anvelope iarna, recomandari marci, pareri
![]() ![]() ![]() |
anvelope iarna, recomandari marci, pareri
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
Alex1929 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 20 October 11 From: București ![]() |
stati cu ochii pe magazinele ANAF. au confiscat astia acu la vama nu stiu cate mii de cauciuce sh din germania. am auzit pe protv.
|
--------------------
Dacia
Nova GTI
1999
- B/50/BOZ
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Cand o sa avem si loc de altii....
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Da am vazut si eu treaba cu confiscatul insa stai tu linistit ca le cumpara gigeii cu bani si o sa le vanda la pretul de piata, adica noua nu ne iese nimic. Crezi ca sta anafu cu 6 tiruri de anvelope aiurea? Interesul lor este sa scape cat mai repede de ele.
PS hai ca a venit vremea gumelor de iarna si in bucuresti. Acum sunt 3,5 grade, deci se incadreaza in temperatura. ![]() This post has been edited by Maskatu: 10 Nov 2011, 21:49 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
http://www.daciaclub.ro/-VAND-4-anvelope-i...TE-t225251.html
Maskatu, uite aici anvelope, doar ca are 4 bucati si tie iti mai trebuiesc decat 2, din cate am inteles. This post has been edited by Valy90: 10 Nov 2011, 22:22 |
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
Maskatu |
![]()
|
I-am scris. Sper sa dau de el la telefon. Multumesc.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Le-a vandut deja.Au crescut preturile destul de mult. Eu am luat aceleasi anvelope cu 180 ron/bucata in octombrie.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ei, nici nu mai ma agit. Ma asteptam sa le vanda in maxim 2-3 ore.
![]() 11 Nov 2011, 09:25: Bai frate astia in loc sa le ieftineasca tot trag de pret. Auzi tu, anvelope "diplomat" la 235 si sava la 265. Laso-n aia masii de treaba. Nu am auzit de diplomat in viata mea, doar la cofetarie. ![]() This post has been edited by Maskatu: 11 Nov 2011, 09:25 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit si eu in sfarsit cauciucuri de iarna.Am gasit la un depozit de anvelope, undeva intre spitalul Sf. Ioan si Hotelul Rin.
Am luat doua bucati Continental ContiWinterContact si doua Vredestein, la pretul de 80 lei/bucata. Aveau mai multe anvelope pe 13 dar majoritatea aveau doar m+s pe ele, fara fulg.Eu le-am luat pe astea si cu fulgi si cu m+s.Dar nu aveau 165/70 asa ca am luat 175/70. |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
mr. black |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 3 June 07 From: Bucuresti ![]() |
@ Maskatu
Anvelope 165/70R13 Tigar Winter 1 - 222 http://www.anvelopejantepromotii.ro/produs...l=165&h=70&d=13 Eu am luat de la ei Debica Nav2. Firma este din Sibiu, anvelopele le-am primit a doua zi. Pe site scrie ca sunt pe stoc. This post has been edited by mr. black: 11 Nov 2011, 15:16 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16v Dynamique
2007
- -
|
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
desi iti faci reclama, e interesant. firma e in germania si expediati si in romania, sau cum? nu prea e tentant cu plata inainte..
11 Nov 2011, 16:16: QUOTE(mr. black @ 11 Nov 2011, 16:11) @ Maskatu Anvelope 165/70R13 Tigar Winter 1 - 222 http://www.anvelopejantepromotii.ro/produs...l=165&h=70&d=13 Eu am luat de la ei Debica Nav2. Firma este din Sibiu, anvelopele le-am primit a doua zi. si eu am vrut sa iau de la ei, dar m-a descurajat faptu ca nu au nici o data de contact pe site si faptul ca nu mi-au raspuns la mail. se pare ca in romania nimeni nu raspunde la un email venit pe adresa firmei cu legatura la activitatea desfasurata. am contactat o gramada de firme pe mail din diferite domenii si numai 2 mi-au raspuns ![]() This post has been edited by vad_sunete: 11 Nov 2011, 15:16 |
--------------------
dacia
supernova
2001 dacia supernova 2002
|
|
mr. black |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 3 June 07 From: Bucuresti ![]() |
@vad_sunete
Eu am sunat la nr. de tel. de pe sit. Am primit anvelopele impreuna cu factura si certificatul de garantie. E adevarat ca le-am cumparat prin septembrie, atunci nu era nebunia asta ![]() ![]() This post has been edited by mr. black: 11 Nov 2011, 15:20 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16v Dynamique
2007
- -
|
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
god help maskatu
![]() ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 dacia supernova 2002
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu am luat anul trecut de la anvelopejantepromotii. parca sunt din iasi...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
spielbergl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 16 August 11 From: Hunedoara ![]() |
Cat profit fac astia cu legea. Anvelope noi iefnine gasiti in Ungaria. In oferta curenta TESCO (valabil 11-17 Noiembrie), Debica Frigo 165/70 R13 10990 Forinti cu TVA= 154 lei bucata. La ei TVA-ul este 25% nu stiu daca nu poti sa faci si cerere de restituire TVA...
