Card de credit, co-branduit BRD si RENAULT
![]() ![]() ![]() |
Card de credit, co-branduit BRD si RENAULT
depecharu |
![]()
|
||
Membru cu trapa la cap Group: Members Posts: 198 Joined: 16 May 06 From: MS ![]() |
|
||
--------------------
Pegas
bicicleta
- MS
1987
|
|||
NascuToamna |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 6 October 06 ![]() |
are acest card vreo legatuar cu telefoanele primite de clientii renault in ultimile luni prin care am fost anuntati ca vom primi un cadou finainciar?
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan 1.5 dCI 2007 http://romanian-spotters.forumer.ro/trip-reports-f9/bucuresti-olbia-marrakech-cu-krp-test-drive-dacia-duster-t3907.htm
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.005 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
nu.
mai mult ca sigur este un voulcer cu vreo reducere la achizitionarea unei noi masini renault |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Pare sa fie marfa, daca e vb de asa ceva cred ca ma bag
![]() |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
http://www.e-transport.ro/CREDITE_REVOLVIN...s11114-p83.html
Posesorii autoturismelor Renault pot beneficia de credite pe card de maximum 15.000 de lei. Divizia de credite de consum a BRD, BRD Finance, a lansat, impreuna cu Renault, un card de tip revolving (linie de credit) destinat posesorilor de masini marca Renault. Acesta este singurul card de acest fel lansat de un producator auto, fiind prezent pe alte doua piete: in Franta si in Italia. Posesorii vor putea obtine un imprumut de maximum 15.000 de lei, cu o dobinda lunara de 2,2%, la care se adauga un comision de administrare de 0,5%. Spre exemplu, pentru o suma utilizata de 400 de lei, clientul va trebui sa plateasca lunar in contul imprumutului minimum 29 de lei. Posesorii beneficiaza de o perioada de gratie de 47 de zile, timp in care costurile creditarii sint zero. Cardul Renault, care utilizeaza platforma MasterCard, poate fi utilizat atit ca un card de credit in tara, cit si ca o modalitate de acces la reduceri. Astfel, posesorii de card au o reducere de 10% la orice revizie efectuata in reteaua Renault, platita cu acest card, precum si deplasarea gratuita cu Renault Asistenta in caz de pana. Mai mult, pentru platile efectuate cu acest card atit in reteaua Renault, cit si in afara ei, utilizatorii primesc puncte de fidelitate cu care se pot obtine diverse cadouri. Cardurile se acorda gratuit, impartirea lor avind doua etape: intr-o prima faza, compania va distribui oferte de card acasa la posesorii de autoturisme Renault, dupa care doritorii isi pot lua cardul direct de la showroomurile Renault. This post has been edited by danutz_r: 26 Feb 2008, 18:15 |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Wow, perfect, card co-branded, suuuuper! Unde sa-l folosesc, ca la Auto Becoro Baia Mare nu accepta carduri. In secolul 21.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
chris... pentru asta poti face o plangere la RRO
![]() ![]() BRD e pacatos la comisioane. dar in rest suna bine... numai ca nu mai am nevoie de inca un card in portmoneu... ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 26 Feb 2008, 23:40 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
pe situl brd nu scrie nimic, pe cel renault nici atit.
am sunat la brd si "teleconsilierul" nu stia nimic, mi-a dat un numar fix la care sa intreb. ![]() o fi doar in stadiu de proiect? |
--------------------
.
.
.
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Nu stiu ce inteleg ei prin costuri zero in perioada de gratie de 47 de zile. Eu am un card de credit pentru nevoi personale de la BRD , cu "costuri zero" in perioada de gratie de 55 de zile, la cardul meu. Dar comisionul de extragere al oricarei sume este de 1% din valoarea sumei extrase. Asa ca nu e zero. E o dobanda mascata.
Cred ca mai sunt necesare informatii suplimentare. |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
comision de extragere numerar exista la orice card de credit, dar plata la diferite magazine (in cazul asta dealeri reno) e 0 si poate la asta se refera
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
mefmef |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 17 October 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.6 16V
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(sadi @ 28 Feb 2008, 18:49) comision de extragere numerar exista la orice card de credit, dar plata la diferite magazine (in cazul asta dealeri reno) e 0 si poate la asta se refera Atunci inseamna ca nu e chiar o noutate, in afara de puncte. Costuri zero au demult multe alte carduri de credit. Va fi un produs interesant pt. firme care au Renault-uri si au rulaje mari pe an, implicit servizari mai dese. In concluzie, pare un instrument bancar interesant. |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
de azi sunt si eu posesorul unui asemenea card
cel mai interesant mi se pare -deplasarea gratuita Renault asistenta peste 30 km,pana la cel mai apropiat reparator Renault. Adica daca ramai in pana vin dupa tine , dar sa fi la o distanta mai mare de 30 de ei? Nu prea inteleg...poate voi? |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
pai nu este renumitul card renault?
