Dati shpaga de obicei in service?
![]() ![]() ![]() |
Dati shpaga de obicei in service?
Mihai_1076 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Nu am dat spaga niciodata la service. Nu a fost nevoie. Totul e sa stii sa vorbesti cu oamenii de acolo. Si daca mergi tot la ei, de la un moment dat te trateaza altfel :wink:
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu in general le dau cate ceva, uneori mai mult.
La cobalcescu m-am dus si i-am dat lu ala 200 la inceputul operatiei si mia desfacut tot ce era de verificat, strans toate suruburile de la directie, mi-a montat tot esapamentul din inox (adus de mine), mi-a schimbat axul volan inferior, mi-a strans cureaua de la alternator, si inca cateva. ce a fost super a fost facutra. adica nu a aparut nimic de esapament , curea, toate suruburile desfacute verificate si stranse.... cel mai tare a fost cu axul. eu il aveam in garantie ca l-am schimbat pe bani la dacoserv, si la cob la birou nu au vrut sa accepte garantia (destul de normal). dar asta nu stiu cum dracu a facut ca mi-a pus ax nou si aia de la receptie nu au stiut nimic. ce a trecut ala pe factura a fost doar piesele si manopera pt piesele cumparate de mine de la ei. m-a scutit omu de cateva sute bune si de un drum la dacoserv sa imi schimbe aia axul. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
mi se pare ca este cam incomplet chestionarul, eu de exemplu le dau cand stiu ca e nevoie , si niciodata mai putin de 100!
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Bogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 21 November 02 From: Timisoara ![]() |
Sunt de acord, la fel fac si eu; in functie de lucrare...
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
am DSN de aproape 2 ani si nu am avut pana acum probleme majore.
In garantie am schimbat numai :wink: radiator, parbriz, pipa bieleta, releu semnalizare si releu dezaburire luneta. In afara garantiei am schimbat uleiul (de 2 ori), filtrul benzina, placutele de frana si tobele (detentor+finala). Niciodata nu mi s-au pretins ciubucuri si am fost multumit intotdeauna de "prestatii". Dar cel mai mult si mai mult imi convine faptul ca au program pana la 22.30 si pot sa ma programez dupa serviciu. Alte service-uri au program numai pentru someri sau pensionari. |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
si ce service este acesta?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE am DSN de aproape 2 ani si nu am avut pana acum probleme majore.
In garantie am schimbat numai :wink: radiator, parbriz, pipa bieleta, releu semnalizare si releu dezaburire luneta. In afara garantiei am schimbat uleiul (de 2 ori), filtrul benzina, placutele de frana si tobele (detentor+finala). Niciodata nu mi s-au pretins ciubucuri si am fost multumit intotdeauna de \"prestatii\". Dar cel mai mult si mai mult imi convine faptul ca au program pana la 22.30 si pot sa ma programez dupa serviciu. Alte service-uri au program numai pentru someri sau pensionari. UNDE TE DUCI PANA LA 22.30 CA AM SI IO PROBLEMA ASTA? |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
La Meridian...
Program Service : Luni - Vineri : 7.00 - 22.30 Sambata : 8.00 - 17.30 Duminica : --------------- Telefon service: (021) 3019019 6 linii Fax : (021) 3019026 E-mail : service@automeridian.ro |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu 22,30 chiar ca e misto... m-ar interesa si pe mine...
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' un non-stop nu exista ??? Ar fi cel mai cool!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Mihai007 |
![]()
|
QUOTE Da' un non-stop nu exista ??? Ar fi cel mai cool!
![]() EI, uite ca exista si asta ! Asistenta non-stop ofera Adras si Meridian pentru Bucuresti "Pentru automobilele aflate in pana imobilizanta datorita unui incident tehnic sau a unei coliziuni, punem la dispozitie serviciul DACIA Asistenta - un serviciu de depanare / remorcare, operational 24 ore / 24, 365 zile / 365, fara exceptii de zile libere sau sarbatori." este reclama telefonul pentru asistenta 24h/24h este 0248 500 500 dar mai bine ... Doamne fereste !! |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
GRaptor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 13 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Intotdeauna cand discuti cu cineva despre service-uri prima recomandare este sa dai shi tu un ban acolo ca sa fi sigur ca se face treaba buna si sa manance shi gurile "lu" mecanicii ceva!
Atata timp cat vom auzi treaba asta ca pe un sfat....eu consider ca spaga este necesara shi suficienta. Dar asta e doar parerea mea. :x |
-------------------- Mess with the best...die like the rest!
