DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages  1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Porsche 911 a fost declarat, cel mai bun automobil din lume

EUROPE_
post 9 Feb 2008, 22:04
Post #1

membru reactiv

Group: Members
From: Craiova

Porsche 911 a primit titlul de “Cel mai bun automobil din lume ” din partea publicatiei germane “auto motor und sport”. Aproape 95.000 de cititori au votat masina dintre alte 49 de autoturisme cabriolet, roadster si spider. Porsche 911 si variantele sale de modele, Turbo si 911 Cabriolet, au acumulat un total de 37 de premii de-a lungul timpului.

Odata cu titlul “Cel mai bun automobil din lume “, sosit imediat dupa ce a castigat trofeul “Autozeitung”, in noiembrie, la categoriile “Cel mai bun automobil sportiv” si “Cel mai bun cabriolet peste 30.000 euro”, Porsche 911 a reusit sa stranga cele mai importante premii votate de publicul si de presa germana din sezonul toamna-iarna 2007/iarna 2008.

Era de asteptat ( cel putin din partea mea wub.gif )

Sursa

--------------------
Renault Fluence 2010 1.6 16v Evo Life
Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AR-18-MOS
post 9 Feb 2008, 22:28
Post #2

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

Eu nu as fi votat ... cu toate ca wub.gif

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
parpanel
post 10 Feb 2008, 00:33
Post #3

Calator

Si ce inseamna ca e un automobil "bun"?
Ce relevanta are daca cei care au votat nu detin un Porsche 911.

--------------------
DACIA Logan 2006 Ambition
+
andu911
post 10 Feb 2008, 02:11
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

si in alte topuri era pe locul ....***

--------------------
- - -
+
laguna_2_interceptor
post 10 Feb 2008, 09:45
Post #5

createur d'automobile

From: I A S I-capitala Moldovei, RO

- pai are mare relevanta chiar daca nu detii Porsche... nici eu nu detin 911 dar am avut placerea sa conduc si sa pot compara cu nume ''mai sonore'', mai rosii sau mai galbene... chiar nimic nu se compara cu Porsche raport pret calitate... in plus toata lumea incearca sa fabrice/modifice masini ''Porsche killer '' nu Ferrari, Lambo, TVR etc, nu e nevoie sa fi fan, sa detii sau sa urasti marca ca sa iti dai seama ca Porsche scoate masini mult mai ieftine decat concurenta directa si care pe deasupra le bate si la fund sau cel putin se ridica cu brio la acelasi nivel... numai argumentele astea o transforma in masina buna... chiar foarte buna.

This post has been edited by laguna_2_interceptor: 10 Feb 2008, 10:43

--------------------
Renault - Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft - 2003 - IS 79 MRS
C32 AMG Sportcoupé
+
mafone
post 10 Feb 2008, 10:35
Post #6

Membru

Cand zici asta imi vine in minte imediat Infiniti, cu al sau FX, pe care, pompos, ei il numesc "Ucigasul de Cayenne" biggrin.gif

--------------------
Renault Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne 2008 4 iulie
+
andu911
post 10 Feb 2008, 10:41
Post #7

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Vorbim de masini, nu de SUV'urile alea din care se da jos o ceafa lata. biggrin.gif

--------------------
- - -
+
laguna_2_interceptor
post 10 Feb 2008, 10:41
Post #8

createur d'automobile

- e posibil si ala sa ucida ceva... insa ''Porsche killer '' are in spate o traditie de vo' 20 de ani, ani in care multi producatori au incercat sa scoata astfel de modele... unele reusite dar foarte scumpe au fost scoase de Audi... ironia era ca multe din componentele de pe acele modele erau luate exact de la Porsche (sistem de franere etc)... oricum cand trageai linia iesea la pret mai scump ca un Porsche dar in schimb aveai o berlina/kombi care linsa coupe ul smile.gif

This post has been edited by laguna_2_interceptor: 10 Feb 2008, 10:43

--------------------
C32 AMG Sportcoupé
+
einstein1984
post 10 Feb 2008, 10:45
Post #9

fan Dacia

From: Bucuresti

Porsche 911=referinta in domeniu de 40 de ani...

