CRAIOVA-PALERMO DE ROMANIA?, anarhie,coruptie,mafie
![]() ![]() ![]() |
CRAIOVA-PALERMO DE ROMANIA?, anarhie,coruptie,mafie
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Da, de obicei e un mic semn cedeaza trecerea si o sageata spre dreapta, desenata cu negru pe fond alb. In unele locuri e si o sageata verde care clipeste. E acelasi lucru, aceeasi semnificatie, nu are sens sa ne luam de detaliile astea minore.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
@Jack Daniel's sa nu mai treci prin oras pe la noi ca data viitoare pleci acasa in ciorapei si-n p'la goala!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 18 Sep 2009, 00:57) Da, de obicei e un mic semn cedeaza trecerea si o sageata spre dreapta, desenata cu negru pe fond alb. In unele locuri e si o sageata verde care clipeste. E acelasi lucru, aceeasi semnificatie, nu are sens sa ne luam de detaliile astea minore. Bafta! Ce detaliu minor? Pai daca clipeste, atunci poti trece, daca nu clipeste ... stai sau mergi, in functie de ce arata semaforul. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(andreiutzu @ 18 Sep 2009, 02:03) @Jack Daniel's sa nu mai treci prin oras pe la noi ca data viitoare pleci acasa in ciorapei si-n p'la goala! Daca te bucuri de orasul tau in felul asta iti doresc sa ai parte de el. Eu m-as bucura mai mult sa fie civilizat. Am pus ghilimele la verde clipitor pentru ca urma sa spun ca era stins si nu voiam sa puna cineva asta la bula. Eram primul la semafor si voiam sa fac dreapta, era rosu deci stateam. Ce a urmat scrie mai sus. Am trecut in mod fortat pe rosu la dreapta ca sa nu risc vreo bata in parbriz sau mai stiu eu. |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
De curiozitate de ce intersectie era vorba?
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(daniM @ 17 Sep 2009, 17:29) "ratatul" de care vorbesti tu este un pasionat al masinilor (motoare, curse, cai putere etc.) asa cum suntem majoritatea de pe aici. eu nu l-am vazut vreodata sa bea, sa fumeze sau sa si ia de fete pe strada la modu' hai s-o batjocorim pe asta. toata ziua isi modifica motorul la masina si apoi se inscria la diferite curse de prin zona Olteniei. andreiutzu, bine zici. Am avut si eu in trecut de-a face cu presa si stiu cum se comporta acestia, ei cauta senzationalul sa tina prima pagina si sa iasa ei in evidenta, una declari si alta scriu ei. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 17 Sep 2009, 23:45) Si unde e verdele ala intermitent de obicei intra cei care fac la dreapta, cine vrea inainte si are bun simt nu se baga acolo, ca poate vrea cineva sa faca dreapta si sa nu mai stea la semafor. Daca e "clipitorul" stins nu este valabila faza! This post has been edited by Garett: 18 Sep 2009, 06:16 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
andreiutzu |
![]()
|
va agitati ca prigatu adica degeaba. mereu cand se intampla ceva la Craiova presa sare de cur si daca nu vorbesc o saptamana despre ce s-a intamplat nu are farmec!
@membru_DC covei n-a fost usa de biserica a fost beizadeaua orasului pentru ca mami si tati mereu l-au scos...asta e si nu numai la Craiova sunt astfel de copii! @Jack Daniel's daca tu ai avut parte de intamplarea asta asta nu inseamna ca toti din oras sunt asa! crezi ca in alte orase ale tarii nu se intampla asta...ghinionul tau ai dat peste un tembel. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
eu as vedea situatie in felul urmator..asta pt a curati orasul. dat putere armatei..arestati toate leprele din acel oras..si nu numai..eventual unii impuscati..majoritatea batuti cate 2-3 zile pe saptamana..cu programare. luni bataie..marti pauza..miercuri bataie..joi pauza..vineri iar si weekend liberi. au ajuns aceste jigodii de oameni sa ne sperie..sa ne terorizeze..sa ne fie frica de masinile lor cand le vedem in trafic..pe scurt ne calcam dreptul la viata si integritate in picioare. din ce cauza? din cauza altor jigodii de magistrati si procurori care ii elibereaza. pai daca ii elibereaza..de ce nu ii mai prind odata si definitiv..adica bye-bye. fara tam-tam..disparuti fara urma.
