CRAIOVA-PALERMO DE ROMANIA?, anarhie,coruptie,mafie
![]() ![]() ![]() |
CRAIOVA-PALERMO DE ROMANIA?, anarhie,coruptie,mafie
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stai calm, sunt alte orase din care nu se sufla nimic si e si mai grav.
Ce mare lucru un cocalar impuscat de partenerul lui de pocher? Ia sa fi luat gatul unei femei de pe strada, de necaz ca a pierdut , cum ar fi fost? Asa macar se imputineaza intre ei ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
daca am inteles eu bine "mortul" (Caiac) s-a dus peste "criminal" (MAVriche) acasa sa-l taie....numai ca asta avea un pistol "cu bile" la curea si dupa ce s-a lasat taiat de Caiac, acesta a scos pistoletele si a descarcat in el 2 focuri
![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
vorbim doar de asta??/
sau de lupte de strada cu zeci de combatanti de o parte si de alta cu sabii si topoare eu zic ca acolo statul a pierdut lupta cu mafia craiova e un oras in miinile mafiei sau cel putin asa pare |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Pulitia e de vina ,procurorii,in general justitia care e supercorupta,plus ca sant morti de frica,chiar cu legea in mana.
This post has been edited by daniM: 26 Aug 2008, 20:11 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Craiova nu e orasul ala in care un domn prezentat ca fiind un evazionist de vaza este ba casatorit ba divortat de o judecatoare? Ceva cu "Spranceana" parca...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Exact!Plus ca oltenii isi merita soarta ,votand din nou pe panarama aia de Solomon!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
vijelie |
![]()
|
Pai ce treaba are ala cu hoardele de romulani iesiti la educatie fizica prin mahala?
Conduce el politia si jandarmii? This post has been edited by vijelie: 26 Aug 2008, 20:15 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
"Mai multe incidente armate au avut loc în acest an în Craiova Ultimul incident de acest fel de la Craiova a avut loc în luna mai a acestui an. Atunci șase persoane, printre care și doi polițiști, au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Polițiștii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare pentru a aplana un conflict cu furci și topoare izbucnit între membrii a două familii din localitatea Seaca de Pădure. În aprilie 2008, două clanuri din Craiova s-au împușcat în plină stradă Conflictul a început în curtea Spitalului Județean de Urgență. Unul dintre agresori a recunoscut un dușman al său și a tras două focuri de armă în aer. A început o urmărire cu mașinile între cele două găști și au urmat alte focuri de armă. Polițiștii au reținut șase bărbați. În februarie 2008, patru persoane au ajuns la spital după ce două găști rivale de interlopi s-au bătut în centrul Craiovei. Mai multe persoane au oprit două autoturisme și i-au atacat cu săbii și topoare pe toți cei care se aflau în mașini. Nici anul 2007 nu a fost mai liniștit în Bănie Pe 14 octombrie, mai mulți tineri s-au împușcat în apropierea unui supermarket din Craiova. Tinerii au tras 17 focuri de armă în direcția unui adolescent de 17 ani. Pe 16 august, în apropierea stadionului "Ion Oblemenco" a izbucnit un conflict între două clanuri de romi. În scandal s-au tras și focuri de armă, iar martorii au susținut că în conflict au fost implicate peste 30 de oameni. Patru zile mai târziu, la sediul Institutului de Medicină Legală din Craiova a avut loc un nou scandal. Un tânăr din Craiova a fost agresat chiar în incinta IML de mai mulți indivizi, în conflictul apărut pe holurile instituției fiind trase mai multe focuri de armă." sursa ...realitatea tv This post has been edited by FireChief: 26 Aug 2008, 20:18 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
vijelie |
![]()
|
Cum ar fi?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
eu zic ca sunt mina in mina...politie justitie mafie
altfel nu s-ar intimpla grozaviile astea si nu vorbim de o intimplare ,ci de un lung sir de violente pare o lupta clasica intre clanuri mafiote care au structuri ale statului de partea lor altfel ar fi spulberati,arestati ,condamnati ,judecati ,ca in orice stat normal dar atit timp cit iti permiti sa aduci sute de banditi inarmati cu sabii si topoare si arme de foc ,sa fie opriti de un cordon de jandarmi sa nu se omoare cu o gasca similara deci daca iti permiti sa faci revolte din astea ,fara sa iti fie frica de consecinte...eu zic ca e clar toti sunt corupti acolo la craiova statul si autoritatea statului nu mai exista este o jungla controlata de interlopi parerea mea This post has been edited by FireChief: 26 Aug 2008, 20:26 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
daniM |
![]()
|
Intotdeauna primarul si seful politiei au fost cei tari prin orase,nu?Impart afacerile,doar ca politaiul e mai cu perdea...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
vijelie |
![]()
|
De cand seful jandarmilor si-a abandonat trupele la Costesti, nu ma mai mira nimic.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
FireChief, da-le foc la cocalari cand o sa fii tu in concediu! Asa nu o sa aiba cine sa vina sa le stinga incendiul!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
FireChief |
![]()
|
http://www.protv.ro/filme/craiova-teren-de...ile=60993#60993
inceputul clipului e relevant pentru ce se intimpla in orasul stapinit de mafie |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
vijelie |
![]()
|
Dap, e din 2003...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
daniM |
![]()
|
Nu ar fi mai simplu sa-i bage intr-o cusca ,si pe cel care ramane ultimul sa-l bage la bulau?Lasand gluma la o parte,in genere,procurorii poarta cam 80%din vina a ce se intampla in Romania,deoarece de multe ori politia isi face treaba si ii prinde ca in cazul din clip,insa procurorii care instrumenteaza cazurile le dau drumul,pe lipsa de probe.LIPSA DE PROBE?Haida de !!!!Daca ar vrea sa-si faca treaba, un procuror o baga si pe Maica Tereza la puscarie!