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
laguna_2_interceptor
post 10 Feb 2008, 11:04
Post #10

createur d'automobile

- deja asta e o alta poveste smile.gif...

--------------------
C32 AMG Sportcoupé
+
driverx
post 10 Feb 2008, 11:10
Post #11

--- Membru cu ralanti ---

Plus ca nu prea mai exista pe planeta asta alta masina sport care sa se preteze bine si pe pista, dar la fel de bine si pentru every-day use. Cu Porsche poti merge linisitt zilnic la job, pe cand cu un Ferari sau un Lamorghini sau o Zonda sau mai stiu eu ce, mai greu....

E o legenda. O mare legenda. Daca merita sau nu acest titlu...nu stiu (ce ii acest...."BUN"?)

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
adip
post 10 Feb 2008, 11:33
Post #12

Banned

From: Melbourne, Victoria

Topul cu pricina e ca si ala in care logan a iesit cea mai fiabila masina din franta, adica rezultatele-s irelevante. Nu contest calitatea masinii, ci cea a sondajului smile.gif

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
laguna_2_interceptor
post 10 Feb 2008, 11:43
Post #13

createur d'automobile

- eu spun ca auto motor und sport e un nume greu care nu face sondaje cum sunt cele de la noi preplatite...

--------------------
C32 AMG Sportcoupé
+
adip
post 10 Feb 2008, 12:37
Post #14

Banned

Ma refer la reprezentativitatea sondajului. Cine a votat? Publicul si presa germana!

--------------------
* * *
+
laguna_2_interceptor
post 10 Feb 2008, 13:17
Post #15

createur d'automobile

- pai sunt cei mai in masura... e cea mai mare si cea mai dezvoltata piata auto din UE... pe cine sa cheme la vot? romani? ar fi iesit passat... spre deosebire de latini nemtii nu prea se omoara cu falsul nationalism daca acolo bati... tot neamtul a spus de Mercedes ca este stea cazatoare...

--------------------
C32 AMG Sportcoupé
+
adip
post 10 Feb 2008, 13:27
Post #16

Banned

QUOTE(laguna_2_interceptor @ 10 Feb 2008, 13:17)
- pai sunt cei mai in masura... e cea mai mare si cea mai dezvoltata piata auto din UE... pe cine sa cheme la vot? romani? ar fi iesit passat... spre deosebire de latini nemtii nu prea se omoara cu falsul nationalism daca acolo bati...
Hmm, ia hai sa ne aducem aminte, cine-o fi starnit in secolul trecut doua razboaie mondiale? Italienii? Romanii? Spaniolii?
Hai sa-i scoatem pe romani din discutie, ca noi se stie™ ca avem bube-n cap si ciunga-n par. Dar afirmatia asta cu cei mai in masura e penala rau. Nu zic ca mai si restrangi discutia la ue. Cine ti-a zis tie ca ue e reprezentativ pentru restul lumii? radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by adip: 10 Feb 2008, 13:29

--------------------
* * *
+
HapleaSRL
post 10 Feb 2008, 13:29
Post #17

Membru incepator

Daca era in Franta, se vota o masina franceza, vezi topicul cu cea mai cea masina, adica Laguna Estate. Toate topurile astea sunt un fel de Eurovision, unde toti voteaza pe criterii subiective.

Porsche 911 e un etalon a ceea ce se poate face dintr-o masina in configuratie neuzuala, cu ajutorul tehnologiei avansate.

--------------------
- - - -
Multumescu-ti Tie Doamne, am mancat si iar mi-e foame!
+
ArtVandelay
post 10 Feb 2008, 13:37
Post #18

Anytown, USA..

prefer oricand un audi rs4 sau un bmw m3 modelul nou decat broscuta asta..

--------------------
Ford focus 2001
He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.

