Gen de muzica!, Ce muzica ascultazi oameni buni?
![]() ![]() ![]() |
Gen de muzica!, Ce muzica ascultazi oameni buni?
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
fratilor,fiecare asculta ce ai place.am vazut pe aici multi rock-eri carora le cad greu manelele ,le respect decizia lor de a asculta genul asta de muzica dar sa nu mai vb urat de cei carora le plac manelele ,pana la urma tot un gen muzical e,care a prins la fffffffmulti romani(nu exista nunta ,petrecere etc etc fara manele).la cei care urasc manelele le doresc sa -si faca nunta cu metalica ,iron maiden si ac|dc sa le plece mesenii de la nunta.eu ascult manele.
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
Eu am tras un vot la HOUSE ca n-am mai gasit si restul dar ar mai fi EURO-DANCE si SINTHY-POP
|
-------------------- |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
AC/DC ..."let there be rock"......am votat deja
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
![]() This post has been edited by blackout: 16 Nov 2008, 23:04 |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
![]() Dacia Logan Driver Group: Members Posts: 166 Joined: 27 October 08 From: Slobozia ![]() |
hai cu maneaua
![]() knd sunt singur in masina asc hip-hop, rap genuri dastea care au bass |
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
- IL-18-YFL Conduc Dacia Logan si sunt mai tare ca Van Damme !!!
|
|
B 31 BRE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 24 November 08 From: Bucuresti-Vitan ![]() |
|
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cand sunt singur in masina ..... Parazitii ..... Cand este nevasta sau copilul in masina.... Hmmm Discoreala, sau chestii mai soft ...... fara limbaj licentios...
This post has been edited by nairam: 20 Feb 2009, 11:11 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
mai toate genurile, in afara e manele
|
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Rock. De vis... Merge AC/DC de rupe. Metallica e un pic cam dur pentru volan, te indeamna la pedala.
|
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
La mine in masina predomina house dar ascult mai toate genurile mai putin manele.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Rock.
Dar pentru mine rock-ul adevarat este cel dinainte de Elvis Presley, dupa care a devenit prea...comercial. Deci: Chuck Berry Bill Haley Buddy Holly Little Richard Jerry Lee Lewis Carl Perkins Fats Domino Chubby Checker Eddie Cochran |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
deobicei rock. Imi place foarte mult Ultravox
![]() This post has been edited by kog: 9 Oct 2009, 13:47 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Radio 21 si Radio zu cand prind. Nu am preferinte... sa se auda o galagie acolo. Nu suport manelele... si nici muzica aia clasica.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
gutza ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Batrânul @ 9 Oct 2009, 09:32) Rock. Dar pentru mine rock-ul adevarat este cel dinainte de Elvis Presley , dupa care a devenit prea...comercial. Deci: rock-ul dinainte de Elvis Presley nu exista ![]() De ce? Pentru ca toti cei enumerati de tine au inceput sa cante genul rock'n'roll aproximativ in perioada anilor '50 Anii de cariera : Elvis 1954-1977 Chuck Berry 1951- prezent Bill Haley 1946 (rock 1952) - 1980 Buddy Holly 1955-1959 Little Richard 1951- prezent Jerry Lee Lewis 1954 - prezent Carl Perkins 1946 (rock 1954) - 1998 Fats Domino 1949 (rock 1955) - prezent Chubby Checker 1959 - prezent Eddie Cochran 1953- 1960 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Eu ascult Elvis , am toate albumele lui , de ceilalti am auzit dor trecator,pe la radio.
|
--------------------
-
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Jean Michel Jarre unde se incadreaza?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
CGDBZ |
![]()
|
Parca muzica electronica, adica altele
This post has been edited by CGDBZ: 9 Oct 2009, 19:55 |
--------------------
-
-
-
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Am votat rock pentru ca intr-o mare masura ma reprezinta. Mai nou mi-am pus in masina metallica&iron maiden&dio&sonata arctica albumele live - la drum intins fac kilometrii sa treaca mai usor, si uneori mai am si sentimentul ca sunt pe la concert.
In afara de astia mai o dau pe Haggard,Lake of Tears, Aerosmith,Motorhead, Beseech, Lacrimosa, Knorkator, taticul Ozzy, Wasp, Stratovarius, Running Wild si lista ar putea continua. Cind sunt cu prietena in masina mai fac rabat si mai las cite un Miki Jakson, dar am constatat ca CD-ul cu el ma cam zgirie pe urechi. This post has been edited by STORMTROOPER: 9 Oct 2009, 19:56 |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Vad ca predomina rockul , si mie imi place dar nu ascult numai rock.
|
--------------------
-
-
-
|
|
kog |
![]()
|
daca iti place Metaliica incearca Apocaliptica
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Incercat,dar la un drum intins, nu imi gidila auzul intr-un mod prea placut. Prefere ifelul in care nteractioneaza cu publicul Bruce Dickinson si TONY KAKKO.
