DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Radare pitite bine ... foarte bine

echosektor
post 31 Aug 2004, 23:42
Post #61

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

bre nene voi imi dati emotii.... :oops:

--------------------
null
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan_o
post 1 Sep 2004, 10:10
Post #62

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Alt radar ascuns bine: pe Sos Colentina, cum vii dinspre Obor si te duci spre Fundeni, inainte de intersectia cu Doamna Ghica. Stau baietii bagati printre masinile parcate si nu ii vezi decat cand e prea tarziu. Limita e 50 km/h.

Si inca unul: Cum vii dinspre Baneasa spre Sefan cel Mare, pe linia lui 5. Dupa ultma curba la dreapta (intesectia cu B-dul lacul Tei) sta radarul. in nou, il vezi prea tarziu. Drumul e foarte bun si de multe ori foarte liber asa ca ai tendinta s-o calci. Limita e 60 km/h.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
echosektor
post 2 Sep 2004, 00:17
Post #63

Membru

ce bine ca nu am drum p'acolo..dar totusi e bine de stiut smile.gif

--------------------
null
+
Mache
post 2 Sep 2004, 07:40
Post #64

Chibiț autorizat

Mai stau si pe Panduri, cum vii dinspre Academia Militara spre 13 Septembrie si invers. Ascunsi printre masini. I-am mai vazut ascunsi pe Panduri si la capatul dinspre Cotroceni. Acolo stau pe trotuar. Fiind o zona mai putin circulata, te iau de departe.

Mai stau pe 13 Septembrie. Langa zidul Casei Poporului, in fata la Mariott. Urci dealul, se face liber in fata ta, viteza si... poza. Ca sunt mascati de copaci. In sensul celalalt, dinspre Mariott spre Piata Constitutiei, stau in dreptul ultimului bloc. Tot printre masini. Ascunsi de copaci si masinile parcate, te iau la sigur.

I-am mai vazut si in zona Apaca, cum vii dinspre pasajul Lujerului. Stau pe trotuar, ascunsi sub un copac. Si chiar opresc.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
johnsws
post 3 Sep 2004, 15:07
Post #65

Membru autentic

am vazut ieri radarul din crangasi de pe dreapta cand mergi spre pasajul lujerului. aveam 55, le-am zambit frumos si am trecut mai departe.
multe radare mai sunt prin orasul asta! si nu e o problema dar ce te faci cu taximeTRISTIi si cu soferii de camioane mici care merg cu 50 si cand sa-i depasesti accelereaza si ei pana la 60? o pui de un radar clar!

--------------------
opel astra 2006 classic
astra la vista baby!
+
SiloS
post 3 Sep 2004, 19:27
Post #66

Gangester

From: Buzau

Stiti ce am patit ? Cand am venit de la vatra dornei am trecut prin bacau - tecuci - galati . Drumul dintre tecuci si galati este format din comune peste comune .... Erau radare parcate si le-am vazut pe toate , desi bunica-miu a mers in comuna cu ~ 50 .

La un moment dat s-a gandit sa depaseasca un aro si a accelerat pana la 74 km/h [ in a 3 a , of course ] Imediat cum a trecut pe dreapta si a inceput sa franeze , din masina care venea din fata a iesit "chestia aia specifica politistilor cu care ordona sa opresti" . Oprim masina . Vine politistul : "V-am oprit pentru viteza , va dati seama , nu ?"
-"Da ... In depasire am accelerat... "
Pana la urma am primit un avertisment .

Deci radarele pot fi ascune si in masini normale , in miscare. Cele mai enervante radare , pentru ca cu greu se observa politistii din masina .

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
madalina
post 5 Sep 2004, 10:27
Post #67

Membru autentic

Vedeti ca in ultima saptamana a foat zilnic radar pe Dorobanti, intre Televiziune si Piata Dorobanti. Isi ascund masina printre masinile parcate pe trotuar.

