CRAIOVA-PALERMO DE ROMANIA?, anarhie,coruptie,mafie
![]() ![]() ![]() |
CRAIOVA-PALERMO DE ROMANIA?, anarhie,coruptie,mafie
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
chiar asa ?
![]() ![]() ![]() el zica ca nu este din craiova...ca este bucurestean...da' cine stie de unde or fi migrat stramosii lui tocmai in rahova - ferentari ? ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ala din poza e PESEDISTUS RAPACICUS, specie mult mai periculoasa.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Rapciugosus.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Topicul asta ma demoralizeaza. Haideti sa vorbim de lucruri frumoase.
![]() |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Nu ar fi mai simplu sa nu mai intri in topic daca te demoralizeaza?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cam de cita minte-ti trebuie sa dai banii p-o aratare d-aia in loc sa iei un ASX sau RX4?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Recomand.
|
--------------------
0.00
%
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE Tanarul de 19 ani care a ucis un elev si a ranit un altul in fata unui liceu din Craiova si-a recunoscut fapta. Romel Voicu le-a spus anchetatorilor ca nu a vrut sa ucida, ci doar sa intimideze: “N-am vrut sa-l omor, doar sa-l sperii!” A socat insa la finalul audierilor, cand a exclamat: “Ei, asta e, l-am omorat! Iau zece ani pentru un prost!” ![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Post...02&f=9&t=122636 e clar: trebuie reintrodusa pedeapsa capitala ! altfel o sa avem parte de asa ceva din ce in ce mai des ! faptul ca merge 10 sau 20 de ani undeva nu conteaza. singura solutie pentru a descuraja asemenea acte este pedeapsa cu moartea ! |
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
durule
![]() This post has been edited by Markos: 9 Oct 2010, 17:15 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pe astia care va doriti din nou pedeapsa capitala, v-as trimite, vorba unui coleg, in regres catre taramurile prenatale si pe urma as da si un citat dupa Marty.
Da ia zi georgica, daca s-ar face voia ta, pe astia condamnati cine vrei sa-i omoare? Te bagi tu, cu mana ta? Mai bine ramaneai limitat la posibilitatile tale, sa pui link-uri si atat. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Introducerea pedepsei cu moartea e un subiect aparte fata de topicul asta. E periculos pentru ca justitia nu e infailibila (mai ales la noi!!!) si se pot face multe greseli sau abuzuri, au fost o gramada de cazuri in care adevaratul vinovat s-a gasit mai tarziu si cel condamnat pe nedrept a fost eliberat dupa ceva timp in inchisoare - daca se mergea pe omorare nu se mai putea reface eroarea.
Pe de alta parte eu as fi de acord sa se introduca pedeapasa cu moartea in anumite cazuri grave - oare ce i-ati face aluia care violeaza si ucide un copil de 3-4 ani??? Legat de ce s-a petrecut la liceul din Craiova - Crime se fac peste tot in tara, dar nu e topic special pe Dacia Club sa se posteze in el. Dementi sunt la orice pas, nu numai in Craiova sau nu numai in Romania. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 9 Oct 2010, 20:52) Intotdeauna am fost de parere ca trebuie formata o trupa speciala, niste baieti care sa se deplaseze unde este cazul si sa acorde o corectie ca la carte. Da' nu ma refer la doi pumni in gura, un canin fisurat si putin bors din nas, nu! D-aia cu rotule sfarimate, retine desprinse, rastignire-n cuie ca Iisus, d-astea ieftine... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Pe cand eram elev intr-a 9 sau a 10-a, nu mai tin minte exact, in Craiova, un
fapt asemanator s-a petrecut: in parcul din fata Facultatii de Agronomie (culmea, in imediata apropiere era pe vremea aia un sediu al Politiei) un adolescent boxer i-a aplicat altui adolescent, elev la Liceul Economic (si acesta era f. aproape de parculetul in cauza) ce chiulea, un pumn in ficat ce-a avut drept efect spargerea ficatului celui din urma. Nu stiu cat a agonizat victima, dar in cele din urma a murit. Un tanar de 15-18 ani a ucis un adolsescent de varsta lui. Centrul Craiovei era cunoscut ca periculos dupa orele 21-22. Printr-a 9-a, ma intorceam acasa cu un coleg de scoala, pe inserate, cand am fost acostati, in centrul Craiovei, de un rrom care a scos un cutit si ne-a cerut tot ce avem de valoare (bani