DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> haion

jonn_bad
post 21 Sep 2008, 19:12
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut.NU vrea sa deranjez dar poate ma ajutati si pe mine .Mi-am achizitionat o DSN de vreo 2 saptamani si am o mare problema...IMI PLOUA pe la haion de e jale.Ce pot face? Imi troncanea haionul si un amic mi-a recomandat sa ii montez doua "cuie" pe caroserie iar in haion doua tampoane de radiator de dacie.Problema e ca acum am spatiu intre cheder si haion cred ca in jur de 5-9 mm sad.gif .Exista posibilitatea sa port remedia problema?Va rog sa ma ajutati !Multumesc anticipat!

--------------------
daia supernova 2002 europa - AG 14 DEM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AR-18-MOS
post 21 Sep 2008, 20:07
Post #2

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
ionutbest2008
post 25 Sep 2008, 10:34
Post #3

Membru incepator

From: Pitesti

cand am luat masina acum 2,5 ani mi-a plouat intr-o noapte in portbagaj de a ajuns apa la picioare in spate.am cumparat asa:
cui solenza si purfix(un fel de cheder pentru geamurile de la casa).am pus pe haion purfix-ul asa incat sa vina la inchidere exact peste chederul masinii ca sa nu mai existe spatiul acel;a pe care il aveam si eu.apoi mi-am ionizat geamurile si l-am rugat pe unul de acolo sa imi bage silicon in tot chederul geamului spate.cand ploua o zi si o nioapte mai torential asa mai gasesc presul acela din portbagaj foarte foarte putin umed.
P.S sa iti reglezi apoi haionul mai jos(dar totusi nu sa se inchida foarte greu) ca sa apese pe chederul caroseriei.mai scapi putin si de zgomot cu ocazia asta.eu sunt super multumit.

--------------------
dacia supernova clima 2001 - AG-83-CNK
+
Maskatu
post 29 Sep 2008, 18:30
Post #4

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Recomand cu caldura
-una bucata cheder portbagaj solenza(fiind nou e mult mai umflat fata de cel existent, si in felul asta face priza perfect chederul cu haionul, si nu mai raman crapaturi de lumina... si eu aveam iar acum nu mai am deloc. Singura "problema" ca la solenza chederul este mai scurt cu 10-15 cm dar am taiat din cel vechi acea bucatica si e foarte ok)
-silicon universal negru. Plus un aparat dinacela de tabla , costa cam 8 lei si iei de jur imprejur chederul lunetei cu silicon.

bafta

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 14:16
Forum Renault