I got 99 cookiez cause a bitch ate one.
+
laguna_2_interceptor
post 10 Feb 2008, 13:43
Post #19

createur d'automobile

- @adip ce treaba are razboiul si cu piata auto? din ce spui acolo se pare ca esti rasist anti-arian, poate ai ceva si cu evreii ca au venit prin RO si se inbogatira pe spinarea noastra, ori poate ai ceva si cu negrii ca isi tuneaza bling bling masinile si nu mai lucra pe plantatii, ori cu japonezii ca au fost aliatii nemtilor si in acest caz fac masini proaste... ori ca americanii dara cu bomba atomica in japonezi sa i pedepseasca ca se aliara cu nazistii si fac masini V8... cred ca nu iti dai seama ce spui... Germania este cea mai mare piata europeana de autoturisme (poate te intrebi de ce majoritatea SH urilor de la noi si estici in general provin de acolo), Germania are un cuvant greu de spus in industria auto exact cum au arabii in a petrolului asa ca verifica limbajul folosit ca jignesti si nici nu stii ce vorbesti...

@ArtVandelay habar nu ai ce inseamna o masina sport cu atat mai mult habar nu ai sa faci diferentiere intre exemplele tale... mergi cu un Porsche si apoi sa o faci broscuta... degeaba ai cai daca masina nu e facuta sa i exploateze... cam asta e esenta aici...

This post has been edited by laguna_2_interceptor: 10 Feb 2008, 13:46

--------------------
C32 AMG Sportcoupé
+
adip
post 10 Feb 2008, 13:52
Post #20

Banned

@laguna_2_interceptor: ti-am amintit de cele doua razboaie ca sa-ti mai revezi opiniile referitor la falsul nationalism. Nu trebuia sa te enervezi asa tare. Eu doar am incercat sa-ti demonstrez ca ai o vedere cam limitata asupra lumii in general, daca tu zici ca germania e reprezentativa pentru ue si ue pentru restul lumii. Am scris si mai sus, nu contest calitatea masinilor germane, ci a sondajului. Da-ti ochelarii de cal jos ca sa intelegi ce vreau sa spun.
L.E. Am uitat sa mai mentionez: tinand cont de optica ta limitata, tin sa te anunt ca opiniile tale nu mai sunt relevante pentru mine smile.gif (Nu ca te-ar durea undeva de chestia asta, da' orisicat)

This post has been edited by adip: 10 Feb 2008, 13:55

--------------------
* * *
+
ArtVandelay
post 10 Feb 2008, 13:56
Post #21

Anytown, USA..

QUOTE(laguna_2_interceptor @ 10 Feb 2008, 13:43)
@ArtVandelay habar nu ai ce inseamna o masina sport cu atat mai mult habar nu ai sa faci diferentiere intre exemplele tale... mergi cu un Porsche si apoi sa o faci broscuta... degeaba ai cai daca masina nu e facuta sa i exploateze... cam asta e esenta aici...
*

o fac cum vreau eu, e parerea mea si nu trebuie sa iti placa tie
o masina cu un portbagaj de 50 de litri nu prea-mi pare o masina buna de everyday use..de-aia am zis ca prefer un rs4
portagaj cat la o limuzina,4 usi,confort mai mare, performante dinamice asemanatoare
cand am facut-o broscuta m-am referit la forma masinii care nu imi place de nicio culoare

This post has been edited by ArtVandelay: 10 Feb 2008, 13:58

--------------------
Ford focus 2001
He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.

I got 99 cookiez cause a bitch ate one.
+
os
post 10 Feb 2008, 14:50
Post #22

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

Stimati colegi,

va rog sa nu va-ncingeti prea tare.

Trebuie sa spun ca "cea mai buna X" nu exista, atita vreme cit nu definesti in ce sens trebuieste inteles "cel mai bun" - asa ca multi din Dv. au dreptate.

Mai trebuie insa sa adaug si ca referirile atotpricepute la diverse natii sunt nu numai eronate, ci si arogante si in afara spiritului forumului pe care vi le exprimati. Va rog asadar sa le evitati.

