ASAM S.R.L, fosta firma de piese Conex
![]() ![]() ![]() |
ASAM S.R.L, fosta firma de piese Conex
tzepesch |
![]()
|
||
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|||
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
ASAM = made in china, nici nu ai idee cate repere de dacia se fac acolo, unele se pot vedea si pe net (www.made-in-china.com).
Referitor la furtunele de frana prefer unele sh in stare buna sau de oltcit,sunt mai scumpe dar au si un arc pe ele, de protectie decat panaramele pe care le cumperi in ziua de azi. Piesele de dacia 13.. de calitate sunt din ce in ce mai rare. |
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Sunt multi care sunt nemultumiti de piesele de la ASAM, asta o stim majoritatatea, poate ca mai sunt 10% care au prins piese oarecum, bune, in rest numai nemultumiri.
Topicul asta o sa ajunga la pagini multe, pentru ce-i ce se plictisesc si vor sa scrie despre ei ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cine vrea furtune de frana de uzina-artec jilava sa-mi zica:)half price:)
ASAM=DUSMANUL DACIEI |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe cate spagi functioneaza ASAM-ul ? Cotizeaza bine la RAR de isi tot iau autorizatii, nu ? Am sentimentul ca to ce produc ei nu se incadreaza in nici o norma.
In primul rand piesele lor ar trebui reomologate, nu cine stie ce modificari pe care fiecare si le face sa-i mearga dacia mai bine. Am pus la odata un filtru de benzina de la ei, si in doua zile s-a rupt si mi-a imprastiat benzina pe tot motorul. Daca luam foc ? I-am sunat si am injurat la telefon pana mi s-a terminat bateria. Macar m-am racorit. Da-le-as foc. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
asta ?
S.C. Asam S.A. Member Since : 2005 Last Sign In : 2005-01-21 We are one of the Romanian leading industrial groups Beijing office, operating in many fields of activity, such as automotive aftermarket industry, plastics, forging, foundry, paints and many others. Contact Details Company Name: S.C. Asam S.A. Company Address: Chaoyang Dist., Beijing, China City/Town: Beijing Province/State: Beijing Country/Region: China Zip/Postal Code: 100025 Phone Number: Please sign in to view contact details Fax Number: Homepage: Mobile: Contact Person (Department): Ms. Vivian Wang adresa lor, pt injuraturi ai altele... ASAM Str. Aurel Vlaicu 77, Cod 700381 Iasi, Iasi Telefon: +40232 215515 Fax: +40232 270930 office@asam.ro TESS CONEX Str. Silvestru 152, Cod 700012 Iasi, Iasi Telefon: +40232 295566 Fax: +40232 236761 office@tessconex.ro marketing@tessconex.ro CONEX DISTIBUTION Calea Chișinăului 32, Cod 700180 Iasi, Iasi Telefon: +40232 234107 Fax: +40232 273443 sales@conexdist. mai, nu s-o gasi unu destept dintre noi sa le aranjeze putin situl? macar sa simta si ei niste pagube, ca noi de simtim pe gatul nostru. 16 Nov 2008, 13:59: grav e ca au inceput sa balacareasca si Loganul, http://www.bzi.ro/articol.html?id=2458 This post has been edited by tzepesch: 16 Nov 2008, 13:59 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Revin. Da-le-as foc. Le dau din nou un telefon.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
sebastyan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 11 May 08 ![]() |
Si eu am avut probleme cu un furtun de frana de la ASAM, dupa 2 luni sa crapat urat de tot, noroc ca am avut ceva de facut in zona aia si am dat roata jos si lam vazut, ca altfel ma trezeam ca cine stie ce accident facem. In rest cu pistonase, cilindri de frama, saboti, teava toba inca nu am avut probleme.
|
--------------------
Dacia
1310
1987
- b15jna Dacia 1310 1987 - B 15 L S U
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
parazitii astia de la asam au inceput sa fabrice si pt logan.pt dacia clasica fabrica cam tot:sunt curios cum o fi arborele cotit
![]() au placute de frana,saboti,discuri,butoane ![]() ![]() pai in grupul conex face parte asam. de tobelor lor nu mai zic:te chinui 3h sa le montezi si dupa 1 saptamana incep sa rugineasca.ei pur si simplu NU au deloc interes sa fie cineva multumit de piesele lor.sunt groaznice. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
dacia_gpg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 2 November 07 From: POCREACA ![]() |
Va agitati de pomana, ASAM nu fabrica decat elemente de caroserie,si esapamente si mai au o sectie de vopsele ,care stim cu totii cum se aseaza o aripa fata pe dacie.Toate piesele la care voi faceti referinta sunt aduse din afara fabricate pe vapoare, China, samd.De vina sunt niste mari mahari, care in schimbul unor sume frumusele accepta sa-si puna eticheta asam, conex pe produsele finite din afara.Pestele de la cap se-mpute.
