Filtru de polen, Sandero are filtru de polen?
![]() ![]() ![]() |
Filtru de polen, Sandero are filtru de polen?
vdnick |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 27 March 08 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III Grandtour 1.9 dci 130cp FAP KZ1S F9Q870
2010 Cu respect,
Dorin |
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Au amenajat acolo, dar nu in bine
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
slaiciprian |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
adica?
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ce-i asa de greu sa va uitati la pozele puse pe forum de ceva timp cu aeroterma de Sandero si sa trageti o concluzie?
014.jpg ( Size: 66.42k ) Number of downloads: 5076 This post has been edited by IRONICK: 3 Jul 2008, 14:01 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vdnick |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 27 March 08 From: Galati ![]() |
Nu stiu de ce reactioneaza unii asa... sunt foarte destepti si le place sa isi etaleze superioritatea probabil.
Imi cer scuze ca nu m-am gandit sa caut despre aeroterma sandero... Oricum din poze am inteles ca e acelasi sistem idiot... Sper ca am inteles bine. Multumesc |
--------------------
Renault
Megane III Grandtour 1.9 dci 130cp FAP KZ1S F9Q870
2010 Cu respect,
Dorin |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca raspuns on topic: da, exista posibilitatea montarii unui filtru de polen.. Dar nu din fabrica.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate se monteaza invers, adica cu clipsul in partea de sus.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
cbogdy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 23 January 06 ![]() |
Hello IRONICK! Imi place :> esti de neschimbat
![]() On topic: Pare a fi acelasi lucru ca la LGN... deci? Concluzia: Se taie plasticul si se pune filtru de Clio3 ![]() Multa bafta! |
--------------------
Dacia
Logan
2006-1.5DCi65Cp berlina, 2009-1.5DCi85Cp MCV
- HD***** tot HD*****
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nu prea ai inteles
![]() This post has been edited by Shush: 3 Jul 2008, 22:05 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pipait comparativ parea si un pic mai lata gaura decat aia de la logan, deci s-ar putea sa fie nevoie de sablon la taiere, ca sa nu se taie prea mult
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
da e cu cca 1 cm mai lat si cred ca aeroterma si filtrul de polen vin de la alt model nissan.
invers nu ai cum sa-l pui ca nu se poate clipsa in margine. am studiat in toate felurile. mai tre sa gasesc un sandero facut praf sa pot sa decupez acolo sau sa desfac sa vad cum e inauntru. p.s. valabil si pentru phase 2. This post has been edited by kAndrrei: 4 Aug 2008, 10:27 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Atentie
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Amedeus @ 6 Aug 2008, 23:38) Atentie ![]() 1. nu vroia sa monteze filtru de polen la sandero sau phase 2 ci la loganul normal. 2. nu e primul si nici ultimul...mai stiu eu cativa. This post has been edited by kAndrrei: 7 Aug 2008, 06:18 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Pai...nu prea cred ca conteaza daca era Logan si nu Sandero, greseala o poti face oricum.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
DomnulK |
![]()
|
daca ai fi citt topicul despre filtru de polen, cap-coada, ai fi vazut acolo ca se spune in nenumarate randuri sa se lucreze cu grija.
p.s. conteaza daca e logan ph1 sau sandero/logan ph2. pe cele din urma nu se stie inca ce model de filtru de polen se potriveste, asa ca nu monteaza nimeni deocamdata nimic pe ele pana la elucidare enigmei. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Amedeus |
![]()
|
Nu pun si nu voi pune filtru pa masina mea, deci ce rost avea sa citesc topicul ala?
Avertismentul nu era pentru tine (daca zici ca te pricepi asa bine), era pentru cei mai neindemanatici. Scuze daca te-ai simtit lezat de avertismentul ala. Sau esti dealer de vaporizatoare si iti stric vanzarea? ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
DomnulK |
![]()
|
amadeus, nu-s dealer de vaporizatoare si nu imi strici nimic. nu m asimt lezat... daca cineva vrea sa isi monteze filtru , va citi acel topic deci avertismentul in cadrul acestui topic nu prea-si are rostul.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
cbogdy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 23 January 06 ![]() |
Totusi, a reusit cineva sa rezolve aceasta problema?
S-a gasit modelul de filtru care intra in acea gaura? Asteptam cu interes raspunsul! |
--------------------
Dacia
Logan
2006-1.5DCi65Cp berlina, 2009-1.5DCi85Cp MCV
- HD***** tot HD*****
|
|
daniel79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 3 October 07 From: Pitesti ![]() |
am montat eu pe F2. are aceeasi aeroterma ca sandero. se potriveste mult mai bine ca la loganul clasic.
|
--------------------
Dacia
LOGAN F2
2010/Black Line 1.5 dci 85 CP
- AG 16 DAS
|
|
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
la ce te'ai referit cand ai spus ca se potriveste mult mai bine,nu mai da aer pe langa filtru? pana ne lamuresti poate pui niste poze cu decupajul sa ne facem si noi o idee.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare, la Sandero si la Logan F2 s-a pastrat acelasi grup de climatizare ca cel de pe Logan F1?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
B-39-ZOZ |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 17 March 08 From: Bucuresti - Bacau ![]() |
scuze de interventie, dar pana la urma ce-i asa mare moarte cu filtrul asta de polen, ca sa inteleg si eu... sunteti alergici la polen ?
![]() |
--------------------
Dacia - Renault
Sandero 1.6
2008
- BC 01 EGN Get rich or die tryin' !
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai de exemplu eu sunt obsedat de curatenie. Si daca as gasi praf pe bord, si frunze o iau razna.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Comanda de ventilatie de faza2 si Sandero sunt la fel si la noul Twingo. Cine e interesat, poate gaseste daca aeroterma e aceeasi... Pina la filtru, mai e apoi un pas.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
B-39-ZOZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 17 March 08 From: Bucuresti - Bacau ![]() |
un filtru tot are ... nush daca e de polen dar oricum nu e ca cel de pe logan. de exemplu la logan daca deschideam aeroterma si o mutam pe pozitia 3 sa zicem, prin aeratoare imi intrau toate musculitele si toate mizeriile posibile, pe cand la sandero, s-a schimbat treaba. doar cand dau la maxim si pun pe parbriz pt dezaburire, atunci parca imi arunca putin praf, dar cred ca e praful care se strange acolo intre bord si parbriz.
|
--------------------
Dacia - Renault
Sandero 1.6
2008
- BC 01 EGN Get rich or die tryin' !
|
|
Goan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 29 September 08 ![]() |
Un pic cam offtopic insa filtru de particule are sandero ? Se obtine ceva reducere la taxa de mediu pt motoarele Diesel ? Multumesc
|
--------------------
Dacia
Sandero
2008
|
|
klaus |
![]()
|
Nu are
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Goan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 29 September 08 ![]() |
Ok, multumesc mult de informatii. Banuiesc ca nici nu se poate monta asa usor cum se monteaza unul de POLEN.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:07 |