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
Marty
post 5 Sep 2004, 11:31
Post #68

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

ATENTIE !!!
[b] Cei care circulati cpe Buc.-Ploiesti, vedeti ca au pus radare mobie (masini de politie in miscare), cu obiectivul indreptat spre inapoi. Cel putin intre Fintina Miorita si Pod Otopeni (IPSO) si invers, nu o calcati ca nu stiti ce surpiza va rezerva urmatorii 300 de metri!!!!!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
florinc
post 5 Sep 2004, 12:24
Post #69

Membru autentic

Am vazut si eu ieri ca aveau "tunul" indreptat spre luneta. :shock: :shock: :shock:
Am scapat ca era aglomerat ca altfel.... :inger: . Take care!!

--------------------
Opel/Dacia Vectra B/Solenza - .
Opel Vectra B
+
florinc
post 5 Sep 2004, 12:48
Post #70

Membru autentic

Mai nou, aveti grija pe B-dul Unirii pe portiunea proaspat asfaltata intre Piata Constitutiei si magazinul Unirea, pe la arteziene, si mai ales sera ca sunt camuflati printre copaci. Ma intalnesc cu ei aproape in fiecare seara cand ma duc acasa.

--------------------
Opel/Dacia Vectra B/Solenza - .
Opel Vectra B
+
Ake
post 14 Oct 2004, 15:01
Post #71

Morderator

Group: Moderatori

Prin drumurile mele, cel ami bine pitit radar l-am intalnit in comuna Spataru, la intrarea in Buzau cum vii dinspre Bucuresti. Pe linga faptul ca stau cateodata ascunsi pe diverse stradute laterale, sau la cativa metri de intrarea in localitate, astia au mai facut o smecherie. Au montata para pe o bucata de scandura catre spatele masinii, astfel icat sa crezi ca radarul e pentru directia opusa de mers.
Dar faza cea mai misto, (n-am remarcat-o eu, ci baiatul meu de 5 ani) e ca in borcan sta mereu un manechin imbracat politist si "supravegheaza" traficul.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
kaspersky
post 14 Oct 2004, 15:38
Post #72

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

Intre Cluj-Napoca si Turda bintuie o dacie alba fara insemnele politiei pe ea dar este dotata cu radar. Eu am vazut-o de vreo 3-4 ori. Numarul este CJ-07-CVR (daca bine am retinut).

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
costi
post 14 Oct 2004, 15:39
Post #73

Membru autentic

E de rau! Din ultimele relatari ref la "pitirea" si amplasarea radarelor constat ca baietii si-au tras o "eminenta cenusie" care inventeaza tot felul de ascunzatori care mai de care mai parsiva. Sansa noastra este ca nu schimba locatia prea des si daca ai drum regulat prin acea zona stii la ce sa te astepti. Vad uneori cite unul saracu' cu numar de provincie care da fuga in pofida faptului ca toata coloana merge uniform in zonele consacrate. Chiar imi este mila de ei. Aviz celor care ne viziteaza.

--------------------
DSN/SLZ
+
green_alex
post 15 Oct 2004, 11:41
Post #74

Membru incepator

From: Bucuresti->Muncii

1. Vanatorii sau aia cu radare mobile sunt cei mai greu de evitat. Umbla in special prin afara orasului (dar nu numai) si sunt de vreo 2 ani activi de cand au primit radarele astea noi. excl.gif

2. Absolut ilegal am aflat de un amplasat un radar in jud Alba intr-o CLADIRE la marginea drumului si fara nici o masina de politie in vecinatate. Stiu de la cineva care si-a luat o amenda acolo. Radarul era pus intr-o ghereta de paznic la intrarea intr-o institutie. Ca tot vorbim de amplasaer la vedere in masini marcate excl.gif

3. In Buc pe cheiul dambovitei eu stiu urmatoarele locuri frecvente:
a) pe sensul spre Crangasi in statia de autobuz Grozavesti , pe trotuar in spatele unor boscheti
cool.gif pe sensul spre unirii
- la benzinaria petrom de la Cotroceni stau in fata unui service, pe trotuar
- la intrarea in Spitalul Municipal, dar la intrarea de masina dinspre Eroilor care este inchisa, mai intunecata si plina de masini. Te iau la fix ca nu ii vezi decat tarziu, mult prea tarziu.
- In fata parcului de la Izvor chiar pe la jumatatea lui e o zona de intrare in parc (acoloam luat-o si eu 72 km/h).
- Si, mai rar, inainte de Piata Natiunilor Unite tot asa parcati pe dreapta langa trotuar.

