am o problema...... please, se aude un chitait enervant pe spate
![]() ![]() ![]() |
am o problema...... please, se aude un chitait enervant pe spate
83_MMD |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 7 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005 < dacia solenza...... masina care "merita mai mult"....... >
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Haion ... ?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
NYCKO22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 10 May 08 From: bacau ![]() |
vezi la bucsele de la amortizoare din portbagaj . da jos piulita si saiba si da cu putin ulei in capul surubului amortizorului si pe bucse [in interiorul portbagajului si in exterior sub aripa spate
daca nu, da jos tot ce ai in portbagaj si mergi cativa km sa vz daca se mai aude vz fixarea banchetei spate cu piulitele alea tablia de sub luneta cam atat imi vine acum in minte !!!! bafta |
--------------------
dacia
solenza clima
2004
- bc-79-lex virusat de masini !!!
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Uita-te si la furtunele care imbraca arcurile pe spate chiar in zona in care se aseaza pe punte sa nu fie rupte sa frece fier pe fier
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
repartitorul de frana.cel putin la mine ala a fost si am dat cu vaselina pe el si gata.il gasesti in partea dreatpa a masinii in dreptul portierei spate.
This post has been edited by alexandrusiri: 2 Oct 2008, 17:18 |
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
mekgun007 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 7 April 08 ![]() |
salut prietene!
problema e simpla si se rezolva astfel: sursele de chitait sunt urmatoarele: suruburile de la spatarul banchetei din spate si se rezolva numai daca pui si pe o parte si pe cealalta a banchetei intre partea metalica a spatarului si surub sau saiba o garnitura din cauciuc sau cel mai bine ar fi din piele sau ceva de genul asta. cel de-al doilea chitait se aude de la repartitorul de frana de sub masina cam pe la jumatate aproape de prag e o chestie din care ies niste conducte in caz ca nu stii cum arata ala - se rezolva prin ungerea lui cu vaselina sau sprei lubrifiant. dai pe tot ansamblul. oricum cel care scartie este o parghie cu un arc care se misca si fiind metalica scartie la frecare. astept rezultate! succes! |
--------------------
SOLENZA
1.4 MPI confort
2004
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
De gasit,se gasesc o multime de informatii,dar cine sa le caute?http://www.daciaclub.ro/Zgomote-Spate-Sole...nova-t5875.html
This post has been edited by cristio_79: 3 Oct 2008, 15:42 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
83_MMD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 7 June 08 ![]() |
va multumesc baieti pt aceste informatii. Nu am avut timp sa ma bag sub ea dar maine ma voi ocupa de acest lucru.EU din cate am vazut din cele scrise de voi , cred ca "problema" provine de la repartitorul de frana. Senzatia pe care o am este ca sunetul provine cam de la mijlocul masini.....
va salut. bafta |
--------------------
dacia
solenza
2005 < dacia solenza...... masina care "merita mai mult"....... >
|
|
draggeo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 14 June 08 ![]() |
QUOTE(83_MMD @ 2 Oct 2008, 16:11) baieti .. am o rugaminte la voi. Pe spate se aude o chitaiala enervanta , mai ales cand merg peste denivelari ale drumului Sunetul este unul ascutit .. ca un chitait de soarece.Am impresia ca se aude inspre centrul masini dar nu sunt sigur... ![]() De la ce poate fi??????? ![]() e de la haion asa face si la mine incearca sa scoti tampoanele alea doua putin mai in afara si vezi daca se mai aude ![]() |
--------------------
dacia solenza
clima
2004
|
|
CRazvi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 21 September 08 ![]() |
Pe mine m-a stresat vre-o luna chitaitul asta , pana intr-o zi cand am inceput sa apas pe masina din doate directiile , cu portbagajul deschis , cu el inchis , pana am ajuns sa stau pe bancheta din spate si sa ma misc in toate directiile si am vazut de unde e chitaitul , am strans bine suruburile de la bancheta si a disparut fara sa pun vre-o garnitura , dar dupa ceva timp reapare cand se destrang si o iei de la capat
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
claudiucondrea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 23 December 08 From: constanta ![]() |
sa nu fie vre-un soricel?!
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003
- ct 06 sgy
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
83_MMD...problema este de la repartitor......freaca fier pe fier si daia.....eu am pus un cauciuc intre ele si gata nu mai face.....da am rabdat vreo 6 7 luni pana lam fac....bafta.....de acolo este sigur....
|
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
La mine era de la telescoapele (amortizoarele) portbagajului, am uns tijele cu vaselina si acum nu mai scartaie.