kanci, nici ceasuri pe mana n-aveam) si era in stare sa ne dezbrace ca sa nu plece cu mana goala. Am incercat sa fugim, ne-a ajuns din urma. Pe colegul meu l-a intepat in poponet cu varful cutitului. In viata mea de liceean cred c-am avut 3 ori 4 redez-vous-uri de tipul asta. Cunosteam atunci baieti, de varsta noastra, sportivi de performanta, care faceau bani strangandu-si gasca (de la club) si talharind tiganii din Craiovita Veche. ![]() vreo 3 ani, de la 19 la 22 de ani. Pacat de el. Macar sa fi ramas sportiv. Erau destul de cunoscuti ca baieti viteji si curajosi si isi dovedisera in mai multe randuri aceasta reputatie. |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dacia_slk @ 9 Oct 2010, 23:33) ma intorceam acasa cu un coleg de scoala, pe inserate, cand am fost acostati apostati. scrieti ma corect. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
io il angajez pe asta badigard
![]() Attached thumbnail(s) mike_tyson1.jpg ( Size: 19.98k ) Number of downloads: 278 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 9 Oct 2010, 21:27) Pe astia care va doriti din nou pedeapsa capitala, v-as trimite, vorba unui coleg, in regres catre taramurile prenatale si pe urma as da si un citat dupa Marty. Da ia zi georgica, daca s-ar face voia ta, pe astia condamnati cine vrei sa-i omoare? Te bagi tu, cu mana ta? Mai bine ramaneai limitat la posibilitatile tale, sa pui link-uri si atat. asta a recunoscut senin ![]() cam asta e optica criminalilor, stabilita de justitie prin nup-urile sau sup-urile din ultimii 20 de ani intimplate cu diversi - politicieni, politisti, militari, magistrati, avocati, "vedete", etc. daca aia nu sint pedepsiti pentru crimele savirsite de ce sa nu spere si gigel ca asa va fi si cu el ? si odata ce a omorit pe unu' "prost" cu siguranta va mai omori ! erorile judiciare nu sunt treaba mea ! avem politie, justitie tocmai pentru a elimina sau reduce cit mai mult asemenea abateri. executia ? nu sint in masura sa omor pe cineva dar daca mi-ar fi cineva drag in situatia asta, doamne ferestede asa ceva, probabil ca mi-as pierde mintile si as faca orice sa il pedepsesc pe agresor sau criminal cum naiba s-o numi el ! exista sisteme dedicate pentru asa ceva. se tot bintuie o fantoma pe aici - pentru criminali drepturile omului ! ei bine se uita ca de aceleasi drepturi beneficiaza si victimele ! criminalii nu mai pot beneficia de aceste drepturi atunci cind au luat viata cuiva ! si trebuie sa plateasca la rindul lor cu viata proprie ! |
--------------------
...
...
...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pai inchisoare pe viata ar fi varianta corecta. Fara posibilitate de eliberare, indiferent de motive. Sa-i arunce in temnita si sa piarda cheia. Sa nu mai vada in veci lumina zilei. Iar intre timp, sa mai primeasca cate o corectie din cele descrise de Marty.
Georgica, te agiti (constat dupa numarul semnelor de exclamare) de parca ai fi fumat. Vrei sa fie omorati, dar nu ai face treaba asta cu mana ta. Sa rezolve altii, sa fie pe constiinta lor, sa fie pacatul lor. Cica exista sisteme dedicate ... mda, e mai curat decat cu securea, dar cineva trebuie sa le actioneze. Iar tu vad ca te feresti. Ok, osanditul primeste o injectie, nu mai simte nimic, in 30 de secunde e pe lumea cealalta. Intreb si eu, nu scapa prea usor? Nu se chinuie mai mult daca-l arunci in temnita, pe viata? Ce sperie mai mult un criminal? O moarte rapida si fara dureri, sau o viata de caine, dupa gratii? Oricum, eu sunt putin contrariat. In anul de gratie 2010 mai sunt oameni, care locuiesc intr-o (asa-zisa) tara civilizata, si cer reintroducerea pedepsei cu moartea. Ce urmeaza? Lapidarea femeilor care calca stramb, arderea pe rug a vrajitoarelor, hotului sa i se taie mana, femeilor care comenteaza sa li se taie limba ... hai ca ultima poate nu suna rau, dar totusi ... |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pt d-alde astia nici inchisoarea pe viata, nici pedeapsa cu moartea nu sunt suficiente...
MUNCA SILNICA TATA!!! Cu astia sa faca autostrazi, cai ferate, canale... etc |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Markos |
![]()
|
Un tunel între Comarnic si Codlea. Cate 500 de urangutani de-astia sa înceapa sa sape din cele doua capete. Daca nu se întalnesc la jumate e si mai bine, iese tunel dublu cu cate doua benzi pe sens.
