Diluarea "realitatii virtuale", .. si tranzitia spre o alta
![]() ![]() ![]() |
Diluarea "realitatii virtuale", .. si tranzitia spre o alta
hash |
![]()
|
||
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Asta e. Imbranesti.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Adevarat ceea ce spui,eu am renuntat la TV de aproape 2 ani,ma uit doar in concedii la cateva seriale pe AXN si Hallmark,dar in rest nu mai am treaba cu televizorul.
|
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(driverx @ 12 Nov 2008, 11:18) Asa e si pe masura ce imbatranesti, rezisti tot mai greu la factorii de stres. Si culmea, crezi ca tu nu ai nimic, ei au. Pe masura ce imbatranim ne pierdem capacitatea de adaptare si devenim.....depasiti, mosi, batranu' . Naspa sentiment. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 12 Nov 2008, 11:31 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Sa fim multumiti ca nu suntem nemuritori!
|
--------------------
a
b
c
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(hash @ 12 Nov 2008, 11:12) Mi-am facut si o scula cu care inregistrez filmele fara sa ma uit la ele si pe urma cand le vizionez dau inainte peste reclame. Asta cand am chef sa inregistrez. Ma tem ca o abordare mai serioasa o sa fie considerata nepotrivita la Cafefnea, dar poti sa dai ceva detalii despre "scula" asta? Nu de alta dar cand am citit postul simptomele prezentate ma- facut sa suspectez ca e vorba despre mine ![]() This post has been edited by GBC: 12 Nov 2008, 11:37 |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Deci nu sunt singurul care simte așa.....
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Se aduna bosorogii !
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
+1
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sunt membru daciaclub si sunt bosorog
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@ady77: renunti la calitatea de membru si apoi iei niste gerovital
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Prea multa monotonie in viata voastra ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Lostboy |
![]()
|
Cred că va trebui să mă dau cu roller coaster-ul să mai pompez ceva adrenalină....cu toate că o să cobor alb la față din el!
|
--------------------
.
.
.
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sau maro la pantaloni
![]() |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
eu m-am desprins de cablu in faculta. n-aveam nici net pe atunci, dar erau colegi, beri, povesti interminabile, filme la cere ne uitam in grup, ca nu toti aveau comp-uri care sa poate decoda divx in timp real
![]() ![]() Dupa faculta mi-au pasat ai mei un televizor. tvr1 si tvr2, erau decente, ascultam inca multa muzica, imi vizitam des prietenii. Acum (de vreo doi ani), mi-am luat net si acasa, pentru ca imi trebuie. si mi-au varat pe gat si cablu, cu aceeasi ocazie. Dupa o perioada prelunga de legumit in fata lui, m-am saturat. Cand vin acas, ma uit la cate un episod din top gear pe care mi l-am descarcat, si la tivi dau drumul din varful patului, pana cand adorm. Acum, cand ma uit singur la cursele de F1 ma plictisesc ingrozitor. Life sucks, and then we die. De ce ma deprimati, bre? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Lostboy |
![]()
|
www.clubuldeprimatilor.ro
|
--------------------
.
.
.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
nu merge
![]() ![]() Clar diseara imi iau masina la o plimbare prin oras. mai gasesc si eu unu' altu' cu care sa socializez prin trafic ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, dar voi altceva nu stiti sa faceti decat sa stati 8-10 ore cu ochii beliti in monitor la serviciu, apoi alte cateva ore cu botul in TV sau in calculatorul de acasa?
Luati-va mai un caine, si apoi sa trebuiasca sa-l plimbati zilnic, iesiti si voi la o bere cu amicii la carciuma de cartier preferata... P.S. Apelati la Bulan, va invata el cum sa va petreceti timpul liber cat mai relaxant. ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(radian @ 12 Nov 2008, 12:32) Da' io stiu ce o sa ne zica. Sa luam rabla si sa vizitam Bulgaria. Eu aproape as fi de acord cu el, dar pretena se uita ciudat la o asemenea idee. Noroc ca stau departe de granita cu Bulgaria ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(radian @ 12 Nov 2008, 12:32) Mai, dar voi altceva nu stiti sa faceti decat sa stati 8-10 ore cu ochii beliti in monitor la serviciu, apoi alte cateva ore cu botul in TV sau in calculatorul de acasa? Luati-va mai un caine, si apoi sa trebuiasca sa-l plimbati zilnic, iesiti si voi la o bere cu amicii la carciuma de cartier preferata... P.S. Apelati la Bulan, va invata el cum sa va petreceti timpul liber cat mai relaxant. ![]() Bine că ”e tu deștept!” ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
problema e si mai grava sa va povestesc un pic cum sta situatia la mine. Eu am 18 ani , anul asta dau bacu de invatat foarte putin,toti ma preseaza , invata , invata eu nimic acasa stau numai pe forum , pe mess si rup o muzica. la scoala dorm pe banci. dc? ca noapte umblu cu masina in loc sa dorm. timp pentru sport sau intalniri cu prietenii deloc, abia mai ies cu prietena prin parc la o plimbare. deci nu sunteti singuri care aveti probleme de genul , nu stiu daca e o problema pentru voi dar pentru mine sigur e. ceva sfaturi?
![]() |
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(bogdan_90 @ 12 Nov 2008, 12:49) Am eu o solutie in 3 pasi rapizi numai pentru tine: 1) te faci emo 2) te tai pe vene 3) te arunci de la etaj Esti hopeless. Daca tu vezi doar ce ti se zice nu si ce e important pentru tine, mai ales acuma ca incepem sa traim vremuri grele...ce sa zic...plimba-te noaptea cu masina. Peste 10 ani o sa vorbim despre incapacitatea ta de a dormi chiar ziua, ca de noapte nu mai vorbesc, creierul tau fiind deja dezobisnuit de o oarecare rutina in ceea ce priveste somnul (si creierul chiar are nevoie de acea rutina). |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Lostboy |
![]()
|
Apucă-te de învățat.
|
--------------------
.
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Daca umbli noaptea cu masina ta
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu invata lasa ca sunt altii care invata, tu distreaza-te
This post has been edited by ady77: 12 Nov 2008, 13:00 |
--------------------
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
de calc scap eu cum scap il duc la tara cu masina ramane de vazut de o sapt am iesit numai in wekend cu ea si atunci sunt plecat de acasa de la 12 pana la 3-4 dimineata, iara nu e bine. ma uit la mine in clasa si in tot liceul ala aproape toti sunt la fel. s-a ajuns la imposibil.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Mai eu credeam ca astia mai batrani au probleme,ha ha, dar ei sunt niste fericiti, comparativ cu astia mai tineri.
![]() Asa ca hash , te-ai ingrijorat degeaba. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 12 Nov 2008, 19:08 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:30 |