VREM SA AJUTAM O FAMILIE NEVOIASA, FIRMA IN FALIMENT
![]() ![]() ![]() |
VREM SA AJUTAM O FAMILIE NEVOIASA, FIRMA IN FALIMENT
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mircea Vulcanescu zici?
Lasa lucrurile pe trotuar peste noapte, nu le vei mai vedea vreodata... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
hmmm n-ai inteles! vrem sa ajutam pe cineva nu sa facem fericiti persoane de etnie rroma....
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
era unu' pe forum care se plangea ca se chinuie cu un monitor de 14...poate ia el obiectele
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
![]() nu uitati deloc ma ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, da, da, chiar as fi vrut frigiderul, dar daca era marca Logan
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Scoate-te ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Atentiune! A venit saracul forumului! Ochii pe plasme ca are mana usoara!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
Bai, e ora 5, plec acasa, unde e celularul meu ???
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
Bah, tocmai ma intreba cineva ce valoare are un molecular ca l-a pierdut ...pfui ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
'ga-mi-as, m-a facut...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
sorin1983 |
![]()
|
baaaaaaaaaaai ce e aici? eco toilet?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 26 Mar 2008, 15:19) cine stie o familie nevoiasa din bucuresti sau imprejurimi care poate sa vina la firma la care am lucrat si care a intrat in faliment(mircea vulcanescu 91- zona garii de nord) dispunem de lucruri bune de pomana: 1 televizor color model nou 51 cm cu telecomanda stare ok 1 frigider mediu arctic model mai vechi 1 canapea extensibila + 2 fotolii din materia textil stare ok 0788 205 758 Marcel Turtureanu -sef paza luati legatura cu dansul! cat mai urgent posibil!! fara vrajeli si neseriozitate! Fara nici un misto ... profesorul meu de religie a strang niste bani + un televizor antic pt o familie saraca .. care sta cu chirie si sunt vai mama lor ... daca vrei , pot sa vb cu el sa te sune ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
suna te rog la telefonul afisat! eu doar m-am ocupat de postarea anuntului! toata treaba e reala si nu trebuie sa fiu de acord cu sunatul
![]() ![]() eventual postati aici! bineinteles daca nu gasesc altii o familie... ca mai cauta si alte persoane din firma!!! This post has been edited by sorin1983: 26 Mar 2008, 19:49 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
radian ce vrei sa zici ca m-ai pierdut pe drum
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
E vorba de firma de constructii Marcon?!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 26 Mar 2008, 14:38) QUOTE(IRONICK @ 26 Mar 2008, 14:40) QUOTE(OAP @ 26 Mar 2008, 14:43) mai....la sta ma gandeam si eu, da cand sa o spun hop nea argon mi-o ia inainte....Stefane no offence ![]() QUOTE(Alexu7 @ 26 Mar 2008, 15:21) Stefane baga carbuni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(StefanT @ 26 Mar 2008, 16:52) Daca nu postai ............era mai bine ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
george nu... e vorba de o firma de paza si protectie
![]() l@u mi-a placut mix-ul tau ![]() si totusi nu e nimeni interesat? nu stie nimeni pe cineva amarat? poate cuiva folosesc astea... mai sunt cateva zile! |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Greu de gasit amarati pe forumul asta. Si sa aiba si internet. Va zic din experienta.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
sorin1983 |
![]()
|
pai poate stie cineva ... nu sa fie amarati aici...ca aici sunt numai miliardari
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Eh... Suntem doar cativa...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Chiar ar fi interesante niste poze. Sunt curios cum arata fotoliile, ca de cand m-a lasat scaunu' "directoral" stau cam prost la PC cand urmaresc forumul asta....
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ar fi pretenu' lui ageana. Da' n-are unde sa le bage-n priza...
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Dar de ce neaparat o familie nevoiasa( in cazul in care sunt nevoiasi nu cred ca au ce face cu TV), da-le la o scoala, gradinita sau centru de plasament cred ca ar fi tare bine venite
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 00:54 |