Masina declarata furata pot sa mai fac ceva cu ea?, va rog sa cititi pt ca nu stiu cum sa ma exprim.
![]() ![]() ![]() |
Masina declarata furata pot sa mai fac ceva cu ea?, va rog sa cititi pt ca nu stiu cum sa ma exprim.
TBonu |
![]()
|
||
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|||
VLADIautomobile |
![]()
|
![]() cu 1 passat in - Group: Members Posts: 159 Joined: 23 October 07 From: Timisoara ![]() |
A fost data furata de proprietarul din ungaria dupa ce a fost vanduta legal cu acte???
Daca e asa, proprietarul ungur face puscarie. |
--------------------
Dacia
Logan 1,5 DCI
2005
- TM 22 ZCH What the mind can conceive and believe, it can achieve!
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Stiu ca primul proprietar (cel care a declarat masina furata) a fost despagubit de catre asigurare, dar masina a ramas in baza de date.
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
daca proprietarul ungur a fost despagubit de asigurare, pentru furt total, atunci masina i-a fost furata si inmatriculatailegal in romania.
un coleg de munca de-al meu a luat un golf inmatriculat in ro si cand s-a dus sa-si faca actele pe numele lui, a descoperit ca masina fusese dec,arata furata, motiv pentru care politia, dupa 2 luni de "cercetari", i-a luat masina. This post has been edited by kAndrrei: 22 May 2008, 00:44 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
TBonu, tu n-ai probleme si vrei sa-ti faci? Pentru o prapadita de astra classic sa te legi la cap cu astfel de probleme? Poate daca era vreo masina rara mai era cum era, dar astre sunt pe toate strazile...
Cauta una cu acte in regula... e pacat de banii tai pe care presupun ca i-ai muncit... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
problema e ca va costa dublu alta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
TBonu>>Daca eram in locul tau nici nu ma gandeam sa o cumpar...mai mult ca sigur ca este ceva ilegal la mijloc..
|
--------------------
------
------
------
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
N-are rost, nu poti invoca buna credinta daca apar probleme, doar ai stiut, e scris...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Las-o balta! Ca dai bani putini pe ea si sa vezi dupa aia ce de bani dai pe un avocat care nici macar nu-ti poate garanta libertatea!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Imi si inchipui ce masina buna mai e si aia care a fost furata acum aproape 10 ani. Si mai vrei sa mai si arunci 3000 de euro pe o masina la varsta REMAT-ului?
Am si eu o intrebare, ca-s curios: ce politist, la intocmirea talonului, a putut face tampenia de a scrie "auto furat din Ungaria" si apoi sa inmatriculeze masina legal? This post has been edited by Laurentziu83: 22 May 2008, 08:59 |
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Inca se mai practica chestia asta?
![]() Pe vremuri se duceau in Germania, ii dadeau proprietarului ceva pe ditamai mertanu', il aduceau in RO, il inmatriculau, apoi proprietarul o declara furata si-si lua banii de la asigurare. Ajunsesera mertanele de 100 000 in targ, 10-15 000. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Ia-o fara grija ca nu mai vine nimeni dupa ea la atatia ani. Desi pretul e cam mare.
![]() QUOTE(Laurentziu83 @ 22 May 2008, 08:58) Am si eu o intrebare, ca-s curios: ce politist, la intocmirea talonului, a putut face tampenia de a scrie "auto furat din Ungaria" si apoi sa inmatriculeze masina legal? Asta e procedura standard daca ai pile in MI. This post has been edited by maryus_83: 22 May 2008, 09:24 |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maryus_83 @ 22 May 2008, 10:23) Ia-o fara grija ca nu mai vine nimeni dupa ea la atatia ani. Desi pretul e cam mare. ![]() Asta e procedura standard daca ai pile in MI. Tocmai ca dupa cativa ani se petrec cele mai misto lucruri! Sunt lasate la dospit si apoi cand au baietii de luat prima te trezesti cu politia la usa. Am si eu o intrebare: Te opreste politia, dupa 20 ani de cand ai masina cu inscrisul de furaciune.Verificare de rutina, pe talon nu scrie nimic ca e furata si te da prin statie. Sunt convins ca aia cand te verifica prin statie, ala de la centru vede tot legat de masina in discutie! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(maryus_83 @ 22 May 2008, 10:23) Si cine s-ar risca sa scrie asa ceva pe talon? Si sa-si puna semnatura in vreun colt? Cum pana mea, tu, ca politist, sa inmatriculezi o masina despre care stii ca e furata, si sa mai si scrii asta pe talon? @Tbonu: nu, nu accepta masina asta. Ca sa o inmatriculezi pe numele tau, va trebui sa o duci la rar. Cand vei face autentificarea, li se va inrosi monitorul celor de la rar, vor fi obligati sa anunte prin interpol cred, iar firma de asigurari din Ungaria va cere masina, fie si numai pentru a o abandona in vreo curte. Deci vei ramane si fara bani, si fara masina. Lasa masina pe numele cui este, sa o tina pana va valora greutatea ei in fier vechi, cand nu va mai conta daca va fi confiscata sau nu. Nu cred ca vrei sa afli pe pielea ta daca se va mai intampla ceva acum, dupa atatia ani, sau nu. This post has been edited by Laurentziu83: 22 May 2008, 11:12 |
--------------------
.