cu pinul trimis prin posta? ![]() ![]() ![]() ![]() cum ai intrat in posesia cardului? ![]() ![]() eu am pinul de o luna dar cardul nu mai vine ![]() This post has been edited by veronik: 7 Apr 2008, 13:36 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(veronik @ 7 Apr 2008, 13:34) Vezi ca este foarte posibil sa te fi cautat acasa (la mine asa s-a intamplat) si sa nu te fi gasit (cardul nu vine la cutia postala ci printr-un curier), sa-ti fi lasat un biletel in usa iar tu sa nu-l fi vazut sau sa ti-l fi luat careva, iar ei asteapta sa vii sa-l iei de la sediul lor de curierat (eu asa am facut). Daca nu il iei intr-un anumit interval, il returneaza la Renault... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
pinul l-am primit prin posta dar dupa card m-am dus personal
brd-ul trimite aceste carduri prin Curiero. contact: Romtelecom:(021) 312 11 30. Am sunat mi-au dat adresa din timisoara m-am dus si l-am luat. Eram curios daca stie cineva cum e chestia cu Asistenta Renault ca asta mi se pare cel mai mare avantaj...are cineva experiente in acest sens |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cauta pe forum discutiile despre aceasta tzeapa de la BRD si Renault si ai sa te lamuresti cu tot ce vrei. Pe scurt, daca card de credit cu 36% dobanda anuala iti trebuie...
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
adrian mgn |
![]()
|
am cautat dar nu am gasit ce ma interesa pe mine.Ai dreptate dobanda este foarte mare si nu e rentabil din punctul asta de vedere,dar faza cu asistenta rutiera nu implica (cel putin asa inteleg eu din pliant) nici un fel de costuri , pare un fel de bonus,si daca e asa atunci merita sa ai la tine acest card chiar daca nu il folosesti la altceva ca nu poti sa stii niciodata,iar eu din cate stiu asistenta rutiera se plateste in afara perioadei de garantie a masinii...
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Corect. Daca reusim sa nu ne atingem de credit, putem folosi cardul pentru o eventuala asistenta tehnica si o reducere de 10% la revizii (parca), bani care se pot baga la loc in perioada de gratie...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
http://renault.ro/cardul-renault/card_renault.html uite aici un link, cititi cu atentie..
*Renault Asistenta ofera promotional tuturor clientilor sai gratuitate pentru primii 30 de km parcursi. ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
adrian mgn |
![]()
|
M-am lamurit...merci de link...deci este un avantaj pentru ca din ce inteleg eu oriunde ti se strica masina te costa sa o aduci la service 28,8 € adica vreo 110 ron
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
Ruiz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 11 October 05 ![]() |
Mi se pare o teapa originala. Iti trimit cardul prin posta insa ca sa-l poti activa trebuie sa semnezi contractul de "aderare". Dupa ce am citit cu atentie gramada de documente primite m-am luminat. Poti activa cardul numai daca faci o asigurare.... La care cotizezi lunar... Si beneficiezi de ce ? Un amarit de credit prin care poti plati o reparatie la masina (care n-ar trebui sa se defecteze de fapt ) atunci cind nu ai cash-ul la tine.Plus placerea de a avea un card VISA pe care scrie foarte estetic Renault si BRD.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Megane II Sedan 1,6 115CP 2005
Confort Expression - Beige Angora |
|
cconiac |
![]()
|
![]() Membru drept Group: Members Posts: 66 Joined: 28 April 05 From: Iasi ![]() |
Avand rate la BRD pentru achizitionarea unui Clio am primit acasa
"faimosul" Card. Nu intentionez sa il activez pentru a putea fi jecmanit de BRD de aceea intreb poate stie cineva: Daca nu trimit adeverintele la banca, pot totusi folosi cardul in reteaua renault ? |
--------------------
KIA Cee'd 1.4 2008 /
Clio II Symbol 1.4 2005
- .
. Better late than sorry.
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum poti folosi un card neactivat?
Ca activarea se va face dupa ce trimiti toate actele la banca. |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
cardul de credit poate fi folosit DOAR daca banca iti face analiza de bonitate si iti acorda o limita. renault este doar un "magazin" unde poti face plata cu cardul.. deci, daca vrei sa folosesti cardul in reteaua renault, trebuie obligatoriu sa lucrezi cu brd
|
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
dragos_p |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 22 March 07 ![]() |
QUOTE(Ruiz @ 11 Apr 2008, 08:53) Mi se pare o teapa originala. Iti trimit cardul prin posta insa ca sa-l poti activa trebuie sa semnezi contractul de "aderare". Dupa ce am citit cu atentie gramada de documente primite m-am luminat. Poti activa cardul numai daca faci o asigurare.... La care cotizezi lunar... Si beneficiezi de ce ? Un amarit de credit prin care poti plati o reparatie la masina (care n-ar trebui sa se defecteze de fapt ) atunci cind nu ai cash-ul la tine.Plus placerea de a avea un card VISA pe care scrie foarte estetic Renault si BRD. Care este suma pe care trebuie sa o platesti lunar pt acea asigurare de viata? |
--------------------
Renault
Megane II.2 Lux Privilege, 1.6 16v, 110CP,
Clima Automata, Mp3 player, Full airbags, 2007
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
0,3% pe luna din soldul creditului.
This post has been edited by 19vik: 15 May 2008, 13:15 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
sadi |
![]()
|
din soldul aprobat sau din soldul folosit?
|
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
din soldul folosit, daca nu il folosesti nu platesti nimica, oricum faza e ca e o dobanda nesimtita si nu merita acest card.
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
dragos_p |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 22 March 07 ![]() |
Dar cardul nu poate fi folosit si ca un card de debit? Adica sa debui bani pe el si sa platesti in reteaua Renault din acei bani, fara sa folosesti optiunea de creditare?
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Lux Privilege, 1.6 16v, 110CP,
Clima Automata, Mp3 player, Full airbags, 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:03 |