Condus printr-o republica sovietica, Cred ca Rusia
![]() ![]() ![]() ![]() |
Condus printr-o republica sovietica, Cred ca Rusia
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
La 2:20 era sa intre intr-un Logan ... sincer , mie nu mi se pare cine stie ce
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
o mers fain baiatu...cam riscant...
ati vazut cum ii sarea camera de filmat de la bas...hihihi stie cineva cum ii zice la melodie? |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
O zona scurata in care se poate practica stilul asta de mers e pe dn1 pe portiunea dintre "orasul" Otopeni si intrarea in Bucuresti.
E momentan fara radare(mai putin noaptea cand se sta la panda cu un logan rosu parcat pe te miri unde ![]() This post has been edited by Muratu: 2 Jun 2008, 22:14 |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu n-am stat prea mult sa admir "talentu'" soferului. Ce a facut el tine mai mult de tupeu/prostie decat de calitati la volan. Si cu un Trabant putea sa faca slalom la 80km/h printre masinile care mergeau legal.
Insa mi-a placut enorm pe unde circula. N-au toate autostrazile noaste benzi cate avea drumul ala intr-un oras. Ei sigur nu se confrunta cu un trafic infernal ca-n Bucuresti. Tot respectu' pentru comunistii care au gandit strazile alea. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
retardatu asta a marit viteza de redare a filmului
se vede clar |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cred ca are turbo !
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
O fi emo?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
foarte tare, as vrea sa pot face si eu balet de acest gen, am incercat prin zona otopeni mai sus mentionata dar nu avusei talentul din imagini
cat despre locatie si eu inclin sa cred ca este moscova, oras din cate stiu eu care a fost gandit dinadins cu strazi foarte late prin centru pentru a putea gazdui parade militare si trecerea tancurilor in caz de razboi |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Asa conduceam si eu cand eram incepator. Acum m-am potolit. Sunt destule momente in care putea sa o pocneasca lejer.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Inca unul care confunda soseaua cu NFS..... si e in graba mare spre stirile de la ora 5 ....
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Ce bulevarde au...foarte tare orasul...in rest un sofer care face slalom printre masini..
|
--------------------
------
------
------
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
semafoare nu-s si vad ca nimeni nu se ia cu el... in Ro deja avea cativa concurenti...
|
--------------------
-
-
-
|
|
tagartaa |
![]()
|
![]() ZUM Group: Members Posts: 48 Joined: 11 December 07 From: Bucuresti ![]() |
da il asteptam sa conduca si in Bucuresti, sau in Romania, pe stradute cu masini parcate si pe o parte si pe alta si la urma sa se filmeze si sa isi arate talentul. Apropo nu am vazut gropi sau guri de canal care nu sunt la nivelul stratului de asfalt sa vezi acolo slalom, nu printre masini.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedane
2007/1.6 . 16v
- zum
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
A mers frumos dar si traficul era lejer si aveau cate 4-5 benzi pe o parte si fara gropi. Mi-a placut si melodia. Stie cineva cine o canta?
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
aphophis |
![]()
|
pai da dar la un moment dat traficul se intetea si s-a strecurat destul de fain printre masini (vezi 1.06-1.15)
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
nycbmw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 14 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
dupa ce am vazut cred ca e in moscova soferul.
Nu a facut mare branza avand in vedere ca de fiecare data banda 1 era libera ... Slalom de genul asta se poate face si la noi intre otopeni si bucuresti destul de usor. Iar camera se misca de la acceleratie ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(antifizic2 @ 3 Jun 2008, 00:28) cat despre locatie si eu inclin sa cred ca este moscova, oras din cate stiu eu care a fost gandit dinadins cu strazi foarte late prin centru pentru a putea gazdui parade militare si trecerea tancurilor in caz de razboi ![]() Ale naiba tancuri aterizau drept in centrul Moscovei si trebuiau sa plece cumva de acolo. PS:Mai are cineva linkul cu tipul din cehia? This post has been edited by St: 3 Jun 2008, 15:25 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Tipul asta se incadreaza perfect la premiul "cea mai tare maimuta rutiera a zilei", premiu acordat pe baza similitudinii intre modul in care maimutele sar din creanga in creanga si acela in care acest tip de "soferi" sar din banda in banda.
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Da vezi tu, maimutele se deplaseaza mai repede decat gainile .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Normal ca decent ar fi fost sa fi mers cu 50 km/h maxim si sa-si tina banda, dar cine face asta ? Sa fim seriosi. Si eu ma mai grabesc si daca pot, fac astfel de manevre.. Ca aia e... Doar ca noi avem din metru in metru semafoare, gropi, sine de tramvai sau toate trei, si nu putem merge atat de fluid nici noaptea...
Dar din ce am vazut in primul minut (nu am avut rabdare sa vad pana la sfarsit) a fost ok. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Chiar si cand te grabesti ... ?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Pe la sfarsitul minutului 2 am vazut primul semafor. Nu stiu dc e chiar primul, oricum am un singur lucru de zis: la aia de ce se poate si la noi nu?? 2-3 chiar 4 benzi pe sens.. pe alocuri si banda speciala pe care circula o masina de politie/ambulanta. Treceri de pietoni - nema. Gropi - idem. Lumea normala, nu s-a pus nimeni sa-l alerge, sa-l "faca"...
Asta cu "facutul" e tare la moda la noi.. cred ca e o boala genetica a romanului. Asta si consumul (e.g. iti iei masina noua si-i spui cuiva ca ti-ai luat iar prima intrebare e: cat consuma? wtf..). In comparatie cu oraselu "comunistilor", noi stam in ambuteiaje, avem medii de 10-15-20 km/h pe CB, cand aia merg constant cu 50+. Hai sa emigram! ![]() This post has been edited by Vlad B: 5 Jun 2008, 23:36 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 // 1.4 Dynamique
- PH 86 BAD Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
aphophis |
![]()
|
pun pariu ca daca ar fi banda aia in romania , toti smecherii cu mele si fauve ar folosi-o ca sa arate ca ei au 2 perechi de oo. Si tipul din videoclip a facut-o la un moment dat
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Vlad B @ 5 Jun 2008, 23:34) am un singur lucru de zis: la aia de ce se poate si la noi nu?? 2-3 chiar 4 benzi pe sens.. pe alocuri si banda speciala pe care circula o masina de politie/ambulanta. La noi? ![]() La noi majoritatea oraselor au fost gandite pentru un numar mic de masini, muuuuuult mai mic decat exista. Din [ne]fericire nu se mai construiesc orase noi acum, ca poate s-ar face strazi de genul ala. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ahpophis, la un moment dat poate o sa fie si romanii mai normali, mai civilizati. Eu zic ca gradul de civilizatie e proportional cu numarul de benzi de pe sosele si cum noi avem 1-2 benzi..... |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 // 1.4 Dynamique
- PH 86 BAD Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Oare semnaliza schimbarea benzii?
![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 23:07 |