![]() This post has been edited by dj_sweat: 6 Oct 2009, 12:41 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
ianacosti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 6 August 07 From: Brasov-Campulung AG ![]() |
Si la mine tot de la tija de comanda a repartitorului.
Am dat cu o tona de vasilina si a disparut. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005
- BV 78 EDM SEAT TOLEDO NH 1.2 TSI 105 CP 2014
EX. DACIA SOLENZA 2005 |
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
sa nu fie destranse suruburile de la bancheta, si acolo poate sa scartaie!
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
AnDreuTzu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 12 November 08 ![]() |
sal...unde se afla comanda a repartitorului.....???si cum ung amortizoarele???k se aude si la mine ......pls ms poze cumva...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA 1.9D
2004
- DJ 87 DJA
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Salut,
repartitorul este sub masina, pe partea dreapta putin sub usa spate. La amortizoarele de la portbagaj e mai simplu ca ungi doar lijele subtiri, se vede unde freaca deoarece e mai tocita zona si luceste mai mult. La bancheta e mai usor din portbagaj de ajuns la ele. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
ionut_77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 May 09 ![]() |
La mine se aude din spate un scartait mai de graba un fasait pare sa fie de la amortizorul din dreapta spate cand apas pe masina din coltul drept se aude la fel ca si pe drumuri denivelate , se poate face ceva sau e uzat amortizorul ? are aproape 60mii masina
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(ionut_77 @ 10 Oct 2009, 16:04) La mine se aude din spate un scartait mai de graba un fasait pare sa fie de la amortizorul din dreapta spate cand apas pe masina din coltul drept se aude la fel ca si pe drumuri denivelate , se poate face ceva sau e uzat amortizorul ? are aproape 60mii masina acel scirtiit l-am avut si eu pe spate...la mine era de la acele plasticuri de protectie care se monteaza pe arcuri...am uns cu vaselina si nu mai face nimik...daca iti bate in caroserie atunci este amortizorul? |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
ionut_77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 May 09 ![]() |
Nu bate nimic amortizorul functioaneaza bine doar ca se aude scartitul ala
Cand am 2-3 pers pe bancheta sau bagaj se aude mai tare scartul ala De furtunele alea care sunt bagate pe arc zici ? |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
DZL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 26 May 09 ![]() |
Salut! La mine se auzea de la bancheta!Gasesti tu o rezolvare ca eu nu am avut timp.
![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004-Avantage
- GL 06 DJK
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(ionut_77 @ 10 Oct 2009, 23:08) Nu bate nimic amortizorul functioaneaza bine doar ca se aude scartitul ala Cand am 2-3 pers pe bancheta sau bagaj se aude mai tare scartul ala De furtunele alea care sunt bagate pe arc zici ? da de acele furtune de protectie care se baga pe arc inainte de montare pe punte QUOTE(DZL @ 11 Oct 2009, 01:11) pentru bancheta spate am gasit eu o solutie buna, cred pentru mine...si anume in locul fluturilor din fabrica am montat surub normal pe care l-am strins cu tubulara de 17...aaa si inca ceva ...intre bancheta si caroserie am pus cite o bucata de cauciuc subtire, ca atunci cind string sa nu mai frece fier pe fier pe imaginea asta se observa ca nu mai am acel fluture ci un surub 11 Oct 2009, 09:19: sau ma rog aici This post has been edited by ramsen: 11 Oct 2009, 09:19 Attached thumbnail(s) Imagine0345.jpg ( Size: 250.87k ) Number of downloads: 259 Imagine0349.jpg ( Size: 203.7k ) Number of downloads: 285 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Ramsen de ce ai gaura in oala stanga?Ai probleme cu rugina ?
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
ramsen |
![]()
|
nu am nici o gaura pe nicaieri...cred ca din acea poza asa se pare o sa pun alta poza sa vezi ca nu am nici o gaura
12 Oct 2009, 18:15: QUOTE(Vladd @ 11 Oct 2009, 21:10) daca te referi ca in dreptul cutiei de scule ar fi o gaura te inseli...acolo daca te uiti si la masina ta este contraripa stg si curbeaza brusc in locul acela...ok 12 Oct 2009, 18:17: uite aici se observa mai bine This post has been edited by ramsen: 12 Oct 2009, 18:17 Attached thumbnail(s) Imagine0350.jpg ( Size: 219.09k ) Number of downloads: 218 Imagine0427.jpg ( Size: 271.36k ) Number of downloads: 196 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 17:57 |