|
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
Opel Astra Classic III 2012
2002
- HD
|
|
Maskatu |
![]()
|
Mda, 222 bucata + transport, + spaga la curier sa vina la x ora ca nu am timp sa stau dupa el, si ajung la 240-250 FARA montaj, plus de asta cine stie ce vechituri imi trimit cu dot de pe vremuri. Mai bine ma duc si vad ce cumpar. O sa mai dau o raita prin magazine weekendul asta. As fi preferat tot debica frigo directional sa am 4 la fel dar nu cred ca mai gasesc debica.
In orice caz preturile sunt nejustificat de mari. Ca idee, Tigar Winter 1, a fost in oferta la nor auto cu 167 bucata. Si chiar au avut pe stoc la pretul asta. Fata de 222 cat este pe site-ul mai sus mentionat, este ceva diferenta. Asa ca sa le tina aia pe stoc pana nu le mai cumpara nimeni. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
spielbergl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 16 August 11 From: Hunedoara ![]() |
alta oferta mai aproape de Bucuresti, Baumax Bulgaria anvelope Marangoni 165/70 R13 76 leva = 167 Lei.
|
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
Opel Astra Classic III 2012
2002
- HD
|
|
Maskatu |
![]()
|
Bine ca au aia pe stoc ca prostii astia de pe aici de la baumaxx, aduc cate 10-20 de bucati ce le vand in 2-3 ore. Management romanesc deh...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
ieri am achizitionat 2 bucati anvelope 165/70R13 tigar winter cu 185lei/buc cu montaj si echilibrat. sunt cele mai ieftine ce le-am gasit in cluj napoca. si astea le-am gasit cu ajutorul unui coleg de forum.
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
Maskatu |
![]()
|
Le-ai luat bine sergiu. Eu am completat ieri setul cu inca doua debica frigo directional, adica aceleasi cu primele doua. Am dat iar telefoane peste telefoane la toate marile magazine, am fost si in targ insa nu am gasit nimic la pret bun, doar debica la 235, fara montaj. Tigar, sava, diplomat, erau 245-250 bucata... In total, cu tot cu montaj si echilibrat, echiparea a costat 1020 roni.
traiasca romania si spiritul de marketing tipic samsaresc! |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
eu am noroc ca mi-au mai ramas 2 de ani trecuti bune debica frigo. am avut 4 bucati debica frigo dar cineva m-a usurat de roata de rezerva....
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
eu mi-ai pus 2 michelin xse si 2 debica navigator 100 lei + 40 lei montaj+ echilibrat, total 140 lei, maskatule se poate si mai ieftin
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
tu da tu poti da ai uitat sa spui ca is aproape slick-uri
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
le-ai vazut tu? sau ai citit in stele, abtine-te daca nu cunosti
|
--------------------
Opel Astra G CC 2003
|
|
Maskatu |
![]()
|
Xse stiam ca sunt de vara, iar navigatoarele stiu sigur ca sunt all season insa au intr-adevar m+s, adica nu prea sunt bune iarna mai deloc. Asta este doar un mod de a fenta legea. Nu stiu ce anvelope sunt alea de le-ai cumparat cu 25 bucata, insa iti pot spune sigur ca prin Bucuresti slick-urile cu profil de 2-3 mm, se vindeau ca 50-60 bucata. Nu mai spun ca au dot-uri cu 2006-2007 in cel mai bun caz. Si gasesti cu greu o pereche de doua cu acelasi dot si acelasi grad de uzura.