Aaa si inca o chestie, pt Dambovita in zona asta e un singur radar, deci daca il vedeti undeva => restul e liber.

Bine ca pana la urma daca tinem cont de toate locurile de radar din Bucuresti ajungem sa mergem incet peste tot ca nu stim unde e pus deci...

--------------------
DACIA evident 1410 Sport
Just Me
+
Bobo
post 15 Oct 2004, 12:19
Post #75

Membru autentic

pe barbu vacarescu, pe dreapta cum te duci spre stefan cel mare, oaecum in dreptul benzinariei AGIP, am vazut frecvent masina politiei cu radar;

--------------------
+
Wolfman
post 15 Oct 2004, 12:34
Post #76

The Fastest

From: Murciélagos

De cand am detector nu prea ma mai uit dupa radare, mai ales cand alerg dupa unul mai grabit decat mine!

--------------------
Opel MOKKA X 1.4 T 2019
"Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
+
geo76com
post 15 Oct 2004, 12:35
Post #77

Membru incepator

Pe calea Grivitei cind vii dinspre P-ta Chibrit imediat dupa ce treci de podul Grant pe dreapta sint niste parcari. Fiind si curba te iau baietii ca din oala, ii vezi prea tirziu cum stau ca ghiborti in parcare.

--------------------
DACIA 1310L 1995
...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
+
Ake
post 15 Oct 2004, 13:02
Post #78

Morderator

Group: Moderatori

Bd 1 Decembrie capatul dinspre Basarabia- cam 1-2 prezenta pe saptamana. Stau printre masinile parcate lateral imediat dupa curbe.
Bd Liviu Rebreanu- trei locuri cu prezente dese- imediat dupa pod cum vii dinspre Titan, aproape de intersectia cu Campia Libertatii cum vii dinspre Rm. Sarat, si la capatul lui 330 printre autobuze

This post has been edited by Ake: 15 Oct 2004, 13:06

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
Sony
post 15 Oct 2004, 13:16
Post #79

Membru autentic

From: Ban Land

Politistii nu prea au interes sa combata viteza, ci mai repede sa te scuture de cateva bancnote. Eu cred ca ar putea sa scoata in trafic cateva masini fara insemne si sa dea flashuri celor din sens opus. Cei mai multi ar ridica piciorul de pe acceleratie. Dar nu mai incaseaza nimic si salariile sunt "mici". De, salarii de bugetar. Mori de foame fara spaga.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
nitz
post 15 Oct 2004, 15:22
Post #80

Membru incepator

QUOTE(green_alex @ 15 Oct 2004, 11:41)
Bine ca pana la urma daca tinem cont de toate locurile de radar din Bucuresti ajungem sa mergem incet peste tot ca nu stim unde e pus deci...
*

Cam asta ar fi si ideea lor, nu?

--------------------
Renault Clio - alb murdar
+
zzero
post 18 Oct 2004, 02:53
Post #81