Ma abtin intentionat de la argumentatie - dar trebuie sa observ ca orice revista cheama in sondaj propriii cititori - in acest caz, o revista germana cheama cititori germani, daca era quattroruote chema italieni si asa mai departe. Nu vad nimic de mirare.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
laguna_2_interceptor
post 10 Feb 2008, 15:46
Post #23

createur d'automobile

QUOTE(adip @ 10 Feb 2008, 13:52)
@laguna_2_interceptor: ti-am amintit de cele doua razboaie ca sa-ti mai revezi opiniile referitor la falsul nationalism. Nu trebuia sa te enervezi asa tare. Eu doar am incercat sa-ti demonstrez ca ai o vedere cam limitata asupra lumii in general, daca tu zici ca germania e reprezentativa pentru ue si ue pentru restul lumii. Am scris si mai sus, nu contest calitatea masinilor germane, ci a sondajului. Da-ti ochelarii de cal jos ca sa intelegi ce vreau sa spun.
L.E. Am uitat sa mai mentionez: tinand cont de optica ta limitata, tin sa te anunt ca opiniile tale nu mai sunt relevante pentru mine smile.gif (Nu ca te-ar durea undeva de chestia asta, da' orisicat)
*

- desteptule, pune mana pe carte si citeste, cauta cine a pus bazele UE si cand... apoi debiteaza tot soiul de tampenii soviniste, jigniri gratuite partenerilor de discutie etc... daca eu am viziune limitata atunci tu nici macar nu existi, cunostiintele tale limitate/inexistente dovedesc acest lucru... probabil la Discovery inca nu au ajuns la intemeierea UE si cine a pus bazele ei... or fi fost americanii... smile.gif

- @ArtVandelay gandire timpic de om sarac... nu e o jignire e o realitate a noastra a romanului... nu ti-am contestat gusturile/e o chestie care depinde de fiecare, am contestat doar criteriul de comparatie, tu cand cumperi un supercar/sportcar verifici litrajul portbagajului? everyday car nu inseamna o masina cu care sa te duci la tara sa aduci porcul de Craciun sau lapte si branza in fiecare uichend, every day car inseamna o masina la care te sui in costum sa mergi la servici si daca intamplator in drum spre servici dai peste indicatorul cu circuitul Nurburgring si ai chef de joaca stii ca ai si cu ce si cel mai important stii ca ai cu ce sa ajungi apoi si la servici fara sa fi patat cu transpiratia camasa/costumul... cam asta e definitia la un sport car... tot din aceasta cauza nu prea isi permite multa lume o astfel de masina... e ca si cu masinile tunate de la noi din tara, cu cine te intalnesti reactioneaza asa: '' Vai da ce joasa eeee!!!... dar la tara cum mergi cu ea?'' smile.gif

--------------------
C32 AMG Sportcoupé
+
adip
post 10 Feb 2008, 19:25
Post #24

Banned

QUOTE(laguna_2_interceptor @ 10 Feb 2008, 15:46)
desteptule(1), pune mana pe carte si citeste, cauta cine a pus bazele UE(2) si cand... apoi debiteaza tot soiul de tampenii soviniste, jigniri gratuite partenerilor de discutie etc...

1) Pe scurt, la http://www.reno.ro/index.php?act=boardrules zice-asa: e) Nu este permis atacul la persoana. Nu atacati persoanele ci ideile lor. Cat despre limbaj rasist, astept sa-mi arati dumneata pe unde l-am folosit. Daca ma uit bine pe ce s-a scris pana acum tu esti cel care a inceput cu generalizari la intreaga natie ("pe cine sa cheme la vot? romanii").
2) "cine a pus bazele UE" - Ce ma intereseaza pe mine cine a pus bazele ue? Ce vrei sa spui cu chestia asta? Inca o data te rog, concentreaza-te asupra subiectului si nu bate campii. Subiectul e "Porsche 911 a fost declarat cea mai buna masina din lume" si nu "Porsche 911 a fost declarat cea mai buna masina din lume de catre germani, fiindca ei e fondatorii lu' ue, are industrie auto bengoasa si deci are dreptul sa decida ei si pentru mine". Daca nici acum nu ai inteles, imi pare rau pentru tine.
@os are perfecta dreptate, nemtii au ales aici doar cea mai buna masina din lume din Germania :si nimic mai mult

--------------------
* * *
+
os
post 10 Feb 2008, 19:59
Post #25

Corectie - eu am tzis ca revist asi-a invitat cititorii ei germani sa aleaga.

