu DC-ul, am luat pusca din cui si glont in Windows...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
reinstaleaza, sau foloseste alt client
eu il folosesc pe ala clasic..ca e singurul pe care am reusit sa il conving sa mearga cum trebuie de cand mi-am luat router |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Ce de pirati pe aici ...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
For the record - oamenii nu downloadeaza materiale supuse legii copyrightului, ci numai freeware, oppen source, poze personale, distributii de linux, etc
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Care-mi da si mie invite pe niste trackere d-astea? Ca tot le laudati atata...
Martynezule, am avut si io problema ta, la mine s-a rezolvat singura dupa vreo 2 saptamani. Nu stiu cum, nu stiu de ce, nu ma pricep. Da s-a rezolvat! 5 Dec 2009, 22:45: QUOTE(hash @ 5 Dec 2009, 22:05) ![]() QUOTE nu-t' trebe. dai serci. Cum nu-ti trebe? unde plm dau serci? Vreunu mai milos de p-aici sa-mi explice si mie ca la retardati...io am bitcomet ala, cu ala descarc, nu? Cum fac mai departe? Unde dau serci, unde dau click, unde dau daunlaud? This post has been edited by pastrama: 5 Dec 2009, 22:45 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
serci dai dupa "afara din ghencea". in rest e banal.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(pastrama @ 5 Dec 2009, 22:42) Vreunu mai milos de p-aici sa-mi explice si mie ca la retardati...io am bitcomet ala, cu ala descarc, nu? Cum fac mai departe? Unde dau serci, unde dau click, unde dau daunlaud? Deci sa zicem ca vrei sa descarci programul X care este freeware cu ajutorul bitcometului (desi te-as sfatui sa treci la utorrent). Pasul 1: deschizi un browser de net si intri pe gugal Pasul 2: scrie numele programului (X) si la sfarsit pui "torrent" Pasul 3: descarci torrentul ala si il deschizi cu bitcomet sau ce program ai tu acolo. Pasul 4: astepti sa se descarce Pasul 5: enjoy ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
sau mai bine instalezi asta.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 5 Dec 2009, 22:58) Pai da ma, da de obicei merge incredibil de prost. adica tre sa stau vreo 3 zile sa iau si eu ceva... Acu` instalez ala de pe linku` lu` grecu`. Iulikk, da si mie link sa iau asta. Si sa nu dureze trei zile, daca se poate. This post has been edited by pastrama: 5 Dec 2009, 23:18 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 17:41 |