Tremurat la plecarea de pe loc
![]() ![]() ![]() |
Tremurat la plecarea de pe loc
ambrozia |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 May 24 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
sandero
2015
- br02nik
|
|||
ambrozia |
![]()
|
Chiar nimeni nu a avut acesta problema cu tremuratul la plecarea de pe loc dimineața la rece?
Am verificat tamponul motor si este ok,kit ambreiaj luk nou,tamponul antibalans nou chiar nu stiu ce sa mai schimb.Daca plec cu masina drept trepidatia este mica dar daca plec cu volanul virat zici ca se rupe masina in două ,ma doare capul de nervi ca nu gasesc cauza. |
--------------------
dacia
sandero
2015
- br02nik
|
|
ousama |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 2 September 19 From: Sector 3, Bucuresti ![]() |
QUOTE(ambrozia @ 21 Nov 2024, 11:03) Chiar nimeni nu a avut acesta problema cu tremuratul la plecarea de pe loc dimineața la rece? Am verificat tamponul motor si este ok,kit ambreiaj luk nou,tamponul antibalans nou chiar nu stiu ce sa mai schimb.Daca plec cu masina drept trepidatia este mica dar daca plec cu volanul virat zici ca se rupe masina in două ,ma doare capul de nervi ca nu gasesc cauza. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2017 Sandero 2017
|
|
ambrozia |
![]()
|
Imi poți da un link te rog unde se discuta această problemă ca eu nu găsesc ?
|
--------------------
dacia
sandero
2015
- br02nik
|
|
ousama |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 2 September 19 From: Sector 3, Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
2017 Sandero 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:10 |