Intr-adevar ai iesit foarte ieftin dar ai niste gume care nici macar nu sunt de iarna propriu-zise, iar la primavara le vei arunca la gunoi pentru ca nu mai au deloc profil corespunzator. Pana la urma nu este vorba numai de fentat legea, ci si de siguranta ta ca sofer, si a celor din jur. Eu acum am curaj sa merg prin zapada proaspat asternuta si sansele sa raman inzapezit sunt practic nule, cat despre gumele ce le ai tu, nu cred ca se pot spune aceleasi cuvinte. Urmatoarele 4-5 ierni sunt asigurat. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
toti care ne-am achizitionat anvelope noi suntem asigurati cam 4 ani cu ele. asta daca nu se uzeaza prematur sau neuniform.
13 Nov 2011, 13:00: mafiozzo de parca nu as stii ca esti kamikaze, umblai asta vara cu niste anvelope care erau jalnic de uzate This post has been edited by SERGIULICA04FUX: 13 Nov 2011, 13:00 |
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
navigatoarele 2 sunt vara iarna doar ca sunt facute mai mult pentru iarna , adica zapada gheata , cauciucul e moale fata de unul de vara si striatile sunt de iarna...pentru evacuarea apei sau a zapezii.
Kleber sunt foarte bune pret 189 de lei la nordauto titan . |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
debica navigator
1294930944_debica-navigator2.jpg debica frigo 2 FRIGO 2.jpg si debica frigo directional Anvelope-DEBICA-FRIGO-Directional-1489_mare.jpg Ia zi matale cum evacueaza zapada si apa, navigatoarele astea despre care sustii ca sunt chiar mai bune iarna decat vara. ![]() QUOTE "Anvelopele de iarna sunt construite din cauciuc special pentru a oferi o aderenta adecvata atunci când temperatura scade sub 7 grade sau carosabilul este acoperit de zapada, gheata ori polei. "Denumirea de anvelopa all-season este o denumire comerciala care nu defineste cu exactitate tipul de anvelopa omologata pe timp de iarna conform Ordonantei OG 5 /2011. Singurul criteriu care certifica faptul ca anvelopa este omologata si legala este inscriptia literelor M si S, sub forma: M+S, M.S. sau M&S, conform Ordonantei de Guvern nr. 5/2011. Mentionam însa ca din punct de vedere tehnic anvelopa all-season nu este recomandata pentru utilizarea pe tot parcursul anului în tari cu o clima ca a României, acestea fiind destinate mai degraba unor tari cu o clima mai temperata. Kleber-urile si tigar-urile sunt foarte bune la pret la NORAUTO, nu nordauto, insa ar fi si mai bune daca le-ar avea pe stoc. Am sunat la norauto de o luna incoace si nu au pe stoc nimic pe 13, dar in schimb le tin pe site si in oferta ca niste nesimtiti si ordinari sa vada lumea ce preturi bune au ei. This post has been edited by Maskatu: 13 Nov 2011, 16:00 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Uite aici navigator care este mai bun vara :Navigator1.jpg ( Size: 70.31k )
Number of downloads: 276
Acela din poza ta este mei bun iarna. Ai priceput ceva ? |
--------------------
-
-
-
|
|
mafiozzo |
![]()
|
ma refeream la navigator cel din prima poza,
sergiu daca tot deschizi subiectu cat am umblat cu ele? asa luasem jantele da? pe jantele de 15" sa nu ma apuc sa scriu ca aveam 4 gume cam cat valoarea multor masini de pe forum, asa ca nu mai tot da cu piatra in balta ca n-are rost las-o asa. maskat intradevar, daca tu doresti sa ti masina inca 4-5 ani sa le iei de nou a fost o alegere buna eu nu am gandit pe termen lung iarna asta is foarte bune gumele achizitioane ca le arunc sau nu la gunoi dupa primavara tine de problema mea si pe debica si pe michelin scrie m+s deci is in legalitate, daca nu era nea politai care sa verifice gumele cu noua lege, aveam pe alea pe 15" gume de iarna care le-am luat iarna trecuta le-am folosit o iarna dar acu nu mai pot risca chiar asa avand in vedere ca is sigur ca vor fi controale si vor fi insistenti asupra jantelor This post has been edited by mafiozzo: 13 Nov 2011, 19:47 |
--------------------
Opel Astra G CC 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 05:50 |