Gen de muzica!, Ce muzica ascultazi oameni buni?
![]() ![]() ![]() |
Gen de muzica!, Ce muzica ascultazi oameni buni?
Metallistul |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 January 05 From: Fagaras ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 din 1984
- BV-07-UKX
|
|||
Metallistul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 January 05 From: Fagaras ![]() |
am uitat sa spun ca ascult rock de prin 89
si parerea mea e un gen de muzica sau mai bine zis sunt multe formati vechi de prin 76 care se asculta si acum. Deci in alte cuvinte rock-ul este nemuirtor fata de manele care se invechesc cum sustin uni de la luna la luna. aia e muzica sa o ascultzi numai o luna ![]() P.S. Sa vedem ce o sa iasa. |
--------------------
Dacia
1310 din 1984
- BV-07-UKX
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Am votat rock. De fapt eu ma omor dupa hard-rock si heavy-metal. Un Iron Maiden, Manowar, Rainbow, Purple etc., etc.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate, votul nu permite combinatii.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Stratan. Da, nu stiu ce gen e, a rock nu prea seamana, hip-hop nu e, manele ma indoiesc, desi mi-a spus cineva ca tot un gen de manele canta si el numai ca pe alte versuri.
Am votat "muzica sa fie" Mai ascult si '80s, ehe...nostalgia... in general pop Si muzica clasica de la radio. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
Rock, dar si altele ... am votat Rock pentru ca ponderea o detine muzica rock.
|
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
DaciaMustang |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 60 Joined: 27 November 04 From: constanta ![]() |
-hip-hop de cele mai multe ori (asta am si votat, ca nu puteam sa le combin)
-imi place si rock-ul, uneori chiar mai mult decat hip-hop -nu suport manelele! sunt...toate la fel!! si se invechesc mai repede decat painea! -ascult si prodigy, dar m-au cam dezamagit cu ultimul album -si drum&bass de dragul subwooferului ![]() |
--------------------
dacia 1310 L
berlina
- CT-98-CPF Cine sapa groapa altuia departe ajunge!
Cine se scoala de dimineata cade singur in ea! (proverbe remix) |
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Rock.
Dar si clasica, Jarre, Vangelis, Kitaro, Kraftwerk si Disco de pana in '90. |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ce se da la radio
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
METAL FOREVER!
Insa in masina ascult radio, deh, sunt oricum satul, am lucrat 5 ani in radio, am facut si rockoteci.. am imbatranit nitel... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
In general radio, care-l tot schimb de pe un post pe altul in functie de ce vreau sa ascult in acel moment.
![]() |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
droopy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 24 March 04 From: alba-iulia ![]() |
la mine in masina merge radio cel mai mult....si mai am o caseta cu roxette(best of) pe care am primit-o cand mi-am luat permisul si pe care o ascult cand plec la un drum mai lung
|
--------------------
dacia
super nova
- gsx if it runs i like it,...if it runs fast i love it
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Orice in afara de manele,rock,populara,hip-hop...
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Am votat rock (mai putin alternativ) pt. ca este pe primul loc: Guns. Metallica, Led Zeppelin (bestial), Rage Against The Machines, si multe altele.
Dar ascult cu placere hip-hop, soul, rnb, jazz. Nu suport manele, muzica comericala gen boys band, si multe alte aberatii de genu asta. PS: nimic nu se compara cu sound-ul unei chitari electrice ... prieteni stiu de ce ![]() |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Manele! Combina-le cu f. mult metal si ai gasit combinatia perfecta!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Rock, dar si altele. Nu manele, nu muzica clasica, nu house. Nu-mi plac genurile astea.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca sunt singur, nu prea. Daca e si nevasta, muzica de la radio sau ce are pe casetele din masina: coloana sonora a filmului Trainspotting, Cypres Hill, Matrix soundtrack si alte rautati. Ca si le pune ea.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Ascult cam de toate, merge si radioul cand ma satur. Stiu ca aveam intr-un timp pe o caseta alternativ rock cu manele si nu ma deranja. Am votat altele, ca nu mai exista muzica din anii 93-96 care imi placea mie. Ceva reminiscente am gasit doar la Narcotic trust si la September-we can do it, dar cam difera putin.
This post has been edited by Laurentziu83: 27 Jan 2005, 12:24 |
--------------------
.
.
.
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Muzica clasica.
Cei care asculta numai rock si in special havy va dau un sfat: lasati-o mai moale cu muzica asta altfel veti avea mintea vraiste pe la 50 ani. Nu spun asta de la mine, dar sunt destule studii care arata asta. |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
cam subtire lista ...
se mai pot aduga minim urmatoarele: - jazz - blues - soul - r&b - pop - disco - dance - progresiva - electronica - hevy, black, speed, grunge, metal ... - rock'n roll - populara - etno - punk si astea sunt doar cateva ... asa ca votand ALTELE ma gandesc la cateva din cele de mai sus ... This post has been edited by luxcor: 28 Jan 2005, 11:23 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Punk nene!
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(Lucian123 @ 27 Jan 2005, 13:37) Muzica clasica. Cei care asculta numai rock si in special havy va dau un sfat: lasati-o mai moale cu muzica asta altfel veti avea mintea vraiste pe la 50 ani. Nu spun asta de la mine, dar sunt destule studii care arata asta. eu am 36 si sunt vraiste ... tu zici ca e de la Maiden, AC/DC, Motorhead, Venom, Judas si Slayer ... eu zic ca e de la Copilu', Guta, Adi si Sorinel ș.a. ... ca pana acum nu am avut nimic ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(luxcor @ 28 Jan 2005, 12:25) eu am 36 si sunt vraiste ... tu zici ca e de la Maiden, AC/DC, Motorhead, Venom, Judas si Slayer ... eu zic ca e de la Copilu', Guta, Adi si Sorinel ș.a. ... ca pana acum nu am avut nimic ... Si de la alea la fel. Aia care au facut studiile de care vorbeam nu au auzit de indivizii astia pentru ca nu sunt romani. |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.292 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Rap in mod normal .
Mai imi place si muzica clasica [ bizet imi place mult , dupa care mozart si vivaldi ] Nu rock , nu manele . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
luck |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Muzica sa fie ...
![]() Imi plac toate genurile de muzica , da' nu orice melodie asa ca am votat : muzica sa fie ... De ex. acum ascult : Bill Frisell - Somewhere over the rainbow... ..... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Rap .. Dar cel vechi: KLF, Vanilla Ice, MC Hammer, Snap, BG the Prince of Rap...
Aaaa, cred ca mai trebuia sa fie acolo inca ceva : Orice in afara de manele ! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hip hop.............ca e ala vechi(KLF,V I,Mc H,Public E#1) sau Mafia,Parazitii!Altii nu i-mi plac!Mai merge si si alt gen(house sau disco)depinde de dispozitie!Dar nu MANELE!!!!!!!!!Sa nu aud asa ceva! ps ....sa nu uit de Queen!The best of rock!(parerea mea) |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Am votat Rock pentru ca sunt prea putine alte optiuni .
In general ascult radio cu muzica de calitate sau ce am pe cateva casete in masina : Stratan, Abba, The best of 60's and 70's. |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() This post has been edited by ydaniel: 10 Feb 2005, 09:49 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Hip-Hop .. house si tot ce mai merge ascutat in masina pe woofer
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 00:43 |