Invazia de muste si gandaci, In CTa
![]() ![]() ![]() |
Invazia de muste si gandaci, In CTa
brigada_diverse |
![]()
|
||
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Lasa ca am mers azi prin padurea Baneasa, era plin de musculite d-astea care-ti intrau in ochi.
Am mai iesit intr-o zi cu bicicleta si m-am intors dupa doua statii, ca nu se putea merge de musculite. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
sambata am fost pana in mamaia si m-am umplut de musculite. eram imbracat in galben
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Voi mai aveti putin si descoperiti ca exista soare pe cer.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 17 Jun 2008, 19:37 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai saracele cand vad ca se apropie momentul fatal, le apuca cufureala exact inainte de impact. De aici mirosul cu pricina.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 17 Jun 2008, 20:06) Lasa ca am mers azi prin padurea Baneasa, era plin de musculite d-astea care-ti intrau in ochi. Am mai iesit intr-o zi cu bicicleta si m-am intors dupa doua statii, ca nu se putea merge de musculite. Ochelari de schi ? ![]() Casca de motociclist ![]() ......masca de polizor ? This post has been edited by logan1.5dci: 17 Jun 2008, 19:51 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
astia au stropit anu asta cu insecticid? eu nu am vazut
|
--------------------
Dacia
|
vis-a-vis |
![]()
|
Poate dormeai
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Da sa taie iarba si boschetii pina saptamina trecuta ai vazut ?
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(logan1.5dci @ 17 Jun 2008, 20:48) Am din fiecare, dar in nemernicia mea, erau toate acasa...Oricum, intra ale dracu' prin orice gaura, oricat ar fi de mica. Cred ca singura solutie sunt niste ochelari etansi de natatie... category-swedish-goggles.png |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cum deosebesti un biciclist vesel de unul trist?
dupa numarul musculitelor dintre dinti.... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Azi n-ai fost cu bicicleta .
![]() Recunoaste .... ai lasat-o in pahar ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 17 Jun 2008, 20:12 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(cristitranca @ 17 Jun 2008, 19:53) Au stropit pe dracu'.S-a terminat campania,a iesit Mazare si acum si-au pus palma in fund si si-au luat toti vacanta.Asa a fost si acum 4 ani.Am fost pana la primarie pe Ecaterina Varga pentru o problema si era pustiu.Doar un gardian in fata usii care mi-a zis sa vin peste o saptamana. Ieri,intr-un minut dupa ce am coborat din masina,eram plin de musculite si niste paianjeni foarte mici.Mai eram imbracat si cu haine foarte deschise la culoare.Nu stiam cum sa scap de insecte mai repede. Joi,inainte de alegeri,au pus stalpi de iluminat public in zona blocului in care locuiesc.In doua zile au sapat un sant cu tarnacoapele si cazmalele de minim jumatate de metru adancime si lung de vreo 3-400 de metri.Aveau aia o viteza de nu era adevarat.Au spart si asfaltul de pe trotuar si din parcare si asa a ramas. 4 ani am stat intr-o bezna totala si in doua zile au sapat santuri,au tras cabluri,au montat o gramada de stalpi.Acum este lumina ca ziua.Praf in ochii prostilor. Parcarea din spatele blocului este si acum,dupa 13-14 ani de la darea in folosinta a blocului,ca atunci cand era santierul.Adica pietre,bucati de beton,placi de beton si pamant.Cand ploua este o bucurie.Mocirla pana la gat.Nu poti sa pleci nicaieri fara sa te umpli de noroi,atat pe haine cat si pe masina. Dar domnul primar spune ca tot cartierul este revendicat,ca se afla in procese si el nu baga nici un ban in amenajari,ca pe mine ma intereseaza cine revendica si ce revendica atata timp cat platesc taxe si impozite.Sa-l .... . |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
sunt curios cum o sa ne descurcam vara asta...deja e plin balconu de muste , tantari, albine....cretini astia ca nu au stropit.
|
--------------------
Dacia
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Ne scuturam de ele si mergem mai departe. Ce altceva sa facem?
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<<sunt curios cum o sa ne descurcam vara asta...deja e plin balconu de muste , tantari, albine....cretini astia ca nu au stropit. >>
Schimbi deodorantul. Bagi un Raid sau K7 daca vrei si contra gandacilor si te-ai linistit. Scapi de insecte, de transpiratie, de aglomeratia din autobuz nu mai zic ... te lasa oamenii sa mergi singur cu limuzina si sofer ![]() Lasa ca avem noi probleme mai grave decat musculitele: mizeria de pe plaja ![]() |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Azi-dimineata am parcat masina pe Rascoalei,aproape de coltul cu Stefan cel Mare.S-a nimerit sa gasesc un loc chiar sub un pom.Dupa jumatate de ora,masina isi schimbase culoarea in maro din cauza gargaritelor.N-am vazut niciodata asa multe.Era plin tot pomul.De abia s-au dezlipit de masina in timpul mersului.
Pe plaja nu am mai calcat de 8-9 ani din anumite motive,asa ca nu stiu cum este. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Voi ati mai vazut vrabiute ? Cind eram mic vedeam multe, acum parca au intrat in pamant , nu cumva astea mancau musculite si alte bazdaganii. Si liliecii noaptea .
Ce viata pe unii, zbori cu gura(ciocu) deschisa si-ti intra mancarea in gura . ![]() Sigur le-a bagat Mazare vreo taxa de zbor linistit , sau de opurtunitate , de-aia au plecat si ne-am umplut de musculite . ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 18 Jun 2008, 11:53 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
vrabiute in parc...atat...in rest putine
mizeria de pe plaja va fi forever...ca nesimtire ca la noi nu exista(trebe sa fim amendati pt asta...dar o face gaia..) |
--------------------
Dacia
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(cristitranca @ 18 Jun 2008, 04:50) sunt curios cum o sa ne descurcam vara asta...deja e plin balconu de muste , tantari, albine....cretini astia ca nu au stropit. Iti trimit eu niste furnici bine hranite de la cangurilia sa neutralizeze invadatorul. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Alea e niste muste de la pld ca sa-i distruga imaginea lu Mazariche.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
si eu am observat, si e foarte riscant sa mergi cu geamu deschis la masina
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
rooster |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 27 December 05 From: Tulcea, oras cu strazi jalnice ![]() |
Poate e un dezechilibru de populatii. Vrabii nu am mai vazut asa de multe in Constanta, dar poate e din cauza numarului urias de ciori. Au ajuns mai multe decat pescarusii.
|
--------------------
VW
Sharan 131CP TDI
Dacia face putori de automobile, parerea mea ! EX: Nova GTI & Logan 1.4MPI Laureate Plus. Aveam sentimentul ca am cumparat de la sh dupa ce am vazut cat a economisit francezu la masina mea noua.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
desi nu avem asa multe cadavre pt ciorile care este la noi(am gresit intentionat, a la Venghelie)
am cascat pe strada si am luat o gustare de 2 insecte dalea zburatoare.... |
--------------------
Dacia
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
va paste si turbarea ! daca l-ati votat pe Mazare ......
"Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța au instituit carantină în localitatea Valea Dacilor, unde a fost descoperită o pisică turbată care a mușcat patru persoane, precum și o altă pisică și un câine". |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
In Bucuresti inca nu vad problema asta
![]() Pe noi ne omoara praful aici ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sunt intoxicate de mult musculitele in Bucuresti, care nu au dat coltu au plecat la mare
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:16 |