cafeneaua e in suferinta, solutii de reanimare
![]() ![]() ![]() |
cafeneaua e in suferinta, solutii de reanimare
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Sa vezi cum v-a inchide <cineva> topicul.
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 16 Feb 2008, 17:48 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
hai ca asta e buna...
de ce sa-l inchida ![]() cred ca suntem oameni destul de mari incit sa dezbatem un subiect serios in gluma sau invers ![]() era o constatare personala si ma interesa sa vad daca este o parere generala sau doar o parere gresita de-a mea sa dezbatem deci... This post has been edited by FireChief: 16 Feb 2008, 17:51 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
eu voi inchide, tu vei inchide, el/ea va inchide; noi vom inchide, voi veti inchide, ei/ele vor inchide.
Sa ma ierti pentru mica lectie, dar cratima aia pusa unde nu-i e locul (si lipsa de unde ii este) ma scoate din minti. Smecheria e ca nu-i suficient daca iese la numar per total... |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Sau poate ti'ai dat seama ca beletristica e peste "Cafeneaua DaciaClub" !
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
FireChief |
![]()
|
tovarasul os.....vad ca stiti sa utilizati verbul a inchide
![]() treaba e....unde e adevarul si ce facem cu cafeneaua asta e cofetarie ori ba??? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
SoloS - eu cred ca-i altceva, care nu s epoate compara. Daca FireChief imi permite, as adauga observatia ca forumul "al nou", creat de lume desperata de ceea ce ei au numit cenzura de aici (dar ce n-au spus) este si ala vesel ca o intrunire de babe, moderate de-un popa (daca exagerez, atunci in sensul ca nu-i nici macar atit de vesel).
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
FireChief |
![]()
|
nu ma gindeam la comparatii cu celalalt
acolo e ca si casatoria intre rude ![]() ![]() eu vorbeam strict de dc....odata era mai vie si chiar rideam in hohote pe aici acum se sta frumos la masa se maninca o prajitura se vorbeste in soapta... alcoolul tigarile si animatoarele au fost interzise de mult ![]() sau mi se pare mie? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ssssttt... te aude partidul...
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Ti-e dor Despre orice si ai mai facut un topic?
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
cita dreptate ai sefule ! cita dreptate ! da animatia era data in special de topicul " despre orice " !
interesant e ca cei care au plecat de pe aici pentru a fi pe celalalt forum , nu prea sint nici pe acolo . This post has been edited by dariusz: 16 Feb 2008, 18:53 |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Mda, animatorii de acolo au cam disparut din peisaj. Cale lunga si batuta.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Cafeneaua s-a [Editat de moderator (os). Alti termeni posibili: deteriorat, alterat, perdut interesul. Rog mai multa atentie] de cand s-a transformat in chat.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 16 Feb 2008, 18:46) Nu gresesti. Eu chiar am prevazut asta. Faptul ca nici "dincolo" nu e animatie nu e relevant. Acel forum a fost deschis pt a demonstra ca se poate si fara dc. Personal intru si pe dc dar sincer nu imi mai face aceeasi placere ca altadata. Dincolo e daca vrei sa spui, e un haos total uneori dar nimeni nu se ataca si toate-s bune si frumoase. Se putea face si aici la fel macar pe un topic. Cand am spus ca uneorii fiecare avem nevoie sa batem campii cu talent am fost expediat pe un sit gen "imbecili.ro" sau "loaze.ro" de catre un moderator. |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca vin alegerile acuma si sa vezi ce se incinge iar atmosfera
![]() |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi place ca, unii sunteti aceeasi care ii trimiteti la plimbare pe altii, din alte topicuri, pe motiv ca o ard aiurea in loc.
E ironic, faceti acelasi lucru. Nu sunt de partea nimanui, nu spun nici ca e bine nici ca e rau faptul ca s-a sters "Despre orice" (hai sa recunoastem, despre asta-i vorba), dar cred ca moderatorii si administratorii au dat de inteles destul de clar ce si cum. Obisnuiti-va ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
eu nu am inteles nimic din "ce si cum", da cafeneaua tot plicticoasa ramane. acum o sa ma intrebe cineva de ce intru? pai m-am obisnuit, de aia...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
eu am cafeneaua la favorite si intru mereu... numa ca inainte radeam cu pofta, si ma distram copios... acuma...
se simte plictiseala... |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Mie nu-mi mai place cafeneaua pentru ca acum are numai porcarii de topicuri..si posturi la misto.
De ce sa intru daca gasesc numai aberatii? |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Astenia de primavara...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
plin de solutii de reanimare...nici nu stii ce sa alegi.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
FireChief |
![]()
|
QUOTE(StefanT @ 16 Feb 2008, 20:25) .........nu spun nici ca e bine nici ca e rau faptul ca s-a sters "Despre orice" (hai sa recunoastem, despre asta-i vorba), dar cred ca moderatorii si administratorii au dat de inteles destul de clar ce si cum. Obisnuiti-va ![]() chiar nu e vorba deloc despre asta... topicul despre orice a fost un moment ( cam lung recunosc) si un topic...atit e vorba despre atmosfera generala din cafenea,e vorba de glume,de de remarci acide sau insipide,de aberatii sau lucruri luate prea in serios totul a plecat de la faptul ca am remarcat o mare lentoare in mersul lucrurilor si o mare plictiseala nu are nicio legatura cu topicul "despre orice"...acela e subiect inchis,pentru mine cel putin deci...ce facem cu cofetaria???? This post has been edited by FireChief: 17 Feb 2008, 00:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Eu propun sa o inchidem....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(driverx @ 17 Feb 2008, 00:31) si io m-am ales cu un warn p'aci. ca am crezut ca-i ca la cafenea, faci ce vrei, trancanesti chiar si off-topic. si-am zis si io ceva nevinovat, si-mi zice modu: 'warn ca ce legatura are ce-ai zis cu stabilitatea loganului?' d'atunci mi-am tinut gura sau am fost serios ca la biserica. acu am dat-o nitel in balarii... oare ce-mi da? warn sau ban? oare numai sterge postu'? oricum, parerea mea: [COLOR=red]TOPIC CLOSED[COLOR=red] p.s. era sa zic CLOSET...asta-i ban curat.... ![]() ![]() |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sau votca la perfuzie
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(FireChief @ 16 Feb 2008, 17:52) Nu facem nimic, cui nu-i place, nu intra. E deplasat sa vina cineva care, chipurile nu prea a mai intrat, sa se planga de cafenea, ma rog, fiecare dupa posibilitati. Nu se schimba aceasta cafenea dupa gusturile lu' matale, ci mai potrivit ar fi sa va gasiti un loc care corespunde. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 16 Feb 2008, 16:46) de la atmosfera vesela cu dansuri pe masa ,cu palme pe fundul chelneritelor,de la mistourile stilate sau badarane,de la fumul gros de tigara si muzica data la maxim,de la petrecerile salbatice pe topicuri incredibile ..... S-a saturat lumea de o bisericuta de useri care alta treaba mai buna nu aveau decat sa atace, sa se bage in seama si sa faca mistouri doar doar le creste "reputatia". Domnilor, care va simtiti, va rog duceti-va dincolo. This post has been edited by liviu2004: 17 Feb 2008, 11:35 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:06 |