De fapt, cam nici un fabricant nu are ceva echivalent in oferta. Ferrari, Lamborghini etc sunt mult mai putin "de oras"; M3/5, RS4/6 sint altfel si asa mai departe.

Cit despre marcile franceze, la acest capitol sunt actualmente superbe dar lipsesc cu desavirsire.

Asa ca dintr-un anumit punct de vedere 911 ramine referinta in domeniu.

Adip - pot sa-ti pun o intrebare? Cita vreme ai locuit undeva in strins contact cu germanii, ca sa stii cum merge treaba? Ca vad ca stii (sau ma rog asa crezi)
-------------------
adaugare: cine nu s epotoleste ACUM PE LOC cu invectivele, capata susoendare - da, direct fara warn.

--------------------
. . .
+
laguna_2_interceptor
post 10 Feb 2008, 20:10
Post #26

createur d'automobile

- Mesaj inlaturat de moderator (os). Poate nu m-am facut inteles: Daca nu readuceti discutia la obiect, capatati suspendare - numita popular si "ban". Acum e mai clar?

--------------------
C32 AMG Sportcoupé
+
Arhimede
post 10 Feb 2008, 20:41
Post #27

Membru inferior, lung si tare

Porsche 911 a fost declarat de vreo 2000 de ori cel mai bun automobil din lume....de ce nu v-ati certat pana acum?

Cel mai plictisitor si mai dezamagitor eveniment din industrie e atunci cand Porsche lanseaza o masina radmasa.gif , arata cam cata pasiune pun nemtzaloii in ceva....

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
os
post 10 Feb 2008, 20:44
Post #28

Vrei sa spui -> arata cita pasiune etc. pun in _prezentarea_ unei masini. In masina insasi->lasa masina sa vorbeasca. Si aia cam vorbeste...

Caci exista o diferenta substantiala intre "bling-bling" si "vrum-vrum".

--------------------
. . .
+
Arhimede
post 10 Feb 2008, 20:52
Post #29

Membru inferior, lung si tare

Nu.In masina.Pasiunea nu se demonstreaza prin cifre.

Nu vad nici o pasiune pusa in Veyron.Vad un amestec de super-componente VW care fac din masina aia cea mai rapida masina.

Cand ma gandesc cam cum vorbeste masina despre pasiune imi vine in gand un inginer porsche tipic german dubios ..a carui tata poate baga oamenii in lagar...Hai sa fim seriosi.Nu va opreste nimeni sa o vedeti voi da nu o mai explicati altora.

Asa si Hitler avea pasiunile lui

This post has been edited by Arhimede: 10 Feb 2008, 20:55

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
adip
post 10 Feb 2008, 20:53
Post #30

Banned

QUOTE(os @ 10 Feb 2008, 19:59)
Adip - pot sa-ti pun o intrebare? Cita vreme ai locuit undeva in strins contact cu germanii, ca sa stii cum merge treaba? Ca vad ca stii (sau ma rog asa crezi)
QUOTE(adip @ 10 Feb 2008, 11:33)
Nu contest calitatea masinii, ci cea a sondajului smile.gif
Mi-aduc aminte ca si americanii declarau campioana mondiala la baschet echipa care castiga campionatul in NBA smile.gif
Topul scos de revista respectiva e reprezentativ doar pentru aria de unde a fost cules esantionul, adica Germania, punct. Ca nemtii stiu sa faca masini nu contesta nimeni

This post has been edited by adip: 10 Feb 2008, 21:02

--------------------
* * *
+
3 Pages  1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 22:06
Forum Renault