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
cand am fost acum cateva zile la dacoserv, cu greu i-am dat o sticla unui mecanic; am vrut sa-i dau si sefului cel mare si sefului de la garantii dar n-au vrut sa primeasca;
|
-------------------- |
|
Mihai007 |
![]()
|
QUOTE cand am fost acum cateva zile la dacoserv, cu greu i-am dat o sticla unui mecanic; am vrut sa-i dau si sefului cel mare si sefului de la garantii dar n-au vrut sa primeasca; deci ti-au ramas doua sticle, nu ? 8) adu-le si tu dupa amiaza la intalnire ... ![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
Bobo |
![]()
|
QUOTE QUOTE cand am fost acum cateva zile la dacoserv, cu greu i-am dat o sticla unui mecanic; am vrut sa-i dau si sefului cel mare si sefului de la garantii dar n-au vrut sa primeasca; deci ti-au ramas doua sticle, nu ? 8) adu-le si tu dupa amiaza la intalnire ... ![]() nu doua ci una; io luasem doar 2 sticle, ca ma gandeam ca dau una sefului mare si una mecanicului; numai ca pe fir se baga si cel cu garantia, care decide ce si cum; am incercat la big boss n-a mers si ca sa nu ma intorc cu ea am incercat si cel cu garantia, dar tot nimic; asa ca tre sa va multumiti cu una... ... hehe, ar cam trebui sa fac asa.. tot zic sa ajung si io la intalnire dar uite ca ma iau cu altele; deh, cu 2 puradei e mai greutz...pana la urma tot ne vedem... |
-------------------- |
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
sucuzati-ma ca ma bag acu si eu ca taximetristul in intersectie,dar cred ca mai lipseste si optiunea 'ma duc defiecare data cu plasa cu sticle de bautura cafea si tigari,chiar daca stiu pe cineva acolo' de obicei cand aveam probl in garantie ma duceam cu plasa ca sa iasa treaba bine nu este asa
|
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu va dau sfatul urmator: SPAGA INAINTEA EXECUTARII REPARATIEI, dupa e tardiv!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
eu aveam obiceiul sa dau spaga dupa ce faceau treaba
|
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
Raluca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 21 April 03 ![]() |
Pe bune,chestionarul e incomplet.Nu stiu unde se uita mecanicii la tine daca le dai doar 50 mii!O spaga ptr a-ti verifica si alte chestii decit ce e la carte e undeva la 150-2oo.Mecanicul meu a primit de citeva ori cite 200 si cind mi-a puscat pompa de apa(bagam 6 l in 30 km),l-am sunat si in 45 min a fost la mine.Si omul a venit de la 60km.Plus inca 6o inapoi.Ptr deranj a acceptat doar o cafea.Nici benzina,nimic.In dimineata urmatoare am mers in service si tot el saracul mi-a rezolvat o planetara pe nashpa.Chiar daca e in garantie.Am pus cutia in portbagaj si o am de zile negre.Iata ce se face cu shpaga pozitionata corect!
|
-------------------- |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu!!!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX
|
|
alexmirica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 86 Joined: 1 July 04 ![]() |
Dau lu' nenea mecanicu' un 200-500klei, inainte de "lucrare", nu numai ca are grija de masina de parca-i a lui, dar si la factura, pentru schimbat simeringuri, disc ambreiaj si placute frana, scrie doar: "inlocuit bec far stg-fata---165,000 lei"
Var-miu, de capsoman ce era, nu a vrut sa dea spaga si pentru schimbat ferodouri spate+pistonas frana spate-dreapta+manopera, pe factura scrie, tineti-va bine: 3,795,000 lei. Ori, eu am scapat cu doar 500klei Ha??!?!!! |
--------------------
Alfa Romeo
147 2.0 TS Alfa Romeo 147 2.0TS rules!!!
--------------------------------------- O fi bine in Rai, dar cele mai interesante persoane nu ajung acolo. (Nietzsche) Daca te lasi de fumat, de baut si de femei nu traiesti mai mult... doar ca ti se pare ca timpul trece prea incet. (Clement Freud) Nu e bine sa fii obligat sa alegi intre Rai si Iad. Prieteni buni gasesti in ambele locuri. (Mark Twain) ------------------- |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
D-aia sint atitia HOTI in tara asta!
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
alexmirica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 86 Joined: 1 July 04 ![]() |
Shi mai face si alte lucruri decat cele cerute de tine, mai verifica ulei, frane, toate cele.... Deci, dati spaga lui nenea mecanicu'. DragOn stie!!!
|
--------------------
Alfa Romeo
147 2.0 TS Alfa Romeo 147 2.0TS rules!!!
--------------------------------------- O fi bine in Rai, dar cele mai interesante persoane nu ajung acolo. (Nietzsche) Daca te lasi de fumat, de baut si de femei nu traiesti mai mult... doar ca ti se pare ca timpul trece prea incet. (Clement Freud) Nu e bine sa fii obligat sa alegi intre Rai si Iad. Prieteni buni gasesti in ambele locuri. (Mark Twain) ------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Acum am vazut si eu chestionarul. Si raspunsul e ca dau de fiecare data spaga, suma considerabila (cateva sute) dar depinde de operatiune (cand am fost sa mi-o repar dupa accident am decartat vreo 800k). Dau nu din cauza lucrurilor montate pe masina cat mai ales din cauza ca vreau sa-mi faca masina ca lumea. Mai bine spaga mai mare la inceput dacat sa dea rasol si fiu nevoit dupa sa fac alte n'spe drumuri sa rezolv treaba.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu merg mereu la Iatsa la Pitesti, chiar daca stau in Targoviste si e service si aici, si nu dau deloc spaga, dar nu plec de langa masina cat timp umbla la ia, faza e ca la inceput dura destulk de mult operatia, dar acum ca ma cunoaste big-boss merge repede totul
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cat am fost la Adras cu garantie am decartat inr-o veselie-cel putin 100mii/ mecanic . asta in special ca sa nu ma amane si sa pierd zile intregi pe acolo. 60% din situatii mi s-a "sugerat" sa contribui ca sa nu zic cerut de-a dreptul.
La Automecanica din Tei am decartat cam un milion la o reparatie de 9 milioane pentru ca sa mi-o termine in trei zile in loc de o saptamana cat spusesera la inceput. Mi-au facut-o evident tot intr-o saptamana dar banii inapoi ciuciu. La Autocenter nu dau spaga, dar platesc direct mecanicului si e treaba lui cat isi opreste din bani. Oricum la ei am iesit per total cel mai ieftin si am fost cel mai multumit. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Ar fi bine sa voteze si Pictoras in topicul asta.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
n-auzisi bre ca nu le mai da nimic...
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Pai sa voteze ca a dat si nu mai da.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:34 |