This post has been edited by titiDSN: 20 Sep 2009, 13:55 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Craiova asta e in Romania sau in Oltenia?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(titiDSN @ 20 Sep 2009, 13:54) Si cine ai vrea sa ii bata pe asta: mavriche.jpg ( Size: 215k ) Number of downloads: 465 Asta? politista.JPG ( Size: 216.36k ) Number of downloads: 481 This post has been edited by vijelie: 20 Sep 2009, 19:13 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
din partea mea sa il bata si asta..cum o putea si ea..daca nu altu' mai baban ca el. eu vb dpdv al unui tanar de 24 de ani..care probabil atunci cand va veni vremea pt un puradel..o sa se gandeasca in ce lume il va creste. serios vb..tara asta se indreapta catre rau pe zi ce trece.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
andreiutzu |
![]()
|
@vijelie da si tu nr lu pisi politista!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(membru_DC @ 18 Sep 2009, 07:02) "ratatul" de care vorbesti tu este un pasionat al masinilor (motoare, curse, cai putere etc.) asa cum suntem majoritatea de pe aici. eu nu l-am vazut vreodata sa bea, sa fumeze sau sa si ia de fete pe strada la modu' hai s-o batjocorim pe asta. toata ziua isi modifica motorul la masina si apoi se inscria la diferite curse de prin zona Olteniei. andreiutzu, bine zici. Am avut si eu in trecut de-a face cu presa si stiu cum se comporta acestia, ei cauta senzationalul sa tina prima pagina si sa iasa ei in evidenta, una declari si alta scriu ei. QUOTE(vijelie @ 20 Sep 2009, 20:13) Si cine ai vrea sa ii bata pe asta: mavriche.jpg ( Size: 215k )
Number of downloads: 465 Asta? politista.JPG ( Size: 216.36k ) Number of downloads: 481 Nu. Asta: Attached thumbnail(s) 1__Large_.jpg ( Size: 102.63k ) Number of downloads: 335 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(membru_DC @ 18 Sep 2009, 07:02) "ratatul" de care vorbesti tu este un pasionat al masinilor (motoare, curse, cai putere etc.) asa cum suntem majoritatea de pe aici. eu nu l-am vazut vreodata sa bea, sa fumeze sau sa si ia de fete pe strada la modu' hai s-o batjocorim pe asta. toata ziua isi modifica motorul la masina si apoi se inscria la diferite curse de prin zona Olteniei. andreiutzu, bine zici. Am avut si eu in trecut de-a face cu presa si stiu cum se comporta acestia, ei cauta senzationalul sa tina prima pagina si sa iasa ei in evidenta, una declari si alta scriu ei. Cine altcineva putea sa il sustina pe Oprescu decat TU? Esti baiatu lu Mischie? ![]() Nepot de-a lu Octav Cozmanca? In alta ordine de idei, noi pe aici nu prea suntem pasionati de curse....si alte copilarisme din astea. AI gresit forumu cred This post has been edited by FLP: 23 Sep 2009, 07:26 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@daniM
Mascatul ala are maxim 25 mil lei vechi salariu, mai nou i s-au taiat banii de chirie si isi plateste singur uniformele si hainele folosite in misiuni. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Atunci poate sa-l bata din pasiune...
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
pai multi o fac!
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
membru_DC |
![]()
|
Impuscat-l pe Penescu pana nu-i trage in kkt pe toti!... a inceput sa colaboreze cu justitia, punandu-le la dispozitie tot felul de documente, filmari, etc., pentru a scapa de pârnaie
![]() "Anchetatorii ar deține o înregistrare a unei convorbiri telefonice dintre Adrian Mititelu și Cornel Penescu, în care acesta din urmă susține că i-ar fi dat suma menționată lui Solomon. Adrian Mititelu a recunoscut existența convorbirii în fața procurorilor DNA Pitești." VIDEO: Solomon arestat pentru 29 de zile de catre politia Pitesti Mititelu se trage de cur inapoi... eu zic ca pana saptamana viitoare e si el in celula cu Antonie Solomon (PDL) Se pare ca primaru' a suparat rau de tot pe cineva de a ajuns sa-i puna politistii catusele la mana pentru 10 m (cladire - masina), special sa-l filmeze idiotii aia de reporteri ![]() LE: la ora 18°°, angajatii primariei din Craiova ies in strada sa protesteze fata arestarea lui Solomon LIVE Piata Mihai Vitezu - Prefectura LIVE Primarie This post has been edited by membru_DC: 3 Mar 2010, 17:28 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
mai ceva ca adunarea de la Socola Tower
This post has been edited by kog: 3 Mar 2010, 17:37 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mafiotu ala trebuia saltat demult...totusi ma mir..fiind PDlist.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
membru_DC |
![]()
|
odata cu primaru o sa cada toti angajatii din primarie care desigur ca au ocupat locurile respective in urma unui "concurs"
![]() This post has been edited by membru_DC: 3 Mar 2010, 18:15 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Vad ca nu protesteaza nimeni pe la Craiova...............
Traficul e lejer............. sunt si locuri de parcare................ liniste, parca e weekend. ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
membru_DC |
![]()
|
fusera bre da' pe la orele 18°° ...
![]() imi zisa un prieten din multime ca avura autorizatie de protest doar pana la orele 19°° ![]() acum ce-ai fi vrut, sa stea toata noaptea pe acolo pe trotuar.... tre' sa-nceapa sa-si caute de munca oamenii, nu vezi ca fratele Traian se face ca nu stie ce s-a intamplat.... Anton Solomon sustine Traian Basescu pentru Romania! antonie-solomon2.jpg Solomon demisioneaza daca Traian Basescu nu castiga in Craiova This post has been edited by membru_DC: 3 Mar 2010, 19:22 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:18 |