conduceti cu o mana pe volan?, desi nu aveti servo...sau aveti....
![]() ![]() ![]() |
conduceti cu o mana pe volan?, desi nu aveti servo...sau aveti....
Mihaitzu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|||
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
la viteze mari 160-170 merg cu doua maini ,in rest cu o mana. n-am avut probleme pana acum.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
mihaitzu> Parere: Invata-te cu doua maini.
![]() Sau daca neaparat vrei cu o mana, cumpara o "nuca" din-aceea ce se prinde de volan, cum au camionagiii... |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu conduc permanent cu doua maini pe volan. Rar imi odihnesc o mana pe portiera sau pe cotiera (stg/dr) dar chiar si atunci degetele tot pe volan le tin.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
initial am crezut ca initiatorul are vreo infirmitate ceva .. tusesti daca tii volanul cu 2 maini, sau 'nu se poarta' ?!
|
--------------------
-
-
-
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
In oras 90% din timp merg cu o singura mana pe volan, chiar si in virajele la viteza mica le pot lua fara probleme la viteza mica desi nu am servo.
In afara orasului niciodata nu conduc cu 1 mana. Ca o relaxare tin o mana sus iar cealalta o sprijin pe genunchi dar tot pe volan sta. Am ceva experienta in spatele volanului si nu cred ca m-a influentat in rau faptul ca merg cu o singura mana. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Imediat apare unu care sa zica ca el conduce cu mainile in buzunar
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu conduc cu mainile in buzunar.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
La drum lung, mai mereu cu una, ajunge. Sper sa nu ma luati de "fitos", departe de mine, dar cateodata cand drumul este liber , din placere iau virajele mici cu zona de deasupra genunchiului..., dupa 500.000 km si 14 ani "de permis" trecem cu vederea, ocazional !
This post has been edited by BZN: 23 Jun 2008, 20:00 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ma dadeam si eu zmeu cu o mana vreun an cat am condus doar Cielo-ul. Da' dupaia m-am urcat in Dacie tata, si de atunci, gata cu ideile astea. Ce-i drept cu timpul m-am obisnuit si cu asta, daca vreau si nu-s transpirat pe mana
![]() ![]() Una peste alta, la drum lung se intampla sa tin o mana mai jos poate, dar pentru ca n-am cotiera pe nicio masina din dotare, nu prea merg cu o mana in buzunar. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E util mersul c-o mana, cealalta o poti odihni intre picioarele pasagerei din dreapta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu mai tin volanul cu cate un genunchi uneori..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si daca le are sparte?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ma risc
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
Daca n-are nici chiloti... E prea mare riscu'.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
eu asa conduc:
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Merced |
![]()
|
Asta e de porc. Sincer. Oricum mai mult a condus ala din dreapta. Ceea ce am facut destul in timp, mai ales cand eram mai multi si incepatori, cand nu stiam sa ne aprindem singuri tigari la volan, sau sa deschidem sticle de suc cu o mana. La Dacie pe autostrada urcam picioru' stang pe polita aia de sub bord si sprijineam de genunchi mana stanga ca de o cotiera.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
![]() ![]() ![]() Ori o fi automata... ![]() Succese! This post has been edited by koldun: 23 Jun 2008, 20:19 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Mesajul de la sfarsitul clipului spune tot si este cel mai important ,dupa parerea mea.
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
La masinile cu servo electric a doua mana mi se pare inutila pe volan, doar la viteze mari si eventual in curbe, niciodata in oras. La cele cu servo hidraulic ambele maini cam in jumatate din timpul la volan. Ma gandesc oare cum se conduc masinile cu servo electric si cutie automata? Deja raman niste membre in plus. glumesc
![]() PS: Cand conduc cu o mana, o tin la ora 9, nu sunt genul ora 12 pentru ca n-am nici ghiul nici ceas ca sa le arat, si in plus e pozitia aiurea. |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
BZN |
![]()
|
A lui o fi masina? Ce ziceti, par in nas , mai are?
This post has been edited by BZN: 23 Jun 2008, 20:25 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca n-am zis ca am mers si cu un picior pe geam, prin Bucuresti, ca cine stie ce era la gura voastra...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
BZN |
![]()
|
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Unde ma inscriu pentru excursii one-way catre Siberia? Ca poate aia nu au drumuri si am noroc si nu ma intalnesc cu unii din voi.
Unchiu-miu mi-a povestit ca a mers in Arabia Saudita cu un sofer arab: 170km/h pe pilot automat, piciorul stang sub fund, piciorul drept statea rezemat in genunchi de bord, in stanga tinea tigarea, iar volanul il tinea cu un deget de la mana dreapta. Inutil sa va mai spun cat de ud a fost unchiu-miu in cei 50km cat i-a mers cu arabetele. Daca ii iesea o camila in fata (la aia accidentele cu camila sunt mortale) decartau la sigur. Voi va dati seama ca tinand volanul cu o singura mana, indifierent de viteza, aveti posibiliti reduse de a controla masina? (ca sa nu zic altceva) Si va si mai laudati cu asta. Nu conteaza ca pana acum nu vi s-a intamplat nimic, oricand va poate sari ceva in fata, puteti avea o explozie de cauciuc etc. si pana 'scoateti cealata mana din nas', aleluia. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 15:23 |