.
.
|
|
Solon |
![]()
|
[quote=Laurentziu83,22 May 2008, 12:08]
Si cine s-ar risca sa scrie asa ceva pe talon? Si sa-si puna semnatura in vreun colt? Cum pana mea, tu, ca politist, sa inmatriculezi o masina despre care stii ca e furata, si sa mai si scrii asta pe talon? Pai, d'aia e politist! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@Tbonu: Stii cumva ce s-a intamplat cu masina in perioada 99 - 2004??
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
TBonu |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Asta e un exemplu clar de legat la cap fara sa te doara. Masina e veche, nu merita riscul.
|
--------------------
-
-
-
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Pai daca in 99 a fost declarata furata in Ungaria si tot tu ai zis ca inmatriculata in Ro a fost in 2004...5 ani ce s-a intamplat cu ea?? Ma gandeam ca si asta stii...si poate ajuta la gasirea unei explicatii...
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 22 May 2008, 11:08) Si cine s-ar risca sa scrie asa ceva pe talon? Si sa-si puna semnatura in vreun colt? Cum pana mea, tu, ca politist, sa inmatriculezi o masina despre care stii ca e furata, si sa mai si scrii asta pe talon? Nu pe talon se scrie, ci pe CI. Exemplu. ![]() Attached thumbnail(s) pag21.JPG ( Size: 100.54k ) Number of downloads: 275 |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
TBonu |
![]()
|
Nu stiu ce s-a intamplat in acea perioada te timp.
Deci ar trebui sa ma uit pe cartea de identitate, o sa incerc asta, dar nu cred ca e scrie ca mi-ar fi spus lucrul acesta. Uite talonul despre care e vorba: tolonauto21ev6.th.jpg |
--------------------
dacia
solenza
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mie talonul ala-mi suna a CI.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Doar in romania puteai sa vezi asa ceva: Sa inmatriculezi bine-mersi o masina reclamata drept furata in alta tara si sa mai si scrii asta pe actele ei.
|
--------------------
.
.
.
|
|
TBonu |
![]()
|
Scuze atunci deci eu habar n-am care cum sunt, carte de identitate, talon alea alea.
Stii ce mi se pare insa ciudat: daca masina a fost fabricata in 99 si a fost declarata furata in 28.01.99 cand au avut timp in 28 de zile de la inceputul anului sa o si fabrice sa o trimita in Ungaria sa o si fure sa o si declare furata?? This post has been edited by TBonu: 22 May 2008, 11:58 |
--------------------
dacia
solenza
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Presupunand ca tu esti de buna credinta, mor si nu pricep de ce te legi la cap fara sa te doara.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
TBonu |
![]()
|
Pt ca opelu astra e masina mea preferata si cam asta ar fi singura sansa sa pot avea aceasta masina.
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Cu ce pret? Stii ce se va intampla daca, Doamne fereste, vei avea un accident?
Imi dau iar cu parerea. Atata timp cat esti un om cinstit, stai linistit in patratica ta. Ca tare-i bine sa dormi noaptea linistit. Nu te lega la cap daca nu te doare. E doar punctul meu de vedere, nu-i un sfat!!! ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
TBonu |
![]()
|
Pai dasta am postat aici sa vad daca merita sau nu m-am gandit ca poate se gaseste cineva pe aici care a intampinat acest caz si imi zice ce e de facut, nu am zis : fratilor mi-am luat masina hai sa ma mandresc cu ea" tata maine se duce la politie si vorbeste cu ala de la inmatriculari atunci o sa stiu exact daca ma leg la cap sau nu.
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Opeluri Astra de 1.6 benzina gasesti in Germania si la 4000-4500 euro si sunt mult mai noi,2003-2004,fara probleme de genul asta si cu mai putini kilometri.Nu se merita pentru o masina de 10 ani sa te legi la cap.
This post has been edited by cristio_79: 22 May 2008, 13:10 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
TBonu |
![]()
|
dar pe langa aia 4500 mai tre sa dau 800 pe trum cel putin si inca 1500 taxa de inmatriculare, eu nu am intrebat de unde sa imi pot procura un opel astra eu amintrebat daca exista vr-o cale legala sa il pot cumpara pe acesta.
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 15:16 |