Termen de finalizare: iulie 2050. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Richelieu |
![]()
|
Markos, candidezi la presedentie?
|
--------------------
0.00
%
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(cdadan @ 11 Oct 2010, 15:05) Pai inchisoare pe viata ar fi varianta corecta. Fara posibilitate de eliberare, indiferent de motive. Sa-i arunce in temnita si sa piarda cheia. Sa nu mai vada in veci lumina zilei. Iar intre timp, sa mai primeasca cate o corectie din cele descrise de Marty. Georgica, te agiti (constat dupa numarul semnelor de exclamare) de parca ai fi fumat. Vrei sa fie omorati, dar nu ai face treaba asta cu mana ta. Sa rezolve altii, sa fie pe constiinta lor, sa fie pacatul lor. Cica exista sisteme dedicate ... mda, e mai curat decat cu securea, dar cineva trebuie sa le actioneze. Iar tu vad ca te feresti. Ok, osanditul primeste o injectie, nu mai simte nimic, in 30 de secunde e pe lumea cealalta. Intreb si eu, nu scapa prea usor? Nu se chinuie mai mult daca-l arunci in temnita, pe viata? Ce sperie mai mult un criminal? O moarte rapida si fara dureri, sau o viata de caine, dupa gratii? Oricum, eu sunt putin contrariat. In anul de gratie 2010 mai sunt oameni, care locuiesc intr-o (asa-zisa) tara civilizata, si cer reintroducerea pedepsei cu moartea. Ce urmeaza? Lapidarea femeilor care calca stramb, arderea pe rug a vrajitoarelor, hotului sa i se taie mana, femeilor care comenteaza sa li se taie limba ... hai ca ultima poate nu suna rau, dar totusi ... N-am inteles niciodata chestia asta cu drepturile detinutilor care ajung sa fie mai multe decat cele ale oamenilor cinstiti! Casa, masa si caldura pe banii nostrii, in timp ce unii mor de foame in casele lor sau pe strazi noi cheltuim miliarde cu intretinerea canaliilor. Iar victimele lor ingrasa viermii. Cum crezi ca se simt parintii victimei stiind ca asasinul traiesta bine mersi in timp ce copilul lor creste flori? |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Un tigan ajuns in puscarie vorbea cu ma-sa la telefon...
- ne dau mancare calda, ne dau haine, avem apa si sapun sa ne spalam, avem asternuturi curate....etc Pai ai grija baiatul mamii sa fii cuminte sa nu te dea afara. 12 Oct 2010, 08:03: QUOTE(cdadan @ 11 Oct 2010, 16:05) Oricum, eu sunt putin contrariat. In anul de gratie 2010 mai sunt oameni, care locuiesc intr-o (asa-zisa) tara civilizata, si cer reintroducerea pedepsei cu moartea. Ce urmeaza? Lapidarea femeilor care calca stramb, arderea pe rug a vrajitoarelor, hotului sa i se taie mana, femeilor care comenteaza sa li se taie limba ... hai ca ultima poate nu suna rau, dar totusi ... Castrarea violatorilor. This post has been edited by tribunul: 12 Oct 2010, 07:03 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 12 Oct 2010, 07:53) Casa, masa si caldura pe banii nostrii, in timp ce unii mor de foame in casele lor sau pe strazi noi cheltuim miliarde cu intretinerea canaliilor. Am zis ca tre sa-i tii in puf? Mai citeste o data, sa gasesti parea cu viata de caine, dupa gratii. In ocna, in mina, la canal, la tunel, de lucru se gaseste, isi pot ei scoate "intretinerea" cu varf si indesat. Insa Garett, nu ai raspuns la intrebare: pe condamnatii la moarte te bagi sa-i omori tu, cu mana ta? QUOTE(tribunul @ 12 Oct 2010, 08:01) +1 Un violator ar putea trai mult mai linistit si mai relaxat dupa eliminarea oo-lor. Evident, in urma ispasirii anilor de temnita. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cdadan @ 12 Oct 2010, 09:37) Insa Garett, nu ai raspuns la intrebare: pe condamnatii la moarte te bagi sa-i omori tu, cu mana ta? Sauditii cred ca au un raspuns si la asta.....sau....daca il lasi intr-o incapere cu ruda indurerata carei sa-i tremure degetul pe tragaci...stiu...scuze...e inuman....bine ca l-au elibarat pe ala de la craiova.... |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(cdadan @ 11 Oct 2010, 16:05) Oricum, eu sunt putin contrariat. In anul de gratie 2010 mai sunt oameni, care locuiesc intr-o (asa-zisa) tara civilizata, si cer reintroducerea pedepsei cu moartea. Ce urmeaza? QUOTE(cdadan @ 12 Oct 2010, 09:37) Am zis ca tre sa-i tii in puf? Mai citeste o data, sa gasesti parea cu viata de caine, dupa gratii. In ocna, in mina, la canal, la tunel, de lucru se gaseste, isi pot ei scoate "intretinerea" cu varf si indesat. Si eu sunt putin contrariat. Adica nu esti de acord sa omori, insa esti de acord sa ii tii "In ocna, in mina, la canal, la tunel" si sa aiba "viata de caine"? Ce e mai inuman? E chestiune de etica, de discutat - nu ai dreptul sa ii iei viata, insa ai dreptul sa il faci sclav si sa iti bati joc de el in conditii foarte proaste? Ultima varianta mi se pare mai cruda si inumana. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 12 Oct 2010, 08:49 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:12 |