This post has been edited by daniM: 26 Aug 2008, 20:42 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bog70 |
![]()
|
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
Da' de baiatul prefectului Raducanoiu va amintiti? Cu sora aia a lui misto care dadea m*** la tot cartieru'. Sau de astalaltu, Iustin Covei, baiat de judecator, care conduce si face accidente de la 16 ani si nu-i pune nimeni capac.....
Nu mai zic ca la tot la Craiova a fost "condamnata" si nevasta lu' Paunescu pentru accidentul ala.... |
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
titlul topicului e complet aiurea ..... nu exista comparatie intre Palermo si Craiova .... in Palermo la o asa chestie se racaiua m o r t i i (ca altfel apare cenzurat) cu sutele cu lama de pe pereti si asfalt ,.... la Craiova sunt mai degraba tari in clanta decat in fapte ..... ptr 1 mort vad ca au reusit sa mobilizeze mai multi jandarmi decat la Costesti.
cine e de vina ptr toata treaba asta? ...... amercianii ..... ca nu dau drumu mai repede la fabrica Ford sa aiba lumea si alte locuri de munca productive decat cele de APV-isti This post has been edited by tarzy: 27 Aug 2008, 08:58 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Craiova a fost asa din totdeauna nu doar in ultimii ani
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Deja ma lasa rece astfel de subiecte dar am ras cu lacrimi cand am citit asta:
QUOTE Cert e că pe timpul primei „reprize“, Viorel Parnică, zis „Levier“, fratele lui Vilifort, l-a „ars“ pe Caiac în moalele capului cu o rangă tocmai când acesta tăifăsuia cu un nepot și doi apropiați la ghișeul de pașapoarte Nu ca ar interesa pe cineva dar restul caimac-novelei e aici. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Eu zic sa va uniti sa mergeti sa va castigati strazile din Bucuresti inapoi, ca vad ca e capitala RRomaniei mai nou.
Incredibil cat tupeu au jigodiile astea. Sa blochezi strazi, garaje in capitala Romaniei? |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
"radeti de Caiac.niciodata in viata voastranu o sa-i calcati pe urme.a fost si va ramane regele Romaniei.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.....
" oh my god |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 18 Sep 2008, 17:54) Incredibil cat tupeu au jigodiile astea. Normal, ca daca spui ceva e discriminare...mancati-as ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
daniM |
![]()
|
Despre ratatul de Covei nimic,nimic?Am inteles ca e retinut(deocamdata).
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Craiova e un fel de Bronx, ultima oara cand am trecut pe acolo, prin vara, am tras concluzia asta. Stateam la semafor pe rosu sa fac dreapta, pe stalpul semaforului era atasat un "verde clipitor" stins in acel moment. Au inceput claxoanele si apoi voci care strigau diverse, trag mai in fata pe trecerea de pietoni sa treaca pe rosu doritorii. Ce sa vezi, unu' cu X6 vine claxonand si incearca sa ma blocheze, cunoscand ce le poate capul la astia din Craiova am plecat instant pe rosu. S-a luat ala dupa mine si vreo cativa kilometri am facut curse prin oras, facea cu farurile si incerca sa ma depașeasca , probabil pentru a ma bloca, cine știe ce avea in cap. Norocul meu e ca nu m-am nascut ieri si orice a facut ala, nu a reusit sa imi ia fata.. Pana la urma s-a plictisit si in sunet de claxon ca la nunta a luat-o pe o strada laterala. Faza s-a intamplat ziua si undeua central nu prin tiganie. Asta e Craiova, e vai mama ei. Vinovate sunt autoritatile, toate.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@Jack Daniel's - exagerezi BIG TIME!
Probabil ca te influenteaza ce citesti prin presa, ce vezi pe la tv la stiri, dar sa stii ca aia cauta senzationalul si audienta. Stau de 7 ani in Craiova si nu am avut probleme. Ce s-or mai certa unii, ce s-or mai bate - o fac in cartierele marginase. Nu se intampla pe strada in centru cum relatezi tu. Ideea e ca in trafic peste tot in tara asta e agresivitate. Si unde e verdele ala intermitent de obicei intra cei care fac la dreapta, cine vrea inainte si are bun simt nu se baga acolo, ca poate vrea cineva sa faca dreapta si sa nu mai stea la semafor. La tine ca nu erai din localitate si nu stiai cum e treaba la semaforul respectiv e explicabil, sunt convins ca daca stiai din timp ca e verdele intermitent pentru la dreapta nu te bagai, ca esti baiat finut. Din pacate ceilalti nu sunt asa toleranti cum ne-am dori cu totii. Agresivi dinastia sunt mereu, peste tot. Daca le faci loc frumos nu cred ca iti fac nimic. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:09 |