Membru autentic

From: Constanta

Vreau sa va zic ceva baieti:
Mi-a spus o persoana foarte avizata din politie ca pe langa faptul ca toate masinile folosite de politie tre' sa aiba insemnele specifice, cele de radar trebuiesc puse in locuri unde sa fie vizibile.Si stiti care a fost explicatia lui? Ca daca nu sunt vizibile de la distanta sa considera ca este flagrant.Iar pentru flagrant tovarasii militieni au nevoie de MANDAT.Mai ziceti ceva....mama lor de porci, ecscroci, nesimtiti.La fel si cu politaii care stau dimineatin weekend pe langa cluburi si discoteci pititi si ii opresc pe cei care pleaca de acolo sa vada daca nu au baut.Cica nici macar nu au voie sa faca asta.Tr' sa fie la cel putin nu stiu cate sute de metri de localuri.Nu sa isi astepte "clientii" in fata ca si taximetristii.
Iar cat priveste detectoarele radar, vara asta am avut ocazia sa duc cu masina personala un mare mahar din IGP de la Mamaia la Saturn.BEAT.(obligatii d-ale lu' sefu')Fiind afumat si dupa ce a vazut ca am detector pe masina am inceput sa discutam despre el.Sa vedeti ca mi-a zis.Ca de fapt ei(SEFII IGP) nu au nimic cu detectoarele ci din contra incurajeaza folosirea lor pentru ca cel ce are detector "simte" prezenta politiei in preajma si se comporta ca atare, fiind mai atent.De altfel cica au fost si polemici prin Guvern pe tema asta a detectoarelor, pt ca de cate ori opreau pt radar vre-un pui de guvernant asta isi suna parintii si scapa.Si ca ei s-au saturat si le spun sa isi ia detectoare ca sa nu (tot ei-politaii) ii mai opreasca alta-data.Va vine sa credeti?Mi-a mai zis ca este deja un proiect de lege ca detectoarele sa fie acceptate si sa nu mai fie probleme.De altfel ei si-au si dat acordul favorabil pt acest proiect.Deci tre' sa mai asteptam sa se voteze.Dar acum cu alegerile...
Va repet politaii NU AU VOIE SA STEA LA PANDA.Doar la flagranturi pt care au nevoie de mandat.

--------------------
Dacia Solenza - CT-06-VRY
+
RIon
post 18 Oct 2004, 09:09
Post #82

pasionat

From: CJ

Asa cum se poate vedea in desenul atasat, noi suntem masina verde care intra cu 111kmh (deh - Mitsubishi de teren) in curba aflata la intrarea in localitatea Cristian (parca a treia loc. inainte de SB). Dupa cum sunt acele drumuri, cei care veneau din directie opusa nu vedeau masina de politie, si nu puteau da flash-uri ca este acolo. A fost si un cal breaz al IPJ SB, a luat carnetul, plus amenda. Fiti atenti in zona!

This post has been edited by RIon: 18 Oct 2004, 09:10

Attached thumbnail(s)
RADAR_CRISTIAN.jpg ( Size: 42.24k ) Number of downloads: 37

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
AMZ
post 18 Oct 2004, 10:06
Post #83

Oldschool Member

Ieri am facut un drum pana la Targoviste si era o ceta de nu vedeai la 50 mt.in fata si pe la Contesti m-a luat radarul , ma luat din mers, venea din fata, aveam 82 km. in comuna, am scapat super usor cu 200mii, nici nu s-au uitat la acte, in schimb mi-au spus ca tocmai veneau de la un accident urat din cauza vizibilitati reduse.

Mai gasesti inca politai de treaba.

--------------------
Renault Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP. 2011 - B.XXX.AMZ
+
Sony
post 18 Oct 2004, 13:36
Post #84

Membru autentic

From: Ban Land

Se intentioneaza legalizarea detectoarelor de radar. Intentia este ca politia sa foloseasca generatoare de unde pe aceeasi frecventa ca radarul si astfel sa fie combatuta viteza. Aceste generatoare sunt mult mai ieftine decat radarele, deoarece nu proceseaza nici-un fel de date. Teoria este buna, dar practica ne omoara!

This post has been edited by Sony_: 18 Oct 2004, 13:37

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
costi
post 19 Oct 2004, 12:32
Post #85

Membru autentic

Misto ideea numai ca generatorul de unde nu genereaza si spaga de rigoare si nici venituri la buget. Deci......

--------------------
DSN/SLZ
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 07:28
Forum Renault