|
--------------------
dacia
DACIA 2000 ,
2000
|
|
tzepesch |
![]()
|
sa=i bagam colectiv in
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eu zic sa ne adunam si sa sunam intr-o zi cat mai mutli la astia, si mailuri card. intr-o zi. sa le blocam sistemul nervos! 16 Nov 2008, 20:05: eu sunt pt! pot sa sun de fix en-gros ca am free. mailuri, sunt programe care pot trimite la un timp predefinit un anume mesaj.... This post has been edited by tzepesch: 16 Nov 2008, 20:05 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
dacia_gpg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 2 November 07 From: POCREACA ![]() |
Sa nu cumparati piese Asam nici daca maine nu aveti ce manca.Am facut imprudenta odata si am cumparat un disc de frana. La 80-90/ h la o franare brusca s-a retezat discul in trei bucati, eram sa fac o catastrofa.Lua-ti-va gandul de la elementele de franare!
|
--------------------
dacia
DACIA 2000 ,
2000
|
|
ydaniel |
![]()
|
cea mai buna solutie:sa cumparam piese romanesti de calitate!
incet,incet mor fabricile romanesti.ex:fartec bv se demoleaza-devine cartier ![]() ![]() cum fac rost de $ imi fac un stoc de vreo 20 de curele ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
tzepesch |
![]()
|
da mai tre sa ne facem provizii de cauciuce, bucse, carbuni, pivoti
daca avem nevoie de 1 sa luam 2 16 Nov 2008, 20:50: ajungem iar ca pe vremea aia sa facem depozit de fiare in balcon This post has been edited by tzepesch: 16 Nov 2008, 20:50 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
ydaniel |
![]()
|
pai de asta e bine sa ai si curte
![]() acu pe bune,eu chiar imi fac stoc de piese ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
deci circu de pe lume........:mi s-au dus garniturile de cilindrul de frana de pe stanga si va dati seama ce a urmat, noroc ca tocmai plecasem de pe loc si am observat ca n-am frana...deci recomandati va rog garnituri..."armcomp" sau "vemecomp"...alege de unde n-ai si as vrea sa schimb si pompa de frana ca momentan am simplu circuit ca asa m-a lasat si pompa cu dublu cand mi-a fost lumea mai draga, noroc ca se intampla in jurul casei. Maine dimineata ma duc la magazin sa ma delectez cu niste piese infecte...aviz asam & co...
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
tzepesch |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
ydaniel |
![]()
|
pai ia cilindru de frana nou de uzina-poate mai gasesti din stocurile vechi.si pompa ia noua- de autonova.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Eu am pus pe dacia mea garnituri etrier,clindru de arcomp pitesti.Dar nu am probleme.De 1 luna le-am pus.Si mi se par facute bine. Mai pe o roata am de givt baia mare si la fel nu curge.
Acum poate se mai fac si rebuturi, dar unele mi se par bune.Dar conex bun nu prea vei gasi, aia e lege. Deocamdata se gasesc si piese mai bune. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Sa ma fereasca Dumnezeu dar eu am pe masina pompa de frana de ASAM o am de vreo 3 luni si merge super bine .........in schimb am cumparat si conducte si cu alea am avut intr-adevar probleme la filet .........nu ma pot pronunta la calitatea pieselor ce pot spune e ca pompa isi face treaba
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Nu stiu eu am pompa de frana de autospeed dar nu mi se pare asa buna.
O sa vad dupa aerisire,ce iese, trebuie sa schimb o conducta .Un preten a luat cilindru de frana de asam dar sa dus repede( 2 luni si deja curgea lichid), depinde cum le nimerim. |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
pe mine m-au tinut 1 an garniturile de arcomp, aseara au cedat, pe partea cealalta am pus rolast, am avut un set de mult prin garaj, alea-s brici, pompa de frana nustiu daca o sa gasesc de autonova, in ambalaj de uzina nici atat...cilindru nu iau nou ca ai mei erau foarte buni sunt cei originali, masina a stat 4 ani inainte sa o iau eu si nu aveau strop de rugina, am schimbat garniturile doar si am avut frane foarte bune...
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
ydaniel |
![]()
|
daca mai gasiti garnituri de rolast sa le luati pe toate:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
motanpaul |
![]()
|
Conductele de frana de cupru facute de firma "micar" sunt bune?
|
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Astia de la ASAM/Conex au fabrici proprii in China. Deh, mana de lucru' mai ieftina, se stie insa ce piese de piese fabrica si la noi, asa ca nu as acuza prea mult provenienta lor "orientala"...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE eu incep cu o serie de furtune de frana de asam. 15lei bucata. ii injur si azi pe nenorocitii de la firma asta ![]() vezi ca eu am luat furtune de R12 de la o cunostinta cand sa intors din concediu in franta ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai conductele de cupru facute de sc micar srl craiova sunt cma singurele dupa piata.
![]() nu sunt cine stie ce-la calitate,dar merg:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
tzepesch |
![]()
|
da sunt bunicele... eu le-am schimbat pe spate inainte de itp, o data cu limitatorul. erau proaspete, facute cu 1 zi inainte. le-am modelat destul de usor. acu ma gandesc, n-ar fi trebuit sa le dau cu ceva, un antifon sau macar vaselina sa nu corodeze?
|
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca iti luat de care trebuie nu corodau
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
stai linistit nu trebuie sa le dai nu nimica.foloseste un lichid buna de frana si atat:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:48 |