Renault Fluence Expression PLUS 1.5 dci 110, White Magic :D
![]() ![]() |
Renault Fluence Expression PLUS 1.5 dci 110, White Magic :D
Marsulici |
![]()
|
||
diesel !!! Group: Members Posts: 69 Joined: 24 March 12 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence 1.5 DCI 110 cp
2012 Expression PLUS
- B-
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cât mai costă?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marsulici |
![]()
|
Pretul de catalog este 17.900 Eur ... dar cu promotiile de la Renault am avut un discount de 2.800 Eur asa ca a ajuns la 15.100 Eur.
Plus tichetele rabla ... pretul final a fost de ~ 12.500 Eur ceea ce mi se pare acceptabil ![]() This post has been edited by Marsulici: 12 May 2012, 18:11 |
--------------------
Renault
Fluence 1.5 DCI 110 cp
2012 Expression PLUS
- B-
|
|
Razvione |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Sa o stapanesti sanatos!
Asteptam poze! ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
- XX - XX - XXX Volkswagen Jetta Style Allstar, 2016, TSI - XX - XX - XXX
|
|
Marsulici |
![]()
|
Ms!
Cum o raidic de la dealer o sa pun poze si mai multe detalii ![]() |
--------------------
Renault
Fluence 1.5 DCI 110 cp
2012 Expression PLUS
- B-
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Are ceva optionale fata de serie?
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
Marsulici |
![]()
|
Doar ESP-ul l-am luat extra.
In rest avea cam tot ce e necesar. |
--------------------
Renault
Fluence 1.5 DCI 110 cp
2012 Expression PLUS
- B-
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Super!
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Expresion Plus e destul de bine echipat, ambianta interioara este placuta cu o usoara nota de lux, dar usor de murdarit - in trei ani am curatat tapiteria de doua ori la megane si tot nu imi pare rau. Sa-l stapanesti sanatos si sa te plimbe mult si bine!
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
Marsulici |
![]()
|
Si eu zic ca are destule dotari ...restu ce puteam sa iau in plus , se poate trai si fara ele :S
Bine sper sa ma plimbe ... da nu prea mult ![]() |
--------------------
Renault
Fluence 1.5 DCI 110 cp
2012 Expression PLUS
- B-
|
|
Ken Block |
![]()
|
![]() Nicolae Group: Members Posts: 397 Joined: 30 October 11 ![]() |
Sa o stapanesti sanatos!
![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Megane/Logan
2000 Classic 1.9 dti 98cp/2007 Ambition 1.6 Mpi
- B-28-YPR/B-11-NOM
|
|
Marsulici |
![]()
|
Iata ca a venit si ziua asta si in sfarsit astazi am ridicat masina de la dealer.
Cum am spus si in topicul anterior , nu e chiar ceea ce vroiam dar e tot ce se putea la momentul acesta ![]() Si acuma o mica descriere a masinii : Renault Fluence Expression PLUS 1.5 DCI ALB Glaciier ( ca era pe stoc ) 110 cp / 240 Nm / 0-100 in 11s consumul dat de producator ar fi pe la 5,6 l / 100km .... dar asta ramane de vazut Ca si dotari avem asa : A.B.S. cu repartitor electronic de franare E.B.V.+ A.F.U. (Asistenta la Franarea de Urgenata) Aer conditionat cu reglare automata bi-zona Aeratoare spate in consola centrala Airbag-uri frontale adaptabile pentru sofer si pasager Airbag-uri laterale cap pentru locurile din fata si din spate Airbag-uri laterale torace pentru locurile din fata Aprinderea automata a luminilor de avarie in cazul unei franari de urgenta Bancheta spate rabatabila si fractionabila 1/3 2/3 Bare de protectie in ton cu caroseria C.A.R. (Inchiderea automata a usilor, portbagajului si a trapei pentru carburant la demaraj) Centuri fata in 3 puncte, cu pretensionare si limitator de efort Computer de bord Directie asistata electric variabila Geamuri electrice fata si spate Imobilizator electronic codat Inchidere centralizata a usilor cu telecomanda (cheie) Oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, asferica pe partea soferului Pachet "Drumuri dificile" Proiectoare de ceata Radio cu mono CD 4X15W MP3, satelit de comanda (RAD01A) Scaun sofer cu reglare pe inaltime Scaune fata cu reglare longitudinala/inclinare Senzor de lumina si de ploaie Sistem Isofix de prindere a scaunului copil pentru locurile laterale spate Spatiu de depozitare inchis in cotiera din fata si cotiera spate Stergatoare parbriz cu 2 viteze si cadenta variabila Tapiterie material textil de culoare gri carbon Tetiere fata "noua generatie" reglabile 4 directii si 3 tetiere spate Volan imbracat in piele Am adaugat 1 singura dotare optionala si anume ESP-ul. Ceea ce as fi vrut dar nu s-a mai incadrat in buget erau Xenoanele ( erau ~ 500 eur ) Pretul de catalog al masinii era 17.944 Eur. Cu toate promotiile si cele 3 tichete rabla pretul final a fost de 12.490 Eur , ceea ce mi se pare cat de cat ok. De asemenea am primit gratis de la dealer covorase de cauciuc si senzori de parcare. ![]() Nu am mers dacat pana acasa de la dealer cu masina ( ~ 5 km ) si nu mi-am putut face o idee despre mai nimica. Pana acuma sunt multumit si ramane sa vad pe parcurs ce o sa fie. Venind de pe Logan 1.5 dci 85 cp nu as putea fi prea obiectiv in apreciere ( cu toate ca am condus si alte masini si pot sa fac o oarecare comparatie ) Acuma ramane sa trec de primii 1500 - 2000 Km ca sa pot exploata motorul asa cum vreau B-) Garantia este de 3 ani in limita a 100.000 km Poze o sa pun zilele astea cand am timp Daca exista intrebari ... shoot ![]() |
--------------------
Renault
Fluence 1.5 DCI 110 cp
2012 Expression PLUS
- B-
|
|
Razvione |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul astept poze mai ales cu interiorul!