|
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ROK @ 9 Oct 2009, 15:02) rock-ul dinainte de Elvis Presley nu exista ![]() Imi pare rau, dar trebuie sa te contrazic: Rock and roll (sau rock 'n' roll) este un stil de muzică inventat în Statele Unite ale Americii la sfârsitul anilor 1940 si începutul anilor 1950. Era deseori cântat cu chitare electrice, chitară bas, instrumente cu clape si percutie. La sfârsitul anilor 1940 au fost primele începuturi ale acestui gen. Disc jockey din Cleveland, celebru pentru emisiunile sale, Alan Freed este cel care a dat numele acestui gen. Prima piesă care chiar a avut titlul Rock and Roll apartine lui Paul Bascomb. Primii artisti care au abordat stilul rock and roll au fost afro-americani (Chuck Berry, Bo Diddley, Little Richard, Fats Domino). Abia peste 4 ani Bill Haley înregistreaza "Rock Around The Clock" (1954). Aceasta piesa este deseori confundata ca fiind prima din acest gen. Trebuie spus că Elvis Presley n-a prea avut legătura cu nasterea acestui gen muzical, el dezvoltând la început mai degrabă o ramură a acestuia: hillbilly si putin rockabilly. În general piesele interpretate de Elvis nu au avut o structură bine definită pentru a le integra perfect în rock and roll, însă ineditul adus de el în interpretarea acestor piese, în orchestrarea lor si având în vedere acceptiunea destul de îngusta a publicului larg, au dus la "etichetarea" simplistă de rock'n roll a genului interpretat de Presley. This post has been edited by Batrânul: 10 Oct 2009, 08:29 |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
@batranu: nu am spus ca nu se canta rock 'n' roll inainte de elvis, doar ca nu prea exista din punct de vedere al inregistrarilor (albume) asa ca nu ai de unde sa asculti aceea muzica doar daca ai fost in america anilor 40-50
![]() ""@batranu: Dar pentru mine rock-ul adevarat este cel dinainte de Elvis Presley, dupa care a devenit prea...comercial"" ...pai tocmai ca a devenit comercial poti acum sa-i asculti pe cei enumerati de tine Anul in care au scos albume, deci... comert: - Elvis primul disc in1954 That's all right / Blue moon of Kentucky - Chuck Berry primul disc in 1957 Rock Rock Rock - Bill Haley & His Comets canta Hillbilly primul disc rock'n'roll in 1954 - Buddy Holly a declarat in Billboard că "fără Elvis Presley nici unul din noi nu ar fi făcut-o." deci nu mai este nimic de spus, succesul lui a durat doar un an și jumătate înainte de moartea sa in 1959 ![]() - Little Richard a inceput cu blues in 1951-1952-1953 dar primul disc Rock 'n' Roll este scos in anul 1957 - Jerry Lee Lewis primul disc in 1957 care contine si "Great Balls of Fire” – cel mai mare hit al său. Apropo in 1956 Elvis (deja vedeta) vizita casa de discuri Sun unde Jerry Lee Lewis îl acompania la pian pe Carl Perkins...bineinteles ca au tras o cantare toti trei ... putin mai tarziu JLL scoate si primul disc vinil . - Carl Perkins in anul 1955 a scos primul disc care contine si "Turn Around" un mare hit . Datorită acestei piese difuzată de-a lungul regiunii de sud și sud-vest, lui Perkins i s-a propus să apară împreună cu Elvis Presley la teatrele din Mariana și West Memphis, statul Arkansas. Comentând reacția publicului atât la adresa sa, cât și a lui Presley, Perkins a afirmat: “Când săream pe scenă, oamenii țipau, dar doar pentru a se pregăti pentru el. A fost exploziv. Dintr-o dată toată lumea era învăluita în rock.” - Fats Domino a inceput cu R & B in 1949, primul disc Rock 'n' Roll in anul 1956 "Rock and Rollin' with Fats Domino" - Chubby Checker primul disc este scos in 1959 "The Class" pe care este scris - Imitating: Fats Domino, Elvis Presley etc. ![]() - Eddie Cochran primul disc este scos in 1957 "Singin' To My Baby" ....moare in 1960 ![]() - Bo Diddley primul disc este scos in 1958 "Bo Diddley" toti au scos albume rock aproximativ in aceeasi perioada cu Elvis @batranu : DECI CE ROCK ZICI CA ASCULTI DINAINTE DE ELVIS ? ![]() PS1: Paul Bascomb era un saxofonist de jazz. ![]() PS2: @batranu : e bine cu Wikipedia? ...dai copy paste si gata contrazici lumea ![]() "@batranu :Trebuie spus că Elvis Presley n-a prea avut legătura cu nasterea acestui gen muzical...În general piesele interpretate de Elvis nu au avut o structură bine definită pentru a le integra perfect în rock and roll" asa o fi tu stii mai bine ![]() PS3: ca nu iti place Elvis am inteles ...dar sa spui ca asculti rock dinainte sa apara inregistrat pe disc mi se pare haios ![]() This post has been edited by ROK: 10 Oct 2009, 20:20 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Hei!...Oameni buni!...Pe data de 20 octombrie ac.(nu aer conditionat
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
criss4u |
![]()
|
![]() ~intelegator~ Group: Members Posts: 19 Joined: 30 October 09 From: corbeanca ![]() |
odies , 80 s 90 s the best
|
--------------------
opel
~astra bertone linea blue limited edition~
2004
- ~IF 01 HGG~ Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Cristian 0720615181 |
|
Almighty |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 12 November 09 ![]() |
classic
|
--------------------
renault
megane
2.2 2007 Natura ne aseamana. Educatia ne deosebeste.
|
|
mr.squirrel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 17 November 09 ![]() |
tot ce suna frumos!
|
--------------------
non
polution
future Ca sa iti dai seama ca esti prost , trebuie totusi sa iti mearga mintea.
|
|
revelation |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 20 November 09 ![]() |
depind de ocazie .. mai toate genurile
|
--------------------
renault
megane
2006 Nu uita: langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 02:51 |