Gen de muzica!, Ce muzica ascultazi oameni buni?
![]() ![]() ![]() |
Gen de muzica!, Ce muzica ascultazi oameni buni?
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Am votat "Rock" si asta pentru ca nu exista "Numai Rock".
![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
cip_01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 14 December 04 ![]() |
am votat rock pentru ca ascult
restul nu ma intereseaza ce sunt |
--------------------
dacia
solenza scala
- b34yhz
|
|
Vladis04nkz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 21 October 04 From: Iasi ![]() |
Rock,in speranta ca scapam de manele
|
--------------------
Dacia
1310
- IS -- NKZ (nekaz)
|
|
andreiutz |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 January 05 ![]() |
Rock-ul anilor `90 (Nirvana,Iron Maiden,Metallica)
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- CT-00-000
|
|
bogdan_iuly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Linkin Park, Scooter, Savage Garden, ATB ...
Pacat ca nu se pot face combinatii ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- It's nice to be important, but
It's more important to be nice! ------------------------- Scooter |
|
AVT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Aproape orice, cu precadere rock si clasica, functie de stare si de destinatie: la drum lung obligatoriu rock, la drumuri scurte merge si ceva clasic.
In orice caz NU manele si alte d'astea. No offence ![]() This post has been edited by AVT: 16 Mar 2005, 09:42 |
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
- ---- Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
in general muzica anilor 80'
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
inconturnabil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 July 04 ![]() |
rock 100%
|
--------------------
ALFA ROMEO
GIULIETTA
2011
|
|
oboman1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 19 November 04 From: Darmanesti, Bacau ![]() |
Am votat orice pentru ca ascult mai mult radio, dar prefer muzica din anii 80. In functie de starea de spirit ascult si alte chestii (clasica, manele, rock, etc)
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2003
- BC-06-LRF
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu ascult de toate in afara de manele si hard rock
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
am votat rock.
ascult mult de tot Queen, dar si multa alta muzica, aproape toate genurile. Exista unele exceptii: manelele nu le pot suporta. |
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
Langa Un Judas Priest, merge si un Iron Maiden, Therion, Nighteish..."metalic" sa fie.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
DoraX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti ![]() |
salutare,
am votat rock, cu toate ca preferintele mele sunt mai mult grunge si alternative - Nirvana will live forever! Altceva - Queen, Metallica, dar si Aerosmith sau Guns'n'Roses. NU MANELE!!!! Doamne fereste sa cante Pavel Stratan MANELE! Il prind la Chisinau si sa vezi ce canta atunci ![]() regards. |
--------------------
Renault
Laguna II phase 1 1.8 16 v 88 kw
2004/Authentique
- B 505 JUC
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MMihai @ 10 Feb 2005, 13:12) pai eu cred ca 70% din noi asculta 2 sau chiar mai multe feluri/ tipuri de muzica, asa ca mine.. Eu ascul Hip-Hop in principal, adica in masina....dar mai ascult si 6 manele (strict astea 6) cand sunt mai nostalgic, ma ajuta sa imi revin. Ascult si clasica, in principal Beethoven, dar si multi altii. Ca sa nu mai zic de Pavel Strantam, pe care il ador, numai ca trebuie sa mai prind ceva nou in mana, ca tot aceleasi albume... Bafta, si zic ca nu sunt nici pe departe suficiente variantele de vot !! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
Nu in ordinea preferintelor : death-gore-grind metal, clasica, orientala, pop.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
TurboZZZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 November 04 ![]() |
Rock...adica Metal
![]() |
--------------------
Volvo 480 Turbo
Logan Ambition
|
|
Deviltry |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ati uitat fratilor blues-ul... John Lee hooker, Mayal, Clapton, BB King, Big Bill Broonzy, Albert King, Howling Wolf, Robert Johnson si multi multi altii...
|
--------------------
OPEL
J96 / Vectra B, 1.6
- Metalic jungle green
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Până la votul meu house-ul era devansat de manele.... GRAV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
Pop-rock, jazz.
|
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cam orice, depinde de starea de spirit. In ordinea preferintelor ar fi '80s, apoi restul. Ar fi mai simplu sa spun ce nu ascult: hard-rock, muzica populara si jazz. Ultimul gen imi aminteste de dupa-amizele de duminica de pe vremuri.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
in general muzica de la radio, dar nu manele pentru ca de alea ascult mai ales dupa un pahar de vin in plus
![]() ![]() Off topic: Ma confesez aici: dupa cateva pahare de vin imi plac la nebunie manelele, nu stiu de ce dar cand nu sunt baut nu pot sa le sufar ....... ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
DodoBird |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 572 Joined: 15 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Metallistul @ 25 Jan 2005, 14:37) am uitat sa spun ca ascult rock de prin 89 si parerea mea e un gen de muzica sau mai bine zis sunt multe formati vechi de prin 76 care se asculta si acum. Deci in alte cuvinte rock-ul este nemuirtor fata de manele care se invechesc cum sustin uni de la luna la luna. aia e muzica sa o ascultzi numai o luna ![]() P.S. Sa vedem ce o sa iasa. Propunere: asculta , daca cumva nu ai ascultat deja : "Amarock" de Mike Oldfield Numai de bine si auditie placuta in continuare ! |
--------------------
Dacia
Berlina 1300 cmc
2005 Alba
- B-54-WEG
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Radio sau rock. Zicea cineva mai inainte sa o lasam moale cu rock-ul ca pe la 50 de ani vom fi cu mintile vrasite... Mai am vreo 8, 9 ani pana la limita impusa asa ca ma mai pot bucura de putin rock...
P.S. Exclus manele. Masina mea stranuta de la manele... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Era bine daca se puteau combina genurile muzicale din sondaj, cred ca nimeni nu asculta doar un gen anume in masina pt ca te cam plictisesti. Am votat house ca imi place sa ascult house pe fundal, in masina... imi da o stare faina! Dar ascult si rock (Red Hot Chilli Peppers, HIM, Nightwish, etc), hip-hop (am ceva cd-uri din state), plus ce se da pe la radio. Pana acuma nimeni nu a zis nimic de muzica populara... chiar nu asculta nimeni? Io aud pe multi din masina, mai ales vara ca o dau pe populara! Nu ca as avea ceva cu muzica populara... ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu ascult sintetizator (Vanghelis, Frank Duval, Jean Michel Jarre), '80 sau clasica. In oras merg mai mult pe radio.
This post has been edited by Sony: 22 Apr 2005, 17:11 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AlezzDWC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti,o zona rau famata. ![]() |
Ascult orice gen de muzica mai putin rock nu de alta dar nu inteleg nimic
![]() Moderator edit: Nici noi nu prea intelegeam mare lucru din postul tau, l-am corectat. |
--------------------
Daewoo
Cielo E-TEC 2
- B-81-RGE
|
|
grebla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 25 April 05 ![]() |
desi in masina pun muzica pentru mine si nu pentru pietonii de pe trecere ( adica nu o ascult la maxim , nu tot timpul...) trebuie sa recunosc ca e interesanta situatia cand opresti langa un cabrio care asculta manele si la tine se aude la maxim Metallica...
![]() ![]() Apropo, ascult rock... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
- TM04KKK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 00:58 |