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Felicitari!
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Marsulici |
![]()
|
O sa pun poze zilele astea , probabil in week-end.
A plouat in Bucuresti si seara cand ajung acasa nu mai am chef sa stau sa fac poze ![]() Intrebare despre computerul de bord ... exista si alte functii , cum ar fi temperatura uleiului sau durata deplasarii ? Si in legatura cu gemurile , fiind toate 4 cu impuls ma asteptam sa se inchida in momentul cand se inchide masina ... trebuie activata functia ? |
--------------------
Renault
Fluence 1.5 DCI 110 cp
2012 Expression PLUS
- B-
|
|
iulian'71 |
![]()
|
Citeste in cartea tehnica la capitolul in care se refera la inchiderea centralizata. La tine este cu cheie tip briceag si s-ar putea sa fie tot ca la cele cu card la care dupa ce inchizi mai apesi inca odata butonul, practic faci dublu "click" si geamurile se ridica. Am folosit doar de maxim 5 ori functia aceasta in trei ani. Vezi in cartea tehnica la capitolul 3.12.
This post has been edited by iulian'71: 17 May 2012, 21:32 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
Marsulici |
![]()
|
M-am uitat , dar se pare ca aceasta functie este prezenta doar la masinile cu card .... ciudat.
|
--------------------
Renault
Fluence 1.5 DCI 110 cp
2012 Expression PLUS
- B-
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Frumoasa masinuta...km cat mai multi....da' Loganul l-ai dat, il dai?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
Marsulici |
![]()
|
Logan-ul l-am lasat fratelui meu ... deci a ramas in familie
![]() |
--------------------
Renault
Fluence 1.5 DCI 110 cp
2012 Expression PLUS
- B-
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
QUOTE(Marsulici @ 17 May 2012, 22:01) Si in legatura cu gemurile , fiind toate 4 cu impuls ma asteptam sa se inchida in momentul cand se inchide masina ... trebuie activata functia ? La mine, atat la 407, cat si la C4, geamurile se ridica daca tin apasat (vreo 2 sec) butonul de inchidere. Incearca sa vezi daca iti merge asa, ca doar tot frantuzoaica e si asta ca si ale mele. |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
Marsulici |
![]()
|
Am incercat toate variantele ... nu merge deloc.
Sunt curios daca se poate activa aceasta functie avand in vedere ca toate geamurile sunt cu impuls ... deci ar trebui o saingura comada de la computer sa ridice geamurile. This post has been edited by Marsulici: 18 May 2012, 09:41 |
--------------------
Renault
Fluence 1.5 DCI 110 cp
2012 Expression PLUS
- B-
|
|
soryn94 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 24 June 11 From: Constanța ![]() |
Incearca sa apesi de 2 ori pe butonu de inchidere.Poate este ca la megane.
Scuze,acum am vazut ca s-a mai scris. This post has been edited by soryn94: 18 May 2012, 12:58 |
--------------------
RENAULT
MEGΛNE GrandTour
2.2 , 1.6 16v 2oo6/Expression
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
daca inchizi cu cheia din broasca si tii pe inchis mai mult urca geamurile? sau coboara daca tii cheia actionata pe deschis in broasca ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marsulici |
![]()
|
Nope , nici asa nu merge.
|
--------------------
Renault
Fluence 1.5 DCI 110 cp
2012 Expression PLUS
- B-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
atunci nu ai functia si deci nu ai ce activa !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Razvione |
![]()
|
Poze?
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
|
|
Marsulici |
![]()
|
Da poze
![]() DSC_0264.jpg ( Size: 1.29mb ) Number of downloads: 1529 DSC_0265.jpg ( Size: 1.37mb ) Number of downloads: 1648 DSC_0266.jpg ( Size: 1.26mb ) Number of downloads: 1593 DSC_0267.jpg ( Size: 1.11mb ) Number of downloads: 1645 DSC_0268.jpg ( Size: 1.08mb ) Number of downloads: 1667 DSC_0269.jpg ( Size: 1.02mb ) Number of downloads: 762 DSC_0270.jpg ( Size: 938.28k ) Number of downloads: 792 DSC_0271.jpg ( Size: 1004.41k ) Number of downloads: 766 Nu au iesit exceptional ca sunt facute cu telefonul ![]() De asemenea covorasele sunt deja murdare un pic ca ploua de 2 zile Sper sa fie soare maine sa o pot spala si curata ![]() This post has been edited by Marsulici: 18 May 2012, 16:17 |
--------------------
Renault
Fluence 1.5 DCI 110 cp
2012 Expression PLUS
- B-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Foloseste, plz, sistemul de upload al forumului
![]() ![]() Marsulici : Done ![]() This post has been edited by Marsulici: 18 May 2012, 16:22 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Razvione |
![]()
|
Arata bine, sa ai parte de ea!
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Frumos fluensu'. Multi kmp!
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:01 |